Δαντέλα και συμβολισμοί στο νυφικό της Kate

Πολλά είναι αυτά που ακούστηκαν και ίσως ακόμα περισσότερα – είτε καλόπιστα, είτε κακοπροαίρετα – πρόκειται να ακολουθήσουν. Και πως άλλωστε να γίνει αλλιώς για ένα γεγονός που καλύφθηκε από οκτώ χιλιάδες δημοσιογράφους , εκατοντάδες τηλεοπτικά δίκτυα απ’ όλο τον πλανήτη και δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές.

Πορνό από γυναίκες για γυναίκες!


Όλο και περισσότερες γυναίκες σκηνοθετούν ανεξάρτητες ταινίες πορνό, οι οποίες προορίζονται αποκλειστικά για το γυναικείο κοινό!
Η Anna Arrowsmith πχ, σκηνοθετεί ταινίες πορνό, εδώ και 12 χρόνια!

What we Love | Τις Νέες Σαγιονάρες της Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Η κλασσική σαγιονάρα αποκτά λάμψη, στιλ και όμορφη εμφάνιση!

Η νέα συλλογή της Άννα Μαρία Μαζαράκη περιλαμβάνει αναπαυτικές σαγιονάρες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, που θα γίνουν το πιο όμορφο στολίδι στα πόδια σου!

Νέες ιδέες και πρωτότυπα σχέδια, μέσα από τη νέα συλλογή που περιλαμβάνει και όμορφα flats σε super καλοκαιρινά χρώματα!

Δες παρακάτω τα νέα σχέδια.

Τέστ Εγκυμοσύνης: Τι πρέπει να ξέρω;

Πότε μπορώ να κάνω τεστ εγκυμοσύνης;
Στα περισσότερα τεστ, πλέον, αναγράφεται ότι επταγχάνουν ακρίβεια σε ποσοστό 99% από την πρώτη μέρα καθυστέρησης. Οι ειδικοί συστήνουν να περιμένεις μια εβδομάδα από την πρώτη μέρα καθυστέρησης και μετά να προχωρήσεις σε τεστ, καθώς μετά το διάστημα αυτό η απάντηση είναι ακριβέστερη.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Δαντέλα μου…

Φέτος το καλοκαίρι θέλω να με κάνεις πιο όμορφη από ποτέ. Θέλω να γίνω σαν εκείνα τα κομψά κορίτσια του Christian Dior, του Alexander Mcqueen και του Dolce Gabbana που μετατρέπουν το μικρό μαύρο φόρεμα σε ένα αραχνούφαντο δεύτερο δέρμα τους που τις αγκαλιάζει κομψά, μα παράλληλα και τόσο θηλυκά…

Εξωσωματική : Τα 16 πράγματα που πρέπει να ξέρεις!

Εξωσωματική : Τα 16 πράγματα που πρέπει να ξέρεις!
1.  Τι εννοούμε όταν λέμε «Εξωσωματική Γονιμοποίηση»;

Με τον όρο Εξωσωματική Γονιμοποίηση ουσιαστικά αναφερόμαστε σε μία μόνο από τις μεθόδους που μπορούν να βοηθήσουν ένα ζευγάρι με πρόβλημα υπογονιμότητας.

Οι πλατφόρμες του καλοκαιριού

Μία νέα τάση βρίσκεται προ των πυλών και ακούει στο όνομα «flatforms». Ουσιαστικά είναι οι πλατφόρμες με ίσιο τακούνι από ψάθα, ξύλο, σχοινί και φελλό.

Το όλο στιλ παραπέμπει στη hippie δεκαετία του ΄70, με τα χρώματα και τον όγκο να είναι οι πρωταγωνιστές στα looks. Βέβαια, θα μπορούσατε να το δείτε και ως μία λύση για να ανεβείτε λίγο ψηλότερα.

Οι πιο hot σκιές της άνοιξης

 Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire επιλέγει για σας τις πιο hot σκιές για το νεσεσέρ της άνοιξης και σας συμβουλεύει για το πως να τις αναδείξετε.

Η υγρή χλωροφύλλη είναι το όπλο της

Πάντα οι stars του Hollywood έχουν κάτι καινούριο και ολίγον πιο ψαγμένο να σας προτείνουν σχετικά με θέματα ομορφιάς.

Πρόσφατα η ηθοποιός Reese Witherspoon αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε περιοδικό πώς καταφέρνει και διατηρεί επιδερμίδα μωρού, χωρίς σημάδια και σπυράκια.

