Eρωτική Disneyland

Οι hot τάσεις στο sex και οι νέες ερωτικές συνήθειες που ανυπομονούν να κάνουν πρεμιέρα στο κρεβάτι σου.
Ο εραστής μου είναι ρομπότ
A.S.F.R. (Alt Sex Fetish Robots) είναι το νέο ακρωνύμιο που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, όταν η συζήτηση έρχεται στις τρέχουσες μανίες ερωτικού φετιχισμού. 


ΤΑΝΤΡΑ!!

Η σεξουαλική επαφή φέρνει την εντονότερη συναισθηματική εμπειρία που ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει στο κορμί του. Η Τάντρα το χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει κυρίως την συντριπτική ενεργεία ενοποιώντας τα δυο αντίθετα (άντρα – γυναικά).

Audrey Hepburn, η ωραιότερη γυναίκα του 20ου αιώνα

Άραγε ποια γυναίκα μπορεί να ξεπεράσει σε ομορφιά την Angelina Jolie, την Halle Berry, την Scarlett Johansson και άλλες “θεές” του Χόλιγουντ; Όχι κάποια καλλονή της τελευταίας δεκαετίας αλλά η αξέχαστη Audrey Hepburn! 

Swarovski: Νέα Σειρά Κοσμημάτων με Έμπνευση τους Πειρατές της Καραϊβικής

Με κάθε ξεχωριστό κόσμημα να φέρνει στο μυαλό διαφορετικές στιγμές της ταινίας, η Swarovski παρουσιάζει τη νέα της συλλογή, “Pirates of the Caribbean” (Οι Πειρατές της Καραϊβικής).

Τα κοσμήματα της σειρά είναι διαθέσιμα σε περιορισμένη έκδοση, ενώ σχέδια μπορείς να δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Οι Ελληνίδες είναι τεκνατζούδες .....

Μια νέα μεγάλη έρευνα του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας (υπάρχει τέτοιο ινστιτούτο; προσλαμβάνουν να στείλω βιογραφικό;) έδειξε ότι οι Ελληνίδες είναι πλέον πολύ απελευθερωμένες και τα δίνουν όλα στον έρωτα.

Τα ωραιότερα μπικίνι των σταρς

Το καλοκαιράκι έρχεται, και κοντεύει ο καιρός που θα βάλουμε το μαγιό μας και θα τρέξουμε σε κάποια κοντινή παραλία!

Θέλετε να δείτε τα μαγιό που προτίμησαν οι αγαπημένες μας σταρς?
Πάρτε μια ιδέα εδώ!

Ο Giles Deacon συνεργάζεται με την εταιρεία Nine West

Η συλλογή αποτελείται από 10 κομμάτια. Πάρε μία ιδέα:


O Giles Deacon συνεργάζεται με την εταιρεία Nine West και δημιουργεί 10 μοναδικά σχέδια σε παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα που ξεκινούν από 99 έως 149 δολάρια.

Μακιγιάζ 2011: Πώς να αντιγράψεις το look της Ζέτας Μακρυπούλια!

Αναμφισβήτητα αποτελεί το πιο hot πρόσωπο της ελληνικής show biz. Πολύ καλή ηθοποιός – κατά την ταπεινή μου άποψη-,πολύ καλή παρουσίαστρια και φυσικά από τις πιο όμορφες ελληνίδες.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Κάνες,πρώτη μέρα

Στις 11/5  έγινε η πρεμιέρα του 64ου Κινηματογραφιού Φεστιβάλ στις Κάννες και οι stars τίμησαν και φέτος, το Γαλλικό κόκκινο χαλί.
Ένα λευκό, μεταξωτό Versace φόρεσε η Oύμα Θέρμαν, η οποία ως μέλος της φετινής κριτικής επιτροπής συνοδευόταν από τους Robert De Niro και Jude Law, επίσης μέλη της κριτικής επιτροπής.

Πώς να δημιουργήσετε ένα τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ…

Η Kate Middleton στο γάμο της με τον πρίγκιπα William χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ της προϊόντα της L’Oreal.

