sex:Διαβασε να μαθαινεις.

Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις ήδη αρκετά, αλλά μάλλον όχι τα αγαπημένα των γυναικών. Σαν γυναίκα λοιπόν που θέλει να περνούν καλά όλες οι γυναίκες που θα βρεθούν κοντά σου, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω ... .εγγυημένα όλες τις κινήσεις που θα λατρέψει. Ώρα για μελέτη λοιπόν.

1. Η πιο καυτή λέξη που μπορείς να πεις σε μία γυναίκα είναι το «εσύ»! Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ του «αυτό είναι υπέροχο», με το «εσύ με κάνεις να νιώθω υπέροχα».

2. Απόκτησε καλύτερες σχέσεις με την κλειτορίδα της. Ανακάλυψε τις στάσεις που σε βολεύουν για να έχεις επαφή μαζί της, ακόμα κι όταν είσαι μέσα της.

3. Ανακάλυψε καινούριες περιοχές. Η βάση της σπονδυλικής της στήλης για παράδειγμα είναι γεμάτη νεύρα. Μην ξεχνάς ότι το σεξ από μόνο του είναι μια ανακάλυψη.

4. Όταν είστε μαζί και δεν σηκώνει το κινητό της όταν χτυπά, μην μπαίνουν στο μυαλό σου υποψίες. Χαρακτηριστικό σημάδι των γυναικών για το πόσο σε θέλει, δίνοντάς σου όλη την προσοχή της.

5. Γίνε λίγο ριψοκίνδυνος. Όχι τόσο στο κρεβάτι αλλά γενικά στη ζωή σας. Θα ενεργοποιήσει την ντοπαμίνη στον οργανισμό της και θα την κάνει να θέλει περισσότερο σεξ.

6. Αγόραζέ της τα αγαπημένα της γλυκά. Όχι συνέχεια, μην την παχύνεις κιόλας. Είναι ένας οικονομικός τρόπος να δείχνεις ότι την σκέφτεσαι.

7. Δρόσισέ την στο κρεβάτι. Πιες λίγο λικέρ δυόσμου από το κορμί της, άρχισε να την φιλάς και μετά φύσα απαλά εκεί που την φίλησες. Θα της δώσεις μια αίσθηση δροσιάς και φυσικά αυτό θα την διεγείρει.

8. Δοκίμασε κάτι από τις πιο περίεργες σεξουαλικές συμβουλές που διαβάζεις στα περιοδικά. Μετά πες στην παρτενέρ σου «Είχες σκεφτεί ποτέ ότι θα το κάναμε αυτό» χωρίς να λες «Αυτό ήταν που ήθελα».

9. Μην ξεχνάς ποτέ να την υποδέχεσαι ή να την αποχαιρετάς μ’ ένα φιλί.

10. Αν θες να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή, μην την πιέζεις να κάνετε σεξ όταν βλέπεις ότι δεν έχει και πολύ όρεξη. Αυτό θα της προκαλέσει άγχος για την επόμενη φορά.

11. Αγόρασε ένα απαλό πινέλο, εφοδιάσου με υγρή σοκολάτα και πες της να ζωγραφίσει στο κορμί της αριθμούς. Πάρε τους με την σειρά και με την γλώσσα σου θ΄ ανακαλύψεις τα σημεία που την διεγείρουν με σειρά προτεραιότητας.

12. Αν είσαι ελεύθερος, μείνε με τους ανθρώπους που γνωρίζεις καλύτερα. Είναι πιο πιθανό να βρεις κοπέλα από τον κύκλο τους παρά τυχαία σ’ ένα μπαρ, στο δρόμο ή στο γυμναστήριο.

13. Σε αντίθεση μ’ εσένα, σ’ εκείνη μπορεί να κοπεί ο οργασμός της ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει. Όποτε μόλις καταλάβεις ότι ξεκινά, συνέχισε να κάνεις αυτό ακριβώς που έκανες χωρίς καμία αλλαγή.

14. Γίνε ειδικός στην λεγόμενη stop-start technique. Είναι ο εγγυημένος τρόπος για να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια. Όταν νιώσεις ότι είσαι κοντά, χαλάρωσε τους ρυθμούς και ξεκίνα πάλι από την αρχή.

15. Όταν βαίνετε αντροπαρέα, φρόντισε να είσαι κύριος. Πιες χαλαρά, μιλά όταν εκείνοι φωνάζουν, χαμογέλα όταν εκείνοι ξεκαρδίζονται. Έτσι θα σε προσέξουν οι κοπέλες.

16. Διάλεξε μια ερωτική ταινία, όχι τσόντα και χρησιμοποίηση την σκηνή με σεξ που θα έχει για να ξεκινήσεις μια κουβέντα. Ιδανικός τρόπος για μιλήσετε για την σεξουαλική σας ζωή σε περίπτωση που ντρέπεστε.

17. Για να είσαι σίγουρος ότι απολαμβάνει το στοματικό έρωτα που της προσφέρεις, τοποθέτησε τον αντίχειρά σου στο περίνεό της. Από τις αντιδράσεις του μυ θα καταλάβεις αν όντως της αρέσει.

18. Συνέχισε την ανακάλυψη. Ψάξε για το σημείο G, το σημείο Α και ότι άλλο θες. Έχει πλάκα η εξερεύνηση και κρύβει μεγάλες απολαύσεις.

19. Αν δεις ότι αργεί να φτάσει σ’ οργασμό με στοματικό έρωτα, μην ανεβάζεις ταχύτητα, αντίθετα χαμήλωσε. Η απαλές κινήσεις θα την φέρουν πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι νόμιζες.

20. Αν είναι να την απατήσεις, καλύτερα χώρισε πρώτα. Οι περισσότερες γυναίκες το προτιμούν.

21. Τις πρώτες φορές που θα ξυπνήσει σπίτι σου, οφείλεις να της φτιάξεις πρωινό. Είναι σημαντικό να νιώθει ότι αφιερώνεις χρόνο για να την ικανοποιήσεις.

22. Δώσε προσοχή στον τρόπο που σε φιλά. Αν είναι σαν να λέει «Θέλω να σε φάω ζωντανό» τότε μάλλον έχει όρεξη απόψε!

23. Αγκάλιασε την από πίσω και ψιθύρισέ της στο αυτί κάτι ερωτικό. Όλες οι γυναίκες το λατρεύουν αυτό.

24. Όταν βρίσκεστε στην ιεραποστολική στάση, βάλε κάνα μαξιλάρι κάτω από την μέση της. Θ΄ αλλάξει η γωνία διείσδυσης και η απόλαυση θα είναι μεγαλύτερη και για τους δύο.

25. Μην ξεχνάς ότι ακόμα και τα καλά κορίτσια μπορούν να γίνουν πολύ κακά στο κρεβάτι. Μην διστάσεις λοιπόν να της προτείνεις κάτι πιο εκκεντρικό.Σέξυ θεία Λόλα
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...