MAX.....Μαριανα Αναγνωστοπουλου!!

Όταν τα κορίτσια αποφασίζουν να μας τα δείξουν όλα.............εμείς δεχόμαστε με χαρά.....

Ας μιλήσουμε ερωτικά μεταξύ μας

Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν οι συνήθειες, αλλάζει και ο έρωτας. Η ερωτική ομιλία περιορίζεται και το πιο ανησυχητικό, ίσως, πλέον είναι το ότι 'ψεύδεται'. Τα ερωτικά λόγια χάνονται ακόμα και από το σπίτι και το παιδί δεν ακούει εύκολα ερωτόλογα στο οικογενειακό περιβάλλον του. Οι γονείς δεν μιλούν μεταξύ τους ερωτικά και φυσικά, ούτε στα παιδιά τους.

Λέτε να είμαι έγκυος;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης

Το σώμα σου επίσης έχει πολλά να σου πει:
  • Το στήθος είναι πιο ευαίσθητο και δείχνει πιο πρησμένο (ευκαιρία για ανοιχτά ντεκολτέ)
  • Συχνοουρία (ειδικά τη νύχτα, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο)
  • Εξάντληση (Ίσως είναι ένας λόγος για επιπλέον ξεκούραση)
  • Πιθανές ορέξεις για διάφορα φαγητά (ο τρελός χορός των ορμονών)

Τα βότανα της Μεσογείου

Η λεκάνη της Μεσογείου υπήρξε από τις σπουδαιότερες εστίες πολιτισμού, και ίσως γι' αυτό τα φυτά της είχαν την τύχη να μελετηθούν και να αξιολογηθούν πολύ νωρίτερα απ' ότι φυτά άλλων περιοχών του πλανήτη. Από την αρχαία Αίγυπτο ως την Μικρά Ασία και από τον Όμηρο ως τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους βρίσκουμε αναφορές στη μεσογειακή χλωρίδα και πλήθος στοιχείων που πολλές φορές ανακατεύουν την ιστορία με το μύθο, την ιατρική με την μαγεία, την φύση με την τέχνη.

Προκαλει ακομη και με το ...επιθετο της

Δεν είναι μόνο το κορμί της που τραβάει τα βλέμματα.....αλλά και το επιθετό της !!!!!!!

Bιβλιοθήκη από το α ως το ω

Kάθε σπίτι έχει ανάγκη από ένα χώρο για βιβλία. «Mελετήστε» προσεκτικά το κεφάλαιο που λέγεται βιβλιοθήκη και αφήστε την αγάπη σας για τα βιβλία να διακοσμήσει το χώρο.
Eίτε πρόκειται για μια μεγάλη σύνθεση είτε για μια μικρή στήλη με βιβλία, η βιβλιοθήκη ως στοιχείο του χώρου αξίζει την προσοχή μας! Πρώτα απ' όλα, πρέπει να την αδειάσετε και να την καθαρίσετε.

Οικογενειακές εντάσεις!

Πόσο επηρεάζουν οι ενήλικοι καβγάδες την ηρεμία και τις ψυχικές ισορροπίες των υπόλοιπων μελών της οικογένειας;
Όταν για τους οποιουσδήποτε λόγους διαταράσσεται το οικογενειακό πλαίσιο με εντάσεις στην συμπεριφορά των γονέων, τότε το πρώτο που προσπαθούμε είναι να κρατήσουμε τις στιγμές μακριά από τα μάτια των παιδιών μας και ν’ αποκρύψουμε τις πραγματικές αιτίες.

Τριχόπτωση. Σώστε τα μαλλιά σας

Είτε είναι παροδική είτε μόνιμη, η τριχόπτωση αποτελεί έναν εφιάλτη για όλους μας - άνδρες και γυναίκες - καθώς προσθέτει χρόνια στην πραγματική μας ηλικία και καταρρακώνει την αυτοπεποίθηση μας. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι θεραπείας, ακόμα και όταν τα αίτια δεν είναι απολύτως αναστρέψιμα, που αποκαθιστούν στο 100% την αρχική εμφάνιση των μαλλιών. Επιπλέον, μπορούμε να προλάβουμε την τριχόπτωση ή να περιορίσουμε σημαντικά την εκδήλωσή της με τη βοήθεια 10 απλών, καθημερινών συμβουλών.

