69+1 λόγοι που αξίζει να είσαι γυναίκα

1. Οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από ότι οι άνδρες…
2. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πάνω από 1 δραστηριότητα ταυτόχρονα (πληκτρολόγηση με τυφλό σύστημα και παράλληλα τηλεφώνημα με την κολλητή για να αναλύσουν το πάρτι του Σαββάτου).

Αδημοσίευτες Φωτογραφίες Της Marilyn Monroe (Life.com)

Η ιστοσελίδα LIFE.com δημοσίευσε μερικές αδημοσίευτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες της διάσημης Marilyn Monroe. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Ed Clark, φωτογράφος του περιοδικού Life.

Όταν το σεξ γίνεται εμμονή!

Σας αρέσει το σεξ; Αν ζούσατε το 16ο αιώνα, θα σας θεωρούσαν νυμφομανή. Ούτε σήμερα όμως είμαστε περισσότερο σοφοί, καθώς έτσι χαρακτηρίζουμε μια γυναίκα που κάνει συχνά σεξ. Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

«Πες μου τι τρως, να σου πω πόσο παραγωγικός εργαζόμενος είσαι». Κι αν αυτό ακούγεται σε κάποιους υπερβολικό, οι διατροφολόγοι απαντούν πως η σωστή διατροφή στο γραφείο είναι το Α και το Ω της εργασιακής απόδοσης.

Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Είναι ασφαλείς;

Συχνά σε τρόφιμα για άτομα με διαβήτη, αναφέρονται ως γλυκαντικές ουσίες οι πολυόλες. Τι είναι οι πολυόλες ? Είναι ασφαλείς ουσίες?
Οι πολυόλες (ή σακχαροαλκοόλες) είναι μια ομάδα υδατανθράκων χαμηλής απορρόφησης από τον ανθρώπινο οργανισμό, με συνέπεια αφενός να μην επηρεάζουν τα επίπεδα του σακχάρου όπως τα γνωστά σάκχαρα των τροφών και αφετέρου να κατέχουν χαμηλότερη θερμιδική απόδοση από αυτά (2,4 θερμίδες έναντι 4 θερμίδων ανά γραμμάριο, αντίστοιχα).

10 γυναικεία μυστικά (που όλες πρέπει να γνωρίζουμε)

Οι γυναικολόγοι υποστηρίζουν πως είναι αμέτρητες οι φορές που γυναίκες τους επισκέπτονται στα ιατρεία τους αγχωμένες για κάτι που έμαθαν ή άκουσαν και αφορά την σεξουαλική τους υγεία. Τις περισσότερες από αυτές τις φορές, η ενημέρωσή τους είναι πλήρως εσφαλμένη. Αναζητήσαμε, λοιπόν, την άποψη κάποιων εκ των σημαντικότερων γυναικολόγων του κόσμου σχετικά με την ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας και όσον αφορά θέματα που οι περισσότερες γυναίκες ντρέπονται ή διστάζουν να ρωτήσουν. Οι απαντήσεις τους θα σας εκπλήξουν και σε κάθε περίπτωση θα σας βοηθήσουν να μάθετε σημαντικότατα γυναικεία μυστικά.

Πανέμορφες Γοργόνες

Oι γοργόνες ήταν μυθικά πλάσματα του νερού,με θηλυκή μορφή και ουρά ψαριού.Οι γοργόνες που ζούσαν στο νερό,τραβούσαν πάντα την προσοχή.Αιώνιο ερώτημα,τι ήταν αυτό που έκανε τους ανθρώπους να τις σκέφτονται.Ο κάθε ένας που έχει πει οτι είδε μία,την περιγράφει με διαφορετικούς τρόπους,παρ ολα αυτά,είναι πολύ ενδιαφέρουσες τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες.

Ποια έντομα είναι εχθροί των φυτών και πώς θα τα αντιμετωπίσετε.

Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα της ζωής ότι αν διατηρείτε στο σπίτι σας φυτά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υποστούν ζημίες από βλαβερούς επιδρομείς της τάξης των εντόμων. Παίρνοντας μερικές απλές προφυλάξεις μπορείτε θεωρητικά να περιορίσετε τις ευκαιρίες που έχουν αυτά τα έντομα να επιτεθούν στα φυτά σας.

