Δείξε αδύνατη ακόμα και γυμνή

Παρόλο που εμείς οι γυναίκες δεν επικεντρωνόμαστε πολύ στα σωματικά ψεγάδια του αγαπημένου μας (το πολύ να του λες να ρίξει λίγο την μπυροκοιλίτσα του), όσον αφορά τις δικές μας σωματικές ατέλειες, κάνουμε την τρίχα, τριχιά!


Είτε είσαι στρεσαρισμένη με το πεσμένο στήθος σου, είτε δεν πρόλαβες να χάσεις τα 5 ή παραπάνω κιλά που σε απασχολούν, υπάρχει τρόπος για να δείχνεις αδύνατη. Ξέχνα τις ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο ή τις επεμβάσεις αισθητικής. Ακολούθησε τα παρακάτω μυστικά και θα σκίσεις:
Θεά & Γυμνή Μυστικό #1: Απολέπιση τώρα
Ειδικά την περίοδο του χειμώνα, το δέρμα σε όλο το σώμα γίνεται ξηρό και ανελαστικό. Οπότε μια καλή απολέπιση θα πάρει από πάνω σου όλα τα νεκρά κύτταρα και θα δείχνεις πιο λαμπερή στη στιγμή.
Θεά & Γυμνή Μυστικό #2: Λάτρεψε τις καμπύλες σου
Αν εξοικιωθείς και αποδεχτείς το σώμα που διαθέτεις, εύκολα θα πείσεις και τους άλλους να το δουν με άλλο μάτι. Αν εμφανίζεσαι γυμνή μπροστά στο σύντροφό σου σπάνια, αν απαιτείς πλήρη συσκότιση κάθε φορά που κάνετε έρωτα, θέλει δεν θέλει θα σκεφτεί και εκείνος πως κάτι στραβό υπάρχει στο σώμα σου. Δείξε αυτοπεποίθηση που τσακίζει και θα ανταμειφθείς!
Θεά & Γυμνή Μυστικό #3: Τα μυστικά του μακιγιάζ
Μια ωραία ιδέα για να δείχνει το σώμα σου πιο αδύνατο αν και γυμνό, είναι το μαύρισμα ή το μακιγιάζ σε όλο το κορμί. Αν δεν θέλεις να περιμένεις το καλοκαίρι για να μαυρίσεις, το ψεύτικο μαύρισμα ή το σολάριουμ είναι μια καλή λύση. Ταυτόχρονα, υπάρχουν εν υδατικές λοσιόν με χρώμα που δεν ξεβάφουν στα σεντόνια ή προϊόντα που υπόσχονται να σου χαρίσουν ένα φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα. Αν για παράδειγμα, θέλεις να δείχνουν τα πόδια σου πιο μακρυά, άπλωσε λίγο περισσότερο προϊόν μαυρίσματος στο εξωτερικό μέρος του ποδιού και ένα πιο ανοιχτόχρωμο στο εσωτερικό. Η σκιά που θα δημιουργηθεί θα δείξει τα πόδια σου μακρύτερα και ψηλότερα στο λεπτό. Αν πάλι υποφέρει από κάποιες σπασμένες φλεβίτσες ή σημάδια, κάλυψέ τα κι αυτά με ένα ειδικό προϊόν μέικαπ για το σώμα.
Θεά & Γυμνή Μυστικό #4: Μες τα σεντόνια
Επίλεξε σωστά τα σεντόνια που θα χρησιμοποιήσεις. Πες ναι στα πολύχρωμα σεντόνια και άσε τα λευκά στο ντουλάπι. Τα πολύχρωμα σεντόνια θα δώσουν ένα πιο σκουρόχρωμο τόνο στο δέρμα σου, ενώ αντίθετα τα λευκά, θα τονίσουν περισσότερο τα χοντρά μπουτάκια σου.
Θεά & Γυμνή Μυστικό #5: Λούσε τα μαλλάκια
Τα φρεσκολουσμένα μαλλιά εκτός από το ιδιαίτερο άρωμα που αναδύουν, έχουν μεγαλύτερη ζωντάνια και όγκο. Έτσι κι αλλιώς τα μακρυά σγουρά μαλλιά θεωρούνται πιο σέξυ και αμέσως θα κάνουν το γυμνό σώμα σου να δείχνει πιο αδύνατο.
Θεά & Γυμνή Μυστικό #6: Τράβηξε την προσοχή του
Μια ιδιαίτερη αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι ή ένα πίρσινγκ στην κοιλιά ή το στήθος, δεν θα αφήσει το μάτι του να πέσει στους γεμάτους γοφούς ή τα στραβά πόδια σου. Άσε που τέτοια μπιχλιμπίδια θα τον ανάψουν ακόμα περισσότερο.
Θεά & Γυμνή Μυστικό #7: Η καυτή στάση δίνει πόντους
Επίλεξε με προσοχή την θέση που θα πάρεις στο κρεβάτι. Ρίξε προς τα πίσω τους ώμους για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του στητού στήθους, άνοιξε τα πόδια σε γωνία 60 μοιρών για να δείχνουν πιο αδύνατα, και ρούφηξε μέσα την κοιλίτσα για κοιλιακούς που θα ζήλευε και η Μρίτνεϊ στα νιάτα της (πρόσεξε μην σκάσεις με τόσο ρούφηγμα).
Εκτός από την γενικότερη στάση του σώματος, μπορείς και την στιγμή της ερωτικής πράξης να δώσεις σημασία στο πώς θα προτιμήσεις να σταθείς. Αν η κοιλίτσα είναι πρησμένη, προτίμησε το σεξ στα τέσσερα. Αν πάλι το δυνατό σου σημείο είναι το στήθος, πες ναι στην γυναίκα από πάνω.
Θεά & Γυμνή Μυστικό #8: Αξεσουάρ και πέρλες
Επειδή είσαι γυμνή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις την δύναμη των αξεσουάρ, Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα σε δείξει πιο ψηλή και λεπτή, ενώ ένα μακρύ κολιέ με πέρλες θα ανασηκώσει το ηθικό του πεσμένου σου στήθους.
Θεά & Γυμνή Μυστικό #9: Άναψαν τα αίματα
Φρόντισε στο δωμάτιο που θα βρεθείτε γυμνοί να υπάρχει η σωστή θερμοκρασία. Σιγουρέψου ότι δεν θα είστε ούτε σε κλίμα τροπικό με καύσωνες, αλλά ούτε και στη Σιβηρία. Η υπερβολική ζέστη θα σε κάνει να ιδρώσεις και το πολύ κρύο να μελανιάσεις. Κράτησε μια θερμοκρασία στους 20 βαθμούς το πολύ για να είναι και οι ρώγες σου στητές, και το σώμα σου στο κανονικό του χρώμα.
Θεά & Γυμνή Μυστικό #10: Τρώμε και πίνουμε;
Αν ετοιμάζεσαι να κάνεις ένα ερωτικό στριπτίζ για τα μάτια του καλού. Σου και μόνο, λάβε τα μέτρα σου. Για παράδειγμα μην πιεις 100 μπύρες ή φας ένα τόνο φαγητού λίγη ώρα πριν το σόου που ετοιμάζεσαι να δώσεις. Ταυτόχρονα, το απόγευμα πριν την μεγάλη βραδιά, πήγαινε στο γυμναστήριο, κάνε ασκησούλες για κοιλιά, γλουτούς και στήθος, αφού ακόμα και η ελάχιστη τόνωση μπορεί να διαρκέσει για κάποιες ώρες μετά την άσκηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...