Τραγουδιστές με ...σχέδια

Η ζωή είναι τόσο ενδιαφέρουσα και με τόσες διαφορετικές εκφάνσεις, που όλοι μας κατά καιρούς αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε κάτι νέο, κάτι που θα αναδείξει τα κρυμμένα μας ταλέντα και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή και την καθημερινότητα μας.


Και ενώ εμείς οι κοινοί θνητοί το πολύ-πολύ είναι να αποκτήσουμε ένα νέο χόμπι ή να ξεκινήσουμε κάποιο σπορ, οι διάσημοι μπαίνουν σε πιο «βαθιά νερά» προκειμένου να ανανεώσουν την ζωή και να σπάσουν την ρουτίνα τους. Δεν είναι λίγοι, για παράδειγμα, οι διάσημοι τραγουδιστές που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την μόδα και να σχεδιάσουν τις δικές τους συλλογές. Από την Selena Gomez μέχρι την Amy Winehouse, πολλοί έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στον εξαιρετικά απαιτητικό χώρο της μόδας, αλλά λίγοι τα καταφέρνουν πραγματικά. Σήμερα θα δούμε πέντε τραγουδιστές που κατάφεραν να κατακτήσουν με μεγάλη επιτυχία τις πασαρέλες με τις δημιουργίες τους.

Victoria Beckham. Η καλλιτεχνική της πορεία υπήρξε σύντομη και κανείς δεν διαφωνεί ότι δεν ήταν δα και η κορυφαία τραγουδίστρια. Είναι πολύ πιθανό, αν δεν υπήρχε ο λαμπερός της γάμος με τον David Beckham και η πετυχημένη της πορεία στη μόδα, κανείς να μην θυμόταν την μία από τις πέντε Spice Girls.
Τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της μόδας δεν στέφθηκαν με επιτυχία και πολλοί την κατηγόρησαν για μετριότητα αλλά –ευτυχώς- η Victoria δεν το έβαλε κάτω. Διαγράφοντας μια πορεία με συνεχείς βελτιώσεις και έφτασε στις μέρες μας να παρουσιάζει τις εντυπωσιακές συλλογές της μαζί με ογκόλιθους της μόδας και το όνομά της να φιγουράρει δίπλα σε αυτά των Marc Jacobs, Diane von Furstenberg και Oscar de la Renta. Η ίδια δηλώνει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της επαγγελματία και ότι υπάρχουν ακόμα πολλά για να μάθει.

Gwen Stefani. Η Gwen Stefani είναι μια καταπληκτική τραγουδίστρια που πάντα έκανε εντύπωση με τις ενδυματολογικές της επιλογές στη σκηνή. Γοητευτική, σέξι και με ένα στιλ που αντιγράφηκε από τους fans της αλλά και από άλλους καλλιτέχνες. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι ενδυματολογικές της επιλογές δεν ήταν δημιουργίες κάποιου σχεδιαστή αλλά της ίδιας.
Από πολύ νεαρή ηλικία η Gwen Stefani ανακατασκεύαζε τα ρούχα της προκειμένου να τους βάλει μια πιο προσωπική και μοντέρνα πινελιά. Όταν αισθάνθηκε ότι ήθελε να το κάνει αυτό σε μεγαλύτερη κλίμακα δημιούργησε την L.A.M.B. που αγαπήθηκε από εκατομμύρια. Σήμερα δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει αυτό που με τόση αγάπη δημιούργησε κι ομολογούμε ότι πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό.

Jessica Simpson. Παρά το γεγονός ότι στον χώρο της μόδας έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία που κοστίζει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, της είναι αδύνατο να φτιάξει το προσωπικό της στιλ. Σχεδιάζει υπέροχα ρούχα ενώ η ίδια ντύνεται χωρίς κομψότητα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημά της. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Jessica Simpson είναι μια καταπληκτική τραγουδίστρια και μια καταπληκτικότερη σχεδιάστρια. Γι’ αυτό άλλωστε έχει εστιάσει περισσότερο στη μόδα.
Έχει δηλώσει ότι το μυστικό της επιτυχίας της στο χώρο της μόδας βρίσκεται στο γεγονός ότι σχεδιάζει ρούχα για τις κανονικές γυναίκες και όχι για διασημότητες γιατί οι «κοινές θνητές» δεν χρειάζεται να μοιάζουν με διασημότητες όσο κι αν θα το ‘θελαν.

Justin Timberlake. Ποιος θα φανταζόταν τον Justin σχεδιαστή μόδας; Μάλλον κανείς!
Κι όμως το 2006 ο Justin Timberlake μαζί με τον φίλο του Trace Ayala λάνσαραν την σειρά William Rast.
Έκτοτε το πετυχημένο δίδυμο παρουσιάζει της δημιουργίες του και οι fans του Timberlake μαζί με τις fashionistas ανά τον κόσμο παραληρούν.
Μιλώντας πολλές φορές γι’ αυτήν του την δραστηριότητα, λέει ότι ο στόχος του δεν είναι να φορεθούν τα ρούχα του από celebrities.
Προτιμάει να τα βλέπει φορεμένα από απλές, καθημερινές γυναίκες και πολλές φορές χαίρεται να τις βλέπει να κυκλοφορούν ντυμένες μ’ αυτά, στους δρόμους.

Jennifer Lopez. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο της μόδας το 2003 και έκτοτε παρουσιάζει ανελλιπώς πετυχημένες δημιουργίες.
Ωστόσο η φήμη της σαν τραγουδίστρια επισκιάζει αυτήν της πετυχημένης σχεδιάστριας μόδας.
Παρόλο που η Jennifer Lopez δεν έχει πλουτίσει από την πώληση των ρούχων της, οι πωλήσεις στο άρωμα που υπογράφει είναι εξαιρετικές.
Το άρωμά της αγαπήθηκε από πολλούς και κάθε χρόνο οι πωλήσεις του ανεβαίνουν όλο και περισσότερο.

Σ’ αυτή τη λίστα θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε κι άλλα ονόματα. Madonna, Dannii, Beth Ditto και πολλοί άλλοι έχουν κάνει πετυχημένες προσπάθειες στον χώρο της μόδας αλλά εμείς θα σταματήσουμε εδώ καθώς θεωρούμε ότι οι πέντε καλλιτέχνες για τους οποίους μιλήσαμε έχουν καταφέρει πάρα πολλά στο χώρο της μόδας και αξίζουν να αποτελούν το Top 5.


http://fe-mail.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...