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κι όμως... το sex μπορεί να σκοτώσει

Οι απότομες “εκρήξεις” έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως το sex, μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος ή άλλου θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου, ιδίως για όσους ζουν μια καθιστική ζωή και δεν ασκούνται τακτικά ή για τους μεσήλικες, που δεν έχουν συχνή ερωτική επαφή ούτε ασκούνται σωματικά με άλλο τρόπο.

Πλεχτά και Μακραμέ επιτάσσει η μόδα

ΔΕΙΤΕ: Τις δημιουργίες επώνυμων σχεδιαστών

Η ιστορία του μακραμέ ξεκινά από τους περίτεχνους κόμπους που έφτιαχναν οι ναυτικοί τον 19ο αιώνα, από νήμα, σχοινί, δέρμα και οποιοδήποτε άλλο εύκαμπτο υλικό, για να περάσει στις γιαγιάδες που έπλεκαν κουβέρτες και αλλά και κεντήματα με την τεχνική των κόμπων σε μια ειδική κατηγορία πλεκτών.

Καλοί γονείς, αποτυχημένοι εραστές

Όταν το ζευγάρι χάνει τις ισορροπίες

Το μοντέλο της ελληνικής οικογένειας υπήρξε επί πολλές γενεές απόλυτα παιδοκεντρικό. Κύριος στόχος του γάμου ήταν η απόκτηση και το μεγάλωμα των παιδιών, στο οποίο αφιερώνονταν και οι δύο γονείς με τη βοήθεια και τη συνδρομή των παππούδων.

Oscar de la Renta: Στα Παρασκήνια με τη Νέα Νυφική Συλλογή

Από τους αγαπημένους μας οίκους, όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα νυφικά!

Ο μεγάλος οίκος Oscar de la Renta μας πάει πίσω στα παρασκήνια, λίγο πριν παρουσιάσει τη νέα του συλλογή νυφικών για την Άνοιξη του 2012.

Πάρε μια πρώτη γεύση από το βίντεο που ακολουθεί!

Ανοιξιάτικη πνοή στο σπίτι

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι απαραίτητα στη διακόσμηση του σπιτιού μας να κυριαρχούν τα ζεστά χρώματα και τα μαλακά, χνουδωτά υφάσματα. Το καλοκαίρι όμως, το δροσερό και ανάλαφρο ύφος είναι πολύ πιο ελκυστικό.

Για ποιον χτυπάει η καρδιά της όμορφης Πίπα;

Σίγουρα “έκλεψε” την παράσταση κατά τη διάρκεια του πριγκιπικού γάμου αν και δεν ήταν η νύφη . Η αδελφή της Κέτι Μίντλεντον  Φελίπα που χαιδευτικά θέλει να την φωνάζουν "Πίπα",   αναδείχθηκε η πιο όμορφη σιλουέτα μέσα από το φόρεμα που επέλεξε και προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο.

Είχε κόμπλεξ με το σώμα της

Άχαρη ένιωθε στα εφηβικά χρόνια η Νικόλ Κίντμαν λόγω του ύψους της και όσο ψήλωνε τόσο πιο πολύ … ανησυχούσε για την εμφάνισή της.
Η ύψους 1,80 μ. ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «The Sun» και είπε ότι σε όλη την εφηβεία της ένιωθε απειλούμενη από το ύψος της και το εξαιρετικά αδύνατο σώμα της.

Οι τάσεις των χρωμάτων για το σπίτι

Οι φετινές χρωματικές τάσεις στην διακόσμηση του σπιτιού, αντλούν την έμπνευσή τους από τη φύση, την αναπνοή του φρέσκου αέρα με τις τρυφερές αποχρώσεις και τα λεπτά χρώματα που χαλαρώνουν και ηρεμούν.

Λουλούδια στα μαλλιά

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το επόμενο βήμα μετά τα μεγάλα λουλούδια στα μαλλιά είναι οι πρασινάδες και τα μικρά λευκά λουλουδάκια. Λίγος κισσός, ένα κλωνάρι με τρυφερά πράσινα φυλλαράκια, κάνουν τα μαλλιά σας πιο «φρέσκα».

H&M κολεξιόν άνοιξη καλοκαίρι 2011

Κάντε οικονομία, ψάξτε κάτω από τους καναπέδες για παραπεταμένα 5ευρα και ετοιμαστείτε: η συλλογή των H&M για την άνοιξη - καλοκαίρι 2011 είναι γεμάτη μικρούς θησαυρούς που κλέβουν τις εντυπώσεις, όποιο κι αν είναι το στυλ σας.