Body-talk

Πόσες είναι άραγε οι φορές που ευχόμαστε να μπορούσαμε να μπούμε ''μες στο κεφάλι τους'', να εκμαιεύσουμε κάθε τους σκέψη και να τους αφήσουμε άναυδους αφού, γνωρίζοντας την επόμενη ερώτηση, θα έχουμε προετοιμάσει την καλύτερη απάντηση;

Ν. Μπουλέ: “Μπορώ και πάλι να ερωτευτώ και μάλιστα πολύ δυνατά!”

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τα φαβορί, το φιλί στον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και τον έρωτα μίλησε η Νάντια Μπουλέ. Η νεαρή παρουσιάστρια που δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο χορό, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια δήλωσε χαρούμενη από τη συμμετοχή της στο show του Ant1.

Επεμβάσεις αδυνατίσματος: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τα στατιστικά στοιχεία, που επιβεβαιώνουν τα υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας των Ελλήνων, θέτοντάς μας στην πρώτη θέση στην Ευρώπη στην παχυσαρκία των ανδρών και στην δεύτερη στην παχυσαρκία των γυναικών, δεν είναι αρκετά -όπως φαίνεται- για να μας πείσουν για την ζωτική σημασία της απώλειας βάρους στην υγεία μας.

Το κόσμημα - χιλιάδες χρόνια ιστορίας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
Το κόσμημα είναι ένα έργο Τέχνης, ένα σύμβολο πλούτου, δύναμης και ομορφιάς.
Από την απαρχή του κόσμου, για τον άνθρωπο ο χρυσός θύμιζε την λάμψη του ήλιου και το ασήμι την λάμψη της σελήνης. Με πρώτα εργαλεία τη φωτιά και το σφυρί, ο άνθρωπος έπλασε αυτά τα πολύτιμα μέταλλα μεταμορφώνοντας τα σε αριστουργήματα εξαιρετικής λεπτότητας και τεχνικής.

Πώς γίνεται η αλλαγή γλάστρας

Ένα φυτό δεν μπορεί να μιλήσει και να σας πει τι χρειάζεται, αλλά ευτυχώς μπορεί να σας προειδοποιήσει αλλάζοντας όψη. Και τα σήματα που στέλνει ένα φυτό που χρειάζεται αλλαγή γλάστρας είναι εύκολο να αναγνωριστούν. Όταν το σπαθίφυλλό σας για παράδειγμα, μαραίνεται πολύ σύντομα μετά το πότισμα αυτό είναι μια καλή ένδειξη ότι το φυτό σας πρέπει να μεταφυτευτεί.

Ο καθρέπτης της ψυχής είναι τα μάτια..

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι "τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής" κι έχουν ταυτίσει τα μάτια με την ειλικρίνεια και την εμφάνιση των πραγματικών μας σκέψεων και διαθέσεων.

Όταν ο σύντροφός μας δεν εκφράζει τα συναισθήματά του

Αναστενάζετε, αμφιβάλλετε για τα συναισθήματά του. Του θέσατε μία ερώτηση στην οποία απάντησε με τη σιωπή του... Πώς να το ερμηνεύσετε; Πως μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε τη στάση του, ή ακόμα καλύτερα, να τον κάνετε να εκφράσει τα συναισθήματά του;
Γιατί είναι δύσκολο για έναν άντρα να εκφράσει τα συναισθήματά του;

Ζώδια και γάμος

Έχεις μία μόνιμη σχέση και αναρωτιέσαι αν ο σύντροφός σου θα γίνει ο ιδανικός σύζυγος; Θέλεις να παντρευτείς και αναζητάς το ταίρι που θα καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για να ανέβεις μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας;

Χρησιμοποιώντας τα μέλη της Barbie....ως κόσμημα

Την σήμερον ημέρα,μπορεί κανείς να αγοράσει κοσμήματα σε όλες τις μορφές και τα χρώματα,αλλά τι λέτε για τα κοσμήματα απο μέλη της Barbie?Η σχεδιάστρια Margaux Lange,έφτιαξε μια συλλογή απο αξεσουάρ που περιλαμβάνουν κομμάτια της πλαστικής πριγκήπισας,απο το στήθος μέχρι τα χέρια.Η σχεδιάστρια λέει :" εντυπωσιάστηκα απο το γεγονός οτι η Βarbie,είναι σύμβολο κουλτούρας ,εντυπωσιάστηκα και απο το ξεχωριστό κοινωνικό της status,και την μεγάλη επιρροή που έχει στην κοινωνία μας".