Συνταγές με λουλούδια

Ναι, τα λουλούδια τρώγονται! Μπορούν επίσης να γίνουν ζαχαρωτά, να καταψυχθούν, να γίνουν ζελέ ή μαρμελάδες και να γίνουν ανθόνερα! Μπορούν επίσης να γίνουν γλυκά, αφεψήματα και ποτά. Είναι αλήθεια πως η μαγειρική με λουλούδια δεν είναι κάτι που συνηθίζεται, αλλά αποτελεί μια θαυμάσια ιδέα για ξεχωριστές περιπτώσεις , γιορτές και πάρτι! Θα σας παρουσιάσουμε σ' αυτό το κεφάλαιο μια  ποικιλία συνταγών που μπορείτε να εκτελέσετε με συγκεκριμένα λουλούδια, όπως και μια λίστα από λουλούδια που μπορείτε να καταβροχθίσετε!

Η Αλεξανδράκη θέλει καλό... sex

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «Next Top Model 1»...

απασχολεί τα Μέσα για διάφορους λόγους, αλλά όχι για την δράση της και τις επιτυχίες της στις πασαρέλες ανά τον κόσμο.

Πώς να αγοράζετε βολβούς

Όταν αγοράζετε βολβούς προσέξτε να είναι φουσκωτοί και το βάρος τους να είναι ανάλογο με το μέγεθός τους. Αποφεύγετε τους μαλακούς και ζουλιγμένους βολβούς γιατί πιθανόν να είναι σάπιοι. Επίσης αποφεύγετε τους ξερούς ελαφρούς και αφυδατωμένους βολβούς γιατί έχουν χάσει την απαραίτητη υγρασία τους που χρειάζεται για να βλαστήσουν

Kοιμήσου και η τύχη σου δουλεύει

AΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΚΡΕΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ MAKE-UP, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ…
Και όμως είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο: Ο ύπνος ομορφαίνει! Μέσα από φωτογραφίες ανθρώπων που είχαν περάσει οκτώ ώρες στο κρεβάτι τους και άλλων που είχαν στερηθεί για ένα βράδυ την πιο ανώδυνη απόλαυση της ζωής, παρατηρήθηκε πως οι πρώτοι είχαν πιο υγιές αλλά και πιο όμορφο παρουσιαστικό.

Επιλόχειος κατάθλιψη

Η γέννηση ενός παιδιού συνεπάγεται μεγάλες αλλαγές στη ζωή της οικογένειας, ειδικά σε ότι αφορά την μητέρα. Η προσαρμογή στις απαιτήσεις που η μητρότητα φέρνει στο προσκήνιο, δεν είναι πάντα κάτι εύκολο.

sex:Διαβασε να μαθαινεις.

Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις ήδη αρκετά, αλλά μάλλον όχι τα αγαπημένα των γυναικών. Σαν γυναίκα λοιπόν που θέλει να περνούν καλά όλες οι γυναίκες που θα βρεθούν κοντά σου, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω ... .εγγυημένα όλες τις κινήσεις που θα λατρέψει. Ώρα για μελέτη λοιπόν.

Ανθρώπινο σώμα: 10 στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε

Το ανθρώπινο σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια κρύβει πολλά "μικρά μυστικά". Πόσοι από εμάς άραγε γνωρίζαμε κάθε χρόνο αλλάζουμε 600 γραμμάρια δέρματος; Ή ότι αποκτούμε κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες καινούριο στομάχι; Αυτά και άλλα πολλά σας παρουσιάζουμε μετά από μια μικρή έρευνα, έτσι για να ξέρουμε τι γίνεται σε αυτό που πολλοί αποκαλούν τον "ναό της ψυχής".

Πώς να αγοράσετε και πώς να καθαρίσετε μια ψάθινη τσάντα

Ψάχνοντας για την τέλεια καλοκαιρινή τσάντα, είναι σημαντικό βήμα να στήσετε πρώτα την καλοκαιρινή σας ντουλάπα. Τα καλάθια ή οι τσάντες από ψάθα είναι μια κλασική επιλογή και μια αξιόλογη επένδυση, δεδομένου ότι μπορούν να είναι ταιριαστά είτε φορεθούν με ένα όμορφο μάξι φόρεμα είτε με ένα λινό σορτς. Κάθε καλοκαίρι, τόσο στους οίκους υψηλής ραπτικής, όσο και στην μαζική παραγωγή προτείνουν μία μεγάλη ποικιλία από ψάθινες τσάντες. Και το φετινό καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση.