Σε δημοπρασία η τσάντα της Μάργκαρετ Θάτσερ

Αποτελούσε σύμβολο πολλών κρίσιμων συναντήσεων

Προς 10.000 ευρώ αναμένεται να πωληθεί σε δημοπρασία μια μαύρη δερμάτινη τσάντα της Μάργκαρετ Θάτσερ, που αποτελούσε σύμβολο του στυλ της και της παντοδυναμίας της.

Κρατήστε τους γλουτούς σας στο... ύψος τους!

Οι γλουτοί είναι μύες που εργάζονται καθημερινά και σκληρά για να καταφέρουν να κινήσουν το σώμα μας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι και οι πιο εύκολοι ως προς την εκγύμνασή τους. Απαιτεί κόπο, χρόνο, γνώση και σίγουρα όχι υπερβολές, για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε τους γλουτιαίους που ονειρευόμαστε!

Οι δυσκολίες του λιτού μακιγιάζ

Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά πολλές σταρ να επιλέγουν λιτό και απέριττο μακιγιάζ, ακόμη και για τις βραδινές τους εξόδους. Προσέξτε, όμως, το κλασικό και το απλό είναι πολύ πιο δύσκολο, αφού πρέπει να έχετε τέλειο αποτέλεσμα, χωρίς να φαίνονται τα καλλυντικά στο πρόσωπό σας.
Δείτε, λοιπόν, τα βασικά tips του σωστού μακιγιάζ:

Οι 12 μεγάλοι εχθροί του δέρματος

Καθημερινές συνήθειες, όπως το έντονο βράσιμο των τροφών, η κατανάλωση τροφίμων με συντηρητικά, η συχνή χρήση φαρμάκων και το τσιγάρο, γερνούν πρόωρα το δέρμα μας και δημιουργούν ρυτίδες και χαλάρωση στο πρόσωπο και στο σώμα.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Διάσημες μαμάδες που βίωσαν την επιλόχεια κατάθλιψη

Μια συνηθισμένη ψυχική διαταραχή, η επιλόχεια κατάθλιψη ταλαιπωρεί κάποιες γυναίκες μετά τον τοκετό. Γεγονός ιδιαίτερα δυσάρεστο, καθώς η λεχώνα όχι μόνο δεν μπορεί να χαρεί τον ερχομό του παιδιού της στον κόσμο, αλλά βασανίζεται από δυσάρεστα συναισθήματα και έχει έντονες σκέψεις αυτοκαταστροφής.

Νύχια με την τεχνική της χαρτοπετσέτας

Δείτε πως με μια χαρτοπετσέτα μπορείτε να ομορφύνετε τα νύχια σας.

Οδηγίες για την τέλεια αλογοουρά

Η αλογοουρά επιστρέφει και φέτος, για να ταράξει τα ήσυχα στιλιστικά νερά σου με μια βασική λεπτομέρεια: είναι πιο λαμπερή και γκλάμουρ από ποτέ! Σέξι ή καθωσπρέπει, η αλογοουρά σού λύνει τα χέρια, αφού είναι ένα χτένισμα που όχι μόνο είναι γρήγορο και εύκολο, αλλά συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στο πρόσωπό σου. Διάβασε τις οδηγίες όπως τις κωδικοποίησαν επαγγελματίες hairstylists στο myworld.gr.

Προσοχή… γρατζουνάνε!

Οι Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry, Jessie J και Beyonce είναι μερικές από τις γυναίκες που λατρεύουν όχι μόνο τα περιποιημένα με ένα απλό manicure νύχια, αλλά τα νύχια με design που ολοκληρώνει το εκκεντρικό τους style, και είναι άξια σχολιασμού.

Νεανικό Μακιγιάζ

Από νεαρή ηλικία πρέπει να μάθεις να φροντίζεις το πρόσωπο σου και να το προστατεύεις και αυτό πρέπει να σου γίνει συνήθεια για όλη σου την ζωή. Το υπερβολικό μακιγιάζ, ειδικά τις πρωινές ώρες, δε σε κολακεύει, σε δείχνει μεγαλύτερη και κουράζει το δέρμα σου το οποίο με τον καιρό θα χάσει την λάμψη του. Δε θες να συμβεί αυτό όμως έτσι; Μη φρικάρεις… Υπάρχει λύση να δείχνεις όμορφη και φρέσκια χωρίς να είσαι υπερβολική και αφύσικη.