Ομοιοπαθητική: Φύσης και επιστήμης γωνία

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το πόσο καχύποπτος μπορεί να είναι κανείς όταν πρωτοακούει για την ομοιοπαθητική ως θεραπευτική μέθοδο, ειδικά αν σκεφτεί πως πρόκειται για μία, νέα στην πράξη αλλά πολύ παλιά στην θεωρία, ιατρική μέθοδο, η οποία είναι ικανή να θεραπεύσει χρόνιες παθήσεις, στις οποίες η κλασσική ιατρική δε μπορεί ακόμα να ανταποκριθεί.

Καλλιεργήστε φρέσκα μυρωδικά στο μπαλκόνι σας

Ο άνηθος χρειάζεται βαθιά γλάστρα. Ο μαϊντανός θέλει συχνό πότισμα. Το κάρδαμο σε 40 μέρες από τη σπορά θα το απολαύσετε στη σαλάτα σας. Όλα αυτά συμβαίνουν στο μικρό μπαλκόνι σας, στον «κήπο» όπου μπορείτε να φτιάξετε για να έχετε φρέσκα αρωματικά και βότανα για το φαγητό σας. Τι πιο ευχάριστο και γευστικό από την παρουσία των φρέσκων μυρωδικών σε ένα φαγητό;

Νευρική ανορεξία: Η σύγχρονη πανδημία που... σκοτώνει

Τις τελευταίες δεκαετίες, μια εξαιρετικά επικίνδυνη ψυχογενής διατροφική διαταραχή στοιχειώνει τις δυτικές κοινωνίες. Η τηλεόραση και ο Τύπος φιλοξενούν όλο και πιο συχνά σοκαριστικές εικόνες αποστεωμένων κοριτσιών, μαρτυρίες δικές τους ή του οικογενειακού περιβάλλοντός τους και γνώμες ειδικών για μια πάθηση που απειλεί ζωές.

6 ιδέες ομορφιάς για να κακομάθεις τον εαυτό σου σήμερα!

Τι θα έλεγες να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σου, σήμερα κιόλας επιστρέφοντας σπίτι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις πιο-απλές-δε-γίνεται συνταγές, που ήρθαν σε εμάς κατευθείαν από το κρυφό ημερολόγιο της γιαγιάς της αισθητικής ιατρού, Μάργκυ Καπελάρη.

Aποδράσεις:Δάσος Δαδιάς

Το δάσος της Δαδιάς ίσως παραμένει άγνωστο στο ευρύτερο κοινό, ωστόσο είναι ένας από τους σημαντικότερους βιότοπους της Ευρώπης, ιδίως για τη διαβίωση αρπακτικών πουλιών. Το δάσος βρίσκεται κοντά στο Σουφλί του νομού Έβρου και από το 1980 αποτελεί προστατευόμενη περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό πως στην περιοχή φιλοξενούνται 36 από τα 36 είδη αρπακτικών πουλιών της Ευρώπης!

Κρατήστε τα κατοικίδια μακριά από τον κήπο σας

Υπάρχουν άνθρωποι που οπωσδήποτε αγαπούν τα ζώα, υπάρχουν και άλλοι που τα μισούν (εγώ τυχαίνει να ανήκω στην πρώτη κατηγορία). Αλλά εσείς σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε δεν πρέπει να έχετε καμία αμφιβολία ότι τόσο οι γάτες όσο και οι σκύλοι συνήθως αποτελούν μπελάδες για τον κήπο μας και την εξέλιξη της βλάστησής του.

Rihanna : Με σκοπό το κέρδος

Θύελλα έχει ξεσηκώσει η προκλητική Rihanna με το νέο της άλμπουμ. Δημοσιογράφοι και κριτικοί των τεχνών καταφέρονται εναντίον της διεθνώς. Το τραγούδι της "S&M" είναι «αηδιαστικό» λένε, μιας και ο στίχος του μιλάει για σαδομαζοχιστικά σεξουαλικά παιχνίδια, με την Rihanna να ομολογεί, πως δεν θέλει να επιστρέψει γιατί ο πόνος την ευχαριστεί.

