Αυτό το Maxim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oι όμορφες κυρίες φωτογραφήθηκαν για το γνωστό περιοδικό "Maxim" ,και τις απολαμβάνουμε...............

ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ


Εγκεφαλικό



Θα του ανέβει το αίμα στο κεφάλι, αλλά όχι μόνο εξαιτίας των «υπηρεσιών» που θα του προσφέρετε. Απαραίτητα στοιχεία για να πετύχει η συγκεκριμένη στάση είναι ένας τοίχος για να κρατάει κόντρα και ένα (τουλάχιστον) μαξιλαράκι για να βολευτεί το κεφάλι του. Χρειάζεται εξάσκηση, καθώς η συγκεκριμένη στάση απαιτεί ακροβατικά κόλπα και απόλυτη αυτοσυγκέντρωση, αλλά θα θα φτάσει κάποτε η μέρα που θα κορδώνεστε με περηφάνια αναφωνώντας «το έχω κάνει κι αυτό».

Ενδείκνυται: Σίγουρα πριν το φαγητό για να μην πάθετε και τίποτα. Στην προκειμένη περίπτωση νηστικό αρκούδι..........

Το μέγεθος κάνει την ...διαφορά ;

 Το μέγεθος, μια συζήτηση που λίγο – πολύ όλες μας έχουμε κάνει, ένα θέμα που όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε, δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητο σε μια σχέση. Άλλωστε, είναι κάτι που διαρκώς θα το βρίσκουμε ...μπροστά μας και καλό είναι να δούμε τις αλήθειες και τους μύθους που υπάρχουν γύρω απ’ αυτό.

Juicy: Ρομαντική διάθεση και casual αισθητική

 

Juicy Couture: Καλοκαίρι 2011

Ολόσωμα μαγιό σε θηλυκές γραμμές, μπικίνι με εντυπωσιακά σχέδια,  αξεσουάρ που τραβάνε τα βλέμματα και μια συλλογή ρούχων που αποπνέουν την απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση συνθέτουν τη συλλογή Juicy Couture για το καλοκαίρι 2011.

Και μάξι και ριγέ

Ένα αέρινο φόρεμα, για μια ειδική περίπτωση.
Όσο ανοίγει ο καιρός, πληθαίνουν και οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Ναι, είναι το αναγκαίο κακό που δεν μπορείς να αποφύγεις θες, δεν θες. Βαφτίσια και γάμοι, όλοι περιμένουν τις πρώτες ζέστες για να αρχίσουν να οργώνουν τις εκκλησίες και τα κέντρα εκδηλώσεων.

Πώς θα ποτίζονται τα φυτά του σπιτιού σας όταν λείπετε σε διακοπές

Το καλοκαίρι είναι η πιο θερμή εποχή του χρόνου, είναι επίσης και περίοδος διακοπών. Όταν έρχεται λοιπόν καλοκαίρι φέρνει μαζί του και το ετήσιο πρόβλημα της φροντίδας των φυτών του σπιτιού. Πως θα φροντιστούν τόσα φυτά όταν θα λείπετε για τρεις εβδομάδες ή ένα μήνα; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το συμβαίνει στο σπίτι σας όσο βρίσκεστε σε διακοπές, γι αυτό εφαρμόστε κάποια από τις παρακάτω συμβουλές.

Στο γάμο μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις

Γιατί το Savoir Vivre των καλεσμένων λέει πως απαγορεύεται το κουτσομπολιό.
Είναι ο μεγαλύτερος πειρασμός, το απόλυτο δέλεαρ,η ιδανική περίσταση, ό,τι ονειρευόσασταν ποτέ για έναν οργασμό κουτσομπολιού: ένας γάμος!

Υπάρχει ένα ζώο στο μπουκάλι μου

Οι φελλοί μπουκαλιών κρασιού είναι πλέον ξεπερασμένοι. Προτιμήστε να σφραγίσετε τα μπουκάλια σας με ένα ζώο.
Μπορεί να μην είναι το πιο χρήσιμο gadget που υπάρχει, ούτε να προσφέρει κάποια ριζοσπαστική λύση στη καθημερινότητά σας, χρησιμεύει όμως ωραιότατα στο να κάνει πιο διασκεδαστική την κουζίνα σας και να της δώσει αρκετό χιούμορ.

