Ice ice, baby!

Τα παιχνίδια με τα παγάκια τα ξέρεις. Σίγουρα θα τα έχεις ακούσει. Μήπως λοιπόν να τα επαναφέρεις στην ερωτική σου ζωή τώρα που κάνει και πολύ ζέστη;

Πώς απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ; Κάνε το τεστ...

Τέρμα τα taboo! Το σεξ είναι απόλαυση και δεν επιδέχεται εκπτώσεις... Ο χαρακτήρας σου θα σου πει και ποια στάση αγαπάς περισσότερο. Ποια είναι εκείνη η θέση στο σεξ που σε κάνει να ξεχνάς όλες σου τις έννοιες για μερικά λεπτά. Απάντησε χωρίς να κοκκινίσεις στις παρακάτω ερωτήσεις και δες ποια ερωτική στάση είναι η πιο κατάλληλη για εσένα!

Jumpsuits ή playsuits;

Είναι τα πιο άνετα και δροσερά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μου από πέρυσι…Μα φυσικά μιλάω για τις ολόσωμες φόρμες ή jumpsuit και playsuits.!Θα φορεθούν και φέτος φυσικά καθώς ήδη τις έχουμε δει στις πασαρέλες των D&G, Bottega Veneta, Marc Jacobs, DVF.

Δείξε μου τον μπαμπά σου να σου πω τι άντρα ψάχνεις

Γιορτή του πατέρα σήμερα κι επειδή και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή αποφάσισες για πρώτη φορά να του κάνεις έκπληξη! Αυτό δεν είναι και το μόνιμο παράπονό του; Μετά από όλες τις θυσίες που έχει κάνει για τη λατρεμένη κορούλα του αυτή θυμάται μόνο τη γιορτή της Μητέρας. Φέτος λοιπόν το αποφάσισες και θα του δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου και το σεβασμό σου. Άλλωστε σε αυτόν χρωστάς, σε μεγάλο βαθμό, την προσωπικότητά σου αλλά και την υγιή σου ερωτική ζωή!

Νέα κολεξιόν από τα Li-LA-LO

Τα κοσμηματοπωλεία Li-LA-LO παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή i COLLECTION.

Τo ΜΑΤΙ, εκτός από φυλακτό μέσα από την i collection γίνεται σύμβολο ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ & ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ… !

To τοπ 10 των εργαλείων ομορφιάς του καλοκαιριού

Όταν το θερμόμετρο αγγίζει τους 35 βαθμούς Κελσίου, η επιβίωση στην πόλη δεν είναι ό,τι πιο εύκολο και ωφέλιμο για την επιδερμίδα το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου.

Οι Καρέκλες του Jimmie Martin: Ένα Μοναδικό Στολίδι!

Εάν θέλεις ένα κομμάτι πραγματικά ιδιαίτερο που θα στολίσει κάποια γωνιά του σπιτιού σου, τότε οι καρέκλες του Jimmie Martin είναι αυτό που ψάχνεις!

Μοναδικές, ιδιαίτερες και σοφιστικέ, οι καρέκλες αυτές συνδυάζουν διαφορετική ποιότητα υλικών αλλά και έντονες αντιθέσεις χρωμάτων που δεν περνούν απαρατήρητα!

Σβήσε τους μαύρους κύκλους!

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, ενώ με το πέρασμα των χρόνων το δέρμα στη συγκεκριμένη περιοχή γίνεται πιο λεπτό και τα αγγεία πιο εμφανή.

Δαντέλα, η σέξι!

Ρομαντική ή σέξι , το απόλυτο τρεντ αυτή τη σεζόν έχει το όνομα δαντέλα! Οι διάσημες μπορεί να έχουν ένα κάρο στιλίστες να τις συμβουλεύουν για το πώς θα φορέσουν τα νέα τρεντ , αλλά ακόμη και οι ίδιες δυσκολεύονται να το πετύχουν πολλές φορές. Διάβασε πώς θα καταφέρεις να λανσάρεις τη δαντέλα πιο καλά και από τις σταρ και εντυπωσίασε με το πιο αραχνοΰφαντο και σέξι λουκ! 

12 πλατφόρμες για στυλάτα βήματα

Παπούτσια: ίσως η πιο απροκάλυπτη ένδειξη του look μας, αφού δεν διστάζει να ‘καρφώσει’ μονομιάς ποια έχει χαλαρή, sporty, κλασσική, αέρινη ή πιο νυχτερινή διάθεση μέσα από τα πατούμενα που θα της δείχνουν πάντα τον δρόμο…

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Οι...αγορές μου....είναι εδώ!!

Μια νέα πρόταση για να εξοικονομείτε χρήματα εσείς που κάνετε τις αγορές σας μέσα από το διαδίκτυο είναι νέο site το mysales.gr. Το mysales.gr είναι ένα website το οποίο σε συνεργασία με ηλεκτρονικά καταστήματα όπως μεταξύ άλλων e-shop, plus4u, Laredoute,Myshoe και πολλά άλλα ακόμη αναρτήσει προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς για να κερδίζετε extra εκπτώσεις απο τις αγορές σας.