Προφυλακτικό: Το μέγεθος μετράει

Το λάθος μέγεθος του προφυλακτικού μειώνει την απόλαυση και αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης και εγκυμοσύνης.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι σε δείγμα 436 εθελοντών, οι άντρες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να βγάλουν το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή δεν εφαρμόζει σωστά. Επιπλέον, η χρήση λάθος προφυλακτικού υπερδιπλασιάζει τον κίνδυνο να σπάσει ή να βγει.

Ρομαντισμός και πραγματικότητα

Αν και στο καθημερινό μας λεξιλόγιο ο όρος ρομαντισμός χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά για να περιγράψει ερωτικές ή συναισθηματικές καταστάσεις, στην πραγματικότητα ρομαντικός είναι κάθε άνθρωπος με ισχυρή φαντασία, ηρωισμό, περιπετειώδη διάθεση, άρνηση συμβιβασμού με την καθημερινότητα, πάθος για το μυστηριώδες ή το απροσπέλαστο και αγάπη για την περιπλάνηση και τις ανακαλύψεις.

Η Ελληνίδα στην πολιτική. Ιστορική αναδρομή.

Η συμμετοχή των γυναικών στο πολιτικά δρώμενα ήρθε μετά από αγώνες που σημάδεψαν κυρίως τις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Αγώνες παγκόσμιους, - ποιoς ξεχνά άλλωστε τις περίφημες σουφραζέτες - αγώνες που έγιναν και στην δική μας "όμορφη και παράξενη πατρίδα".

Σεξ: Φάε λάδι κι έλα βράδυ!

Από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας, θεραπευτές και μάγισσες σ' όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αγωνίζονταν να παρασκευάσουν ερωτικά φίλτρα, λιγότερο ή περισσότερο περίεργα, που θα υπόσχονταν εξαιρετικές επιδόσεις. Στη σύνθεση τους, συναντάμε τροφικά είδη και μπαχαρικά με διεγερτικές ιδιότητες.

Οχι πια φήμες

ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΚΕΙΤ ΜΟΣ; ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΜΠΙΑΝΚΑ ΤΖΑΓΚΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΙΕΡ ΤΡΙΝΤΟ; ΤΟ ICORRECT.COM ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 για τις γυναίκες θύματα βίας

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας από 11 Μαρτίου 2011 της τηλεφωνικής γραμμής SOS 15900 και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης sos 15900@isotita.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πώς να καλλιεργήσετε παιώνιες

Η ποώδης παιώνια καλλιεργείται σε κήπους πάνω από 600 χρόνια. Λαμβάνοντας υπ' όψιν την ομορφιά του λουλουδιού και την μακροβιότητα του φυτού, δεν είναι περίεργο που χαίρει μακρόχρονης εύνοιας και προτίμησης.

Επαγγελματικός καθαρισμός με ατμό στο σπίτι!

Θέλεις τέλεια επιδερμίδα χωρίς κοκκινίλες, μαύρα στίγματα αλλά και χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μια περιουσία στην αισθητικό για τον καθαρισμό προσώπου; Δεν έχεις παρά να κάνεις στο σπιτάκι σου τον τέλειο καθαρισμό προσώπου ακολουθώντας πιστά τα παρακάτω βήματα.

Νίκησε τη γρίπη με τάι τσι

Ενδυνάμωσε το ανοσοποιητικό σου σύστημα με μία εύκολη και διασκεδαστική 20λεπτη προπόνηση τάι τσι.
Για να αποφύγεις τις ιώσεις, πάρε μία δόση... tai chi.

Ανοιξιάτικη - Καλοκαιρινή συλλογή Dexim

Αυτό το καλοκαίρι, sexy και άνετα Dexim
σε low budget τιμές!
Η άνοιξη είναι μια εποχή γεμάτη προκλήσεις. Έτσι η Dexim σας καλεί να μπείτε στο παιχνίδι της αποπλάνησης σύμφωνα με τους κανόνες της εποχής αλλά και της μόδας. Τα νέα σχέδια της Dexim θα απογειώσουν όχι μόνο το στυλ σας αλλά και τη διάθεσή σας λόγω των low budget τιμών που σας προσφέρει.

Στη μαγεία του παραμυθιού


Υπό την ακριβή έννοιά του το παραμύθι είναι μια σύντομη ή λαϊκή ιστορία που ενσωματώνει το έθος, το οποίο μπορεί να εκφραστεί ρητά στο τέλος του ως αξιωματική αρχή. Συγγενές του μύθου αλλά διαφοροποιημένο εννοιολογικά το παραμύθι είναι εξαρχής μια επινόηση, μια μυθιστοριογραφία, μια φαντασιακή αφήγηση που κάνει μεταφορική χρήση κάποιου ζώου ως κεντρικό χαρακτήρα του ή εισάγει στερεότυπους χαρακτήρες, όπως ο κατεργάρης.