Ένα αγγούρι την ημέρα τη βρωμιά την κάνει πέρα

Τα μαντηλάκια προσώπου, από τη σειρά Yes to Cucumbers, σας κρατάει καθαρές όλη τη ημέρα.
Δεν παραβλέπετε ποτέ τον καθαρισμό της επιδερμίδας σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Γι' αυτό τα μαντηλάκια καθαρισμού από τη σειρά Yes to Cucumbers, μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας για να έχετε δροσερή επιδερμίδα ανά πάσα στιγμή.

Αυτοκτόνησε κορίτσι του James Bond

Δεν άντεξε άλλο να υποφέρει και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Η 65χρονη ηθοποιός Angela Scoular, έπασχε από καρκίνο του εντέρου γεγονός που την οδήγησε τελικά στην αυτοκτονία.

Φωτογραφικό αφιέρωμα από την ζωή της Elizabeth Taylor

Έλεγαν πως το πρόσωπο της ήταν τέλειο, η συμμετρία του ξεπερνούσε κανόνες, από όποια γωνία και να την έπιανε ο φακός. Η Elizabeth Taylor έζησε μια ζωή σαν την ομορφιά της – μεγαλοπρεπή και σχεδόν αποστομωτική.Δεν ήταν ψηλή, είχε τάση προς το πάχος, τα πόδια της δεν ήταν αντάξια ενός sex symbol, δεν μπήκε ποτέ σε λίστα καλοντυμένων γυναικών και αγαπούσε μόνο την αμερικάνικο μεγαλείο του Halston.

Φόρα μια πλεξούδα

Είναι ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι καλοκαιρινά παπούτσια.
Είσαι κορίτσι και σου δικαιολογείται αυτή η παρόρμηση σου, όταν με τις πρώτες ζέστες σκέφτεσαι αμέσως τις καλοκαιρινές σου αγορές, ψάθινες τσάντες, μαγιό, σανδάλια.

Τερράριο. Ένας μικρός γυάλινος κήπος

Το τερράριο (terrarium) είναι ένας κήπος μέσα σε γυαλί. Η λέξη προήλθε από το λατινικό terra (γη) και την κατάληξη arium από παράφραση της λέξης aquarium (ενυδρείο) αφού ο γυάλινος κόσμος είναι βασική προϋπόθεση και για τα δύο αυτά τεχνητά οικοσυστήματα. Η τεχνική της δημιουργίας ενός τέτοιου κήπου είναι αρκετά παλιά και ήταν δημοφιλής την Βικτωριανή εποχή.

Από σήμερα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Απο σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 ξεκινάει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ενόψει του Πάσχα. Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Πειραιώς Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου και ο ΕμπορικόςΣύλλογο Αθηνών εξέδωσαν ανακοινώσεις για το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Διάλεξε παλ αποχρώσεις την άνοιξη

Γαλλική φινέτσα και απαλά χρώματα για έξτρα στιλ.
Ξέρεις πόσο λατρεύουμε τα έντονα χρώματα αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι βαθιά μέσα μας κρατάμε μία θεσούλα και για τις παλ ρομαντικές αποχρώσεις που θυμίζουν γαλλικό σινεμά.

«Η Ζέτα είναι στα όρια της ανορεξίας»

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Κατερίνα Μονογιού στα πρόσωπα της τηλεόρασης που επιθυμούν να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους. Η κα Μονογιού μίλησε για τους τηλεστάρ και το πόσο απαραίτητο είναι για εκείνους να προσέχουν την εμφάνισή τους, ωστόσο δεν έκρυψε την ανησυχία της, όταν ρωτήθηκε για την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ως γνωστόν έχει χάσει αρκετά κιλά.

7 στιλάτοι σκελετοί που θα σας βάλουν τα γυαλιά

Φέτος το καλοκαίρι τα γυαλιά δε θα προστατεύουν μόνο τα μάτια σας, αλλά θα σας μετατρέψουν αυτόματα σε fashion είδωλα.
Φέτος το καλοκαίρι οι σχεδιαστές μόδας χρησιμοποίησαν τα γυαλιά ηλίου ως δυναμικό μέρος των κολεξιόν τους μετατρέποντάς τα σε πολύτιμα αξεσουάρ.

Η φωτογράφιση στο «InStyle»

Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, η Ευγενία Μανωλίδου, φωτογραφήθηκε για το ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού «InStyle».