Οι 5 δημοφιλέστερες «Δίαιτες express»

Δίαιτες εξπρές είναι οι δίαιτες που υπόσχονται άμεση και γρήγορη απώλεια βάρους, με εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας μέρες. Το πλεονέκτημά τους είναι πως χάνεις βάρος χωρίς να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε εξαντλητικά προγράμματα, αλλά πόσο καλές είναι για την υγεία του οργανισμού;

Πως να αντιμετωπίσετε την αδιαθεσία με στυλ

Είστε έγκυος και τα συμπώματα της πρωϊνής αδιαθεσίας σας κάνουν τη ζωή δύσκολη, καθημερινά; Το ποτό σας πειράζει εύκολα και μετά από έξοδο  δύσκολα θα γλυτώσετε την αδιαθεσία; Είστε υπό φαρμακευτική παρακολούθηση και τα ισχυρά φάρμακα σας δημιουργούν σοβαρές παρενέργειες;

Το μέλι ενάντια στο χρόνο

Η αμβροσία ήταν η τροφή των αθάνατων και δεν είναι τυχαίο ότι η βάση της ήταν το μέλι.

Οι πολλές ευεργετικές ιδιότητές του και τα πολύτιμα θρεπτικά του συστατικά το καθιστούν σήμερα μια εξαιρετικά αντιγηραντική τροφή με πολυδιάστατα οφέλη για τον οργανισμό, το ανοσοποιητικό, την επιδερμίδα και τη γενικότερη υγεία μας, κρατώντας το χρόνο και τη φθορά μακριά μας.

Ξηρό λάδι, ενυδατωμένη επιδερμίδα

Το Huile Sublime της σειράς Bois d'Orange του οίκου Roger&Gallet μόλις ήρθε.
Μία σύνθεσή που περιλαμβάνει έξι ενεργά φυτικά έλαια: Αμυγδάλου για απαλότητα, καμέλιας για ελαστικότητα, macademia για θρέψη, argan για πρόληψη της ξηρότητας, χαμομηλιού για προστασία, σησαμέλαιο για ενυδάτωση και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού για τόνωση.

Με floral και pop διάθεση

  Καλοκαιρινή ανανέωση στο σπίτι  

Μπορεί να μην είμαστε στο forte του καλοκαιριού και το μυαλό μας να βρίσκεται στις δροσερές παραλίες. Όμως για τις περισσότερες μια είναι η αλήθεια :
“Home, sweet home!”

ΚΡΟΣΣΙΑ: Η νέα πολυτέλεια ante portas



Κάποτε κομμάτι αριστοτεχνικής μαεστρίας και επιβεβλημένου πλούτου, σημάδι διακοσμητικής προέλευσης , το κρόσσι  φτιαχνόταν με επιμέλεια από τις ράφτρες με μεταξωτές κλωστές για να «μαζεύει» μπροκάρ κουρτίνες. Ήταν  εκεί σε οτιδήποτε είχε να κάνει την διακόσμηση σπιτιού, και στην συνέχεια διέπρεπε στις στρατιωτικές στολές και σε οτιδήποτε είχε να κάνει με επιβολή, κύρος, δύναμη.

Η δερματολόγος Θέμις Σγόντζου μας δίνει το πρώτο μάθημα αντηλιακών για φέτος το καλοκαίρι

Τα αντηλιακά πρέπει να μας γίνουν συνήθεια. Μάθετε για αυτά πιο πολλές λεπτομέρειες.
«Η χρόνια βλαπτική επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα έχει σαν αποτέλεσμα φωτογήρανση και καρκινογένεση» σημειώνει η δερματολόγος Θέμις Σγόντζου. «Έτσι λοιπόν γίνεται επιτακτική η λήψη μέτρων για την προστασία από το ηλιακό φως, όπως αυτό της χρήσης αντηλιακών προϊόντων».

Της μόδας οι «πράσινες» κολεξιόν

Με οικολογική συνείδηση οι περισσότεροι σχεδιαστές

Στροφή στην οικολογία επιχειρεί με αργά αλλά σταθερά βήματα ο λαμπερός κόσμος της μόδας, σε μια προσπάθεια ακόμη και οι δημιουργίες της υψηλής ραπτικής να προσαρμοστούν στις επιταγές της προστασίας του περιβάλλοντος.

Φέρτε την Άνοιξη στη ντουλάπα σας!

Οργανωθείτε και ανανεωθείτε

Παρόλο που ο καιρός δε μας αφήνει ακόμα να καταλάβουμε ότι είμαστε στα μέσα της Άνοιξης, τα μηνύματα από την καταπράσινη φύση με τα αγριολούλουδα που κάνουν τον αγώνα τους να επιβιώσουν στους λιγοστούς ελεύθερους χώρους της πόλης σε συνδυασμό με τις ανοιξιάτικες βιτρίνες, κάνουν ό,τι μπορούν για να μας υπενθυμίσουν ότι ήδη βρισκόμαστε στην ωραιότερη εποχή του χρόνου.

