Η γυναίκα που καίει καρδιές

αι οι πλούσιες καμπύλες; Μην είναι τα γαλανά τα μάτια; Μην είναι τα δίμετρα τα πόδια; Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, υπάρχει μια πλειάδα ατού που πρέπει να διαθέτεις για να κατακτήσεις πέρα για πέρα κάθε αρσενικό, και ειδικά αυτό που σε ενδιαφέρει.

Και μην νομίζεις πως πρέπει να είσαι super girl για να τα καταφέρεις. Λίγη εξάσκηση χρειάζεται.


Δοκίμασε κάτι καινούριο στο σεξ

Μήπως έχεις ξεμείνει από ιδέες; Μήπως θεωρείς ότι το μόνο μέρος για sex είναι το κρεβάτι; Τότε διάβασε τα μέρη που ακολουθούν και δοκίμασε κάτι καινούριο στη σεξουαλική σου ζωή.


Διαμάντια: ο καλύτερος φίλος των γυναικών

Ορισμένοι άντρες, ασχέτως εάν είναι ιππότες πάνω σε άσπρο άλογο ή όχι, μπορούν κάποιες φορές να κάνουν μία γυναίκα να τους ερωτευτεί παράφορα και να χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της, αλλά τα διαμάντια μπορούν να κόψουν την ανάσα μιας γυναίκας και όχι κάποιες φορές αλλά πάντα!


Τα μυστικά της σεξουαλικής έλξης

Όταν συναντάτε έναν άγνωστο και σας συνεπαίρνει με το ρώτο βλέμμα δεν είναι γιατί σας άγγιξε η μυρωδιά του… αλλά γιατί απλώς υποκύπτετε στους νόμους της έλξης που προφανώς δεν κατέχετε και πολύ καλά.Η μύτη είναι μέρος των προκαταρκτικών!!

Γυναίκα: Το πιο απαιτητικό "επάγγελμα"

Μια ημέρα αφιερωμένη ειδικά στη γυναίκα, αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση των όσων μικρών ή μεγάλων προσφέρει καθημερινά σε όλα τα επίπεδα της ζωής της. Η 8η Μαρτίου (Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας) είναι μια αφορμή για να θυμηθούμε όλοι πόσο δύσκολος και απαιτητικός είναι ο ρόλος της σύγχρονης γυναίκας.

Η νέα συλλογή ΜΑΤ Fashion, Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011

Η MAT fashion είναι η αγαπημένη εταιρία όλων των γυναικών με καμπύλες! Η επιτυχία της ΜΑΤ δεν κρύβεται μόνο στα υπέροχα ρούχα που λανσάρει κάθε νέα σεζόν, αλλά και στο ότι πάντα ακολουθεί τις νέες τάσεις της μόδας!

Στην νέα συλλογή της ΜΑΤ θα βρείτε όπως πάντα, νεανικά ρούχα,σε υπέροχα χρώματα και σχέδια αλλά και ότι θα χρειαστεί μια γυναίκα από το πρωί μέχρι το βράδυ ή για μια πιο επίσημη εμφάνιση!

Όμορφη πριν και μετά τα 35!!!

Η ομορφιά είναι, πάνω απ' όλα, προσωπική σας υπόθεση. Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα, ακολουθήστε τους άγραφους κανόνες της περιποίησης και πολύ σύντομα θα κοιτάτε τον καθρέφτη με αυτοποεποίθηση.


Τα λάθη των πληγωμένων γυναικών!

Ήσουν η θεά του, ήσουν το κοριτσάκι του και τώρα μετά από 3 χρόνια (εκεί που ξεκινάει και η φαγούρα) ο κύριος βαρέθηκε λέει. Ανάμεσα στα λάθη που έκανες και στα λάθη που έκανε, ο λεγάμενος πήρε το καπελάκι του και πέταξε για άλλες αγκαλιές. Κι εσύ μένεις με το θυμό κάνοντας κακό σε εκείνον νομίζεις αλλά τελικά το κακό το κάνεις σε σένα.

All Star:Ολα τα αστέρια είναι εδώ!!

Το All Star Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο εξειδικεύεται στην πώληση παπουτσιών Converse All star. Στο ιδιαίτερο αυτό e-shop θα βρείτε εκτός από τα κλασικά σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά και τα πιο “ψαγμένα” σχέδια που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έτσι αν ψάχνεις να βρεις τα αγαπημένα σου all star παπούτσια, το All Star Shop είναι το e-shop που θέλεις.

