BEAUTY FAVORITES

Tα καλύτερα προϊόντα για να υποδεχτείς ανανεωμένη την άνοιξη.

ΝΕΟΤΗΤΑ
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το άγχος βλάπτει σοβαρά και την επιδερμίδα μας. Όμως ο ορός Vax'in for youth του Givenchy ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς εκθέτει το δέρμα σε μικρές δόσεις στρες για να διατηρείται φρέσκο και νεανικό.

Φωτογραφίες ΣΟΚ: Γυναίκες που τιμωρήθηκαν με οξύ στο πρόσωπο τους! (video)

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι σε ορισμένες πολιτιστικες κοινότητες , οι γυναίκες και τα κορίτσια τιμωρούνται με οξύ στο πρόσωπό τους

Συνήθως αυτές οι ιστορίες δεν κυκλοφορούν με φωτογραφίες των θυμάτων, ίσως λόγω της ντροπής που αισθάνονται τα θύματα, αλλά και λόγω της απροθυμίας που δείχνει ο Τύπος να προβάλει τέτοιες εικόνες στο κοινό. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:


Δέκα (10) λόγοι που έχει ξεχάσει το σεξ !!!

Έχεις ξεχάσει τι είναι το σεξ; …Δεν είσαι η μόνη! Άφησε λοιπόν τις δικαιολογίες του τύπου «δεν έχω χρόνο» στην άκρη και πάμε να δούμε 10 πιθανούς λόγους που το σεξ δεν είναι πια στη ζωή σου!

20 λόγοι που αξίζει να είσαι γυναίκα

1. Οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από ότι οι άνδρες…
2. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πάνω από 1 δραστηριότητα ταυτόχρονα (πληκτρολόγηση με τυφλό σύστημα και παράλληλα τηλεφώνημα με την κολλητή για να αναλύσουν το πάρτι του Σαββάτου).

Μόδα Παπούτσια Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011 (Μέρος Β)

Στο πρώτο μέρος είδαμε προτάσεις για τα παπούτσια του καλοκαιριού του 2011 από οίκους όπως Alexander McQueen, Dior, Jimmy Choo, Donna Karan, Dolce&Gabbana, Emilio Pucci και πολλά άλλα! 

Ανακαλύψτε ξανά το γαλλικό φιλί

Όταν λέμε γαλλικό φιλό εννοούμε δυο άτομα, που χρησιμοποιούν μόνο τα χείλη τους, όπως υπάρχει επαφή και μεταξύ των γλωσσών τους. Μια
απλή πράξη, που κάνουμε με μεγάλο πάθος και από την οποία νιώθουμε μεγάλη ευχαρίστηση. Επίσης είναι χρήσιμη για την υγεία. Με τι ακριβώς τα γαλλικά φιλιά είναι χρήσιμα για σας:

Φωτεινό μακιγιάζ με μπροκάρ

Μ’αυτό το μακιγιάζ θα είστε πολύ εντυπωσιακές. Αποτελεί ένας συνδυασμός από λευκό, γκρί, ασημί και μπεζ. Το μακιγιάζ με μπροκάρ
είναι πολύ ιδιαίτερο και παράλληλα πολύ κατάλληλο.

Guerlain – Εντυπωσιακή σειρά μακιγιάζ «Άνοιξη 2011»

Εκθαμβωτικά χρώματα κραγιόν περιορισμένης έκδοσης, ρουζ από 4 μεταξένια χρώματα σε πορτοκαλιές και ροζ αποχρώσεις, μια αρμονικά διακοσμημένη παλέτα σκιών για ένα άψογο μακιγιάζ, υπέροχα lipgloss για κρυστάλλινη λάμψη και μια βελούδινη πούδρα για αψεγάδιαστο τελείωμα. Αυτή είναι η νέα σειρά μακιγιάζ «Άνοιξη 2011» από τον οίκο Guerlain. Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά εδώ.

we Love | Τα Capretto Σανδάλια του Οίκου Miu Miu

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, τα αγαπημένα μας φλατ σανδάλια θα γίνουν αναμφισβήτητα το απαραίτητό μας αξεσουάρ!