Φτιάξτε τον κήπο σας οικολογικά

Κατάλληλα φυτά, οργανική λίπανση και καταπολέμηση των ασθενειών χωρίς δηλητήρια είναι τα βασικά μυστικά
Ακούγεται συναρπαστική η ιδέα του βιολογικού ή οικολογικού κήπου. «Τι σημαίνει βιολογικός ή οικολογικός κήπος;», η πρώτη ερώτηση. Αμέσως έρχεται και η επόμενη αγωνιώδης ερώτηση: «Μα είναι δυνατόν να εφαρμοστεί και στον δικό μου χώρο;».

Σειρά κοσμημάτων Dune από την Marketa Richterová

Η Marketa Richterová δημιούργησε μια νέα συλλογή μοντέρνων κοσμημάτων εμπνευσμένη από χειμερινά σκηνικά και την αποκαλέι Dune.
Η ίδια λέει για την συλλογή της:

Πως επιδρά η ασπιρίνη στον πονοκέφαλο & μας ανακουφίζει;

Αναρωτηθήκατε ποτέ; Πως είναι δυνατόν όταν πχ έχουμε πονοκέφαλο, να μας ανακουφίζει σαν θαύμα αυτό το χαπάκι που ονομάζεται ασπιρίνη;!
Σήμερα, όλοι μας, όταν έχουμε πονοκέφαλο, παίρνουμε μία ασπιρίνη (ή ντεπόν, κλπ) και ως εκ θαύματος, γινόμαστε καλά!

«Εύχομαι Αθηνά ο Θεός να σε συγχωρέσει»

Δραματική είναι η επιστολή που έγραψε λίγη μόλις ώρα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα η πρώην σύντροφος, του συζύγου της Αθηνάς Ωνάση Αλβάρο.
Στην επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά:

Περίπτερο δωρεάν εξέτασης και «αγώνας ζωής» στο Κιλκίς

Ένα ακόμα «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» θα στηθεί από τις 12 έως και τις 16 Απριλίου στο Ξενοδοχείο «Habitat» του Κιλκίς. Από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες θα βρίσκονται εκεί για να εξετάσουν όσες γυναίκες προσέλθουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του στήθους.

Και ο Θεός έπλασε...τη Μόνικα!

Οι άνδρες λένε το όνομά της και κολλάνε τα χείλια τους. Παρά τα σαράντα της χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι θεωρείται το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας βάζοντας κάτω πολλές νεαρές καλλονές με τα μισά της χρόνια....

SEX: Ελληνίδες: τι “ψοφάμε” να κάνουμε στο σεξ!

Νέα έρευνα ενώνει το παζλ και φτιάχνει το προφίλ της σύγχρονης ελληνίδας.

Στο πρωινό σεξ λέμε ...;
1. Ναι 43,5%
2. Όχι 17%
3. Ανάλογα το πώς έχω κοιμηθεί το βράδυ 39,5%

Γιατροί την έκαναν και πάλι όμορφη!

Η Hannah Orpin ήταν ένα συνηθισμένο,όμορφο και χαμογελαστό κορίτσι. Αλλά αυτή η τραγωδία της μεταμόρφωσε εντελώς το πρόσωπο. Το 2009 ένας τύπος της πέταξε καυτό λίπος πάνω στο κεφάλι με αποτέλεσμα το κορίτσι να καταλήξει με φρικτά εγκαύματα στο νοσοκομείο.

Καθημερινό σεξ κατά της βαρεμάρας!!!!

Ας  πούμε ότι εσείς και ο σύζυγός σας έχετε να κάνετε έρωτα τόσο καιρό που  δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά. Όχι την ημέρα ή τον μήνα, αλλά  ούτε καν την εποχή. Θα αναζητούσατε την ικανοποίηση κάπου αλλού; Θα  παίρνατε διαζύγιο; Ή θα λέγατε στον σύντροφό σας: «Αγάπη μου, γιατί δεν  το...
κάνουμε κάθε μέρα για τον επόμενο χρόνο;».

Οι celebrities με τα πιο πολλά διαζύγια!!

Πολλοί απο αυτούς τους celebrities δεν υπάρχουν στην ζωή πιά. Το ρεκόρ τους όμως δύσκολα το σπάει κανείς..
Ας δούμε ποιοί διάσημοι είχαν τα περισσότερα διαζύγια στην προσωπική τους ζωή..