(Σύν)δεσμοι αίματος

ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ LINKS OF LONDON ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ...

Μήπως έχεις κι εσύ την ασθένεια της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς;(Μέρος Α)

Έχεις συνεχείς εναλλαγές διάθεσης; Ήσουν πάρτι άνιμαλ και ξαφνικά έχασες τη διάθεσή σου για ζωή και περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο κρεβάτι κλαίγοντας; Μήπως πάσχεις και εσύ από την ασθένεια των διασημοτήτων που δεν είναι άλλη από την διπολική διαταραχή;
Αν μιλούσαμε για την ασθένεια πριν από μια 20αετία ελάχιστοι θα την γνώριζαν. Ωστόσο σήμερα, αρκετοί είναι όσοι, ακόμη και δίχως να πάσχουν από αυτήν απευθύνονται στον ψυχολόγο για βοήθεια.

Το αγαπημένο σου χρώμα προδίδει την ψυχή σου

Μπορεί να σου αρέσει το πάντα κομψό μαύρο ή να λατρεύεις τα έντονα χρώματα όπως το φούξια και το πορτοκαλί ή το διαχρονικό λευκό. Πόσο ταιριάζουν όμως οι προτιμήσεις σου με τον χαρακτήρα σου; Ανακάλυψε το απαντώντας στις ερωτήσεις.

Ζυγίσου σωστά!

Η ζυγαριά! Αυτός ο αδυσώπητος εχθρός μπορεί να γίνει η καλύτερη σου φίλη απλά αν μάθεις να ζυγίζεσαι σωστά, τις ώρες που πρέπει και όσο συχνά πρέπει! Τα μυστικά για να γίνει το ζύγισμα παιχνιδάκι, θα τα βρεις παρακάτω.

Οι φίλες σου έχουν δοκιμάσεις κάθε λογής τερτίπι για να δείχνουν πιο αδύνατες (έστω και ένα γραμμάριο) με το που πατήσουν το πόδι τους στην ζυγαριά.

Πώς να μιλήσετε στο παιδί σας για την έμμηνο ρύση

Η έμμηνος ρύση είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής μιας γυναίκας. Εμφανίζεται στα κορίτσια γύρω στα 12-13 συνήθως, αλλά μερικές  φορές μπορεί να εμφανιστεί νωρίτερα ή  αργότερα. Γι'  αυτό και καλό είναι η γενική ενημέρωση του παιδιού να γίνεται από τα 8-9 χρόνια ώστε να μην ξαφνιαστεί αν του εμφανιστεί η περίοδος νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Ο μπαμπάς μας βλέπει από ψηλά; Πώς μπορεί να συμβιβαστεί ένα παιδί με τον θάνατο του γονιού του;

Το πένθος του παιδιού διαφέρει με αυτό του ενηλίκου. Για εμάς το πένθος μπορεί να κρατήσει από μήνες έως και χρόνια , ενώ εκδηλωνόμαστε αμέσως. Ένα μικρό παιδί μπορεί αρχικά να είναι καλά , αλλά στη συνέχεια να έχει κάποιες αντιδράσεις.

Feng Shui στο καθιστικό

Σύμφωνα με τις αρχές και την φιλοσοφία του Feng Shui, το καθιστικό συνδέεται άμεσα με το στοιχείο της φωτιάς.
Το καθιστικό είναι ένας χώρος ιδανικός για την καλλιέργεια των κοινωνικών μας σχέσεων, καθώς επίσης και για χαλάρωση, όπου μπορούμε να προβάλουμε έργα τέχνης και αντικείμενα με τα οποία έχουμε δεθεί συναισθηματικά.

Γιατί οι άνδρες λένε πρώτοι "σ 'αγαπώ"

Περισσότερες πιθανότητες να προφέρουν πρώτοι το "Σ 'αγαπώ" έχουν οι άνδρες αλλά για διαφορετικούς λόγους από τις γυναίκες. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια νέα έρευνα.
Από τη στιγμή που οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνδρες και όχι οι γυναίκες είναι εκείνοι που προφέρουν πρώτοι τις δύο μαγικές λεξούλες το ερωτικό παιχνίδι μπήκε στο μικροσκόπιο των ερευνητών.

Την άρπαξαν έγκυο από τον άνδρα της και την εξέδιδαν σε 15 άνδρες την ημέρα!

Η ιστορία της Κάτιας από την Οδησσό ήρθε στο φως μέσα από ντοκιμανταίρ.

Αφού πέρασε από την κόλαση... ο άνδρας της κατάφερε να την απελευθερώσει, ωστόσο η νεαρή κοπέλα δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...