Jane Aldridge: Η blogger πίσω από το Sea of Shoes μιλάει για το νέο της εγχείρημα

Επηρεάζουν οι style bloggers τον τρόπο που ντυνόμαστε; Και αν ναι, γιατί; Η 19χρονη Τεξανή Jane Aldridge, που βρίσκεται πίσω από το επιτυχημένο Sea of Shoes, προσπαθεί να δώσει την απάντηση στο τελευταίο εγχείρημα στο οποίο συμμετέχει- ένα βιβλίο ονόματι Style Yourself.


Η Aldridge φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο, αλλά ανέλαβε και τον πρόλογο του βιβλίου που, με τη βοήθεια 100 ακόμα διεθνώς διάσημων bloggers (όπως οι Tavi Gevinson και η Susanna Lau), δίνει ενδυματολογικές συμβουλές στους αναγνώστες του. Με αφορμή την κυκλοφορία του, η Aldridge μίλησε στο Elle.


Πως ασχολήθηκες καταρχήν με το βιβλίο;
Με προσέγγισαν πριν από περίπου ένα χρόνο, και με ρώτησαν αν θα με ενδιέφερε. Μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα.

Στην εισαγωγή, μιλάς για το πώς η μόδα υπήρξε πάντα μία μορφή φυγής για σένα, ειδικά αφού δεν υπήρξες ιδιαίτερα δημοφιλής στην πόλη σου. Τώρα, αποτελείς ένα είδος πρότυπου. Πώς ήταν για εσένα αυτή η αλλαγή για σένα;
Ακόμα ζω στα προάστια, και δεν αποτελώ μέρος του fashion κόσμου. Νιώθω, όμως, πολύ τυχερή που μπορώ να περνάω ολόκληρη την ημέρα μου ασχολούμενη με αυτό τον κόσμο και να κάνω κάτι δημιουργικό.



Ποια πιστεύεις ότι είναι η διαφορά στις συμβουλές που μπορεί αν δεχτεί κάποιος από έναν style blogger σε σχέση με αυτές που θα του δώσει ένα editorial περιοδικού; Τι είναι αυτό που έχουν οι style bloggers που αρέσει στους ανθρώπους;
Πιστεύω ότι είναι πολύ πιο ενταγμένες στην πραγματική ζωή. Τα outfits των bloggers αποτελούνται από πραγματικά ρούχα, που φοριούνται καθημερινά. Όλοι μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Ποιο είναι το fashion item- φετίχ σου αυτή τη στιγμή;
Τα παντελόνια ιππασίας. Είναι δύσκολο να βρεις αυτά που θα έχουν αρκετό όγκο στους γοφούς, χωρίς να σε κάνουν να δείχνεις χοντρή σαν φάλαινα. Παρήγγειλα ένα του Ralph Lauren, θα δούμε πώς θα είναι.

Τι σε εμπνέει τον τελευταίο καιρό;
Κοιτούσα φωτογραφίες της Jerry Hall από τα 70’s και 80’s και λατρεύω όλο το στυλ και τα μαλλιά της.

Είχες μέχρι στιγμής την ευκαιρία να δεις το βιβλίο ολοκληρωμένο;
Νομίζω ότι είναι υπέροχο. Και τόσο χρήσιμο. Οι συμβουλές που δίνει είναι πραγματικά προσιτές, όποιο κι αν είναι το περιεχόμενο της ντουλάπας σου.

Μπορείς να παραγγείλεις το Style Yourself  εδώ.


http://www.stylista.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...