Θέλοντας και εμείς να δημιουργήσουμε ένα τέλειο πρόσωπο για το καλοκαίρι που έρχεται, πήραμε καλοκαιρινά προϊόντα της Lancome (L’Oreal) και ξεκινήσαμε.

Αερόβια άσκηση: Όσα πρέπει να ξέρετε...

Πριν αρχίσετε συστηματική γυμναστική, καλό είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να γυμναστείτε με τα όργανα γυμναστικής που έχετε επιλέξει καθώς και για το πρόγραμμα άσκησης που θ' ακολουθήσετε.


Ζώδια: οι ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού από την Λίτσα Πατέρα


zodia-astrology-sex
Τι προβλέπει η Λίτσα Πατέρα για τις ερωτικές περιπετείες του καλοκαιριού σε όλα τα ζώδια; Αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2011. Η έμπειρη και καταξιωμένη αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα, καλεσμένη στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις» μίλησε γι αυτό που όλοι περιμέναμε, ζώδια και αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ωροσκόπιο ξεχωριστά.

Αισθητική αναζωογόνηση των ματιών με fillers

Τα μάτια αποτελούν το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του προσώπου. Δεν μπορούμε να συζητάμε για αποτελεσματική αναζωογόνηση του προσώπου χωρίς αυτή να περιλαμβάνει και την περιοχή γύρω από τα μάτια. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει τα μάτια να δείχνουν νεότερα;

Γόβες Κομψές και Οικονομικές - Δες εδώ τις 20 Καλύτερες!

Ψάχνεις το επόμενο αγαπημένο σου ζευγάρι γόβες; Βιάζεσαι και το θες και οικονομικό;

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο!

Στο online shop myshoe.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία από παπούτσια για κάθε γούστο και περίσταση!

Ετοιμες για αντηλιακή προστασία;

Ακόμα και στη χειμωνιάτικη συννεφιά, ο ήλιος μάς …βρίσκει. Γι’ αυτό οι επιστήμονες συμφωνούν πως η χρήση αντιηλιακών προϊόντων επιβάλλεται 365 μέρες το χρόνο.


Τα λιποδυαλιτικά ροφήματα κάνουν θαύματα

Αποκτήστε μικρότερη περιφέρεια, πίνοντας καθημερινά κάποιο από τα παρακάτω ροφήματα.

ΝΕΡΟ: Το νερό αποτρέπει την υπερκατανάλωση τροφής. Έρευνα από το American Chemical Society διαπίστωσε ότι, αν ξεκινήσετε ένα γεύμα με δύο ποτήρια νερό, είναι πολύ πιθανό να καταναλώνετε πολύ λιγότερες θερμίδες.

Το μέσα έξω

Θυμάστε τα fer forge; Ο ταλαντούχος Τσέχος σχεδιαστής Jan Plechac παρουσίασε στο σαλόνι του Μιλάνου την σειρά icons.
H σειρά των «συρμάτινων»  καθισμάτων που αναπαριστούν καθίσματα θρύλους σχεδιασμένα από μεγάλους σχεδιαστές όπως η καρέκλα Λουδοβίκου, ή καρέκλα kubus από τον Josef Hoffmann, η κόκκινη και μπλέ καρέκλα από τον Gerrit Rietweld, και το Walnut Stool του Eames κατά τον σχεδιαστή αποσκοπεί στο να ¨σβήσει¨ την διαχωριστική γραμμή μεταξύ των εσωτερικών και των εξωτερικών επίπλων.

Γιατί η μπύρα είναι γυναικεία υπόθεση!

Γυναικεία ανακάλυψη είναι μία από τις μεγαλύτερες σημερινές ανδρικές απολαύσεις: Η μπύρα! Σύμφωνα με την 48χρονη ιστορικό Τζέιν Πέιτον, η μπύρα παρασκευάσθηκε από γυναίκες και αποτελούσε αποκλειστικά γυναικεία «δικαιοδοσία» για χιλιάδες χρόνια.