Εμείς λατρέψαμε φέτος τα Capretto σανδάλια του οίκου Miu Miu!

Δεν είναι μόνο άνετα, είναι και κομψά, ενώ έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χαρούμενων χρωμάτων!

100.000 ευρώ αποζημίωση στη Σιένα Μίλερ

Το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό ποσό θα δοθεί ως αποζημίωση στη Σιένα Μίλερ από την εφημερίδα News Of The World, η οποία καταδικάστηκε με την κατηγορία της υποκλοπής των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του μοντέλου.

Summer 2011 & Preview 2012 από την Andria

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της κολεξιόν Summer 2011 και Preview 2012 της σχεδιάστρια μόδας ANDRIA, τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Πλήθος κόσμου από το χώρο της μόδας, της καλλιτεχνικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής παρευρέθηκε στο Ξενοδοχείο GRANDE BRETAGNE για να μυηθεί στην ομορφιά της ανοιξιάτικης φύσης.

Ιδιαίτερα κοσμήματα Scene Missing

Οι εικόνες αποτέλεσαν για τη Χρυσανθακοπούλου Γεωργία  πηγή έμπνευσης. Αξεσουάρ με εικόνες…σουρεαλιστικές ή κλασσικές, ποπ ή ρομαντικές, γεωμετρικές ή φλοράλ, μοντέρνες ή vintage…

Το υπέροχο δέρμα της Kate οφείλεται στη Lancôme

Το λαμπερό δέρμα είναι η βάση της ομορφιάς και η Kate Middleton, έχει περάσει τη βάση κατά πολύ.
H Katherine –όπως πρέπει να την αποκαλούμε πλέον μετά το γάμο- φαίνεται ότι έχει βρει στη Lancôme, τη λύση στο άγχος που προκαλούσε στο δέρμα της ο γάμος –αλλά και όλα όσα συμβαίνουν.

Ντάμα ρίγα

Ριγέ φουστάνια που ζαλίζουν.

Το ριγέ -μαζί με το φλοράλ και το πουά φυσικά- είναι από τα πιο κλασικά prints. Πάντα στη μόδα και πάντα θα σε σώσουν  τις μέρες που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις, αφού ένα απλό ριγέ τοπ θα αλλάξει αμέσως το casual look σου.

Μήπως έχουν μπλοκάρει τα τσάκρα σου?

Τι είναι τα τσάκρα; Πώς επηρεάζουν τη ζωή μας; Τι γίνεται όταν μπλοκάρουν και πώς μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε;

Ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, τα τσάκρας λειτουργούν όπως ο τροχός -αυτό σημαίνει η λέξη στα σανσκριτικά- απορροφώντας και εκπέμποντας ενέργεια.

Η πρώτη "Bridal" συλλογή από την Links of London

Η Links of London παρουσιάζει την πρώτη συλλογή κοσμημάτων για πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας. Βέρες, απλές ή με διαμάντια, σε ροζ χρυσό, κίτρινο χρυσό, ασήμι και πλατίνα, μονόπετρα που συμβολίζουν όρκους αιώνιας αγάπης, και πνεύμα αμοιβαίας στήριξης, και μοναδικά δώρα για αυτήν την μοναδική ημέρα θα σας συντροφεύουν για όλη σας τη ζωή.

L’Oreal National Movie Awards 2011.. οι καλύτερες εμφανίσεις..

Τα βρετανικά βραβεία L’Oreal National Movie Awards 2011 δόθηκαν χθες το βράδυ στο Λονδίνο.

Πάμε να δούμε τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς…

Ντύσου όπως η αειθαλής lolita του Hollywood, Kirsten Dunst

Ένα πρωινό look για να βολτάρετε στην πόλη σαν την Kirsten Dunst από τη στυλίστρια μας, D'Arcy Foxx.
H Kirsten Dunst είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις ηθοποιών του Hollywood που ξεχωρίζουν με στυλ "ευρωπαϊκού αέρα" ανάμεσα στο, μάλλον, κακόγουστο σύνολο των σταρ.

