Χρώματα ματιών και σκιές!

Ποια είναι η ιδανική σκιά που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σας ;

Γαλάζια μάτια

Στα γαλάζια μάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρίζα , γαλάζια , βιολετί , μπλε και μαύρη σκιά. Για τις πρωινές ώρες κατάλληλοι είναι και οι τόνοι του καφέ και του απαλού πράσινου.

Mercy fuck

Είχαμε φτάσει στο σημείο της σχέσης μας όπου μιλούσαμε λίγο για το παρελθόν μας, για περασμένες αμαρτίες και ενώ περίμενα να αντιδράσει για την αγκινάρα που είχα για καρδιά, τελικά φρίκαρε για την ικανότητα μου, να μπορώ να κοιμηθώ με κάποιον που δεν με ξετρέλαινε.

Μη μου τους "σφιγκτήρας" τάρατε !

-   Έχεις χαϊδέψει ποτέ άντρα από πίσω;  ρωτούσα την φίλη μου, πάνω από έναν καφέ.
-   Μα τι λες; Τότε δεν ειναι άντρας.
-   Κι’ αν σου το ζητήσει;
-   Θα ξενερώσω.
σιγή
-   Εσένα σου το κάνουν;  την ξαναρωτούσα, κάνοντας μια νέα προσπάθεια.
- (αμηχανία) Καμιά φορά.

Πώς να καθαρίζετε τη βούρτσα των μαλλιών σας

Ποιος ο λόγος να λούζετε τα μαλλιά σας, αν αργότερα θα τα χτενίσετε με μια βρώμικη, γεμάτη χνούδια βούρτσα; Τα μαλλιά σας και η βούρτσα σας θα φαίνονται καλύτερα αν καθαρίζετε τη βούρτσα των μαλλιών σας τακτικά.

Σεξ σε δημόσιο χώρο: Πως να μην γίνεις "τσακωτός"

Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι διστάζουν να δοκιμάσουν το σεξ σε ριψοκίνδυνα μέρη, αφού εάν γίνει καμιά στραβή και τους πιάσει κανείς με τα παντελόνια κατεβασμένα μπορεί να συλληφθούν, να αποκληρωθούν ή να απολυθούν. 

Η δύσκολη περίοδος της εφηβείας

«Τι το έπιασε το παιδί μου δεν καταλαβαίνω!»
... Λένε πολλές φορές οι γονείς και φυσικά δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που «πιάνει» τα παιδιά, καθώς το καθένα από αυτά βιώνει με το δικό του τρόπο καθετί που του συμβαίνει στην ιδιαίτερη αυτή φάση της ζωής, που τη λένε εφηβεία.

Τα κορίτσια μας δείχνουν την πίσω όψη τους!!! (PHOTOS)

Τα κορίτσια μας δείχνουν την πίσω όψη τους!!! (31 φωτογραφίες)


ΔΕΙΤΕ...

Φτιάξε μια χτιστή εξωτερική κουζίνα

Eίσαι ξαπλωμένη στην ψάθινη πολυθρόνα στον κήπο του εξοχικού σου όταν κάτι αναπάντεχο έρχεται να ταράξει τη ραστώνη του Σαββατοκύριακου. Αχ! Η τσίκνα από τις φρεσκοψημένες μπριζόλες αναδύεται από το μπάρμπεκιου του γείτονα. Ρίχνεις μια κλεφτή ματιά πάνω από το φράχτη περιμένοντας να δεις το γείτονά σου σκυμμένο πάνω στην παλιά λιγδιασμένη τενεκεδένια ψησταριά του... Και τότε το βλέπεις! Και απ' αυτήν τη στιγμή η ζωή σου δεν είναι πια η ίδια. Ο γείτονας έχει μια ολοκαίνουρια εξωτερική κουζίνα!

Χωριό με καυτές σέξι λεσβίες σαρώνει το διαδίκτυο

Χαμός στο διαδίκτυο με την πληροφορία για «χωριό με 25.000 καυτές και σέξι λεσβίες». Τι γίνεται στο χωριό Chako Paul που ευθύνεται για την κατάρρευση του ίντερνετ στη Σουηδία;Ένας.μύθος που διαδόθηκε στην Κίνα για ένα χωριό με λεσβίες στη Σουηδία οδήγησε εκατομμύρια Κινέζους να αναζητήσουν μέσω διαδικτύου το χωριό με αποτέλεσμα να γονατίσουν το ίντερνετ στη Σουηδία.