Οι μύθοι του safe sex (και οι αλήθειες του)

Όταν αναζητάμε πληροφορίες σχετικά με την σεξουαλική μας υγεία, ξέρουμε ότι τις ασφαλέστερες απαντήσεις θα μας τις δώσει ο γιατρός μας. Συμβαίνει, ωστόσο, για λόγους άγχους, βιασύνης, ακόμα και… ντροπής, συχνά να πληκτρολογούμε το πρόβλημά μας στο Διαδίκτυο, αναζητώντας απαντήσεις σε πραγματικά σοβαρά ερωτήματα.

Φωτεινές ιδέες


Στα σύγχρονα κτίσµατα το κεφάλαιο του φωτισµού είναι από τα βασικά. Ξεκινά από τη σωστή µελέτη, που γίνεται παράλληλα µε τη µελέτη κατασκευής και θέτει τις βάσεις για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσµα, τόσο στις όψεις όσο και στους εσωτερικούς χώρους µιας κατοικίας. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζετε όσο γίνεται περισσότερα γι΄ αυτό.

Η άνοιξη σου φέρνει ...τύχη!!!

Ο ερχομός της άνοιξης είναι μία καλή ευκαιρία για να βάλεις χρώμα, άρωμα, φρεσκάδα και τύχη στη ζωή σου. Διάβασε ποια λουλούδια, φυτά, αιθέρια έλαια και αρώματα, μέταλλα και πέτρες  μπορούν να μεταδώσουν στο ζώδιό σου τύχη και θετική ενέργεια. Μόνο από το Oroskopos.gr.

Μια super θεραπεία για την Άνοιξη που μιμείται το δηλητήριο της κόμπρας!

Επιτέλους η Άνοιξη είναι εδώ και το λέει όχι μόνο ο ήλιος που μας κάνει να ανοίγουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου λόγω ζέστης όταν μένουμε κολλημένες στην κίνηση της πόλης, αλλά και η ανάγκη μας για ανανέωση! Σιγά- σιγά χτίζουμε την νέα γκαρνταρόμπα μας, με το πρόσωπο, όμως, τι γίνεται;

Τα "ψωμάκια" κάνουν καλό στην υγεία

Λίγα παραπανίσια κιλά στους γοφούς, τους γλουτούς και τα οπίσθια κάνουν καλό στην υγεία, προστατεύοντας από καρδιαγγειακές παθήσεις και προβλήματα του μεταβολισμού απεφάνθησαν Βρετανοί επιστήμονες, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του BBC.

Νεομαρίκα - Ίρις που περπατάει -

Το γένος Νοεμαρίκα (Neomarica) (η "Ίρις που περπατάει" ή "Φυτό των Αποστόλων") είναι ένα γένος με 16 είδη φυτών της οικογένειας Iridaceae, ενδημικό στις τροπικές περιοχές της δυτικής Αφρικής, της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, με τη μεγαλύτερη ποικιλότητα (12 είδη) στη Βραζιλία.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Η μάνα μου δεν ήταν η τέλεια μάνα»

H Δήμητρα Παπαδοπούλου έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως με την μητέρα της είχε κόντρα, γιατί ήταν πολύ αντισυμβατική για τα δεδομένα της εποχής και άρα δεν ήταν η τέλεια μάνα.

Πώς Να... Αυξήσετε Τις Πιθανότητες Να Βρείτε Δουλειά

Δυστυχώς στη σημερινή εποχή, εν μέσω κρίσης και μετά από όλα αυτά τα δύσκολα μέτρα που έχουμε υποστεί, η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο και οι απολύσεις συνεχίζονται σωρηδόν. Το να βρούμε δουλειά, σίγουρα δεν είναι εύκολο και κανείς δεν μπορεί να μας υποσχεθεί πως με κάποιο μαγικό τρόπο θα συμβεί αύριο. Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι που μπορούν να μας βοηθήσουν να ανεβάσουμε, έστω και λίγο, τις πιθανότητες.