Δείτε ποια είναι τα πιο κατάλληλα χρώματα μαλλιών, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Γυναίκα Κριός: Οι γυναίκες Κριοί είναι δραστήριες, ομιλητικές, και διακρίνονται στον επιχειρηματικό τομέα. Έχουν κομψό, καλογραμμένο σώμα. Σ΄αυτές τις ελκυστικές γυναίκες ταιριάζουν όλες οι κόκκινες αποχρώσεις μαλλιών.

Οι 12 ισχυρότερες γυναίκες στον πλανήτη


Τις δώδεκα πιο  ισχυρές γυναίκες στον κόσμο παρουσίασε το περιοδικό Fortune, περιλαμβάνοντάς τες στην περίφημη λίστα Fortune 500 που ανανεώνεται κάθε χρόνο...

Για πρώτη φορά υπάρχει γυναίκα, η Beth E. Mooney, επικεφαλής σε μία από τις top 20 τράπεζες των ΗΠΑ.

Ωστόσο, μόλις 12 εταιρείες του περιοδικού Fortune 500 είναι τώρα που διευθύνονται από γυναίκες, 3 λιγότερες από τις 15 πέρυσι. 


H Natalia Vodianova πρόσωπο της Etam Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011

Η συνεργασία της Etam,της διάσημης γαλλικής σειράς εσωρούχων αλλά και casual ρούχων, με την 27χρονη Natalia Vodianova , μετράει πλέον 2 χρόνια.

Το διάσημο μοντέλο από την Ρωσία ,εκτός ότι είναι το πρόσωπο της καμπάνιας, είναι και η σχεδιάστρια της συλλογής Natalia pour Etam.

Διεκδικώ….το Aξίζω!

Κάποιες από τις παρακάτω συμπεριφορές… σας φαίνονται γνώριμες;

* Λέτε ‘ναι’ σε ό,τι σας ζητάνε οι φίλοι,συγγενείς,συνάδελφοι, εργοδότες κ.λπ. ενώ θα θέλατε να πείτε ‘όχι’, ακόμα κι αν θεωρείτε τα αιτήματά τους άδικα, αδικαιολόγητα, υπερβολικά ή ακόμα και απαράδεκτα.

Καλοκαιρινό σπίτι

Τα σχηματοποιημένα κλαράκια που καλύπτουν το διάφανο πανό της τζαμαρίας, δημιουργούν ένα ανάλαφρο πλέγμα ανάμεσα στον εσωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι οριοθετείται η γωνιά του καθιστικού, χωρίς να χάνεται, αλλά αντίθετα να ενισχύεται η επαφή με την καλοκαιρινή φύση.

Διαζύγιο-Επιπτώσεις σε παιδιά και εφήβους

Ο όρος διαζύγιο σημαίνει τη λύση της έγγαμης σχέσης με δικαστική απόφαση. Αυτός είναι ένας καθαρά νομικός ορισμός.

Σε ευρύτερη κοινωνικο-ψυχολογική θεώρηση, το διαζύγιο είναι η παύση της έγγαμης συμβίωσης συζύγων και παιδιών, το κλείσιμο μιας πορείας ταραγμένων συζυγικών σχέσεων, το τέλος μιας κρίσης μέσα στην οικογένεια.

Νικήστε την πλήξη

Ξεχάστε για λίγο το γυμναστήριο και βγείτε έξω. Κάνει καλό!
Βγείτε από το σπίτι και περπατήστε, ανεβείτε σκάλες ή τρέξτε, ανάλογα πάντα από τη φυσική σας κατάσταση.


Ρυθμίστε το θυρεοειδή σας

Αν νιώθετε εύκολα κόπωση, έχετε αυξημένη χοληστερίνη, διαστολική υπέρταση ή δεν χάνετε εύκολα βάρος ίσως να φταίει ο θυρεοειδής σας. Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Θυρεοειδούς (25η Μαίου) γνωρίστε έναν από τους πιο σημαντικούς αδένες του ενδοκρινολογικού μας συστήματος. Η καλή του λειτουργία απαιτεί σωστό έλεγχο και τακτική παρακολούθηση. 

Back to the '50s :Do it like Merilyn

Ποια δεν την πρόσεξε, δεν την θαύμασε, δεν την ζήλεψε και τελικά δεν τη μιμήθηκε;
Ο λόγος για το ίνδαλμα, για τον ορισμό της γυναικείας αποθέωσης, Μέριλιν Μονρόε, που μεσουράνησε την δεκαετία του '50 και στιγμάτισε όλες τις επόμενες.

Lookbook Stradivarius Καλοκαίρι 2011

Η εταιρία Stradivarius για το Καλοκαίρι 2011 λανσάρει χρώμα και νεανική διάθεση!

