Το σωστό μακιγιάζ για γυναίκες με γυαλιά!

Το σωστό μακιγιάζ για γυναίκες με γυαλιά!
Όσες κυρίες φορούν γυαλιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το μακιγιάζ των ματιών τους , γιατί ως γνωστό , τα γυαλιά λειτουργούν ως μεγεθυντικοί φακοί και τονίζουν έτσι τις ατέλειες αλλά και τις ιδιομορφίες των ματιών. Θέλετε να δούμε τρόπους για το σωστό μακιγιάζ ματιών για εσάς που φοράτε γυαλιά;

Πρεσβυωπικά γυαλιά: Mεγενθύνουν αρκετά τα μάτια και τις λεπτομέρειες του μακιγιάζ.

Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών σας , θα πρέπει να μειώσετε την ποσότητα του μακιγιάζ και να αποφύγετε τα έντονα χρώματα. Προτιμήστε γήινους τόνους σε καφέ , μπεζ και χακί χρώμα.

Μυωπικά γυαλιά: Μικραίνουν τα μάτια.

Για να δώσετε μέγεθος και βάθος στα μάτια σας τονίστε το πάνω βλέφαρο με αϊ-λάινερ ή μαλακό μολύβι σε μαύρο , καφέ ή σκούρο μπλε χρώμα.

Μαύροι κύκλοι : Με τα γυαλιά σας φαίνονται πιο έντονα.

Για να αποφύγετε τους μαύρους κύκλους , να χρησιμοποιείτε πάντα κονσίλερ ή μέικ απ σε κρέμα , σε απόχρωση κοντινή με αυτή του δέρματος σας. Προσοχή στον τόνο γιατί μια έντονη χρωματική διαφορά θα φαίνεται ακόμα πιο έντονη.

Για να τονίσετε αρκετά τα μάτια σας , βάλτε πολλές στρώσεις μάσκαρα τις αρεσκείας σας ή καλύτερα προτιμήστε την μαύρη μάσκαρα η οποία χαρίζει στα μάτια σας την αίσθηση βάθους , την οποία αφαιρούν τα γυαλιά. Για να δώσετε επίσης στα μάτια σας την φυσική τους απόσταση που τα γυαλιά παραποιούν , δείχνοντας τα μάτια σας πιο κοντά το ένα στο άλλο , τοποθετήσετε στην εσωτερική γωνία του ματιού μια ανοιχτόχρωμη σκιά ενώ περάστε το υπόλοιπο του βλεφάρου με μια πιο σκούρα σκιά.

Ο σκελετός των γυαλιών σας σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας θα πρέπει να έχει ως εξής:

Στρογγυλό πρόσωπο : τετράγωνος σκελετός με έντονες γωνίες
Οβάλ πρόσωπο : φαρδύς σκελετός
Τριγωνικό πρόσωπο : λεπτός σκελετός
Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς : στρογγυλός σκελετός
Τετράγωνο πρόσωπο : στρογγυλός – οβάλ σκελετός
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...