Δαντέλα, η σέξι!

Ρομαντική ή σέξι , το απόλυτο τρεντ αυτή τη σεζόν έχει το όνομα δαντέλα! Οι διάσημες μπορεί να έχουν ένα κάρο στιλίστες να τις συμβουλεύουν για το πώς θα φορέσουν τα νέα τρεντ , αλλά ακόμη και οι ίδιες δυσκολεύονται να το πετύχουν πολλές φορές. Διάβασε πώς θα καταφέρεις να λανσάρεις τη δαντέλα πιο καλά και από τις σταρ και εντυπωσίασε με το πιο αραχνοΰφαντο και σέξι λουκ! 


Η χαρά της δαντέλας: η δαντέλα φέτος έχει κατακτήσει όχι μόνο τις πασαρέλες αλλά και την καρδιά μας! Απόλυτα θηλυκή και σέξι , απογειώνει το στιλ σου αυτή τη σεζόν και σε μεταμορφώνει αρκεί να μην υπερβάλεις φορώντας ότι βρεις σε δαντέλα σε ένα μοναδικό σύνολο. Όσο σέξι και να θέλεις να δείξεις δε χρειάζεται να το παρακάνει αφού ο χρυσός κανόνας less is more ισχύει και εδώ! Έχε υπόψη σου ότι στο σύνολο σου πρέπει να έχεις ένα μόνο δαντελένιο κομμάτι γιατί ο φόβος να περάσεις στην αντίπερα όχθη μεγαλώνει -και οι πιθανότητες το σύνολο σου να θυμίζει κουρτίνα αυξάνονται επικίνδυνα!

Η δαντέλα που βγάζει μάτι: δεν είναι άλλο από το σέξι δαντελένιο σου τοπ, ειδικά τώρα που έπιασαν οι ζέστες όχι μόνο σου χαρίζει στιλ αλλά αφήνει το δέρμα σου να αναπνέει κιόλας! Η δαντέλα είναι η βασίλισσα των τρεντ αυτή τη σεζόν και δε μπορείς παρά να την υιοθετήσεις. Από ένα ολόκληρο δαντελένιο κομμάτι στην κοντομάνικη ή μακρυμάνικη εκδοχή του μέχρι ένα κομμάτι που είναι απλά λεπτομέρεια ανακάλυψε τη σέξι πλευρά σου με τη δύναμη της δαντέλας!

Το δαντελένιο φόρεμα: και ποια δε θα ήθελε να είναι ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με δαντέλα; Οι λεπτές κλωστές ποτέ δεν ήταν τόσο σέξι και τρέντι ταυτόχρονα, όσο σε ένα ενιαίο σύνολο. Στην σούπερ μίνι εκδοχή του το δαντελένιο φόρεμα είναι το πολλά υποσχόμενο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που σε μεταμορφώνει μέχρι να πεις... δαντέλα! Στη μακριά εκδοχή του αποπνέει σέξι μυστηριώδη θηλυκότητα, οπότε εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις είναι πιο από τα δύο πρόσωπα θέλεις να λανσάρεις! Ακόμη αν δεν είσαι έτοιμη, να φορέσεις το δαντελένιο φόρεμα σου μόνο του, συνδύασε το με ένα καλσόν και είσαι έτοιμη!

Τιπ: αν δεν έχεις μονοκόμματη σιλουέτα αλλά έχεις και τα πιασιματάκια σου προτίμησε ένα φόρεμα που η δαντέλα κοσμεί το επάνω μέρος και όχι το κάτω, γιατί μην ξεχνάς ότι τραβάει το βλέμμα ακριβώς σε εκείνο το σημείο!

Το πρόστυχο, το δαντελένιο το εσώρουχο σου: σίγουρα τα έχεις φορέσει και ξαναφορέσει: τα δαντελένια εσώρουχα δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας γιατί πολύ απλά είναι πολύ hot! Τα διαχρονικά σέξι εσώρουχα δεν είναι απαραίτητα να είναι μαύρα ή κόκκινα για να αποπνέουν θηλυκότητα αλλά το μόνο που χρειάζονται είναι η δαντέλα. Κοραλί, τιρκουάζ, λιλά όλα τα χρώματα είναι ακόμη πιο σέξι στην πιο αραχνοΰφαντη εκδοχή τους και δεν είναι ποτέ εκτός μόδας!

Αξεσουάρ από δαντέλα: ζώνες, στέκες μαλλιών και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς είναι in αυτή τη σεζόν στην πιο αραχνοΰφαντη εκδοχή τους. Τόλμησε να βάλεις τη δαντέλα στην καθημερινότητα σου και μεταμόρφωσε το στιλ σου σε ρομαντικό και σέξι ανάλογα με τα κέφια σου!


http://olagiatingunaika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...