Όσα χρειάζεται να ξέρεις για το σπέρμα- Νο2

Κάποιοι άντρες το αποκαλούν νέκταρ, κάποιοι άλλοι εξωτικό χυμό. Το σπέρμα του καλού σου είναι αντικείμενο έρευνας και για εσένα, που πραγματικά έχεις πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Ιδού λοιπόν όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις.


Κάποιοι άντρες το αποκαλούν νέκταρ, κάποιοι άλλοι εξωτικό χυμό. Το σπέρμα του καλού σου είναι αντικείμενο έρευνας και για εσένα, που πραγματικά έχεις πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Ιδού λοιπόν όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις.




Πώς θα βελτιώσεις τη γεύση του σπέρματός του:
Πολλοί μύθοι κυκλοφορούν γύρω από το θέμα αυτό αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι τι ταιριάζει στα δικά σου γούστα. Κάτι πολύ ξινό για εσένα, μοιάζει γλυκό στο στόμα μιας άλλης γυναίκας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δούμε πως επηρεάζει τη γεύση του σπέρματος, μια ποικιλία τροφών.

Για παράδειγμα, φρούτα όπως το πεπόνι, ο ανανάς και το ακτινίδιο, φαίνεται πως ελαφρύνουν τη γεύση του σπέρματος. Η μπύρα και ο καφές έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και αφήνουν το σπέρμα πιο πικρό.

Τροφές όπως το κρέας και το ψάρι, δίνουν στο σπέρμα μια πιο βουτυρένια γεύση ενώ τα φρούτα όπως όλα της κατηγορίας -berries (μούρα, βατόμουρα) και τα δαμάσκηνα, δίνουν μια πιο ζαχαρένια γεύση ενώ τα γαλακτοκομικά προσδίδουν μια πιο μεστή γεύση.
Τελικά τι περιέχει το σπέρμα για εσένα που σιχαίνεσαι τόσο την κατάποση του;
Υπάρχει μια σειρά συστατικών που βρίσκονται στο σπέρμα και η σύσταση του σπέρματος είναι μάλιστα διαφορετική σε κάθε άντρα. Μερικά από τα στοιχεία που περιέχει είναι: βιταμίνη C, ασβέστιο, μαγνήσιο, φρουκτόζη, κρεατίνη, χοληστερόλη, κιτρικό οξύ, γαλακτικό οξύ, νάτριο, κάλιο, φώσφορο, βιταμίνη Β12, ψευδάργυρο και άζωτο. Όπως καταλαβαίνεις, όχι μόνο δεν πρέπει να το φοβάσαι αλλά όντως το σπέρμα είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.
Τελικά, το σπέρμα παχαίνει;
Βάσει των ανωτέρω συστατικών καταλαβαίνεις πως η γραμμή σου δεν θα χαλάσει από την κατάποση σπέρματος. Αν θέλεις να το μεταφράσουμε σε θερμίδες για εσένα που μετράς τα πάντα, κατά μέσω όρο σε κάθε εκσπερμάτωση το σπέρμα που παράγεται φτάνει τις 5 με 25 θερμίδες. Όσο για την πρωτεΐνη που περιέχει το σπέρμα, αυτή είναι περίπου ισοδύναμη με το ασπράδι ενός μέτριου αυγού.
Κάνε το σπέρμα λιγότερο παχύρρευστο:
Το πόσο παχύρρευστο είναι το σπέρμα έχει να κάνει με την αναλογία των υγρών που περιέχει και επηρεάζεται από μια σειρά παραγόντων. Η διατροφή του καλού σου, το πόσο αθλείται, το πόσο συχνά κάνετε σεξ, το πόσο νερό καταναλώνει, το πόσο στενά είναι τα παντελόνια που φορά, μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υφή του σπέρματος. Για παράδειγμα, τα στενά ρούχα ανεβάζουν η θερμοκρασία στην μικρή του περιοχή, γεγονός που αλλάζει τη ρευστότητα του σπέρματος.
Λόγω της περιεκτικότητας τους σε πρωτεΐνες, τα ασπράδια αυγών και η ζελατίνη και το σιτάρι τα Ω-3 λιπαρά, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος βοηθούν στην καλύτερη σύσταση του σπέρματος που θα κάνει και το έργο σου πιο εύκολο.
Υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις κάποιον ιό ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα από το στοματικό έρωτα;
Είναι αλήθεια πως η στοματική κοιλότητα είναι πιο ευαίσθητη ακόμα και σε σχέση με τον κόλπο. Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως τα χλαμύδια, ο έρπης, η γονόρροια, η ηπατίτιδα Β μπορούν να περάσουν στον οργανισμό σου μέσω του στοματικού έρωτα.
Ο γιατρός θα σου πρότεινε να κάνεις στοματικό έρωτα με προφυλακτικό αλλά αν είσαι σε μια μονογαμική σχέση όπου και οι δύο έχετε εξεταστεί, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι πως θα κολλήσεις κάτι. Από μόνο του τώρα, το σπέρμα δεν μπορεί να σου προκαλέσει κάποια ασθένεια.
Κάνατε πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλάξεις και ολοκλήρωσε στον πρωκτό σου. Κινδυνεύεις να μείνεις έγκυος;
Η πιθανότητα να ταξιδέψουν τα σπερματοζωάρια μέσω περινεϊκής περιοχής όπως θα έχεις ακούσει είναι μηδενική. Το ίδιο ισχύει και για την κατάποση σπέρματος και τα σπερματοζωάρια που έχεις ακούσει πως κολύμπησαν από τον φάρυγγα μέχρι τον κόλπο σου και γονιμοποίησαν το ωάριό σου.
Το σημαντικότερο είναι να κάνεις πάντα πρωκτικό σεξ με προφυλακτικό για να αποφύγεις τον κίνδυνο μόλυνσης. Το πέος του δεν πρέπει να μπαίνει γυμνό στον πρωκτό σου που δεν έχει σχεδιαστεί για την σεξουαλική επαφή και περιέχει εκατοντάδες βακτήρια. Φυσικά, αν το κάνετε πρωκτικά χωρίς προφυλάξεις κι εκείνος περάσει αμέσως στον κόλπο, κινδυνεύεις όχι μόνο να μείνεις έγκυος αλλά να φορτωθείς εκατοντάδες κολοβακτηρίδια και να κινδυνεύεις από ολόκληρη συλλογή σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.
Αν βάλετε προφυλακτικό στο πρωκτικό αλλά δεν αλλάξετε προφυλακτικό για να περάσετε σε κανονική κολπική επαφή και πάλι κινδυνεύεις από δεκάδες μολύνσεις.
Αν φορέσετε διπλό προφυλακτικό, αυτό δεν σημαίνει πως είστ πλήρως προστατευμένοι από μια πιθανή εγκυμοσύνη ή τα ΣΜΝ.
Αν εκείνος ολοκληρώσει κοντά στο αιδοίο σου, δεν υπάρχει λόγος πανικού. Σκούπισε καλά την περιοχή με κινήσεις προς τα έξω και κάνε ένα ωραιότατο ντους αφού πρώτα ουρήσεις. Το να πάρεις το χάπι της επόμενης ημέρας απλά γιατί ο αγαπημένος σου ολοκλήρωσε κοντά στον αφαλό ή στον αστράγαλό σου, όχι μόνο είναι τραγελαφικό αλλά θέτει σε κίνδυνο της υγεία σου. Το χάπι της επόμενης ημέρας δεν είναι καραμέλα για να το καταναλώνεις όσο συχνά θες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...