Τρεις τύποι αντρών προς αποφυγή!

Ορισμένοι άντρες , όπως και ορισμένες γυναίκες ,λόγω κάποιων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της προσωπικότητας τους εγγυημένα θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. 


Και αφού είναι καλύτερο να προβλέπετε καταστάσεις παρά να τις αντιμετωπίζετε , ας δούμε πέντε πιθανούς τύπους ανδρών που φωνάζουν από χιλιόμετρα : - Θα σου κάνω τη ζωή δύσκολη!

Ο πρώτος και πολυφορεμένος στην Ελλάδα τύπος άντρα προς αποφυγή : O μαμάκιας!Αν και τα σχόλια σε αυτή την περίπτωση είναι περιττά...

Χαρακτηριστικά : Το πιο πιθανό, εάν και έχει περάσει προ πολλού τα τριάντα , είναι να μένει με τη μαμά – αν όχι στο ίδιο σπίτι τουλάχιστον κάπου κοντά ώστε η μαμά να έχει τη δυνατότητα να πεταχτεί για πέντε λεπτά να δει το αγόρι της ή τουλάχιστον να μπορέσει να του φέρει ένα πιάτο φαγητό και μια τυρόπιτα έτσι για να βρίσκεται σε καμία στιγμή λιγούρας! Πιστεύει πως η μόνη σωστή γυναίκα σε αυτό το κόσμο είναι η μαμά του ενώ είναι σίγουρος πως μόνο αυτή μπορεί να τον αγαπήσει και να το περιποιηθεί με αυτό το μοναδικό της τρόπο. (Σημ: Ο μοναδικός τρόπος ποιος είναι; Ο γιος της είναι ο Θεός και κάτι παραπάνω και έχει στα πάντα δίκαιο. Παραμένει πάντα παιδί και χρειάζεται φροντίδα, στοργή και τρυφερότητα! Δεν φταιει αυτός , φταινε οι άλλες οι σουσουράδες που πάνε να τον τυλίξουνε. Έχει ανάγκη να του πλένουν τα πουκάμισα , να του σιδερώνουν τα πάντα – μέχρι και τις κάλτσες – και αυτός δεν πρέπει να κουράζεται για το παραμικρό. Το γεγονός ότι αυτό το Θείο δώρο που λέγετε Υιός υπάρχει στον κόσμο... είναι υπέρ αρκετό!). Η μαμά πιθανό να ελέγχει κάθε τομέα της ζωής του : που πήγε , τι έφαγε , τι θα φορέσει , πως θα διακοσμήσει το σπίτι του , τι θα κάνει με τα οικονομικά του , με ποια γυναίκα θα κυκλοφορήσει κλπ (...και αλίμονο σας αν η μαμά δεν σας συμπαθήσει, μαύρο φίδι που σας έφαγε) !Κάθε Σαββατοκύριακο είναι απαραίτητο να παραστεί στο σπίτι της μαμάς τουλάχιστον μια φορά για φαγητό και αν δεν το κάνει ή αισθάνεται ενοχές ή φοβάται μήπως και η μαμά του βάλει τις φωνές.

Γιατί πρέπει να τον αποφύγετε; Εξίσου περιττό να αναλυθεί , αλλά θα γίνει και αυτό για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι καινούργιες! Εάν είσαστε διατεθειμένες να αποκτήσετε δεσμοφύλακα και επικριτή που θα σας λεει συνεχώς το τι θα κάνετε και θα σας βρίσκει λάθος στα πάντα, τελειώστε αυτή την σχέση πριν την αρχίσετε. Η μαμά θα επεμβαίνει στα πάντα και θα κανονίζει τη ζωή σας. Πιθανό να σας βρίζει και να σας ξεσηκώνει τα νεύρα αν όχι καθημερινά, τουλάχιστον μέρα παρά μέρα. Ο υιός θα της βρίσκει πάντα δίκαιο , θα παίρνει το μέρος της ακόμα και αν το άδικο που έχει βγάζει μάτι (το δικό σας συνήθως) και ότι κι αν γίνει εσείς θα είστε δεύτερη και καταϊδρωμένη στις προτεραιότητες του καλού σας! Η μαμά όλο και κάτι καινούργιο θα σκεφτεί για να δημιουργήσει ενοχές και τύψεις στο παλικάρι της και αν δεν το καταφέρει... θα πάθει και ένα καρδιακό επεισόδιο μαϊμού (που θα της περάσει αμέσως μόλις τον δει πάλι δίπλα της – αυτά να τα ακούσει ο Γιακούμπ παρακαλώ!) που σίγουρα θα έχει αποτέλεσμα και την διακοπή της σχέσης σας με το γιο της , μιας και αυτή η σχέση κάνει κακό...στη μαμά!

Ο δεύτερος και επίσης πολυφορεμένος τύπος άντρα προς αποφυγή : Ο γυναικάς!

