Στοματικός έρωτας – Τον λόγο έχουν η γλώσσα και τα χείλη…

Για πολύ κόσμο (ιδίως για τους άνδρες), είναι ίσως η υπέρτατη ερωτική ηδονή. Για κάποιους, μια βρόμικη και σιχαμερή ερωτική πράξη. Και για άλλους, ένα θέμα «ταμπού». Ο λόγος για τον στοματικό έρωτα.

Πώς ξεπερνάς τον χωρισμό;

«Θα περάσει ο καιρός, θα περάσει κι αυτό». Ξέρουμε. Δεν υπάρχει παρόρμηση πιο ακατανίκητη από το να χτυπήσεις τον επόμενο άνθρωπο που θα ξεστομίσει μπροστά σου την πιο εκνευριστική αλήθεια του κόσμου, ότι με τον χρόνο περνάνε όλα.

Γυναίκες με τα πιο μακριά μαλλιά στην ιστορία

Kάθε γυναίκα ξέρει πόσος χρόνος χρειάζεται για να στεγνώσει και να φτιάξει τα μαλλιά της.Αλλά πόσες ώρες χρειάζονται για τα πολύ πολύ μακριά μαλλιά?

Οι 10 χειρότερες πλαστικές χειλιών!!!

10. Courtney Love
ΣΥΜΒΟΥΛΗ.:Εκτός το οτι πρέπει να ευγνωμονούμε την μανούλα μας για τα χειλάκια μας,και ο,τι άλλο αλλάζουμε επάνω μας,πρέπει να ευχαριστήσουμε και την μητέρα-φύση,γι'αυτά που μας έδωσε.Για σκεφτείτε να έπρεπε να γίνετε έτσι για να δείχνετε πιό όμορφες?.Γιατί,σίγουρα,και αυτές πήγαιναν για καλύτερα,αλλά μάλλον βγήκαν χειρότερες!!!!!!!!!

SEXY BARWOMEN!!

Υποθέτω οτι είναι ο ευκολότερος τρόπος να προσελκύσει πελάτες κανείς.Τα περισσότερα μπαρ μοιάζουν ίδια,αλλά αν προσλάβεις μια γλυκειά μπαρ-γουμαν( οποιαδήποτε απο τις παρακάτω!),το δικό σου μπαρ θα ξεχωρίζει.
Στην υγειά σας .....

H Kelly Brook ξαναχτυπά.

Η 31 χρονών Κelly Brook,υπέροχο μοντέλο,ηθοποιός,και πρώην παίκτρια ράγκμπυ,αποκαλύπτεται και μας δείχνει διάφορες πτυχές της προσωπικής της ζωής.....πάντα σε ημίγυμνη κατάσταση.!!!!!!

Πλαστικές πριν....και μετά

Στο παρελθόν,έχουμε δει αποτελέσματα πλαστικών χειρουργείων που πραγματικά....δεν βλέπονται.!!!..Η αποτυχημένη πλαστική,δημιουργεί βεβαίως αρνητικά συναισθήματα σε αυτόν που έχει υποστεί κάτι τέτοιο,και η προσπάθεια επαναφοράς,είναι σχεδόν πάντα ,αδύνατη.
Δείτε παρακάτω πως επεμβαίνει η πλαστική στην Κίνα,και τι αποτελέσματα έχει......

Tα 7 Θανάσημα Αμαρτήματα.....επι πινάκι.....

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, επίσης γνωστά ως Καρδινάλεια Αμαρτήματα, είναι μια ταξινόμηση των απαράδεκτων κακιών που χρησιμοποιήθηκαν από τις αρχές των χριστιανικών χρόνων για εκπαίδευση και καθοδήγηση των πιστών σχετικά με την αναπτυσσόμενη τάση της ανθρωπότητας στην αμαρτία. Η λίστα των αμαρτημάτων περιλαμβάνει τα εξής:  Αλαζονεία,Απληστία,Λαγνεία,Λαιμαργία,
Οκνηρία ,Οργή,Φθόνος.

15 Πανέμορφες κοπέλες μας μαθαίνουν...............Ρώσσικα..

Σας παρουσιάζουμε 15 ελκυστικά κορίτσια απο την γείτονα Ρωσσία. Οι Anna Kournikova, Irina Shayk, T.A.T.U., Natalia Vodyanova, Irina Voronina,είναι μερικές απο αυτές.Όλες τους είναι πανέμορφες με διάφορους τρόπους,για αυτό απολαύστε τες!!!

