Outdoor living


Κτιστό καθιστικό – ένας κτιστός πάγκος αγκαλιάζει το πλακοστρωμένο μέρος του κήπου δημιουργώντας ένα άνετο καθιστικό γύρω από το υπαίθριο τζάκι. Πολύχρωμα μαξιλάρια και μεταλλικά έπιπλα κήπου προσφέρουν άνεση ακόμα και σε μια πολυάριθμη παρέα.
   
Υπαίθρια κουζίνα – κρυμμένη μέσα στην πρασινάδα του κήπου διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να απολαύσει κανείς ακόμα και την προετοιμασία του φαγητού στον κήπο. Ο συνδυασμός των υλικών βοηθάει την απόλυτη ένταξη των συσκευών και των αποθηκευτικών χώρων μέσα στο φυσικό περιβάλλον χωρίς να καταστρέφει την αισθητική του.
   
Κεντρική νησίδα – Κάτω από τη σκιά της πέργολας ο κτιστός πάγκος λειτουργεί ως ένα υπαίθριο μπαρ όπου μπορεί όμως κανείς να μαγειρέψει καθώς διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό: ψυγείο, νεροχύτη, ψησταριά και αρκετό αποθηκευτικό χώρο.
   
Γύρω από τη φωτιά – η φωτιά που μπορεί να ανάψει στην ειδική εσοχή, στο κέντρο του κτιστού τραπεζιού, χαρίζει λάμψη και ζεστασιά στο υπέροχο υπαίθριο σκηνικό. Η ανατολίτικης τεχνοτροπίας πλακόστρωση οριοθετεί το καθιστικό, σε απόλυτη αρμονία με τα επίσης ανατολίτικα υφάσματα και φωτιστικά.
   
Τζάκι στον κήπο – ένα υπαίθριο τζάκι προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνει κανείς τον κήπο για πολύ μεγάλο διάστημα στη διάρκεια ενός έτους. Συγχρόνως γίνεται ένα γοητευτικό σημείο όπου η παρέα μπορεί να απολαύσει όχι μόνο τη λάμψη και τη ζεστασιά της φλόγας αλλά και ένα ευχάριστο barbeque μέσα στη φύση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...