ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SEX ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑ 40!!!...

Όσοι σαραντάρηδες νομίζουν ότι οι ημέρες σεξουαλικής “δόξας” ανήκουν στο παρελθόν, μπορούν να αισιοδοξούν καθώς νέα βρετανική έρευνα δείχνει ότι τα καλύτερα στο σεξ έρχονται μετά τα σαράντα.

Tα πέντε χαρακτηριστικά μιας γυναίκας για να κρατήσει μία σχέση

Υπάρχουν πέντε στοιχεία σε μια γυναίκα που μπορούν να με κάνουν να μείνω μαζί της για πάντα.
Σκεφτόμουν πρόσφατα τι είναι αυτό ακριβώς που με ελκύει σε μια γυναίκα. Ναι, ξέρω η εξωτερική εμφάνιση και ο χαρακτήρας. Όμως, όταν περάσει λίγο ο καιρός, για να διαρκέσει μια σχέση χρειάζομαι κάτι παραπάνω.

9χρονο κοριτσάκι βγάζει τα φρύδια για baby καλλιστεία και υποφέρει!

Η στιγμή της προετοιμασίας της εννιάχρονης Αμερικανίδας για παιδικά καλλιστεία συγκλονίζει! Η μορφή που παίρνει το πρόσωπο της Chloe, από το Forney του Texas, τη στιγμή που της βγάζουν τα φρύδια με κερί, δείχνει πόσο πολύ υποφέρει.

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι ο νέος Internet Explorer 9

Ο νέος Internet Explorer 9 της Microsoft είναι γεγονός! Ένας πανίσχυρος web browser με απίστευτες δυνατότητες είναι εδώ να ταράξει τα νερά των μέχρι τώρα γνωστών δυνατοτήτων στο internetικό surfing! Ανανεωμένος όσο ποτέ, με νέα εμφάνιση και συστήματα ασφαλείας για να νιώθετε σίγουροι , ήρθε τώρα να αποκαταστήσει τις “κακές φήμες” του γνωστού αυτού περιηγητή (browser). Είναι λοιπόν καιρός να τον εγκαταστήσετε κι εσείς στον υπολογιστή σας και να “χαρείτε” κάθε μέρα την πλοήγησή σας στο internet.

Βρείτε τις μπομπονιέρες σας στο e-mpomponiera!!

Το e-mpomponiera.gr είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που έρχεται να καλύψει ένα κενό στο ελληνικό διαδίκτυο και να διευκολύνει τη μέλλουσα νύφη, αλλά και τους γονείς κατά τη χρονοβόρα διαδικασία της αναζήτησης μπομπονιέρων γάμου, αρραβώνα και βάπτισης. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε δεκάδες σχέδια σε μπομπονιέρες γάμου, αρραβώνα και βάπτισης μέσα από έναν κατάλογο προϊόντων που διαρκώς επεκτείνεται με νέα σχέδια και πρωτότυπες ιδέες. Η διαδικασία είναι απλή: Όταν καταλήξετε στο σχέδιο της αρεσκείας σας, μπορείτε να παραγγείλετε τον αριθμό μπομπονιέρων που επιθυμείτε, είτε ένα τεμάχιο για δείγμα, και να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι μπομπονιέρες θα έρθουν κατάλληλα συσκευασμένες στο σπίτι σας μέσα σε λίγες μέρες. Το e-mpomponiera στήθηκε με γνώμονα την 100% ικανοποίηση και εξυπηρέτηση του πελάτη που επιβραβεύεται ήδη με τη σημαντική απήχηση που έχει από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας του.

White Smile: Mία μοναδική μέθοδος λεύκανσης δοντιών

Το White Smile™ είναι μία μοναδική μέθοδος λεύκανσης δοντιών, η οποία έχει λευκάνει τα χαμόγελα χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών. Η μοναδική του φόρμουλα από φυσικά συστατικά αναδεικνύει το φυσικό λευκό των δοντιών σας καί σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε λευκά και αστραφτερά δόντια στην άνεση του σπιτιού σας. Το στυλό λεύκανσης White Smile είναι εύκολο καί άνετο για χρήση. Τα αποτελέσματα που σας δίνει το White Smile είναι τόσο καλά όσο και αυτά που θα σας έδινε μία επίσκεψη σε κάποιο ειδικό. Ωστόσο το White Smile είναι 5 φορές φθηνότερο από μία επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Δες όλες τις φωτό από τη χειμερινή καμπάνια της Prada

Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο πολυσυζητημένες καμπάνιες της νέας σεζόν όπου η Prada δείχνει το πιο νεανικό πρόσωπό της.

Στο σφυρί ξανά τα φορέματα της Lady D

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ WADDINGTON'S ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Η DIANA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟ 1985, ΕΠΙΣΚΕΨΗ Η ΟΠΟΙΑ «ΣΗΜΑΔΕΥΤΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ JOHN TRAVOLTA

Γλάστρες γλάστρες γλάστρες

Οι  γλάστρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως διακοσμητικό στοιχείο ενός κήπου, είτε για τη δημιουργία ενός νέου, σε χώρους όπως μπαλκόνια , ταράτσες  όπως επίσης και για τη εσωτερική διακόσμηση.

Μόλις το δοκιμάσαμε! Πούδρα σώματος με λάμψεις!

