Peel οff Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα και αποκτήστε πρόσωπο έτοιμο για τον ήλιο.

To natural look είναι η ιδανική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Βασική προϋπόθεση για το τέλειο φυσικό μακιγιάζ είναι η καθαρή επιδερμίδα.



Απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας και κάντε φίλο και σύμμαχό σας ένα αποτελεσματικό scrub προσώπου. Ανακαλύψτε τις ανάγκες σας και επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν.

Η απολέπιση είναι μια σημαντική διαδικασία που δεν πρέπει να παραλείπεται, ειδικότερα αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή. Κάποια είδη απολεπιστικών μάλιστα εισχωρούν σε βάθος, ξεμπλοκάρουν τους πόρους και αφαιρούν το περιττό σμήγμα.

Επίσης, υπάρχουν και τα συστήματα μικροδερμιοαπολέπισης, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με μικροκρυστάλλους οξειδίου του αργιλίου, που ευνοούν την ανανέωση των επιφανειακών κυττάρων και λειαίνουν την επιδερμίδα αποτελεσματικά και άμεσα.

Homemade απολέπιση

Έφοδος στο ντουλάπι της κουζίνας. Για ποιο λόγο; Ένας αποδοτικός και συνάμα οικονομικές τρόπος για να κάνετε απολέπιση στο πρόσωπο είναι ο πολτός άψητων κόκκων δημητριακών βρώμης. Μία χούφτα είναι αρκετή. Πολτοποιήστε τους κόκκους ανακατεύοντάς τους με λίγο νερό. Τρίψτε την επιδερμίδα σας με τον πολτό και ξεπλύνετε με χλιαρό άφθονο νερό.




http://www.markware.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...