Κάντε πεντικιούρ.....

Κάντε πεντικιούρ.....

Τα απεριποίητα άκρα δε συγχωρούνται, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που τα υποδήματά μας τα αφήνουν...ακάλυπτα! Aλλά και του χειμερινούς μήνες η φροντίδα των ποδιών μας είναι απαραίτητη. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για ένα εύκολο και γρήγορο πεντικιούρ που μπορείτε μόνες σας να κάνετε στο σπίτι.

Βαδίστε ελέυθερα με ψηλά τακούνια.

Τα παπούτσια με ψηλά τακούνια δεν αυξάνουν τον κίνδυνο αρθρίτιδας στα γόνατα, καταλήγει έρευνα Βρετανών ερευνητών. Οι παράγοντες κινδύνου που εντοπίστηκαν είναι το κάπνισμα, τα παλαιότερα τραύματα στο γόνατο και, το κυριότερο, το αυξημένο σωματικό βάρος. 

Top 10 φαντασιώσεις των γυναικών στο σεξ

Αν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να φαντασιώνονται πολύ άτακτα σκηνικά, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε! Οι γυναίκες γίνονται ειδικοί όταν πρόκειται να ονειρευτούν τις πιο ζουμερές φαντασιώσεις…

Χρωματιστές ερμηνείες: Ψυχανάλυση για… αποχρώσεις

Κάθε μέρα βρίσκονται μπροστά μας και τα θεωρούμε δεδομένα. Κάποια στιγμή στο σχολείο μάθαμε για κάποια φάσματα και μήκη κύματος. Στην πραγματικότητα, όμως, η ανάλυση και η επίδραση των χρωμάτων προχωράει πολύ πιο πέρα από την απλή θέαση. Η χρωματολογία έχει εξελιχθεί σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που παίζει με τα όρια της επιστημονικής παρατήρησης και της πολιτισμικής παράδοσης.

5+1 ανεξιχνίαστοι φόνοι (;) και θεωρίες συνομωσίας

Κάθε χρόνο, χιλιάδες δολοφονίες ανά τον κόσμο παραμένουν ανεξιχνίαστες. Ωστόσο, κάποιες από αυτές, λόγω του «ειδικού βάρους» του θύματος, εξακολουθούν να απασχολούν τους πιο δύσπιστους από εμάς για χρόνια ή ακόμη και για… αιώνες.

H δύναμη της σκέψης μας.

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό μας ευθύνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας ; Aυτό που σκεφτόμαστε είναι ουσιαστικά αυτό το οποίο ζούμε. Η σκέψη μας επηρεάζει την συμπεριφορά μας , την διάθεση μας , τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα , τις πράξεις και τις αντιδράσεις μας στο περιβάλλον. Άρα αυτό που συμβαίνει στο μυαλό μας είναι η ζωή μας η ίδια!

Λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τα πεθερικά σας

Σχέσεις αγάπης ή μίσους; Αλληλοϋποστήριξης ή αναγκαστικής συμβίωσης; Πεθερές και νύφες ισορροπούν συνήθως συναισθηματικά σε ένα λεπτό σκοινί, ενώ κατά καιρούς έχουν εμπνεύσει σεναριογράφους και σκηνοθέτες, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας άλλοτε τη φαντασία τους και άλλοτε πραγματικά παραδείγματα, έχουν δημιουργήσει σπαρταριστά σκετς και επιτυχημένες κωμικές ταινίες που έχουν σπάσει τα ταμεία.

Όταν το μέγεθος είναι πρόβλημα…

Πολλά ακούγονται και λέγονται για το μέγεθος του γεννητικού οργάνου ενός άνδρα… Σύμφωνα με τους σεξολόγους, στην ενήλικη ζωή φυσιολογικό σε µέγεθος θεωρείται ένα πέος που σε στύση φτάνει τα 11-15 εκ. (κατά µέσο όρο).

