Μια super θεραπεία για την Άνοιξη που μιμείται το δηλητήριο της κόμπρας!

Επιτέλους η Άνοιξη είναι εδώ και το λέει όχι μόνο ο ήλιος που μας κάνει να ανοίγουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου λόγω ζέστης όταν μένουμε κολλημένες στην κίνηση της πόλης, αλλά και η ανάγκη μας για ανανέωση! Σιγά- σιγά χτίζουμε την νέα γκαρνταρόμπα μας, με το πρόσωπο, όμως, τι γίνεται; Ερώτηση παγίδα  που θα σε βάλει στην διαδικασία να ξοδέψεις ένα σωρό λεφτά σε θεραπείες; Όχι! Γιατί μετά από έρευνα βρήκα εκείνη που θα σου κοστίσει μόλις €50 (49 για την ακρίβεια) και πρόκειται για μια θεραπεία πασπαρτού που μου εκμυστηρεύτηκε η αισθητικός Δήμητρα Γουλά του DG Beauty Studio. Το όνομά της είναι Thavma Therapy και το πιο συγκλονιστικό είναι ότι μιμείται τη δράση του botox (χωρίς την ένεση και το κόστος!) και του δηλητηρίου της κόμπρας (χωρίς τον... κίνδυνο από το δάγκωμά του!). Που, πώς, πότε, γιατί; Παρακάτω θα βρεις όλα τα απαραίτητα info!

Σε ποιες απευθύνεται;
Η Thavma Therapy είναι για όλες τις ηλικίες! Οι νεαρότερες μπορούν να το κάνουν για πρόληψη ρυτίδων και αντιγήρανση ενώ οι μεγαλύτερες για θεραπεία γιατί περιέχει ένα πολύ μικρό ποσοστό οξέων φρούτων, βιταμίνες και ενυδατικά συστατικά. Μέσα στις βιταμίνες που περιέχει είναι και ένα συστατικό που βοηθά στην αποτοξίνωση και στην αποσυμφόρηση των μυών. Επιπλέον, μέσα στην διαδικασία της θεραπείας υπάρχει και το μασάζ με ειδικές κινήσεις σιάτσου αλλά και ένα είδος λεμφικού μασάζ που ενισχύει την αποτοξινωτική δράση και βοηθά να εκτονωθεί η ενέργεια από τις συσπάσεις που κάνουμε μέσα στην ημέρα.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται;
Πρόκειται για μια θεραπεία που μπορεί να γίνει είτε μια φορά πριν από κάποιο event, ενώ για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα απαιτούνται 4 συνεδρίες (μια κάθε εβδομάδα) αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε π.χ. αφυδάτωση και 6-8 συνεδρίες για αντιγήρανση.

Πώς μιμείται την δράση του botox και του δηλητήριου της κόμπρας;
Όπως είπαμε, η συγκεκριμένη θεραπεία μιμείται την δράση του botox και του δηλητήριου της κόμπρας. Το δηλητήριο της κόμπρας έχει μια τοξίνη την οποία έχουν μιμηθεί οι επιστήμονες στο εργαστήριο κι έχουν δημιουργήσει το botox. Η συγκεκριμένη θεραπεία, λοιπόν, μιμείται μιμείται τα δύο παραπάνω ως προς το αποτέλεσμα που προσφέρει στην υφή επιδερμίδα μας. Δεν πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία αλλά χρησιμοποιείται υπέρηχος.

Step by step πώς εφαρμόζεται
Αρχικά, γίνεται βαθύ ντεμακιγιάζ και πήλινγκ ώστε να καθαριστεί το πρόσωπό μας σε βάθος. Έπειτα, μπαίνει ένα στρώμα από οξέα φρούτων μαζί με εκχυλίσματα βοτάνων τα οποία, όμως, δεν αφαιρούνται. Στη συνέχεια μπαίνουν δύο διαφορετικές μάσκες: μια από τη μύτη και πάνω αλλά και στα μάτια και η δεύτερη από τη μύτη και μέχρι το λαιμό (αυτό συμβαίνει γιατί οι ανάγκες του πάνω και κάτω μέρους του προσώπου μας είναι διαφορετικές: στο άνω μέρος θέλουμε ενυδάτωση και πιο απαλή φροντίδα για τα μάτια, ενώ στο κάτω αντιγήρανση, ενυδάτωση και σύσφιξη, ειδικότερα αν υπάρχει θέμα με το οβάλ). Μετά μπαίνει ένα σέρουμ με πολυβιταμίνες και ενυδατικά συστατικά αλλά και το συστατικό που μιμείται την τοξίνη της κόμπρας. Ο ειδικός "δουλεύει" το σέρουμ με υπέρηχο, διεισδύει στα κύτταρα και από πάνω μπαίνει μια μάσκα από φύκι σπιρουλίνας ( πρόκειται για μια μάσκα όσμωσης γιατί σφραγίζει στα κύτταρα τα συστατικά που έχουμε βάλει προηγουμένως στο δέρμα). Κατά την διάρκεια της θεραπείας γίνεται και μασάζ σιάτσου και λεμφοτρενάζ, σε δύο δόσεις. Τέλος, απλώνεται και μια ακόμη κρέμα και ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Έχω λιπαρή επιδερμίδα! Μήπως την επιβαρύνει;
Όχι! Παρόλο που τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι αρκετά, όλα τους είναι σε μορφή σέρουμ και gel οπότε δεν επιβαρύνεται η λιπαρή επιδερμίδα. Εξάλλου, αυτός είναι ο λόγος που λέγεται και "θεραπεία πασπαρτού". Ταιριάζει σε όλα τα δέρματα και ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες!



www.tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...