Νεανικό πρόσωπο: Botox, Fraxel ή... νυστέρι;

Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια από τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία μας έχουν κατακλύσει. Όλοι μιλούν για λιτότητα και αυτοσυγκράτηση. Πριν βιαστείτε όμως να αποκλείσετε σαν πολυτέλεια την επίσκεψη στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού, διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί και ενημερωθείτε για τις νέες προσιτές θεραπείες και μικροεπεμβάσεις που μπορούν να... ξεγελάσουν τον χρόνο.

H Kim Martin........προκαλεί.........

H Kim Martin είναι εδώ και μας προκαλεί γιά αλλη μία φορά....

Ηθοποιοί του Bollywood.............Μας αποπλανούν............

Μπορεί το Bollywood στην Ελλάδα,να μην το έχουμε και πολύ σε υπόληψη,αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα συνέβαινε το ίδιο και με τις πρωταγωνίστριες.Η ανατολίτικη ομορφιά είναι ευρέως διαδεδομένη,οπότε και εμείς επιλέξαμε κάποιες απο τις πιο γνωστές και ,φυσικά,εξωτικής ομορφιάς,ηθοποιούς,που μας άρεσαν πάρα...μα πάρα πολύ....

Υπέροχο Μέικ Απ

Tα μάτια λενε την αλήθεια και ό,τι μας συμβαίνει μέσα μας.Για να πω την αλήθεια,η ανάρτηση αυτή είχε σκοπό να δείξει την συλλογή σχεδίων μέικ απ,στα μάτια.Αλλά,παρατήρησα,οτι στον κόσμο,αρέσει να βγάζει φωτογραφία τα μάτια του.Οι φωτογραφίες παρακάτω ,πραγματικά,σε υπνωτίζουν.Απολάυστε τες!!!!!!!

Υγιές δέρμα: Mυστικά για καθαρή επιδερμίδα

Ο χρόνος περνάει γρήγορα αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του πάνω μας. Η γήρανση του δέρματος είναι το πρώτο πράγμα που το επιβεβαιώνει. Έχοντας περίπου 4 κιλά βάρος και καλύπτοντας μια επιφάνεια δύο τετραγωνικών μέτρων, το δέρμα μας παίζει ρόλο σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού μας.

Φυτέψτε κρεμαστά φυτά

Αν θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στη βεράντα σας το καλοκαίρι ή αν ο χώρος που έχετε για φυτά είναι περιορισμένος, σκεφτείτε την λύση των κρεμαστών φυτών.

Βήματα μπαλαρίνας

Είναι άνετες, χαριτωμένες, κομψές… Οι μπαλαρίνες είναι τα πιο δημοφιλή παπούτσια εδώ και μία δεκαετία! Αυτή την εποχή διαλέξτε λοιπόν ένα ζευγάρι με έντονο χρώμα, ώστε να το συνδυάσετε με τις γήινες αποχρώσεις.

Φλερτ με την τέχνη

ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΑΥΡΟ ΚΥΚΝΟ», ΟΙ ΝΕΑΡΕΣ ΚΕΙΤ ΚΑΙ ΛΟΡΑ ΜΑΛΙΒΙ –ΓΝΩΣΤΕΣ ΩΣ RODARTE– ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ MOCA.
Στα πρώτα τους έξι χρόνια στον χώρο της μόδας, οι περισσότεροι κάνουν μικρά βήματα.

Η Naomi Campbell έχει καλό σκοπό

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ «ΜΑΤΩΜΕΝΑ» ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, Η NAOMI CAMPBELL ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΘΕΙ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. Η ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΡΑΧΥΒΙΟ POP-UP STORE ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΩΣ ΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Νέα καλλυντικά για μικρές (και μεγάλες) κυρίες

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και, όπως η φύση «ζητάει» τις βροχές για να «τραφεί» και να ανθίσει πάλι, έτσι και το δέρμα μας έχει ανάγκη από φροντίδα, απολέπιση και ενυδάτωση για να αναδείξει την πιο λαμπερή του όψη.

Καλλιεργείστε βολβούς σε νερό.

Ένας παραδοσιακός τρόπος στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική καλλιέργειας βολβών σε σπίτι ήταν η συντήρηση τους σε νερό μέσα σε ειδικά γυάλινα βάζα. Η τεχνική αυτή πρωτοχρησιμοποιήθηκε στους υάκινθους (ζουμπούλια) αλλά είχε εξίσου καλά αποτελέσματα στους μικρούς χειμωνιάτικους νάρκισσους (μανουσάκια).

