Ιδέες για το πως να μεταμορφώσουμε τα παπούτσια μας!

Η μεταποίηση είναι τελευταία πολύ της μόδας και όπως έχουμε πει δεν είναι μόνο λύση ανάγκης λόγω της κρίσης,είναι επιπλέον ένας τρόπος να φτιάξουμε κάτι μοναδικό που δεν θα υπάρχει στην αγορά!

Αυτή την φορά,η μεταποίηση αφορά τα παπούτσια! Συγκεκριμένα θα δούμε πως μπορούμε να μεταμορφώσουμε απλές γόβες ή ακόμη μπαλαρίνες με αξεσουάρ και κοσμήματα!


Ιδέα 1η..

Μπορούμε να στολίσουμε μπροστά τις γόβες μας με σκουλαρίκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκουλαρίκια με clips αν δεν θέλετε να είναι μόνιμο το αποτέλεσμα,ή ακόμη και να τα κολλήσετε με ειδική κόλα.


Ιδέα 2η..

Μπορούμε να προσθέσουμε καρφίτσες με λουλούδια ή καρφίτσες κοσμήματα. Πάλι για να τα στερεοποιήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κόλα για πιο μόνιμο αποτέλεσμα.

Ιδέα 3η..

Φτιάξτε φιόγκους με σατέν κορδέλα,στολίζοντας το κέντρο τους με πέτρες ή κουμπιά και κολλήστε τους στο πίσω μέρος της γόβας. Η κορδέλα μπορεί να είναι μακριά ώστε να κρέμεται κατά μήκος του τακουνιού ή πιο μικρή.Τους φιόγκους μπορείτε να τους βάλετε και στο πλάι και μπροστά.

Ιδέα 4η..

Βάλτε τρουκς.. Μπορείτε να βρείτε σε διάφορα χρώματα και σχήματα.
Τώρα που είναι εκπτώσεις, μπορείτε να προμηθευτείτε αξεσουάρ σε χαμηλές τιμές και να μεταμορφώσετε  τα παπούτσια σας χρησιμοποιώντας την φαντασία σας! Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες ικανότητες στην χειροτεχνία!

Κάντε τις ιδέες αυτές πράξη και δημιουργήστε μοναδικά παπούτσια.. Εγώ ελπίζω να σας δώσω λίγη έμπνευση παρακάτω..








http://modernastaxtopouta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...