Χαρακτηριστικά : Εάν για κάποιο περίεργο λόγο ο ανιχνευτής γλίτσας σας δεν λειτούργησε σωστά ( οι περισσότερες γυναίκες έχουν το φυσικό ένστικτο να αναγνωρίζουν τους πολύ – πολύ –πολύ γαμικούς τύπους) ο γυναικάς θα σας φερθεί ως εξής: Είστε βασίλισσα , θεά , το φως της ζωής του , σας φέρνει λουλούδια (για να σας ρίξει στάχτη και να μη ρωτήσετε γιατί ήταν κλειστό το κινητό χθες το βράδυ) , θα σας αγοράζει δωράκια (για να νιώσετε άσχημα να ρωτήσετε ποια ήταν η ψηλή ξανθιά που τον είδατε να σαλιαρίζει χθες το απόγευμα) κλπ. Έχει δύο κινητά ή και περισσότερα κινητά, πολλές φορές τα βράδια αντί να συναντηθείτε προτιμά να απομονωθεί και να ξεκουραστεί (και να κλείσει το κινητό), μόλις γυρίσετε τα μάτια σας αλλού όλο και με κάποια άλλη ...μιλάει , κάνει σχόλια για κάθε γυναίκα που θα δει , πετάει χαριτωμενιές στις σερβιτόρες και δεν χάνει ευκαιρία να φλερτάρει με ότι θηλυκό συναντά στο διάβα του. Κλασσική ατάκα : - Αγάπη μου αυτή η ζήλια σου με έχει κουράσει , αφού δεν έχω μάτια για άλλη! (... εκτός από τη Λίτσα , τη Μαρία , τη Βίκυ , την Στέλλα...την ... την....την...στη νιοστή!)

Γιατί πρέπει να τον αποφύγετε; Εκτός και εάν δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρετε στα σοβαρά , απομακρυνθείτε από τον γυναικά αυτή τη στιγμή! Τώρα! Γιατί; Γιατί τα κέρατα ταιριάζουν μόνο στους ταράνδους άντε και σε κανένα ελάφι...δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνετε φιρί – φιρί να αποκτήσετε κάτι που θα σας χάλαγε όλο το στυλ! Και τη διάθεση... Οι γυναίκες που έχουν στο πλευρό τους τον Δον Ζουάν σιγά-σιγά αποκτούν χιλιάδες ανασφάλειες μιας και η πιο εύκολη δικαιολογία για το κέρατο είναι : Μα τι να έκανα αγάπη μου; Εσύ δεν με καλύπτεις, εσύ είσαι ψυχρή, εσύ δεν μπορεί να κρατήσεις ένα άντρα σας και μένα.... ! Και τσατάλια η αυτοπεποίθηση σας που αντί να του πετάξετε το βάζο στο κεφάλι πασχίζετε και να τον καλύψετε...γιατί ΕΣΕΙΣ θα είστε αυτή που θα τον κάνει να αλλάξει! Μέγα λάθος. Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ...πρώτα βγαίνει η ψυχή του και μετά το χούι...και εσείς δίπλα του θα είστε δυστυχισμένη και θα έχετε χρυσώσει τους ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να βγάλουν άκρη με τις περιπετιούλες του!


Ο τρίτος τύπος άντρα προς αποφυγή : Ο εργασιομανής !

Χαρακτηριστικά : Θα τον συναντήσετε στη δουλειά ή στο δικό του γραφείο και θα είναι επιτυχημένος (ή και λιγότερο επιτυχημένος...). Μιλάει συνεχώς στο κινητό , λείπει για επαγγελματικά ταξίδια, δεν σας τηλεφωνά ποτέ από την δουλειά , συνεχώς βρίσκεται σε ατέλειωτα μίτινκς , σας στήνει στα ραντεβού γιατί δουλεύει και ξεχνάει, ντύνεται όμορφα , είναι δυναμικός και γοητευτικός , είναι κομμάτια στην κούραση γι αυτό πολλές φορές δεν έχει κουράγιο για σεξ ή οποιαδήποτε παρεμφερή δραστηριότητα , φεύγει τελευταίος από το γραφείο το βράδυ και πολλές φορές ξεχνάει τα πάντα όταν αυτά δε σχετίζονται άμεσα με τη δουλειά. Οι φράσεις κλειδί εδώ είναι : Δεν μπορώ πρέπει να δουλέψω μέχρι αργά. Είμαι λιώμα στη κούραση και αύριο έχω πολλή δουλειά. Συγγνώμη αγάπη μου αλλά δεν μπορούσα να φύγω....θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή.

Γιατί πρέπει να τον αποφύγετε; Σε αυτή τη σχέση πάλι θα είστε δεύτερη! Εδώ προηγείται η δουλειά και τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από αυτή. Αν θέλετε να μη σας στήνουν στα ραντεβού σας , αν θέλετε να μην μένετε μέσα Σάββατο βράδυ γιατί κάτι επαγγελματικό προέκυψε και αν δεν θέλετε να μένετε μόνες σας κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών του ταξιδιών...αυτός ο άντρας δεν κάνει για εσάς! Δίπλα του θα είστε πάντα παραπονεμένη , παραμελημένη και τελικά...δυστυχισμένη.

Η επιλογή είναι στο χέρι σας! Προσέχω για να έχω; Η πέφτω με τα μούτρα στη σχέση και αντιμετωπίζω τα προβλήματα όταν προκύψουν; Σκεφτείτε , μελετήστε και αποφασίστε. Και αν αποφασίσετε ότι θέλετε να είστε μαζί με ένα άντρα σαν τους προαναφερόμενους φροντίστε να εξηγηθείτε μαζί του από την αρχή με ειλικρίνεια και να ξεκαθαρίσετε τα όρια σας. Για το καλό σας....





http://sxeseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...