Sonia Rykiel: Σχεδιάζει για την Roche Bobois!

Για πρώτη φορά, η αγαπημένη μας σχεδιάστρια Sonia Rykiel σχεδιάζει μια ξεχωριστή συλλογή για την εταιρία Roche Bobois.

Η παριζιάνα σχεδιάστρια, γνωστή για τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές συλλογές ρούχων της, μεταφέρει την έμπνευση και δημιουργικότητα της, στις συλλογές επίπλων της Roche Bobois, παρουσιάζοντας μια νέα συλλεκτική συλλογή από μαξιλάρια!

LUXURY BRANDS 2011

Mόλις κυκλοφόρησε η ετήσια λίστα με τις 10 πιο luxury μάρκες από την εταιρεία Milward Brown Optimor (που αποτελείται από διαφημιστικές εταιρείες βλέπε Grey και Ogilvy & Mather)

Στη δίαιτα, σπάμε και μερικούς κανόνες!

Εάν δεν τρώτε κόκκινο κρέας ή κάποιο σνακ μετά τις οκτώ το βράδυ, αν έχετε ξεχάσει τι πάει να πει υδατάνθρακας και σοκολάτα, ήρθε η στιγμή να πάρετε μια ανάσα και να χαλαρώσετε. Οι κανόνες είναι για να τους σπάμε.

Πώς θα είστε όμορφες στη παραλία

 Θέλεις να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στην παραλία και να τους κάνεις να εστιάσουν μόνο στα θετικά; Το 'χουμε!
Αν κάθε καλοκαίρι σκέφτεσαι πως θα είσαι όμορφη στη παραλία και όχι σαν τον Tom Hanks στον "Ναυαγό", εμείς σου δίνουμε τη λύση ώστε να είσαι πάντα γοητευτική παρά τον αέρα, την άμμο και άλλους παράγοντες που μπορεί να σαμποτάρουν την εμφάνισή σου!

Zara Μάιος 2011 – Τα Νέα Σχέδια!

Νέα συλλογή από τα αγαπημένα μας Zara έρχεται να δώσει νέο αέρα και περισσότερα σχέδια!

Ο μήνας Μάιος υποδέχεται τα έντονα χρώματα και τα εμπριμέ υφάσματα, αλλά και τα πάντα διαχρονικά λευκά και καμηλό!

Μητέρα Μπρίτνεϊ: "Η κόρη μου είναι διανοητικά ανίκανη"

Με υπέροχα λόγια “στόλισε” η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς την κόρη της, προκειμένου η οικογένεια να αποφύγει δικαστική διαμάχη με τον πρώην αντζέντη της τραγουδίστριας!

Η σωματική άσκηση καταπολεμά την κατάθλιψη ;

Γενικά, είναι ξεκάθαρο, σύμφωνα με τον ερευνητή, ότι η άσκηση και η φυσική δραστηριότητα μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα κατάθλιψης, προκαλώντας την έκκριση ορμονών στον εγκέφαλο, οι οποίες με τη σειρά τους προκαλούν ευεξία και ευφορία, επιδρώντας ευεργετικά στη διάθεση των ανθρώπων.

Η πρώτη γυναίκα καπετάνιος στο Queen Victoria

Όταν η Inger Klein Olsen αποδέχθηκε την πρόταση το κρουαζιερόπλοιο Queen Victoria ήταν 1η Δεκεμβρίου του 2010 και έχει γράψει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα καπετάνιος σε κρουαζιερόπλοιο.

Rita Pateroni Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011: Τα Coctail Φορέματα!


Η νέα συλλογή της Rita Pateroni για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2011, περιλαμβάνει υπέροχα cocktail φορέματα για κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Ενδύματα φτιαγμένα από υφάσματα όπως βαμβάκι, μετάξι, zersey και viscose με έμφαση στη θηλυκότητα και την κομψότητα.