Όμορφα σχέδια και μεγάλη ποικιλία για outfits με άκρως Καλοκαιρινή διάθεση!

Μακρυά φορέματα, σορτσάκια σε χαρούμενα prints αλλά και ριγέ που είναι το must της σεζόν.

Δες το Lookbook Stradivarius για το Καλοκαίρι 2011.

Δες εδώ το πιο χαριτωμένο δαχτυλίδι ever!

Eίναι του οίκου Chopard!


Με το που είδαμε το συγκεκριμένο δαχτυλίδι το λατρέψαμε. Είναι τόσο cute, τόσο ιδιαίτερο, τόσο πολύτιμο. Ο διάσημος οίκος Chopard σχεδίασε και δημιούργησε ένα πολύτιμο δαχτυλίδι-παπάκι για να κοσμήσει με στυλ και πρωτοτυπία γυναικεία ντελικάτα δάχτυλα. Αποτελείται από 618 κίτρινα διαμάντια, 66 αμέθυστους, 132 τουρμαλίνες και 104 ζαφείρια. Δε θα ήθελα να μάθω την τιμή του, παρά μόνο να το ονειρευτώ στο δάχτυλό μου…


http://www.stylista.gr 

Συνεχίζεται η κόντρα για τις κόκκινες σόλες

Ο Yves Saint Laurent αντεπιτίθεται στον Christian Louboutin και τους ισχυρισμούς του ότι αντέγραψε τις κόκκινες σόλες του διάσημου δημιουργού παπουτσιών.

Ο γαλλικός οίκος μόδας, o οποίος μηνύθηκε έναντι $1 εκατ., απαντά ότι τοποθετούσε κόκκινες σόλες στα παπούτσια από τη δεκαετία του '70 ...πολύ πριν τον κ. Louboutin.

Οι celebs αποφάσισαν! Η ολόσωμη φόρμα είναι το πιο hot κομμάτι της σεζόν...

Jumpsuit! To πιο hot κομμάτι του καλοκαιριού χωρίς καμία αμφιβολία κάνει το μεγάλο άλμα και γίνεται και βραδινό!

Έχει την άνεση ενός παντελονιού και τη θηλυκότητα ενός φορέματος. Η ολόσωμη φόρμα επεκτείνει την "αυτοκρατορία" της. Από all day καλοκαιρινή επιλογή γίνεται και ιδανική λύση για τις πιο απαιτητικές εξόδους. Αποκτά glam στοιχεία και σέξι χαρακτήρα!

Συμβουλές: Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα μας

Ποια γυναίκα δεν θέλει να μυρίζουν ωραία τα ρούχα της, τα σεντόνια της και κυρίως τα εσώρουχά της; Όμως, τελευταία ακούμε συνέχεια για χημικές ουσίες που πιθανώς περιέχουν τα μαλακτικά πλυσίματος.

10 αιτίες που μας οδηγούν σε λάθος αγορές

Όλοι κάνουμε αγορές. Άλλες απαραίτητες και άλλες όχι και τόσο. Για τις απαραίτητες αγορές και να θέλουμε, δεν μπορούμε να μετανιώσουμε. Για τις υπόλοιπες όμως συχνά νιώθουμε άσχημα. Δείτε τους λόγους  για τους οποίους μετανιώνουμε που κάναμε κάποια αγορά.

Δώστε στο λαό Miu Miu glitter

To επόμενο καλοκαίρι ο οίκος Miu Miu προστάζει glitter και λάμψη στα παπούτσια. Για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας του 2011-12 ο ιταλικός οίκος Miu Miu πρόσθεσε μια νεωτεριστική πινελιά στο στυλ της δεκαετίας του 40 και μια δόση glitter στα παπούτσια σε μια συλλογή σοφιστικέ και με πολύ καλά δομημένο concept.

Χειλάκια & ματάκια σε μεταμορφώνουν στην απόλυτη θεά!

Το καλοκαιράκι έφτασε και μαζί του έφτασαν οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ που προσαρμόζονται και αυτές στο κλίμα και γίνονται ακόμη πιο σέξι! Ζουμερά χείλη, έντονα ματάκια, εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι τα συστατικά της επιτυχίας του μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν. Διάβασε παρακάτω πώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις και φέτος και …καλό καλοκαίρι!


Πώς να διατηρήσετε ένα μπουκέτο λουλούδια

Για περισσότερο ή και για ακόμα πιο πολύ.

Έφερε ο αγαπημένος σας ένα υπέροχο μπουκέτο με λουλούδια και θέλετε να το διατηρήσετε όσο περισσότερο γίνετε. Τι μπορείτε να κάνετε;

Ιδέες για το πως να μεταμορφώσουμε τα παπούτσια μας!