Παιδική Πορνογραφία: Τι να προσέχουμε – Πώς να προστατευτούμε

Το ξέρουμε, είναι ένα ψυχοπλακωτικό, δυσάρεστο θέμα. Είναι, όμως, πραγματικότητα και οφείλουμε να μην κλείνουμε τα μάτια μας σε αυτή. Γιατί όσο τα κλείνουμε, τόσο θα ανοίγουν τα δικά τους όσοι αρέσκονται να «χαζεύουν» πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Eνδοδαπέδια θέρμανση: Υπόγειες Διαδρομές

Mια αξιόπιστη σύγχρονη λύση που δίνει μια υγιεινή και ευχάριστη θερμική άνεση στο χώρο.
Τα σώματα καλοριφέρ συχνά προκαλούν προβλήματα στη διαμόρφωση των χώρων ενός σπιτιού καθώς εμποδίζουν τη διάταξη των επίπλων. Mάλιστα, πολλοί ιδιοκτήτες τα θεωρούν αντιαισθητικά και τα σκεπάζουν με ξύλινα καλύμματα τα οποία μειώνουν την απόδοσή τους.

Τεχνητά άνθη

Τα τεχνητά άνθη και και όλες οι απομιμήσεις των φυσικών φυτών, φτιάχνονται κάποιες φορές για επιστημονικούς σκοπούς (όπως για παράδειγμα η συλλογή γυάλινων λουλουδιών στο Πανεπιστήμιο του Harvard, η οποία απεικονίζει τη χλωρίδα των Ηνωμένων Πολιτειών), αλλά συνήθως φτιάχνονται ως διακοσμητικά.

Πώς να βεβαιωθείς ότι θέλει να κοιμηθεί μαζί σου

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό είναι κάτι που το ξέρεις και που σε δυσκολεύει πάρα πολύ λόγω του γεγονότος ότι εκεί που πας να αποκωδικοποιήσεις τη μία, αυτή αλλάζει συμπεριφορά και εσύ πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.

Ληγμένα τρόφιμα. Τι να κρατάμε τι να πετάμε.

Δεν έχουν περάσει παρά τρεις μόνο ημέρες από την ημερομηνία λήξης του γιαουρτιού, ενώ η γραβιέρα έχει σκεπαστεί από ένα λεπτό στρώμα μούχλας: πρέπει οπωσδήποτε να τα πετάξουμε; Πολλά από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε - κυρίως τα νωπά - δεν χρειάζονται ημερομηνία λήξης για να μας κρατάνε σε επιφυλακή. Η σωστή διατήρηση και διαχείρισή τους είναι αυτή που βοηθάει στη σωστή κατανάλωσή τους.

Πολύχρωμες, πανέμορφες τουλίπες!

Το Internet περνάει οικονομική κρίση, αλλά οι εκπληκτικές του δυνατότητες εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν. Οι ειδήσεις περί "πτώσης" αφορούν σε οικονομικά στοιχεία, όχι στην τεχνολογία ή στην επικοινωνία. 

Τα πρόστυχα τα σέξι τα εσώρουχά μου

Μια γυναίκα είναι ταυτόχρονα και sex symbol και δεν υπάρχει τίποτα πιο προκλητικό από τα εσώρουχά της.
Μάλλον πιστεύετε πως οι άνδρες ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα αφαιρέσουν από πάνω σας τα εσώρουχά σας, γι' αυτό φοράτε κάτι μπεζ κιλότες σε μέγεθος αερόστατου.

Γυναίκες πριν και μετά το junk food (Photos) #2

Δείτε μερικές ακόμη σοκαριστικές μεταμορφώσεις πανέμορφων γυναικών που πάχυναν υπερβολικά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Μπικίνι: Οι φωτογραφίες που έγραψαν ιστορία

Η Marilyn Monroe στην πρώτη της φωτογράφιση με μπικίνι, 19 ετών, το 1945
«Ένα κορίτσι με μπικίνι είναι σαν ένα γεμάτο όπλο ακουμπισμένο στο τραπεζάκι του σαλονιού σου. Δεν είναι κακό, αλλά δεν μπορείς και να σταματήσεις να το σκέφτεσαι».
Garrisson Keillor (Αμερικανός συγγραφέας, γεννημένος το 1942)


Στιλ & ευαισθησία

Eνα διαμέρισμα στην Παρκ Aβενιου «παίζει» με την πολυτέλεια, το πιο ισχυρό φύλλο στη διακόσμηση, και επαναπροσδιορίζει τους κανόνες της καλής ζωής στην πόλη.

