Η φωτογράφιση στο «InStyle»

Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, η Ευγενία Μανωλίδου, φωτογραφήθηκε για το ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού «InStyle».


Aφήνοντας στην άκρη τις αγαπημένες της φόρμες, φόρεσε pastel αέρινες δημιουργίες καλωσορίζοντας την καινούργια σεζόν. Όπως πάντα, ευδιάθετη και άψογη επαγγελματίας, πόζαρε εύκολα και γρήγορα δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, ακολουθώντας τις οδηγίες του φωτογράφου Ιάκωβου Καλαϊτζάκη. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Τζώρτζια Συναχερή, που επιμελήθηκε τα ρούχα και τα αξεσουάρ της φωτογράφισης, στην Ευγενία, αρέσουν τα στενά φορέματα, τύπου Hervé Léger, καθώς, επειδή πιστεύει ότι έχει μεγάλες πλάτες, θεωρεί ότι οι συγκεκριμένες γραμμές κολακεύουν το σωματότυπό της.


Με φόντο ένα ρομαντικό ανοιξιάτικο σκηνικό με αμυγδαλιές και λουλούδια που στήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της φωτογράφισης στο studio της ΙΜΑΚΟ, η Ευγενία Μανωλίδου, αν και της αρέσουν τα έντονα χρώματα στα ρούχα, έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα στενό μίνι κρουαζέ φόρεμα Pinko σε powder-pink απόχρωση αλλά και σε μια μπεζ ολόσωμη φόρμα DVF.

Tης αρέσουν τα πολύ ψηλά παπούτσια και οι απλές γραμμές και αποφεύγει τα ψηλοτάκουνα που είναι στολισμένα με μεταλλικά στοιχεία ή πέτρες. Στη φωτογράφιση της άρεσε ένα ζευγάρι Casadei και Jimmy Choo και τα δυο σε nude απόχρωση.



www.yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...