Τα πάντα για σέξι μαυρισματάκι χωρίς ήλιο!

Θέλεις να πάρεις χρωματάκι πριν βγεις στη θάλασσα για μπάνιο αλλά δεν ξέρεις ποια μέθοδο να ακολουθήσεις για να μην είσαι άσπρη σαν το γάλα; Οι τρόποι για να πάρεις χρωματάκι δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο. Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να εντυπωσιάσεις και φέτος στην παραλία με το σέξι χρώμα σου!

Η μακριά πλισέ μου φούστα…

Κάθε καλοκαίρι επιστρέφει… η maxi φούστα είναι πάντα εδώ, γιατί πολύ απλά είναι τόσο στυλάτη και δροσερή που γίνεται αναπόφευκτα κομμάτι της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας. Φέτος όμως, μάθε τι θα σε κάνει να ξεχωρίζεις… το πλισέ επανέρχεται δυναμικά στις μακριές αέρινες φούστες, για να σου δώσει αυτό το ‘κάτι’ παραπάνω.

5 λάθη που καταστρέφουν το στυλ σου

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν δίνει το σύνθημα σε θέματα μόδα και στυλ. Αποτελώντας το απόλυτο πρότυπο, πολλές θέλησαν να την μιμηθούν, κοπιάροντας τα ρούχα και στο στυλ της συνολικά.

Υπέροχη με μπικίνι

Αυτές που δείχνουν υπέροχες με μπικίνι δεν έχουν απαραίτητα και τα καλύτερα σώματα, αλλά καταλαβαίνουν ότι αν είναι τόσο τυχερές ώστε να βρίσκονται δίπλα σε μια πισίνα ή στη θάλασσα, το να αγωνιούν για το πως είναι το σώμα τους είναι απλά χάσιμο χρόνου.

Επικίνδυνα καλλυντικά κυκλοφορούν ανάμεσα μας

Τα καλλυντικά, με τις ελκυστικές συσκευασίες και τα μυρωδάτα περιεχόμενα, μπορούν να γίνουν επικίνδυνα. Καλλυντικά που στη χρήση τους, ανεξαρτήτως της σύνθεσής τους, μπορούν να μας δημιουργήσουν μπελάδες. Κρέμες που λήγουν, μάσκαρα που ξηραίνονται, σκιές που προκαλούν μολύνσεις.

Δώσε βάση στις τιράντες

Ενοχλητικές και αταίριαστες με τα ρούχα μας, οι τιράντες των σουτιέν που φαίνονται μέσα από τα ρούχα αποτελούν συνηθισμένη, αισθητική παραφωνία το καλοκαίρι.

V. WESTWOOD: ΝΕΕΣ «ΗΘΙΚΕΣ» ΤΣΑΝΤΕΣ

Λάνσαρε στο Μιλάνο την τελευταία της κολεξιόν Ethical Fashion Africa Collection, που αγοράζεις και με ένα κλικ.

Κοσμήματα με την τεχνική του Micro-macramé (Μακραμέ)

Φέτος θα έχετε παρατηρήσει την επιστροφή της δαντέλας, τόσο στην ένδυση, όσο και στα αξεσουάρ.

Cacharel: Καλοκαίρι 2011

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των χρωμάτων. Και ένας οίκος, όπως ο Cacharel, δεν θα μπορούσε παρουσιάζοντας τη θερινή κολεξιόν του να μην πλημμυρίσει την πασαρέλα με χρώματα.

Δες την Helena Bonham Carter να ποζάρει για τον Marc Jacobs

Ως ένα από τα σημεία αναφοράς για την διαφημιστική καμπάνια της συλλογής του για το Φθινόπωρο του 2011, ο Marc Jacobs ανέφερε τα άσυλα παραφρόνων. Από τις δύο νέες φωτογραφίες της καμπάνιας με πρωταγωνίστρια την helena Bohnam Carter, που κυκλοφόρησαν σήμερα, φαίνεται ότι o σχεδιαστής μιλούσε πάρα πολύ σοβαρά.

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΤΟΥΡ

Απίστευτο αλλά όμως αληθινότατο - η Άννα Γουίντουρ παραδέχτηκε δημόσια πώς αντιμετώπισε πρόβλημα όταν ήθελε να βάλει τους web-editors της να κάτσουν σε καλή θέση σε μια επίδειξη μόδας της Chanel.

Tα μυστικά για βελούδινα χέρια

Τα χέρια αποτελούν ένα σημαντικό σημείο του σώματός μας μας, αλλά εμείς ωστόσο, τα παραμελούμε. Έχετε σκεφθεί πόσα πράγματα κάνουμε καθημερινά με αυτά; Αν, ναι, τότε δώστε τους λίγη από την προσοχή σας.

Όσα χρειάζεται να ξέρεις για το σπέρμα- Νο2

Κάποιοι άντρες το αποκαλούν νέκταρ, κάποιοι άλλοι εξωτικό χυμό. Το σπέρμα του καλού σου είναι αντικείμενο έρευνας και για εσένα, που πραγματικά έχεις πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Ιδού λοιπόν όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...