Ενα φόρεμα, τόσα look

Οταν τα StarckNaked του Philip Starck και της Wolford έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά το 1998, η προωθητική καμπάνια που τα συνόδευε υπαινισσόταν ότι το τέλος της μόδας όπως τη γνωρίζαμε ήταν κοντά. Διότι πλέον καμιά μας δεν θα είχε ανάγκη από όλα αυτά τα ρούχα. Αρκούσε ένας σωλήνας από lycra που με δύο απλές κινήσεις μεταμορφωνόταν σε φόρεμα, τοπ, φούστα.

Θέμα: Μαύροι Κύκλοι Στοπ!

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα των σημερινών εργαζόμενων γυναικών είναι οι αντιαισθητικοί κύκλοι κάτω από τα μάτια. Οι πολλές ώρες στον υπολογιστή , η υπερβολική κούραση των ματιών με το διάβασμα καθώς και οι περιορισμένες ώρες ύπνου είναι οι αιτίες που προκαλούν αυτό το πρόβλημα. Πολλές από εμάς επίσης έχουν την φυσική προδιάθεση για μαύρους κύκλους. Πως τους αντιμετωπίζουμε ;

Το σωστό μακιγιάζ για γυναίκες με γυαλιά!

Το σωστό μακιγιάζ για γυναίκες με γυαλιά!
Όσες κυρίες φορούν γυαλιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το μακιγιάζ των ματιών τους , γιατί ως γνωστό , τα γυαλιά λειτουργούν ως μεγεθυντικοί φακοί και τονίζουν έτσι τις ατέλειες αλλά και τις ιδιομορφίες των ματιών. Θέλετε να δούμε τρόπους για το σωστό μακιγιάζ ματιών για εσάς που φοράτε γυαλιά;

Γιατί ζηλεύουμε;

Γιατί είμαστε ανασφαλείς. Γιατί ο άλλος μας δίνει δικαιώματα. Γιατί στο στάδιο του έρωτα που προηγείται της οικειότητας –η οποία οδηγεί με μεγάλα βήματα στην απομυθοποίηση– η φαντασία μας οργιάζει: ο περίγυρος του συντρόφου μας δεν είναι η βαρετή παρέα με την οποία θα αρνούμαστε να βγούμε ένα χρόνο αργότερα, αλλά οι αναμφισβήτητα συναρπαστικοί άνθρωποι που αποκλείεται να μην είναι κρυφά ερωτευμένοι με την εξίσου συναρπαστική προσωπικότητά του. Οι πιθανές απαντήσεις στην ερώτηση «γιατί ζηλεύουμε;» είναι άπειρες, και όλες εν μέρει σωστές.

Τι βοηθάει τη μνήμη: Πώς να νικήσετε το… ποιο, είπαμε;

Αν εξαιρέσουμε τις προχωρημένες περιπτώσεις άνοιας, τα καθημερινά κενά μνήμης δεν θα πρέπει να μας ανησυχούν – αλλά ούτε και να μας αφήνουν αδιάφορους. Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν θυμόμαστε που έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητο, που ξεχνάμε σημαντικούς αριθμούς (τηλέφωνα, κωδικούς κτλ.) ή ακόμα και διευθύνσεις γνωστών μας προσώπων. Επαναπαυόμαστε λοιπόν; Σε καμία περίπτωση.

Γυάλινα κτίρια σε... κρίση!

Η εμφάνιση των γυάλινων ουρανοξυστών σηματοδότησε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη μοντέρνα εποχή. Πάρτε για παράδειγμα τον ουρανοξύστη Seagram, που σχεδίασε ο Mies Van der Rohe στη Νέα Υόρκη, το 1954, και ξάφνιασε το κοινό με την ασυνήθιστη, καινοτόμα μορφή του.

Προετοιμασία για τον τοκετό από το σπίτι

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα σας προετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα.
Παρακάτω αναφέρουμε τρόπους (παράλληλα με τα μαθήματα προετοιμασίας τοκετού) με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας όταν είστε στο σπίτι.