Το τέλειο Celine τζάκετ

H Φοίβη Φαϊλο σχεδίασε την νέα σειρά της Celine και το θαύμα της αισθητικής πήρε σάρκα και οστά. Είναι απλό, μόνο λίγοι άνθρωποι  δημιουργούν αισθητικές απολαύσεις σε κάθε τι που αγγίζουν. Το ¨μηχανόβιο¨ τζάκετ της Celine με τις λεπτομέρειες του, είναι απόλυτα θηλυκό και ποτέ δεν περνά τη γραμμή της υπερβολής. Παρόμοιο στυλ είδαμε και στην Burberry Prorsum.










Το τέλειο φόρεμα!

Mήπως κάθε φορά που σκέφτεστε να φορέσετε φόρεμα, αγχώνεστε;Mπως πιστεύετε ότι το φόρεμα δεν ταιριάζει στη σιλουέττα σας και δε σας κολακεύει αρκετά;Mήπως είστε πολύ αδύνατη ή πολύ γεματούλα για να φορέσετε φόρεμα;Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και να στεναχωριέστε! Υπάρχει κάπου ένα φόρεμα που σας κολακεύει....ελάτε να το βρούμε!

30 ιδέες για καλύτερες ιδέες

Παρά τον ευρύτατα διαδεδομένο μύθο, η δημιουργικότητα δεν είναι έμφυτο ταλέντο. Είναι συνδυασμός παραγόντων όπως η πείρα σε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα, η εξάσκηση στο brainstorming, η ανταλλαγή απόψεων με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και η πολυσυλλεκτικότητα των ενδιαφερόντων.

Ναι ή όχι στην άσκηση με άδειο στομάχι;

Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή όσο εν πρώτοις θα νόμιζε κανείς. Πολλοί ειδικοί σε θέματα φυσικής κατάστασης πιστεύουν ότι λίγο φαγητό πριν την γυμναστική παρέχει στον οργανισμό τα «καύσιμα» που χρειάζεται για να ασκηθεί αποτελεσματικά.

Θεοδώρα Τζάκρη: κάνει πράξη την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

Μόνο το 2% των περιπτώ­σεων κακοποίησης γυναικών συμβαίνει για μία και μόνη φορά. Για το υπόλοιπο 98% δεν υπάρχει τελευταία φορά» λέει το τηλεοπτικό σποτ.

Χόλιγουντ: μικρά μυστικά από διασημότητες

Στο Χόλιγουντ, τα δεδομένα ομορφιάς αλλάζουν με ταχύτητα φωτός και οι σταρ δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τα ολόφρεσκα μυστικά τους.

Κραγιόν, ο καλύτερος φίλος της γυναίκας

Το κραγιόν είναι αναπόσπαστο αξεσουάρ σε κάθε γυναικεία τσάντα και ο πιο πιστός μας σύντροφος, καθώς, χωρίς αυτό, δεν κάνουμε βήμα.
Η προσφορά στα κραγιόν είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη σε χρώματα, σε μάρκες, σε διάρκεια. Για να μπορέσεις να επιλέξεις καλύτερα εκείνο το κραγιόν που σου ταιριάζει καλύτερα ας δούμε τι κυκλοφορεί στο εμπόριο:

Δεύτερη δουλειά: 15 ιδέες για 15ο μισθό

Ξέρουμε τι σκέφτεστε. «Με την ανεργία στο 19%, μας προτείνετε να πιάσουμε δεύτερη δουλειά; Εδώ δεν υπάρχουν πρώτες». Λάθος. Ή μάλλον σωστά, αλλά εν μέρει. Διότι μπορεί να μην υπάρχουν «κανονικές» δουλειές –από εκείνες που ονειρευόσουν ότι θα κάνεις όταν διάβαζες για πτυχία και μεταπτυχιακά– υπάρχουν, όμως, και θα υπάρχουν πάντα, «δεύτερες» δουλειές.

Μητρικός Θηλασμός !

Ο μητρικός θηλασμός είναι αποκλειστικό προνόμιο της γυναίκας και δεν συμβαίνει τυχαία στη ζωή της. Είναι η κατάληξη μιας σειράς μεταβολών του μαστού που αρχίζουν πριν εμφανιστεί η έμμηνος ρύση.

Πώς να καλλιεργήσετε μπιγκόνιες από κόνδυλο.

Σήμερα υπάρχουν πολλοί τύποι μπιγκόνιας που παράγονται από κονδύλους. Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε κονδυλώδεις μπιγκόνιες στο μυαλό μας έρχονται αυτές οι μπιγκόνιες με τα μεγάλα λουλούδια που μοιάζουν με της καμέλιας και υπάρχουν σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων.