Flower Bomb

Η άνοιξη αν και αργεί να έρθει, (ο καιρός τρελάθηκε) έχει έρθει όμως στην καρδιές μας και στις κολεξιόν SS 2011!! D&G, Blugirl, Pepe, Mango είναι κάποιες από τις μάρκες που τα ρούχα είναι φουλ στο λουλούδι, σαν κήπος!
Παίξε με τα floral φορέματα αφού το καλοκαίρι φοριούνται όλη την ώρα, πρωί και βράδυ! Για να δούμε τι περιέχει ο κήπος…

Φτιάξτε μια wish list στο Gift Store...

Τα 12 χρόνια εμπειρίας από το χώρο της λιανικής πώλησης με αντικείμενο τα είδη δώρου και διακόσμησης, το χειροποίητο κόσμημα, τα γυναικεία αξεσουάρ αλλά και το επαγγελματικό δώρο, έχουν υπάρξει για εμάς πολύτιμα. Είδη διακόσμησης όπως βάζα, πιατέλες, κορνίζες, κηροπήγια, φανάρια κεριού αλλά και φωτιστικά θα ανανεώσουν το σπίτι σας αλλά και των φίλων σας. Σερβίτσια πιάτων, ποτήρια, κούπες, πρωτότυπες πιατέλες σερβιρίσματος,αλλά και χρήσιμα εργαλεία κουζίνας, σε μεγάλη ποικιλία, μοντέρνο σχεδιασμό και μοναδικές τιμές, θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε εντυπωσιακά τραπέζια στους καλεσμένους σας και θα γίνουν η αγαπημένη σας λύση για τα δώρα γάμου. Χειροποίητα κοσμήματα όπως κολιέ, βραχιόλια, καρφίτσες, δαχτυλίδια, αλλά και γυναικείες τσάντες και αξεσουάρ, σε μοντέρνα και πρωτότυπα σχέδια, που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας ξεχωριστές αλλά και θα τα λατρέψουν όσες τους τα δωρίσετε. Εμπιστευθείτε μας και ελάτε μαζί μας στον εντυπωσιακό κόσμο του Gift-Store.

Sensuous Nude: To Νέο Άρωμα της Estée Lauder

Ένα νέο άρωμα προστίθεται στη σειρά Sensous της Estée Lauder.

Το Sensuous Nude θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2011, ακολουθώντας τα δύο προηγούμενα του οίκου, Sensuous (το 2008) και Sensuous Noir (το 2010).

Eau de Paradis… φρέσκο άρωμα από την Biotherm..

Το νέο άρωμα της Biotherm είναι καλοκαιρινό, εξωτικό και πολύ φρουτώδες.

Λίγο από άρωμα ιταλικού λεμονιού, κόκκινα φρούτα του δάσους, μαύρη σταφίδα και ρόδι… και δημιουργήθηκε το Eau de Paradis της Biotherm.

Ο καφές ... κρατά σε απόσταση τον καρκίνο του μαστού

Οι γυναίκες μετά την ηλικία των 50 ετών που πίνουν πολύ καφέ έχουν πιθανώς μειωμένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με μια νέα σουηδική επιστημονική έρευνα στην οποία μελετήθηκαν οι   περιπτώσεις σχεδόν 6.000 γυναικών (οι μισές περίπου με καρκίνο).

Ο μύθος Pierre Cardin για τα παιδιά της Αφρικής

Η οργάνωση «Ελληνική Δράση Αφρικής» σε συνεργασία με το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση την Δευτέρα 23 Μαΐου στις 20:30μμ στην Εθνική Λυρική Σκηνή Ακαδημίας 59 – Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει την μουσικοχορευτική παράσταση:


Summer 2011 & Preview 2012 από την Andria

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της κολεξιόν Summer 2011 και Preview 2012 της σχεδιάστρια μόδας ANDRIA, τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Πλήθος κόσμου από το χώρο της μόδας, της καλλιτεχνικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής παρευρέθηκε στο Ξενοδοχείο GRANDE BRETAGNE για να μυηθεί στην ομορφιά της ανοιξιάτικης φύσης.