Ψυχολόγος: πότε τον χρειάζεσαι & όσα πρέπει να ξέρεις

Μόλις χώρισες από την απόλυτη σχέση που ήσουν σίγουρη ότι θα κατέληγε σε γάμο, η κολλητή σου δεν απαντάει εδώ και μέρες στα αγωνιώδη μηνύματα σου και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και το κακό μαντάτο να συμπληρώσει το πλάνο... Απολύεσαι και πρέπει να ψάξεις και -πάλι- για δουλειά...

Η σιωπηλή γέννα της κυρίας Τραβόλτα

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) ο τοκετός της τον περασμένο Νοέμβριο ολοκληρώθηκε υπό τις επιταγές της σαϊεντολογίας σύμφωνα τις οποίες απαγορεύεται κάθε ομιλία κατά τη διάρκεια της γέννας.

Οργασμός στον άντρα

Η φάση του οργασμού στον άντρα είναι η δεύτερη, ύστερα από εκείνη της διέγερσης και της στύσης, και συνοδεύεται από την εκσπερμάτιση. Τον οργασμό ρυθμίζουν τα νευρικά κέντρα που βρίσκονται στο κατώτερο τμήμα του νωτιαίου μυελού.

Γυναίκες 25-34 ετών τα συχνότερα θύματα ηλεκτρονικής απάτης

Λαμβάνετε ένα email από άγνωστο αποστολέα, που σας υπόσχεται πάμφθηνα επώνυμα ρολόγια. Στον λογαριασμό σας στο Facebook σας προσκαλούν να κάνετε like σε fan page για να κερδίσετε δωροκάρτα γνωστού καταστήματος. Σας ζητούν να κάνετε κάποιο τεστ και να συμπληρώσετε τον αριθμό του κινητού σας για να λάβετε τα αποτελέσματα. Τι κοινό υπάρχει σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις; Έχετε μπει στο στόχαστρο των scammers.

Το design κάθισε στο παγκάκι (της Αθήνας)

Πώς θα σας φαινόταν ένα παγκάκι-κύβος, πάνω στο οποία θα μπορούσατε να ζωγραφίζετε, όσο αυτό συσσωρεύει ηλιακή ενέργεια; Ένα βολικό μέρος σε σχήμα φύλλου ελιάς για να δουλέψετε στο laptop σας τις ανοιξιάτικες μέρες; Τι θα λέγατε να βρίσκατε την ευκαιρία να ξαποστάσετε με τις τσάντες από τα ψώνια σας σε ένα κάθισμα που ακολουθεί την σκιά; Και τέλος, πώς γίνεται να έχετε το «δικό σας» παγκάκι στο κέντρο της πόλης;

Νηστεία Πάσχα 2011: Οφέλη, tips και ιδέες

Τα ψυχολογικά οφέλη της «νηστίσιμης περιόδου» που μόλις άρχισε είναι αδιαμφισβήτητα για όσους πήραν την μεγάλη απόφαση. Καθαρισμός της ψυχής, λέει η ορθοδοξία. Και όχι μόνο, θα προσέθετε η επιστήμη, καθώς οι διατροφικές συνήθειες που πρεσβεύει η περίοδος της Σαρακοστής ωφελούν τον οργανισμό και μας επαναφέρουν στην διαιτολογική τάξη.

Ο δικός μας ερωτικός λόγος

Μέσα στην παραζάλη της καθημερινότητας, με την πίεση που αισθάνεται ο σύγχρονος άνθρωπος να κατακτήσει την ευημερία του, κάτι που παραμελείται πια και χάνεται είναι ο λόγος, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της φύσης του, που τον ξεχωρίζει μέσα στο ζωικό βασίλειο. Φτάνει στο σημείο να φοβάται τη φωνή του. Αυτό που κυρίως όμως χάνεται είναι ο ερωτικός λόγος.

Outdoor living


Κτιστό καθιστικό – ένας κτιστός πάγκος αγκαλιάζει το πλακοστρωμένο μέρος του κήπου δημιουργώντας ένα άνετο καθιστικό γύρω από το υπαίθριο τζάκι. Πολύχρωμα μαξιλάρια και μεταλλικά έπιπλα κήπου προσφέρουν άνεση ακόμα και σε μια πολυάριθμη παρέα.