H Μπάριμορ μιλά για τους γονείς της

Ποιός φταίει που "μπλέχτηκε" στα ναρκωτικά σε ηλικία μόλις 13 ετών;
Στην εφημερίδα SUN μίλησε η Ντρου Μπάριμορ, το άλλοτε παιδί θαύμα του Χόλιγουντ, που στα 13 της έκανε την πρώτη της αποτοξίνωση. Για πρώτη φορά αναφέρθηκε στους γονείς της λέγοντας ...
..." Δεν ενδιαφέρονταν να είναι γονείς τελικά"

H φωτογράφιση της Shakira

Η 33χρονη Κολομβιανή
τραγουδίστρια έχει αποδείξει τις χορευτικές ικανότητες και τώρα αποδεικνύει και τη μοναδική ελαστικότητα της σε πρόσφατη φωτογράφιση.Η Σακίρα...

1 στους 3 εθισμένους στο πορνό είναι γυναίκα!

Για την ψυχαγωγία τους όλο και περισσότερες γυναίκες φαίνεται πως προτιμούν την παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που δηλώνουν εθισμένες…

Ελένη Μενεγάκη:Ερχεται το τρίτο στεφάνι;

Θα το τολμήσει για ακόμα μία φορά;
Στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» σχολιάστηκαν οι φήμες και το ρεπορτάζ του Star για υποτιθέμενο προγραμματισμένο γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο.
Σύμφωνα με αυτές τις φήμες..

Η Μπλέικ Λάιβλι Είναι Prima Ballerina

Ως η νέα μούσα του Karl αλλά και κολλητή του Christian (Louboutin), η Μπλέικ Λάιβλι υιοθετεί french-chic πινελιές, όλο και συχνότερα στο στυλ της.

Γι’ αυτό και όταν πρόκειται να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, είναι σίγουρο πως θα έχει ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά ήταν καλεσμένη στο WonderCon 2011 και επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και γαλλική υπογραφή.

Η δίαιτα αντίδοτο στο στρες

Η διεθνώς αναγνωρισμένη διαιτολόγος Isabel De Los Rios υποστηρίζει ότι σε περίπτωση που προσπαθείτε απεγνωσμένα να χάσετε βάρος και δεν τα καταφέρνετε, μπορεί απλά να μην ακούτε το σώμα σας. Ίσως δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε είστε πεινασμένοι και πότε είστε χορτάτοι.

Θύματα της κρίσης και τα life style χάπια

Θύματα της οικονομικής κρίσης είναι και τα life style χάπια αφού παρόλο που δίνονται 50 εκατομμύρια ευρώ για αυτά σε ετήσιο επίπεδο παρόλα αυτά το 2010 οι πωλήσεις τους σε όγκο έπεσαν κατά 6% και σε αξία κατά 23%. Το 2011 η πτώση στα συγκεκριμένα χάπια ξεπέρασε το 38%.

Κιμ Κατράλ: Γιατί μπήκε στον κόσμο του πορνό και πήρε 10 κιλά

Έναν ανατρεπτικό ρόλο υποδύεται η Κιμ Κατράλ στη νέα της ταινία με τίτλο 'Meet Monica Velour". Η 54χρονη Σαμάνθα του "Sex & the City" ενσαρκώνει μία 50χρονη πορνοστάρ, με την οποία παθαίνει εμμονή ένας 17χρονος νεαρός.

Τριγλυκερίδια: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Βασικό βήμα στην ανίχνευση "σημαδιών" για την ανάπτυξη καρδιαγγειακής νόσου είναι η εξέταση αίματος για τριγλυκερίδια. Δείτε, πότε πρέπει να την κάνετε και πώς θα αποκωδικοποιήσετε τα αποτελέσματά της.

Πώς θα κάνετε οικολογική χρήση του υπολογιστή σας;

Το να κάνετε «έξυπνη» χρήση του υπολογιστή σας μπορεί να μην σώσει τον πλανήτη από την οικολογική καταστροφή, αλλά θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην εξοικονόμηση ενέργειας και ίσως μερικά ευρώ στην τσέπη σας!