Stileto Academy: Πάρε master στο περπάτημα με ψηλά τακούνια

Σε μαθαίνει να ισορροπείς πάνω στα 12ποντα παπούτσια σου!

Για τα ρούχα λένε ότι "πρέπει να τα φοράς και όχι να σε φοράνε". Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τα παπούτσια και κυρίως για τις γόβες στιλέτο. Τρικλίσματα, ανισορροπίες και πεσίματα είναι big no-no  εάν θέλεις να χρηστείς απόλυτο θηλυκό και μοιραία γυναίκα.

RACHEL McADAMS: Gilly Look στις Καννες

Το μακιγιάζ που επέλεξε η Rachel Mc Adams ακολουθεί την τάση του καλοκαιριού που θέλει έντονα χρώματα και pop διάθεση.
Άλλοι την ονόμασαν pop, άλλοι technicolour, όπως όμως και να την πεις η τάση του μακιγιάζ που θέλει την επιστροφή των φωτεινών χρωμάτων, είναι μια από τις πιο hot της σεζόν. 

Natalie Portman VS Keira Knightley: Sexy, πετυχημένες και «Αντίζηλες». Η μάχη Chanel VS Dior μόλις ξεκίνησε!

Καταξιωμένες ως ηθοποιοί, αποτελούν το νέο αίμα της κινηματογραφική βιομηχανίας που σίγουρα έχουν ακόμα πολύ λαμπρό μέλλον -θυμάμαι εμφανίστηκαν περίπου την ίδια εποχή: η μία έκανε τον Πόλεμο των Άστρων, η άλλη τους Πειρατές της Καραϊβικής-.

Αυτός ο κήπος τα έχει όλα!

…Και είναι δυο βήματα από την κουζίνα σας, αρκεί να φροντίσετε να φυτέψετε υπέροχα μυρωδικά σε γλαστράκια στο μπαλκόνι, ώστε να έχετε ανά πάσα στιγμή ό,τι χρειάζεστε!

Συμβουλές ομορφιάς για τη γυναίκα της πόλης

Όλοι ξέρουμε ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση βλάπτει σοβαρά την υγεία μας και κυρίως το αναπνευστικό σύστημα. Επειδή όμως η επικίνδυνη δράση της επεκτείνεται και στην επιδερμίδα μας, διαβάστε τι μπορούμε να κάνουμε για να την προστατέψουμε.

Καναπεδάτοι!

Επειδή….
 - Όλοι θέλουμε να αράζουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα σε έναν μαλακό καναπέ!
 - Όλοι έχουμε στο μυαλό μας έναν υπέροχο, αφράτο καναπέ όταν θέλουμε να κλατάρουμε ύστερα από μια ατέλειωτη μέρα!

GISELE: Λάμπει ξανά στην πασαρέλα!

Ήταν το πρώτο «όνομα» στις πασαρέλες της Victoria's Secret για επτά χρόνια, αλλά από τότε που κρέμασε τα «φτερά του αγγέλου» το 2007, η Gisele αποφάσισε να προωθεί μόνο τα δικά της προϊόντα.

Αμύγδαλο στις υπηρεσίες της ομορφιάς μας

Το αμύγδαλο εκτός από έναν ωφέλιμο καρπό υγείας, αποτελεί και ένα βασικό υλικό ομορφιάς.
Ένας φυσικός τρόπος για να απαλύνουμε τυχόν ρυτίδες ή να εμποδίζουμε την εμφάνιση τους είναι το αμυγδαλέλαιο.

Τέλεια τρίκ για σούπερ χτενίσματα σε περιόδους οικονομικής κρίσης..

Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες και να μην μπορείς κάθε τρείς και λίγο να τρέχεις στο κομμωτήριο για βαφή και χτένισμα όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κυκλοφορείς απεριποίητη. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να διατηρήσεις το μαλλάκι σου στην τρίχα ακόμη και σε τέτοιες περιόδους οικονομικής κρίσης!

Χορός για "ανεβασμένη" διάθεση!