Alexander McQueen Savage Beauty: Τα Συλλεκτικά Δώρα!

Τα μοναδικά κομμάτια της έκθεσης Alexander McQueen στο Met της Νέας Υόρκης, μπορούν τώρα να έχουν και οι fans του σχεδιαστή.

Στο κατάστημα του Met μπορεί κανείς να βρει αντικείμενα ξεχωριστά, εμπνευσμένα από τις πιο γνωστές δημιουργίες του Alexander McQueen καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.

Πώς να φτάσετε τα 100

Σύμφωνα με τον μέσο όρο, ένας Έλληνας θα ζήσει μέχρι τα 79 περίπου χρόνια. Επειδή, όμως, ο μέσος όρος είναι για… μέτριους, οι περισσότεροι επιθυμούμε να κάνουμε πραγματικότητα την ευχή που παίρνουμε σε γενναίες δόσεις κάθε χρόνο στα γενέθλιά μας και να ζήσουμε περισσότερες από οκτώ δεκαετίες.

Τραγουδιστές με ...σχέδια

Η ζωή είναι τόσο ενδιαφέρουσα και με τόσες διαφορετικές εκφάνσεις, που όλοι μας κατά καιρούς αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε κάτι νέο, κάτι που θα αναδείξει τα κρυμμένα μας ταλέντα και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Οι τάσεις της μόδας στα εσώρουχα για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2011

Το εσώρουχο αποτελεί ένα κομμάτι του ενδύματος και έχει σημαντικό ρόλο στην σύγχρονη βιομηχανία. Οι τάσεις της μόδας στα
εσώρουχα ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες, επηρεάζοντας από την μόδα της συγκεκριμένης εποχής.

Kate Moss: Φωτογραφίζεται για την Vogue Βραζιλίας

Kate Moss και Mario Testino συνεργάζονται ξανά!

Αυτή τη φορά για την φωτογράφιση της Kate για το περιοδικό Vogue Βραζιλίας και το τεύχος Μάιος 2011.

Η όμορφη Kate σε καλοκαιρινό mood αποδεικνύει μέσα από το φωτογραφικό φακό του γνωστού φωτογράφου ότι δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο δημοφιλή top models!

Υψηλός καλεσμένος

Ο GIAMBATTISTA VALLI ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ CHAMBRE SYNDICALE, ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ HAUTE COUTURE

Pure Silk Volume Booster

Το Pure Silk Volume Booster είναι ένα καινοτομικό αντιγηραντικό τελείωμα. Μόλις απλώσετε την πούδρα, η επιδερμίδα νοιώθει μία άμεση ανακούφιση και λείανση.
Εφαρμόστε το Pure Silk Volume Booster ομοιόμορφα στο πρόσωπο με ένα πινέλο. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, τίποτε άλλο δεν μπορεί να το ξεπεράσει!

Κερδίστε τη στιγμή

ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ PALMOLIVE AROMATHERAPY ΚΑΙ PALMOLIVE THERMAL SPA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ONLINE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

Διά χειρός Jean Nouvel

ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ, Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ JEAN NOUVEL ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

Πόσα χρωστάει η Carrie Bradshaw;

Αν ο χαρακτήρας του «Sex & The City» ήταν αληθινός θα είχε καταχωρηθεί καιρό τώρα στον αμερικάνικο Τειρεσία.
Την πολύ αστεία μελέτη/ σούμα έκαναν οι φανατικοί θαυμαστές της Carrie από το Frenemy.com και αποφάνθηκαν πως το πλούσιο lifestyle της θα την είχε οδηγήσει στης φυλακής τα σίδερα στον πραγματικό κόσμο.

Mila Kunis: Είναι τελικά αντροχωρίστρα;

Στις φωτογραφίες την βλέπουμε με το καφεδάκι στο χέρι και τις φορμούλες της καθώς βγαίνει από το γυμναστήριο. Κάπως βλέπεις πρέπει να διατηρήσει το κορμί και την γραμμή της.