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: Τέλειες αναλογίες χωρίς δίαιτα, χωρίς γυμναστική και χωρίς νυστέρι

Σώμα που δεν υπακούει στις δίαιτες. Γλουτοί που δεν μας επιτρέπουν να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν. Μπράτσα που κάνουν τις εφαρμοστές μπλούζες να δείχνουν άκομψες. Μερικές φορές η σιλουέτα μας ξεφεύγει από αυτό που θα επιθυμούσαμε για τον εαυτό μας. Το λίπος που συγκεντρώνεται στα ψωμάκια, την κοιλιά, τα μπράτσα, ακόμη και το προγούλι, αρκεί για να χαλάσει τα σχέδιά μας για ένα φόρεμα ή και να αλλάξει οριστικά τον τρόπο που ντυνόμαστε.

Scarlett Johansson.. Μοιραία και sexy στην Vogue Απριλίου...

Φαίνεται ότι ο χωρισμός της πάει μιας και η Scarlett Johansson
φωτογραφήθηκε φανερά ανανεωμένη και sexy για την κινέζικη Vogue Aπριλίου..
Το ασπρόμαυρο είναι πιο θελκτικό όπως δηλώνει και η ίδια και δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε σε αυτό μιας και αυτό το φόντο σε συνδυασμό με τις μοιραίες πόζες της κάνουν την διαφορά!!

Μην «πνίγετε»το παιδί σας στα δώρα!

Σε κάθε γιορτή έχουμε το ίδιο δίλημμα: Τι να τους πάρουμε, τα έχουν όλα. Τα παιδιά μας, τα ανίψια, τα βαφτιστήρια, τα παιδιά των φίλων, πριν προλάβουν να επιθυμήσουν κάτι, το έχουν κιόλας αποκτήσει. Και κάθε χρόνο, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, επαναλαμβάνεται η ίδια τελετουργία:

Το διπλό κρεβάτι μας...αρρωσταίνει!

Ο σύντροφός σας ροχαλίζει, στριφογυρνά στο κρεβάτι και κάνει ανήσυχο ύπνο. Αποτέλεσμα; Εκείνος κοιμάται του καλού καιρού και εσείς έχετε μαραζώσει από την αϋπνία. Διαβάστε την παρακάτω έρευνα και διεκδικήστε δυναμικά αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει: ένα μονό κρεβάτι…

Το Πάσχα η Κέρκυρα φοράει τα «καλά της»!

Το Πάσχα στην Κέρκυρα τα έχει όλα: κατανυκτική ατμόσφαιρα, ανοιξιάτικο τοπίο και φυσικές ομορφιές, έθιμα και παραδόσεις που δε συναντάμε πουθενά αλλού.

Οι διάσημες μητέρες της υιοθεσίας

Είτε για να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους είτε γιατί θέλουν να πάνε στον παράδεισο ή, ακόμη, γιατί ζηλεύουν η μία την άλλη, οι επώνυμες και ωραίες συνεχίζουν την παράδοση του Χόλιγουντ να δίνουν το όνομά τους σε παιδιά που, όχι, δεν τους τα έφερε ο πελαργός.

Εχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η διάσημη τραγουδίστρια Ζοζεφίν Μπέικερ αποφάσισε να γίνει μια παγκοσμίου εμβέλειας μητέρα υιοθετώντας παιδιά από κάθε γωνιά της Γης, αλλά η παράδοση αυτή καλά κρατεί.


Η λίστα με τις επώνυμες μαμάδες συμπεριλαμβάνει από τη Μία Φάροου, την Νταϊάν Κίτον, τη Μισέλ Φάιφερ και την Ιζαμπέλα Ροσελίνι μέχρι ακόμη και τη δική μας Νία Βαρντάλος, που πριν από λίγα χρόνια υιοθέτησε μαζί με τον σύζυγό της ένα κοριτσάκι.
Ωστόσο οι υπάρχουν μερικές υιοθεσίες που έχουν αφήσει ιστορία στον κίτρινο, πλην glossy διεθνή Τύπο:

Μαντόνα
Αν και η ίδια έχει δύο βιολογικά παιδιά, τη Λούρδη (16 ετών) και τον Ρόκο (11 ετών), τίποτα δεν την σταμάτησε από το να θέλει να αποκτήσει κι άλλους απογόνους. Ετσι, λοιπόν, τον Οκτώβριο του 2006 υιοθέτησε τον μικρό Ντέιβιντ Μπάντα από το Μαλάουι, ενώ έναν χρόνο αργότερα ξεκίνησε και πάλι όλες τις διαδικασίες για να φέρει στην οικογένειά της ακόμη ένα παιδί από το Μαλάουι, τη μικρή Μέρσι Τζέιμς. Μονάχα που αυτήν τη φορά η γραφειοκρατία, που της είχε κάνει τη ζωή δύσκολη και με τον Ντέιβιντ, δεν της έκανε το χατίρι. Τουλάχιστον όχι εύκολα γιατί ύστερα από πολλά προβλήματα και πήγαινε-έλα τελικά το κοριτσάκι προστέθηκε στην πολύτεκνη -πια- οικογένεια της βασίλισσας της ποπ.