Παλιά ρούχα: 20 λόγοι για να μη τα πετάξετε

Λίγο οι ελκυστικές διαφημίσεις ρούχων, λίγο τα trendy στυλ που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, λίγο το αμετανόητο πείσμα μας να αγοράζουμε κάθε τρεις και λίγο ρούχα, λίγο η καταναλωτική μανία που μας πιάνει την περίοδο των εκπτώσεων μας οδηγούν σε αχρείαστες αγορές, που συνήθως καταλήγουν στα άδυτα... της ντουλάπας μέχρι να «μετακομίσουν» στον πλησιέστερο κάδο απορριμμάτων.

Εκτινάξτε την αυτοπεποίθησή σας

Πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι, που φαίνονται να έχουν όλα τα καλά του κόσμου, να στερούνται αυτοπεποίθησης; Πώς γίνεται όμορφες κοπέλες να νιώθουν άσχημες; Άνδρες με μόρφωση και καριέρα να νιώθουν παντελώς ανίκανοι; Άτομα με φίλους και οικογένεια γύρω τους να νιώθουν ότι κανείς δεν τους αγαπά, δεν τους νοιάζεται;

Σχέση από απόσταση: Στα δύσκολα σε θέλω

Γνωριστήκατε σε ένα beach bar μια νύχτα με φεγγάρι, υπό τους ήχους lounge μουσικής και το άρωμα της Caipirinha στα ποτήρια. Βολτάρατε το επόμενο πρωί σε λευκά πλακόστρωτα σοκάκια, βουτήξατε αγκαλιά σε κρυστάλλινα νερά, αποκοιμηθήκατε στην παραλία μετρώντας αστέρια.

Ενα σύγχρονο αρχοντικό

Ενα καλα κρυμμένο ?ησυχαστήριο? στο παλιό λιμάνι των Σπετσών ανοίγει τις πόρτες του και μας αποκαλύπτει τη γοητεία του παρελθόντος.
Tο νησί των Σπετσών διατηρεί το μοναδικό του χρώμα εδώ και δεκαετίες με τα νεοκλασικά αρχοντικά - παλιά καπετανόσπιτα, σήμα κατατεθέν του νησιού- και τα χαλικόστρωτα σοκάκια.

Ψηλά τακούνια: Είναι δυνατόν οι άνδρες να τα "ξεπέρασαν";

Από τα μέσα του 15ου αιώνα μέχρι σήμερα τα ψηλοτάκουνα αποτελούν το απόλυτο σύμβολο της γυναικείας κομψότητας. Αυτό, στο μυαλό των γυναικών, αλλά και αρκετών ανδρών αποτελεί μια αλήθεια τόσο αυταπόδεικτη όσο και ότι οι αρκούδες αφοδεύουν στο δάσος.

Στο σεξ...όλα επιτρέπονται;

Ένα θέμα που έχει συζητηθεί άπειρες φορές : τι «επιτρέπεται» και τι είναι «φυσιολογικό» στο σεξ; Εάν περιμένετε να πάρετε κάποια αντικειμενικά σωστή απάντηση για το συγκεκριμένο ερώτημα , μάλλον θα περιμένετε για πολύ , μιας και δεν υπάρχει μια απάντηση που θα κάλυπτε όλα τα εκατομμύρια σεξουαλικά ενεργών ανθρώπων που υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη.

Πώς θα αποξηράνετε λουλούδια

Αυτή είναι μια ερώτηση που μας γίνεται αρκετά συχνά αυτή την εποχή του έτους, έτσι σκεφθήκαμε ότι θα ήταν καλό να αφιερώσουμε μια σελίδα από το site μας πάνω σ' αυτό το θέμα. Βέβαια στην πορεία θα υπάρξουν πολλά αφιερώματα σχετικά με τα αποξηραμένα λουλούδια ώστε οι φίλοι αυτού του ιδιαίτερου ανθοκομικού αντικειμένου να βρουν ενδιαφέρουσες οδηγίες και πληροφορίες. 

Καταραμένες” οικογένειες με... βαριά κληρονομιά

Οι ξένοι λένε πως εμείς, οι Έλληνες, θέσαμε τα θεμέλια της καταραμένης οικογένειας με το μύθο του Οιδίποδα, που παντρεύτηκε την ίδια του τη μητέρα, αφού πρώτα είχε δολοφονήσει τον πατέρα του, και μετά για να τιμωρήσουν τον εαυτό τους, ο μεν Οιδίπους έβγαλε τα μάτια του, η δε Ιοκάστη αυτοκτόνησε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...