Το χάπι της επόμενης ημέρας

Τι είναι και πώς λειτουργεί

Η επείγουσα αντισύλληψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν η συνήθης μέθοδος αντισύλληψης απέτυχεή αν είχατε σεξουαλική επαφή χωρίς αντισύλληψη. Όσο πιο σύντομα ληφθεί, τόσο πιο αποτελεσματικά προλαμβάνει μια πιθανή εγκυμοσύνη.

Ανοιξιάτικα Μυστικά Ομορφιάς

Η άνοιξη ήρθε και μαζί της έφερε ηλιόλουστα πρωινά, περισσότερες ώρες φως ημέρας, άνοδο της θερμοκρασίας και... ακόμα καλύτερη διάθεση! Εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά tips για ένα πετυχημένο μακιγιάζ με οδηγό τα χρώματα της άνοιξης.

Τα τσάκρας και η επίδρασή τους στην υγεία του οργανισμού

Τα τσάκρας είναι στρόβιλοι ενέργειας, που βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.
Αντιστοιχούν σε περιοχές του ενδοκρινικού συστήματος, του νευρικού πλέγματος του φυσικού σώματος και στο ηλεκτρο-μαγνητικό πεδίο του σώματος.
Η γνώση των τσάκρα και η ανάλυση τους βοηθά το άτομο να κατανοήσει τον εαυτό του ως ένα πολυδιάστατο ον, να ταξινομήσει τη συμπεριφορά του και τον τρόπο λειτουργίας του, να ενισχύσει τη δυνατότητά του για αλλαγή, για εξέλιξη.

Σχέσεις: «Γιατί είμαι μόνη μου;»

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί μόνη σου ή με τις φίλες σου, στις πιο ανοιχτόκαρδες συζητήσεις σας; Σε κάτι πολύωρους καφέδες μετά την δουλειά, που αντί να είσαι σπίτι μαζί του, να μαγειρεύετε και να κάνετε σχέδια για το σαββατοκύριακο, τραβάς το ρολόι από τα μαλλιά, μέχρι να πάει 10, να γυρίσεις, να τσακωθείς με τη μάνα σου, να δεις λίγη τηλεόραση και να πας για ύπνο.

50 Oμορφότερες Γυναίκες Σε Ταινία 2011

Οι L.A.Τimes  έχουν δημοσιεύσει έναν κατάλογο,αυτό που θεωρούν,την λίστα των 50 ομορφότερων γυναικών σε ταινία. Αυτό  που σοκάρει δεν είναι για την γαλλίδα ηθοποιός Isabella Adjani που βρίσκεται πρώτη στην λίστα, αλλά για τις κυρίες που δεν μπήκαν καν στην λιστα αυτή. Με  ονόματα όπως η Gina Lollobrigida, η  Zsa Zsa Gabor και η Βερόνικα Lake,σε κάνει να αναρωτιέσαι όχι για το ποιός έφτιαξε τον κατάλογο ,αλλα και για την σοβαρότητα των κριτηρίων που χρησιμοποιήθηκαν για την λίστα.
Η Joan Collins παραλείπεται επίσης από τον κατάλογο. Αν και είναι διασημότερη για το σώμα της,στην μισή  σταδιοδρομία της, το ρεπερτόριο ταινιών είναι βεβαίως σημαντικότερο από το γεγονός οτι η Beyoncé Knowles βρίσκεται στον αριθμό 25 της λίστας.

Κάνε το πρωκτικό παιχνιδάκι με 6 κινήσεις

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες εντάσσουν στο σεξουαλικό μενού τους το σεξ της πίσω πόρτας. Όμως το ερώτημα παραμένει! Πώς θα κάνεις το πρωκτικό σεξ εξίσου ευχάριστο για εσένα όσο είναι και για εκείνον; Υπάρχουν έξι κολπάκια που θα σου ανοίξουν... τα μάτια.

Pretty in Prints

ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ MILLY, Η MICHELLE SMITH, Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΡΜΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ PRETTY IN PRINTS ΓΙΑ ΤΗΝ CLINIQUE. 
Οταν η Michelle Smith δημιούργησε το δικό της brand μόδας, τα Milly, σκοπός της ήταν να εμφυσήσει στα ρούχα τη δική της αισθητική. Μια αισθητική που συνδυάζει τη θηλυκή ευασθησία με το μοντερνισμό και τη vintage διάθεση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...