Η μεταποίηση είναι τελευταία πολύ της μόδας και όπως έχουμε πει δεν είναι μόνο λύση ανάγκης λόγω της κρίσης,είναι επιπλέον ένας τρόπος να φτιάξουμε κάτι μοναδικό που δεν θα υπάρχει στην αγορά!

Αυτή την φορά,η μεταποίηση αφορά τα παπούτσια! Συγκεκριμένα θα δούμε πως μπορούμε να μεταμορφώσουμε απλές γόβες ή ακόμη μπαλαρίνες με αξεσουάρ και κοσμήματα!

Μπάνιo: νέα εποχή

Πρωτότυπη και εντυπωσιακή, η παράσταση ενός γιγάντιου όστρακου καλύπτει όλο σχεδόν τον τοίχο του μπάνιου, δημιουργώντας ένα υπέροχο φόντο στη μεγάλη κτιστή ντουσιέρα. Το δάπεδο από ξύλο teak είναι εξαιρετικά ευχάριστο στην αφή και πιο αντιολισθητικό από τα κοινά πλακάκια ή το λείο μάρμαρο.

Οδηγός επιβίωσης για παρανόμους

Χαίρομαι πραγματικά, όταν βλέπω ζευγάρια αγαπημένα και πάνω απ' όλα ταιριασμένα. Ζευγάρια που η σχέση τους δεν είναι ευκαιριακή, αλλά στηρίζεται σε αλληλοεκτίμηση, συνεννόηση και ουσιαστική αποδοχή του ενός για τον άλλον.

Έρρικα Πρεζεράκου: Μιλάει στο περιοδικό People

Φοράει μαύρη κολλητή φόρμα, γκρι αθλητικά παπούτσια και, καθώς κατεβαίνει τη μικρή κατηφόρα που καταλήγει στο σημείο συνάντησής της με την ομάδα των συνεργατών του People για τη φωτογράφησή της, βγάζει τα γυαλιά ηλίου που φοράει και χαμογελάει σηκώνοντας ψηλά δύο νάιλον διάφανες σακούλες.

Ποιες τροφές βελτιώνουν τη διάθεση;

Για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας ενδείκνυται η κατανάλωση των παρακάτω τροφών:

    * Για να φτιάξετε τη διάθεσή σας συνιστώνται τροφές πλούσιες σε φολικό οξύ (για παράδειγμα το σπανάκι), τροφές πλούσιες σε σελήνιο (για παράδειγμα τα θαλασσινά), τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο (για παράδειγμα οστρακοειδή, σπόροι κολοκύθας, μανιτάρια, σόγια, οργανικά κρέατα, υδατάνθρακες -συμπεριλαμβανομένης της ζάχαρης- καυτερές πιπεριές, και σκόρδο).

Τι κρύβουν οι ζαλάδες;

Έχει συμβεί σε όλους μας να νιώσουμε αδιαθεσία και ζάλη και την αίσθηση ότι χάνουμε την ισορροπία μας. Η ζάλη δεν είναι ασθένεια, αλλά σύμπτωμα κάποιας πάθησης. Μάθετε που μπορεί να οφείλεται και τι πρέπει να κάνετε σε κάθε περίπτωση.

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Ματσούκα!

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Δήμητρα Ματσούκα, μετά από ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή του θεάτρου κατά τη διάρκεια της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί!

«O καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί με τα όπλα που έχουμε σήμερα στη διάθεση μας».

Το ελπιδοφόρο και αισιόδοξο αυτό μήνυμα, έστειλε το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαστολογίας , το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Καλαμάτα από 6 έως 8 Μαΐου 2011, υπό τις οδηγίες του προέδρου του κ Βασίλη Γεωργούντζου.


Είσαι ευτυχισμένη;

Όσο και αν προσπαθήσουµε να την ορίσουµε, στο µόνο που µπορούµε να συµφωνήσουµε όλοι είναι πως η ευτυχία είναι υποκειµενική. Ο καθένας µας θέτει τα δικά του κριτήρια για το πώς, πότε, µε τι ή µε ποιους την νιώθει.

Δείξτε νεότεροι με… νερό!

Νιώθετε «σκασμένο» το δέρμα σας, πονάει το κεφάλι σας ή αισθάνεστε κουρασμένοι; Μπορεί σήμερα να μην ήπιατε καθόλου νερό. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε νεανικό δέρμα και καλύτερη υγεία!