Η άσκηση είναι υγεία και όλοι οι επιστήμονες τη χαρακτηρίζουν ως τον υπ’ αριθμό ένα σύμμαχο στη βελτίωση τόσο της ποιότητας όσο και της διάρκειας της ζωής όλων μας.

Μιλώντας για άσκηση δεν αναφερόμαστε στον επαγγελματικό αθλητισμό, ούτε απαραίτητα μόνο στο γυμναστήριο, αλλά για μια οποιαδήποτε μορφή κίνησης ή άθλησης που αρέσει και ταιριάζει στον καθένα από εμάς.

Το καλύτερο spa…για τα μαλλιά σας!

Ίσως βάψατε πρόσφατα τα μαλλιά σας και λατρεύετε το νέο σας χρώμα! Πιθανώς μόλις να κουρευτήκατε και να σας πηγαίνει πολύ! Ή μήπως βρήκατε επιτέλους το χτένισμα που κολακεύει το πρόσωπό σας; 

Νέος Κατάλογος Κουζίνας 2011 από την IKEA!

Κολλάς και εσύ στον διάδρομο με τα “κουζινικά” όταν πηγαίνεις στα καταστήματα IKEA;

Ή μήπως ξεφυλλίζεις γρήγορα τον κατάλογο της και καταλήγεις να κοιτάς λεπτομερώς το ειδικό κεφάλαιο “Kουζίνα”;

Μπλουζάκια by Aslanis για το χαμόγελο του παιδιού

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Εθελοντικού Οργανισμού για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε εύκολα και γρήγορα να παραγγείλετε τα είδη του οργανισμού, χαρίζοντας έτσι χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη τη στοργή, την αγάπη και τη στήριξη όλων μας.

Nicole Scherzinger: Ταξιδεύοντας με στυλ..

Στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου βρέθηκε χθες (10 Μαϊου) η Nicole Scherzinger προκειμένου να πετάξει για Αμερική!

Άλλαξε χέρια ο οίκος Bulgari

Η πλειοψηφία του πακέτου μετοχών του ιταλικού οίκου «Bulgari», ελέγχεται, πλέον, από τον γαλλικό κολοσσό της μόδας «Lvmh», στον οποίο ανήκει, μεταξύ των άλλων, και η γνωστή «φίρμα» Luis Vuitton.

Οι φρουτοχυμοί "ασπίδα" για την καρδιά

Η κατανάλωση φρουτοχυμών φαίνεται να προσφέρει οφέλη για την καρδιά, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές που έκαναν στο εργαστήριο πειράματα με χοίρους, οι οποίοι τράφηκαν με διάφορα μίγματα φρουτοχυμών, εμφάνισαν χαλάρωση στα τοιχώματα των αρτηριών τους.

Τροφές που σε βοηθούν να συγκεντρωθείς..

Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για τη διατήρηση ενός υγιούς εγκεφάλου,
βάλτε «έξυπνες» τροφές και ποτά στο τραπέζι σας. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Δήμητρα Ρουμπέση: Η ζωή πριν και μετά τις κάμερες

Η είδηση πως η Δήμητρα Ρουμπέση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί προκάλεσε έκπληξη, όχι τόσο εξαιτίας του ότι σχεδόν κανείς δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος, αλλά κυρίως εξαιτίας της γενικότερης στάσης που επέλεξε να κρατήσει όλο αυτό το διάστημα.

Rachel Zoe: Τι Δώρο Πήρε για τη Γιορτή της Μητέρας

ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ: Προφυλακτικό, σπιράλ ή διάφραγμα; Είσαι σίγουρη ότι είσαι ενημερωμένη σωστά;

Δεν θέλεις να μείνεις έγκυος. Έχεις τους λόγους σου. Τους όποιους λόγους σου. Ποιες είναι όμως οι μέθοδοι αντισύλληψης; Είσαι σίγουρη ότι είσαι σωστά ενημερωμένη;

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος Θάνος Παράσχος σου δίνει όλες τις επιλογές αντισύλληψης και σου εξηγεί πως πρέπει να επιλέξεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...