Αντζελίνα Τζολί
Δεν είναι απλως η Αντζελίνα... είναι η 'Αγία Αντζελίνα' που μαζί με τον Μπραντ Πιτ προσφέρουν στοργή, αγάπη και προδέρμ στα έξι τους παιδιά (τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα). Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το ντεμπούτο της στις υιοθεσίες η Τζολί το έκανε στις 10 Μαρτίου του 2002 (και ενώ ήταν παντρεμένη με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον) με τον Μάντοξ, ένα μικρό αγοράκι που είδε σε ορφανοτροφείο της Καμπότζη και του οποίου το βλέμμα ήταν αρκετό για να της ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο.

Τρία χρόνια αργότερα και αφού έστειλε τον Θόρτον πίσω στις παλιές καλές εργένικές του συνήθειες, η Αντζ υιοθέτησε την έξι μηνών Ζαχάρα Μάρλεϊ από την Αιθιοπία. Και τότε ήρθε ο Μπραντ. Ο σταρ, τυφλός από έρωτα για τη θεά Αντζ, δίνει το επίθετό του στον Μάντοξ και τη Ζαχάρα, ενώ μαζί υιοθετούν ακόμη ένα παιδί, τον τρίχρονο Παξ από το Βιετνάμ. Πρόσφατα δημοσιεύματα τους θέλουν να μην έχουν ολοκληρώσει το σετ των υιοθεσιών και να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι.

Μεγκ Ράιαν
«Είμαι πεπεισμένη, εντελώς πεπεισμένη ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Είναι η κόρη που έπρεπε να έχω». Με αυτές ακριβώς τις λέξεις περιέγραψε η 49χρονη Μεγκ Ράιαν το πώς αισθάνεται με τη μικρή της Ντέιζι, το κοριτσάκι από την Κίνα που υιοθέτησε. «Ποτέ δεν ένιωσα σαν να είμαι σε μια αποστολή διάσωσης ή κάτι τέτοιο. Ηθελα απλώς ένα μωρό. Ημουν σε μια αποστολή σύνδεσης με κάποιον. Η Ντέιζι και εγώ ήταν γραφτό μας να είμαστε μαζί. Ταιριάζουμε τόσο πολύ!». Και επειδή η Μεγκ είναι και ρομαντικό κορίτσι, το όνομα Ντέιζι το διάλεξε γιατί «η κόρη μου έχει το πιο ανοιχτό, όμορφο και ειλικρινές πρόσωπο που έχω δει ποτέ μου»...



Νικόλ Κίντμαν
Μαζί με τον Τομ Κρουζ, η Αυστραλέζα ηθοποιός έχει υιοθετήσει δύο παιδιά, τον 16χρονο σήμερα Κόνορ και τη 19χρονη Ιζαμπέλα. Σε συνέντευξη, μάλιστα, που έδωσε η Νικόλ το 2007 σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό δήλωσε πως κατά τη διάρκεια του δεκαετούς γάμου της με τον Κρουζ δεν μπορούσε να συλλάβει και γι' αυτό αποφάσισαν να αποκτήσουν από κοινού δύο θετά παιδιά. Η μέχρι τώρα, βέβαια, ιστορία τη διέψευσε περίτρανα καθώς έδειξε ότι τόσο η ίδια, όσο και ο πρώην σύζυγός της μπορούν μια χαρά να γίνουν βιολογικοί γονείς. Ο μεν Κρουζ έχει μια κόρη με την Κέιτι Χολμς και η Κίντμαν δύο με τον Κιθ Ούρμπαν.

Σάρον Στόουν
Εκτός από το βασικό ένστικτο, το ξανθό κούγκαρ του Χόλιγουντ φαίνεται πως διαθέτει και το μητρικό. Εξ ου και έχει υιοθετήσει τρεις γιους, τον Ρόαν, τον Λάιαρντ και τον Κουίν. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία η πανέξυπνη σταρ του Χόλιγουντ από τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις το έχει χάσει λίγο το μυαλό της και παρ' ολίγον να χάσει και την κηδεμονία του πρώτου της παιδιού.

