Ζώδια: οι ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού από την Λίτσα Πατέρα


zodia-astrology-sex
Τι προβλέπει η Λίτσα Πατέρα για τις ερωτικές περιπετείες του καλοκαιριού σε όλα τα ζώδια; Αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2011. Η έμπειρη και καταξιωμένη αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα, καλεσμένη στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις» μίλησε γι αυτό που όλοι περιμέναμε, ζώδια και αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ωροσκόπιο ξεχωριστά.

Κριός: Δύσκολος ο Ιούνιος για τα Κριάρια αφού 3 ολόκληρες εκλείψεις θα τους επηρέασουν( 1 Ιουνίου, 15 Ιουνίου και 1 Ιουλίου). Ούτε ο Ιούλιος όμως θα είναι καλός αφού τσακωμοί και εντάσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ταύρος: Οι Ταύροι είναι από τα πιο ευνοϊκά ζώδια αυτού του καλοκαιριού. Οι εκλείψεις διόλου δεν τους επηρεάζουν, ο έρωτας ξεχειλίζει και όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο

Δίδυμοι: Ευνοικά είναι τα πράγματα και για τους διδύμους ενώ ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή μία επαγγελματική συνεργασία

Καρκίνος: Τα καρκινάκια θα πρέπει να είναι προσεκτικά από τις 7 Ιουλίου και μετά καθώς επηρεάζονται και αυτοί από τις εκλείψεις. Ο Αύγουστος ωστόσο θα είναι πιο ωφέλιμος.

Λέων: Αυτό το καλοκαίρι θα ερωτευτείτε πολύ γι αυτό ..Αν είστε δεσμευμένοι θα πρέπει ο σύντροφός σας να σας προσέξει γιατί μία καινούργια γνωριμία που θα κάνετε τείνει να ανατρέψει τα πάντα.

Παρθένος: Νέοι έρωτες και για τους Παρθένους με προοπτική γάμου.

Ζυγός: Δύσκολο καλοκαίρι για τους Ζυγούς αφού θα πρέπει να κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν αυτό που έχουν.

Σκορπιος: Και οι Σκορπιοί ευνοούνται ιδιαίτερα και αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ερωτευτούν(οι ελεύθεροι) και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους(οι δεσμευμένοι).

Τοξότης: Ευνοικά τα πράγματα και για τους Τοξότες αφού καινούργιες γνωριμίες θα τους συναρπάσουν.

Αιγόκερως: Μπορεί να περάσατε πολλά όμως τώρα θα πάρετε μία ανάσα ανακούφισης. Όλα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Υδροχόος: Νέοι έρωτες κάνουν την εμφάνιση τους και ευνοήστε ιδιαίτερα

Ιχθύες: Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος έχουν να σας δώσουν πολλά.


http://www.fimes.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...