Αυτός ο κήπος τα έχει όλα!

…Και είναι δυο βήματα από την κουζίνα σας, αρκεί να φροντίσετε να φυτέψετε υπέροχα μυρωδικά σε γλαστράκια στο μπαλκόνι, ώστε να έχετε ανά πάσα στιγμή ό,τι χρειάζεστε!

 
Σίγουρα έχετε ακούσει το τραγούδι που λέει ‘βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου’! Μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα. Φυτέψτε βασιλικό και εκτός από την καταπληκτική του μυρωδιά στα χέρια σας κάθε φορά που τον αγγίζετε, θα έχετε πάντα εύκολη τη λύση μιας μακαρονάδας pesto!

Ο δυόσμος είναι άλλος ένας καλός φίλος στη βεράντα σας! Ιδανικός για μοχίτο τις ζεστές νύχτες του φθινοπώρου αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμος στα υπέροχα σπιτικά κεφτεδάκια!

Το δεντρολίβανο είναι ακόμα ένα πολύτιμο μυρωδικό της κουζίνας σας. Πάει ιδιαίτερα με το χοιρινό και είναι πολύ όμορφο στην εμφάνιση επίσης, με τα μοβ, λευκά ή κυανόλευκα άνθη του.

Η ρίγανη δεν μοσχομυρίζει μόνο στα ορεινά της Ελλάδας, όπου φύεται σε αφθονία, αλλά και στη γλάστρα που θα τη φιλοξενεί. Εμπιστευτείτε της το λάδι ή το ξύδι σας και θα τα αρωματίσει με τον καλύτερο τρόπο!

Το θυμάρι είναι επίσης αρωματικό και πολύ χρήσιμο σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές ή σε έθνικ για τις οποίες αναζητάτε μια ελληνική νότα γεύσης. Μην παραλείψετε να το δοκιμάσετε κάποια στιγμή και σε γλυκό!

Και να ήταν μόνο αυτά! Το μπαλκόνι σας θα ανθίσει με φασκόμηλο, λουίζα, lemon grass, estragon ή μέντα! Όλες οι γεύσεις, τακτοποιημένες στα όμορφα γλαστράκια τους, απαιτούν ελάχιστη περιποίηση και χαρίζουν τη μέγιστη απόλαυση στον ουρανίσκο!

Φροντίστε την καθημερινή σας υγιεινή με τον πιο φυσικό τρόπο! Οι σερβιέτες Naturella, σας προσφέρουν φυσική απαλότητα και προστασία, καθώς είναι οι μόνες με λοσιόν από εκχυλίσματα χαμομηλιού. Νιώστε τη φύση! 


http://www.epithimies.gr 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...