Κάνε το πρωκτικό παιχνιδάκι με 6 κινήσεις

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες εντάσσουν στο σεξουαλικό μενού τους το σεξ της πίσω πόρτας. Όμως το ερώτημα παραμένει! Πώς θα κάνεις το πρωκτικό σεξ εξίσου ευχάριστο για εσένα όσο είναι και για εκείνον; Υπάρχουν έξι κολπάκια που θα σου ανοίξουν... τα μάτια.


1. Η διείσδυση θα έρθει σιγά σιγά και δεν είναι το παν
Μπορεί για εκείνον τελικός και απώτερος σκοπός είναι να αισθανθεί το πέος του μέσα στον πρωκτό σου αλλά για να έχεις κι εσύ ένα όφελος ηδονής, οφείλεις να πας το θέμα της πρωκτικής διείσδυσης λάου λάου. Προτού ξεκινήσεις να παίζεις με την πίσω πόρτα παρέα με το σύντροφό σου, κάνε τις δικές σου δοκιμές με το δαχτυλάκι σου στην περιοχή. Δεν χρειάζεται βιασύνη, βάλε λιπαντικό, μουσικούλα και κρασάκι και ψάξε τα κουμπιά της πίσω πόρτας σου. Όταν εξοικιωθείς τα χάδια, ζήτα και τη συνδρομή του καλού σου. Η διείσδυση θα έρθει σιγά σιγά και πρέπει να την ελέγχεις.
2. Με το ζόρι δε γίνεται παντρειά αλλά με την τριβή, παράγεται θερμότης!
Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν δοκιμάσει μια φορά και μόνο το πρωκτικό, μιλούν για την πιο άσχημη εμπειρία της ζωής τους που τις γέμισε πόνο και αηδία. Κι όμως, τα πράγματα δεν χρειάζεται να γίνουν έτσι! Αν ξεκινήσεις με το ζόρι και χωρίς να θέλεις πραγματικά να δοκιμάσεις κάτι, θα πονέσεις, θα ξενερώσεις και δεν θα το ξανακάνεις. Αν πάλι του επιτρέψεις να διεισδύσει με όλο το πέος του στον πρωκτό σου με την μία, και πάλι θα πονέσεις. Αν δεν υπάρξει η σωστή λίπανση, και πάλι θα πονέσεις. Όπως καταλαβαίνεις είναι βασικό να συζητήσετε το θέμα. Να πειστείς να το κάνεις με χαρά. Ταυτόχρονα, πρέπει να εξηγήσεις και σε εκείνον ότι πρέπει να έχει υπομονή, να προσπαθείτε σιγά σιγά και πόντο με πόντο την διείσδυση και να σταματάτε εκεί που η ανοχή πόνου σταματά για εσένα.
3. Κατανόησε πως λειτουργούν οι δύο σφιγκτήρες:
Στον πρωκτό υπάρχουν δύο μύες και αν τοποθετήσεις το δαχτυλάκι σου περίπου 2 εκατοστά βαθιά, θα τους νιώσεις στα δύο τοιχώματα και απέχουν μεταξύ τους περίπου ενάμιση εκατοστό. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως μπορείς να ελέγξεις τον εξωτερικό σφιγκτήρα όποτε θες αλλά με τον εσωτερικό δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο εσωτερικός αντιδρά πιο ανακλαστικά οπότε πρέπει να διασφαλίσεις πως είσαι ήρεμη, να πιεις κι ένα ποτάκι για να χαλαρώσεις και να δοκιμάσεις τις διαφορετικές στάσεις που θα σε βοηθήσουν να ευχαριστηθείς κι εσύ το πρωκτικό. Aν είσαι από πάνω ελέγχεις το βαθμό διείσδυσης, αν πάλι είναι εκείνος πίσω σου στα τέσσερα, βοηθά την πιο εύκολη δυείσδυση του πέους.
4. Ζήτα του να σου ερεθίσει την περιοχή του πρωκτού, τη στιγμή που το παιχνίδι εκτυλίσσεται κι αλλού:
Αν εστιάσετε την προσοχή σας μόνο στην περιοχή του πρωκτού σου, το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώθεις πολύ άβολα. Αντίθετα, πρέπει να γίνεται το παιχνίδι στον πρωκτό παράλληλα με φιλιά και χάδια ή άλλα προκαταρκτικά (ίσως λίγο στοματικό)! Δεν είσαι η Τζούλια ή άλλη πορνοσταρ για να πάρεις όλο το πέος του στον πρωκτό σου χωρίς φόβο και πάθος (που και αυτή δεν τα κατάφερε στο εν λόγω άθλημα).
5. Άλλαξε και τη διατροφή σου:
Σίγουρα, μια μεγάλη παγίδα στο πρωκτικό σεξ που αποτελεί αγκάθι για εσένα είναι το θέμα της αφόδευσης και του αισθήματος που σου δημιουργείται κατά τη διάρκεια του πρωκτικού που σε κάνει να νιώθεις πως θέλεις να πας στο μπάνιο άμεσα. Αν υιοθετήσεις μια διατροφή που θα δέσει το στομάχι σου, πλούσια σε φυτικές ίνες, ωμά λαχανικά και αποφεύγεις τα τυποποιημένα τρόφιμα, το στομάχι σου θα στρώσει, το έντερό σου θα λειτουργεί σωστά και θα μπορείς να έχεις ένα πρόγραμμα αφόδευσης που δεν θα συμπίπτει τελικά με το πρωκτικό σεξ αλλά και δεν θα σε κάνει να νιώθεις άβολα. Όπως και να έχει, απόφυγε να φας κάποιες ώρες πριν τις δοκιμές στο πρωκτικό για να μην το κάνεις με άγχος.
6. Τήρησε τους κανόνες υγιεινής:
* Εννοείται πως εκτός από τον πόνο και το πόσο άβολο μπορεί να γίνει, το πρωκτικό σεξ μπορεί να σου αφήσει και προβλήματα υγείας αν δεν τηρήσετε και οι δύο τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής που πάνω στην τούρλα του Σαββάτου πολλοί ξεχνάμε,

* Αν το πέος του έρθει σε επαφή με τον πρωκτό ή την περιοχή γύρω από τον πρωκτό, δεν πρέπει επ' ουδενεί να μπει κατόπιν στον κόλπο σου.
* Κάθε φορά που δοκιμάζετε το σεξ της πίσω πόρτας, ο αγαπημένος σου πρέπει να φορά προφυλακτικό. Αν θέλετε μετά το πρωκτικό να περάσετε στην κολπική επαφή, αλλάζετε προφυλακτικό και προχωράτε κανονικά.
* Δαχτυλάκι που έχει μπει στον πρωκτό, δεν πρέπει να μπει στον κόλπο χωρίς να έχει πλυθεί προηγουμένως.
* Χρησιμοποιήστε ένα προφυλακτικό μεγάλης αντοχής γιατί τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα καραδοκούν, ειδικά αν δεν έχετε μονογαμική σχέση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...