Απλές συμβουλές για γαρδένιες και άλλα οξύφιλα

Είναι μια απογοήτευση που σίγουρα δεν είμαι ο μοναδικός που την έχει νοιώσει: εκεί που όλα ήταν καλά και μοσχομυρωδάτα στη γαρδένια σου, ξαφνικά, φύλλα, μπουμπούκια όλα να καταστρέφονται και συ να αναρωτιέσαι τι έφταιξε. Πολλά ή ... και τίποτα, σχεδόν τίποτα δηλαδή.(;)
Καλώς ήλθατε στη ζώνη των..."οξύφιλων"

Σίσσυ Φειδά: «Η Σκορδά έχει εμπάθεια μαζί μου»

Η Σίσσυ Φειδά μιλάει για την κόντρα που υπάρχει μεταξύ εκείνης και της Φαίης Σκορδά. Όπως δήλωσε η παρουσiάστρια: «Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια; Όσο καιρό είμαι στην τηλεόραση, δεν έχω επιτεθεί σε κανέναν. Μάλλον εκείνη μου επιτίθεται».

Το απόλυτο προϊόν για λαμπερά μαλλιά που εντυπωσιάζουν!

Elixir Ultime από την Kérastase: ένα προϊόν το οποίο από την πρώτη μέρα που λανσαρίστηκε έχει κάνει τα μαλλιά μας να αντανακλούν υγεία, λάμψη, ομορφιά και απαλότητα κι εμάς τις γυναίκες πιο ευτυχισμένες. Ποια είναι, όμως, τα μαγικά συστατικά του που το κάνουν τόσο ξεχωριστό;

10 διάσημα σώματα που λατρεύουμε

Δεν είναι όλες οι celebrities κοκκαλιάρες - επιλέγουμε δέκα με υπέροχα σώματα!
Παχουλή ή λεπτή, σε δίαιτα ή όχι - η συζήτηση για το ιδανικό βάρος συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες στα γυναικεία περιοδικά, αλλά παρατηρεί αλήθεια, κανείς, αν οι σταρ του Χόλιγουντ αλλάζουν βάρος;
Σε συνέντευξή της η Κέιτ Μος προκάλεσε αντιδράσεις, σχολιάζοντας πως "όσο και γευστικό αν είναι κάτι, ένα αδύνατο σώμα είναι καλύτερο".
Θεωρούμε όμως, πως υπάρχουν μπόλικες πολύ ελκυστικές γυναίκες εκεί έξω - που δεν συμμερίζονται την άποψή της. Παρουσιάζουμε 10 από τις πιο αγαπημένες μας.

Η Kaila φωτογραφίζεται.......

Kαλωσορίστε την και αφήστε την να σας κατακλύσει..........

Τι είναι σεξ;

Οι παλιότεροι συνήθιζαν να λένε πως όλα τα προβλήματα του ζευγαριού λύνονται ευκολότερα πάνω σ' ένα «καλό κρεβάτι».
Το σεξ αποτελούσε, ανέκαθεν, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του κάθε ενήλικου ανθρώπου και ενίοτε λύση δια πάσα νόσον...!

Οι... μεταμορφωμένες

Το μαγικό ραβδί του star system άλλαξε ριζικά αυτές τις celebrities.

Charlize Theron ΜΕΤΑ

Καρκίνος του μαστού και φτώχεια: Μια «θανατηφόρoς» σχέση

Μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές έρευνες πάνω στον συσχετισμό μεταξύ της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης και της επιβίωσης μετά την διάγνωση για καρκίνο του μαστού, έδειξε ότι οι γυναίκες που στερούνται οικονομικών ανέσεων διατρέχουν 20% μεγαλύτερο κίνδυνο να χάσουν την μάχη με τη νόσο, μέσα σε μια δεκαετία από την διάγνωση.

Ζωγράφισε το κορμί σου, μ’ αρέσει

Κάνε τατουάζ, εμπνευσμένα και με μέτρο και θα γίνω σκλάβος της τέχνης σου.
Μου αρέσει πολύ η νέα γενιά κοριτσιών, που κάνει την επανάσταση της στιγματίζοντας το σώμα του. Τα τατουάζ είναι πολύ σέξι και μας κάνουν να μπαίνουμε σε ρόλους.

H Christa ...μας χαιρετάει....

Η Christa παρουσιάζεται ....και μας δείχνει το κορμί της...όπως την γέννησε η μαμά της!!!!!!!!!!!!!

Βούρτσισμα δοντιών: Σωτήριο (;) για την καρδιά

Η στοματική υγιεινή φαίνεται πως παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Αυτό τουλάχιστον έδειξε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Σκωτία σε δείγμα έντεκα χιλιάδων ατόμων, σε συνέχεια παλαιότερης έρευνας που συνέδεε τις ασθένειες των ούλων με τις καρδιακές παθήσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...