Βλέπετε, σύμφωνα με τη Στόουν, τα πόδια του Ρόαν μύριζαν και προκειμένου να σταματήσει τη δυσάρεστη αυτή οσμή, σκέφτηκε να του χτυπήσει ένα μπότοξ στις πατούσες. Σύμφωνα, βέβαια, με τους ειδικούς, άνθρωποι που πάσχουν από υπερβολική εφίδρωση συνηθίζουν να κάνουν μπότοξ στις μασχάλες και σε άλλες περιοχές για να «απενεργοποιήσουν» τους ιδρωτοποιούς αδένες. Σίγουρα, όμως, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ανήλικα παιδιά. Εκτός από αυτό, όμως, η Σάρον πίστευε ότι ο γιος της έπασχε και από μια σοβαρή πάθηση στη σπονδυλική του στήλη, αλλά, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο μοναδικός που έπασχε από κάτι δεν ήταν άλλος από τον εγκέφαλο της Miss Σταυροπόδι Σάρον Στόουν.

Σέριλ Κόουλ
Επειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας (καρκίνος του μαστού) και ένα σωρό αποτυχημένες σχέσεις (ναι, ήταν και αυτή ένα από τα κορίτσια του Λανς Αρμστρονγκ), βρήκε την ευτυχία και τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του μικρού Γουάιατ.
Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε τον Μάιο του 2007 η διάσημη τραγουδίστρια σχετικά με τον νέο ρόλο της, αυτόν της μητέρας, δήλωσε: «Νιώθω σαν φωλιά και αισθάνομαι να επωμίζομαι όλη αυτήν την τεράστια ευθύνη να τον κάνω να προσαρμοστεί. Είναι όλα τόσο τέλεια και πρωτόγνωρα για εμένα». Το ιδιαίτερα ασυνήθιστο σε αυτήν την υπόθεση υιοθεσίας ήταν πως ο Γουάιατ βρέθηκε στην αγκαλιά της νέας του μητέρας είκοσι τέσσερις μόλις ώρες μετά τη στιγμή που τον έφερε στη ζωή η βιολογική του μητέρα...

Έμα Τόμσον
«Είμαι τόσο υπερήφανη για αυτόν! Θέλει να γίνει δικηγόρος υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να γυρίσει στην πατρίδα του ώστε να αναλάβει έργο, είτε στην πολιτική είτε στα νομικά».
Με αυτά ακριβώς τα λόγια παρουσίασε τον υιοθετημένο 22χρονο γιο της Τιντεμπούα Άγκαμπα η Βρετανίδα δημοφιλής ηθοποιός Εμα Τόμσον κατά τη διάρκεια επίσημου γεύματος, με αφορμή τα 90ά γενέθλια του Νέλσον Μαντέλα, που γιορτάστηκαν πριν από τρία περίπου χρόνο στο Λονδίνο.
Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει τον Άγκαμπα -ο οποίος πίσω στην πατρίδα του ήταν παιδί στρατιώτης- μετά τη γνωριμία τους το 2003 σε μια χριστουγεννιάτικη δεξίωση του Συμβουλίου Προσφύγων.


10me3.blogspot.com 

Η Sarah Alize σε αισθησιακή φωτογράφηση...............

Η Σάρα συμμετείχε σε πολλές φωτογραφήσεις,αλλά η συλλογή αυτή ,είναι μερικές απο τις καλύτερες της φωτογραφίες............και τις πιο αισθησιακές,ομολογουμένως!!!!!!!!!.......

Η Krista μας κρατάει συντροφιά

................και όχι μόνο μας κάνει παρέα,αλλά φοράει και κάτι πιο....light!!!!!!!!!!!

Τα sex shops κρύβουν παγίδες

Στις μέρες μας, πολλοί άνδρες και γυναίκες επισκέπτονται τα «ερωτικά μαγαζιά» (sex shops) για να διευρύνουν τα σεξουαλικά τους ενδιαφέροντα, να πειραματιστούν πάνω στη σεξουαλική τους ζωή, αλλά και να βρουν λύση στα σεξουαλικά τους προβλήματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...