Αρακάς: Ένας... φίλος στο πιάτο μας

Θυμίζει λαχανικό, κι όμως είναι όσπριο. Αλλά οι... αμφιβολίες για τον αρακά σταματούν εδώ, καθώς κανείς δεν αμφιβάλλει για τις γευστικές του ιδιότητες και κυρίως για τη μεγάλη θρεπτική αξία του, που τον κάνουν πραγματικό φίλο του οργανισμού μας.


Κρητικιά επιχειρηματίας χτίζει το μουσείο της Σπιναλόγκα!

Το μουσείο της Σπιναλόγκα χτίζει στην Κρήτη μια επιχειρηματίας! Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της Victoria Hislop “Το Νησί” στάθηκε η αφορμή για την Τζίνα Ξανθάκη να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

H κακομαθημένη Naomi έβγαλε... νύχια!

Τι κι αν το τελευταίο διάστημα είχε ηρεμήσει; Η Naomi Campbell θυμήθηκε τον κακό της εαυτό, στο αεροδρόμιο του Σαλέρνο της Ιταλίας, όπου καβγάδισε άγρια με έναν υπάλληλο της ασφάλειας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας  από το ειδυλλιακό νησί του Κάπρι ,έφτασε με αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Σαλέρνο, κοντά στη Νάπολη για να αναχωρήσει από εκεί για τις Κάννες!

Έχεις ποδήλατο! Η νέα τάξη πραγμάτων σε θέλει να καις 360 θερμίδες την ώρα και όχι βενζίνη

Όλο και περισσότερα ποδήλατα εμφανίζονται στην πόλη. Σε οποιαδήποτε πόλη. Ένα νέο lifestyle αρχίζει να εξελίσσεται. Και μας αρέσει πολύ αυτό. Για πολλούς λόγους!!

Είμαστε ό,τι φοράμε;

Άνδρες-γυναίκες, μικροί-μεγάλοι, όποια δουλειά κι αν κάνουμε, όποιες και να είναι οι ιδιότητες και οι ρόλοι μας, το ντύσιμο είναι ένας «κανόνας» από τον οποίο κανένας δεν γλιτώνει, ακόμη κι αν το θέλει. Μάλλον, βέβαια, κανείς δεν το θέλει.

Μια όαση για όλη την οικογένεια

Αν πιστεύετε ότι για να δημιουργήσετε έναν υπέροχο κήπο χρειάζεται να έχετε στη διάθεση σας δεκάδες τετραγωνικών μέτρων, το κείμενο που ακολουθεί θα σας φανεί ανατρεπτικό. Γιατί θα σας αποδείξει ότι, με την κατάλληλη δόση δημιουργικότητας ένα μικρό χρηματικό ποσό, αλλά και αρκετές ώρες προσωπικής δουλειάς, θα καταφέρετε να μετατρέψετε τη βεράντα, τον κήπο ή τον ακάλυπτο χώρο σε ένα μικρό επίγειο παράδεισο.


Ελεονώρα Ζουγανέλη: ''Έχω χάσει 50 κιλά!''

Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους τηλεθεατές η Ελεονώρα Ζουγανέλη, που εκμυστηρεύτηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην εκπομπή ''Βράδυ'' ότι έχει χάσει 50 ολόκληρα κιλά για να φτάσει στη σημερινή της εικόνα. ''Πόσα;'' ρώτησα άναυδος ο Κωστόπουλος...

«Ξεσηκωτικό» προφυλακτικό

Ένα προφυλακτικό δεν μπορεί πια να μπει ανάμεσά σας. Μπορεί μόνο να τον ξεσηκώσει... κι άλλο!
Και τώρα θα θίξουμε ένα θέμα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας έχει απασχολήσει όλους και όλες τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας: άντρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό.


Γυναικείος οργασμός: ο φόβος και ο τρόμος των ανδρών

Όταν ο άντρας μπαίνει σε μια «χύτρα ταχύτητας» μην ξέροντας αν είχατε οργασμό, αν τα κατάφερε και αν είναι ο ιδανικός για εσάς στο σεξ.
Το μεγαλύτερο άγχος μας στο σεξ είναι αν θα καταφέρουμε να φτάσετε εσείς σε οργασμό.

Τελικά… προσποιείται;

Μια ερώτηση που απασχολεί κάθε άντρα! Η σύντροφος του έχει όντως οργασμό ή προσποιείται; Και αν προσποιείται γιατί το κάνει; Οι σχετικές έρευνες έδειξαν ότι το 70% των γυναικών προσποιούνται ότι έχουν οργασμό. Ας ρίξουμε μια ματιά στην γυναικεία ψυχολογία για να δούμε το πώς και το γιατί μια γυναίκα προσποιείται κατά της διάρκεια της ερωτικής πράξης!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...