Τι σημαίνει να είσαι μητέρα;

Ποιος τύπος γυναίκας μας έρχεται στο μυαλό όταν λέμε πως μια γυναίκα είναι «μητέρα»; Φανταζόμαστε την καλή και τρυφερή γυναικά που μένει όλη μέρα κλεισμένη στο σπίτι για να κάνει δουλειές και να φροντίσει τα παιδιά χωρίς φυσικά κανένα οικονομικό αντάλλαγμα; Είναι αυτή η αντίληψη που πρέπει να έχουμε για μια γυναίκα-μητέρα;

Καρύδα η… ιαματική

Η καρύδα αποτελεί σημαντική πηγή βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Την καταγωγή της «ερίζουν» Ασία και Αμερική, όποια όμως κι αν είναι η πραγματική, η καρύδα κατάφερε να εξαπλώσει τη φήμη της σε πολλές τροπικές περιοχές.

Αιμορραγία από τη μύτη: Όσα πρέπει να ξέρετε

Γιατί πολλά άτομα παραπονούνται για αίμα από τη μύτη;
Η μύτη είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος. Είναι πλούσια σε πολλά μικρά αγγεία που αιμορραγούν εύκολα. Οι ρινικές μεμβράνες είναι ευαίσθητες σε μεταβολές της υγρασίας και της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος.

Μικροουσίες – βιταμίνες και μέταλλα

Για να καταναλώνετε συμπληρώματα διατροφής ασφαλώς, πρέπει να καθορίσετε τις απαραίτητες ουσίες για τον οργανισμό σας, επίσης και να ενημερωθείτε όσον αφορά την
ωφέλειά τους, την κατανάλωσή τους και την επιλογή τους. 

Not female at all

Η ταυτότητα της γυναίκας σχηματίζεται και τροποποιείται μέσα από εξωτερικά δεδομένα που διαμορφώνουν την ψυχική της προδιάθεση, λένε οι ψυχολόγοι.

Bioten, φυσικά και ελληνικά

Οι βασικές σειρές της Bioten για την περιποίηση του προσώπου είναι η ενυδατική Skin Moisture και η αντιρυτιδική Skin Defence.

Μερικές ιδέες για την τραπεζαρία

Η αλήθεια είναι ότι η τραπεζαρία μας βάζει σε σκέψεις, να ειναι μεγάλη ή μήπως μικρή;  απο ξύλο, απο τζάμι; μοντέρνα ή όχι;
Μήπως θα πιάνει όλο το χώρο; Με μπουφέ ή χωρίς;
Και τα ερωτήματα συνεχίζουν, με τι καρέκλες θα το συνδυάσουμε, τι υφάσματα να έχουν; Σε κλασικό τραπέζι ταιριάζουν οι μοντέρνες καρέκλες; Αν θέλω χρωματιστές καρέκλες θα το κάνω πολύ κιτς;

Style My Day

Από το Παρίσι και την Louis Vuitton μέχρι το Μιλάνο και τον Giorgio Armani η τάση του Oriental Chic υιοθετήθηκε από πολλούς σχεδιαστές ως ένδειξη αγάπης και θαυμασμού προς όλες τις φυλές του κόσμου αλλά πάντα με το στοιχείο της αριστοκρατίας αρκετά εμφανές!

Peel οff Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα και αποκτήστε πρόσωπο έτοιμο για τον ήλιο.

To natural look είναι η ιδανική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Βασική προϋπόθεση για το τέλειο φυσικό μακιγιάζ είναι η καθαρή επιδερμίδα.

Πενέλοπε Κρουζ Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Πενέλοπε Κρουζ αποκαλύπτει πως αδυνάτισε σε μόλις 4 μήνες μετά την γέννηση του γιου της, Λέον.

Αν δει κανείς την Πενέλοπε Κρουζ είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί πως γέννησε πριν από τόσο λίγο καιρό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...