Αν αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτό το άρθρο βρίσκεσαι σε αναζήτηση ενός προϊόντος σώματος που θα σου δώσει λάμψη όπως αυτή που βλέπεις στις red carpet εμφανίσεις των αγαπημένων σου celebs, συνέχισε παρακάτω!

Σχιζοφρένεια, αίτια συμπτωμάτων και θεραπεία

Η Σχιζοφρένεια χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο σοβαρές ψυχικές διαταραχές αφού παρατηρείται σημαντική αλλοίωση της εσωτερικής και εξωτερικής πραγματικότητας του πάσχοντα.

Οι δροσερές θερμίδες του καλοκαιριού!

Την ώρα που το λιοπύρι σε κάνει να θέλεις να μετοικήσεις προς… Ανάφη μεριά, διψάς για τόνωση, αναζητάς ένα παγωμένο κίνητρο για να συνεχίσεις την προσπάθεια. Μήπως ένα παγωμένο φρεντοτσίνο; Ένα μιλκ σέικ; Ή καλύτερα ένα κοκτέιλ;

Πόσο ροζ αντέχεις; Δες τις πιο θηλυκές προτάσεις της αγοράς!

Κανένα άλλο χρώμα δεν διχάζει περισσότερο το γυναικείο κοινό όσο το ροζ! Υπάρχουν γυναίκες που το λατρεύουν και δεν μπορούν να περάσουν την εξώπορτά τους χωρίς να φοράνε τουλάχιστον ένα κομμάτι στις αποχρώσεις του.

Hondos Center: Προσφορά -30% σε προιόντα WELLA - Κλήρωση για ένα πιστολάκι BRAUN


Ζήσε με πάθος την ολοκληρωμένη εμπειρία Wella!

Χρώμα, περιποίηση και styling!

Αναζήτησε υπέροχες προσφορές από την Wella στα Hondos Center και

μπες στη μεγάλη κλήρωση για 200 πιστολάκια Braun!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 2 Ιουλίου!

Ασταθής κύκλος

Μπορεί να είναι αιτία υπογονιμότητας αλλά και μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, αφού δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί η ημέρα της ωορρηξίας (αν υπάρχει).

Wet look στο μακιγιάζ

Εμφανίσεις που συνδυάζουν το super-sexy υγρό εφέ των Glam Shine lip gloss, κάνουν το wet look, must του καλοκαιριού.

Πως να "κάψετε" θερμίδες

Οι 10 δραστηριότητες που "καίνε" τις περισσότερες θερμίδες
Η άθληση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το βάρος σας αλλά και να φτιάξετε τη φυσική σας κατάσταση και την ψυχική σας ισορροπία.

Περιβαλλοντική ψυχολογία

Η Ψυχολογία είναι μία ανθρώπινη επιστήμη που μελετά τη συμπεριφορά, τη σκέψη και τις νοητικές διεργασίες του ανθρώπου. Μέσα στο ευρύτερο φάσμα της ψυχολογίας συναντάμε ένα σχετικά «φρέσκο» και ιδιαίτερο κλάδο, αυτόν της Περιβαλλοντικής Ψυχολογίας.

Πως θα έχει διάρκεια το άρωμα σας;

Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη διάρκεια του αρώματός τους. Αν και οι ειδικοί τονίζουν ότι το βασικό κριτήριο για να αγοράσουμε ένα άρωμα είναι η διάρκεια που έχει επάνω μας...

Οι τέλειοι γλουτοί υπάρχουν

Θέλει όμως κόπο και τρόπο για να τους αποκτήσετε.

Αντί να βρίζετε τη μαμά σας που σας κληρονόμησε τη Μεσογειακή σιλουέτα της με τους πλούσιους γοφούς της (και πολλές φορές και με χαλάρωση και κυτταρίτιδα), κοιτάξτε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τους βελτιώσετε.

Λαβύρινθος

Όταν ο λαβύρινθος φέρνει τα πάνω κάτω!
Τα πάντα γυρίζουν και το στομάχι σας ανακατεύεται. Μήπως η αιτία βρίσκεται στα αφτιά σας;

Ένα εκατομμύριο σε φιλανθρωπίες από William-Catherine

Οι οργανώσεις που επέλεξαν ο πρίγκιπας William και η Catherine Middleton για να λάβουν τις δωρεές των καλεσμένων στο γάμο τους, συγκέντρωσαν το ποσό του ενός εκατομμυρίου στερλινών (1,12 εκατομμύρια ευρώ), όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους.

Στον αστερισμό της Nivea

ΗΛΙΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ NIVEA: ΣΤΟ ΝΕΟ NIVEA LOUNGE ΤΟΥ ASTIR BEACH Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Τσάντα με ασημόσκονη

Μια τσάντα που αστράφτει κάνει το καλοκαίρι ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Η μεταλλική τσάντα του οίκου Marc by Marc Jacobs είναι ο ιδανικός τρόπος για να κάνετε το δικό σας, ξεχωριστό statement μέσα στο καλοκαίρι.

Μήπως ο έρωτας μας κάνει μερικές φορές να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας;

Όταν γίνεσαι χαλί να σε πατήσει, όταν παρακαλάς να μην σε αφήσει, όταν για να τον ευχαριστήσεις κάνεις πράγματα που σε εκθέτουν στον εαυτό σου, τότε η αξιοπρέπειά σου έχει πάει περίπατο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...