Καθημερινό σεξ κατά της βαρεμάρας!!!!

Ας  πούμε ότι εσείς και ο σύζυγός σας έχετε να κάνετε έρωτα τόσο καιρό που  δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά. Όχι την ημέρα ή τον μήνα, αλλά  ούτε καν την εποχή. Θα αναζητούσατε την ικανοποίηση κάπου αλλού; Θα  παίρνατε διαζύγιο; Ή θα λέγατε στον σύντροφό σας: «Αγάπη μου, γιατί δεν  το...
κάνουμε κάθε μέρα για τον επόμενο χρόνο;».

Αυτό έκαναν πάνω- κάτω η  Κάρλα και ο Μπραντ Μίλερ. Αυτό έκανε και ένα άλλο ζευγάρι, η Άνι και ο  Ντάγκλας Μπράουν, αν και το δικό τους μετα-γαμήλιο ταξίδι κράτησε 101  ημέρες. Και τα δύο ζευγάρια, πάντως, κατέθεσαν την εμπειρία τους στα  βιβλία τους, που κυκλοφόρησαν αυτόν τον μήνα. Τα δυο βιβλία διαφέρουν  ελαφρώς. Το «365 ημέρες» του ζεύγους Μίλερ είναι φειδωλό στις  λεπτομέρειες. Αντίθετα, το «Απλώς, κάν΄ το» των Μπράουν σε κάνει να  αισθάνεσαι μέρος ενός... ερωτικού τριγώνου, καθώς αναφέρεται σε όλα όσα  έκανε το ζευγάρι για να τονώσει την ερωτική του επιθυμία.
Για πολλά  ζευγάρια το συζυγικό σεξ μπορεί να ακούγεται σαν οξύμωρο. Και το «συζυγικό σεξ με παιδιά» μπορεί να ακούγεται σαν άπιαστο  όνειρο. Σύμφωνα με μια έρευνα του 2004, τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουν  έρωτα 66 φορές τον χρόνο. Όμως, ο μέσος όρος ανεβαίνει από τα νεαρά  ζευγάρια που έρχονται σε επαφή 84 φορές τον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, οι  Μίλερ και οι Μπράουν αξίζουν μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. «Υπάρχει στενή  σχέση ανάμεσα σε έναν ευτυχισμένο γάμο και τη συχνότητα της σεξουαλικής  επαφής. Δεν ξέρουμε, όμως, ποιο από τα δυο είναι το αίτιο και ποιο το  αιτιατό», δηλώνει ο Τομ Σμιθ, επικεφαλής της έρευνας.
Η κόπωση
Μπορεί  ο σεξουαλικός μαραθώνιος των δύο ζευγαριών να μας δώσει μία απάντηση;  Το καθημερινό σεξ τους έκανε πιο ευτυχισμένους; «Σκεπτόμουν ότι δεν  υπήρχε άλλος τρόπος για να προχωρήσουμε. Ήταν μια νέα αρχή για τον γάμο  μας», λέει σήμερα η Άνι Μπράουν. Όπως αποκαλύπτει, για να αποφύγουν τη  μονοτονία έκαναν διάφορα μικρά ταξίδια με τον σύζυγό της. Και υποχρέωσε  τον Μπραντ να κάνουν έρωτα ακόμη και μια μέρα που εκείνος είχε μια κρίση  ιλίγγου. Οι Μίλερ παρουσίασαν σημάδια κόπωσης κάπου στον δέκατο μήνα.  Αλλά δεν εγκατέλειψαν τον «αγώνα», παρά μόνο όταν ήταν υποχρεωμένοι από  τα επαγγελματικά ταξίδια του Ντάγκλας.


 


http://dinatos.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...