Οστεοπόρωση: Η πρόληψη δεν τσακίζει κόκκαλα

«Σε πανδημία θα εξελιχθεί η οστεοπόρωση αν τα σημερινά παιδιά δεν αλλάξουν τρόπο ζωής» αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης που θεσπίστηκε για την ενημέρωση του κοινού και την πρόληψη της συχνότερης μεταβολικής πάθησης των οστών.

18 "μυστήριοι" πόνοι και πως να τους ξεφορτωθείτε


Πολλές φορές ο λόγος για τον οποίον πονάμε έχει να κάνει με τις απλούστερες επιλογές της καθημερινότητάς μας. Καθηγητές της Cleveland Clinic στην Φλόριντα παρουσιάζουν ορισμένες συνήθεις αιτίες πόνων, τις οποίες πιθανώς δεν είχαμε υποψιαστεί μέχρι σήμερα, και εξηγούν τους πιο εύκολους τρόπους για να τους αντιμετωπίσουμε.

Τα 20 πιο βρόμικα αντικείμενα της καθημερινότητάς μας

Ποια προϊόντα καθαρισμού κάνουν ακριβώς την αντίθετη δουλειά από αυτήν για την οποία είναι προορισμένα; Ποιο εξάρτημα του υπολογιστή σας έχει περισσότερα μικρόβια από την λεκάνη της τουαλέτας σας; Πολλά από τα αντικείμενα που περνούν άφοβα από τα χέρια μας καθημερινά δεν είναι τόσο αθώα όσο δείχνουν, αν δεν προσέξουμε κάποιους κανόνες υγιεινής. Είκοσι «ένοχοι» ζητούν… καθαριότητα.

Ρυτίδες: 12 τρικ για να τις αποφύγετε

Είτε είστε 35 ετών και αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης είτε 55 και έχετε δέρμα που δείχνει την ηλικία σας, σίγουρα βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές σας το θέμα των ρυτίδων. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλοί από εμάς χάνουμε τη μάχη παρακολουθώντας τη νιότη να απομακρύνεται και το πέρασμα του χρόνου να αφήνει τα σημάδια πίσω του, δηλαδή στο δέρμα μας.

Πώς να κάνετε στα γρήγορα ένα Bonsai

Το Bonsai είναι η αρχαία Ιαπωνική τεχνική καλλιέργειας δέντρων σε μινιατούρες. Δείτε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να δημιουργήστε τις δικές σας μινιατούρες οι οποίες θα έχουν μερικά από τα χαρακτηριστικά ενός αληθινού Bonsai χωρίς σχολαστικές απαιτήσεις.

Έρευνα: Η κατάθλιψη κρύβεται στο DNA μας

Οι επιστήμονες αρέσκονται να επιδίδονται στο κυνήγι γονιδίων και να τους αποδίδουν σημαντικό ρόλο σε πολλές ασθένειες. Δύσκολα, όμως, θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει την σημασία των βιωμάτων ενός ανθρώπου στην εμφάνιση συμπτωμάτων κατάθλιψης.

7 γυναικείες συμβουλές για καλύτερο σεξ

Οι παρακάτω συμβουλές αφορούν αποκλειστικά τους άντρες, καθώς αποφάσισα να φανώ μεγαλόκαρδη και να σας πω τι πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια του σεξ. Δεν θα μακρηγορήσω, ας μπούμε στο ζουμί:

Ανθρώπων..., σχέσεις

Aνθρώπινες σχέσεις ! Δύσκολο θέμα,όπως και οι σχέσεις  πλέον μεταξύ των ανθρώπων, δύσκολες και τυπικές .Δυστυχώς οι περισσότεροι σήμερα, βασίζουν τις σχέσεις τους στο συμφέρον και στην υποκρισία. Σε όλα τα επίπεδα, μα σε όλα, έχει εισβάλει αυτή η υποκρισία και το συμφέρον.

Οι εννέα πρώτοι μήνες της ζωής μας

Προδιάθεση στην παχυσαρκία. Κακός μεταβολισμός. Αγχώδης προσωπικότητα. Όλα αυτά που προσπαθούμε να αλλάξουμε και δεν ξέρουμε γιατί δεν πιάνει ό,τι και να δοκιμάσουμε. Συνήθως κατηγορούμε είτε το DNA μας, είτε τις κακές συνήθειες και την ανθυγιεινή διατροφή μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...