Η σιωπηλή γέννα της κυρίας Τραβόλτα

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) ο τοκετός της τον περασμένο Νοέμβριο ολοκληρώθηκε υπό τις επιταγές της σαϊεντολογίας σύμφωνα τις οποίες απαγορεύεται κάθε ομιλία κατά τη διάρκεια της γέννας.

Η αποκάλυψη έγινε χτες το βράδυ, στην πρώτη έξοδο της 48χρονης σταρ μετά τη γέννηση του μικρού Μπέντζαμιν (Benjamin) καθώς βγήκε για φαγητό στο Λος Άντζελες με τον σύζυγο της, Τζον Τραβόλτα (John Travolta).
Η οικογένεια Τραβόλτα ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της στο πρώτο του εξώφυλλο.
Η οικογένεια Τραβόλτα ποζάρει
με τον νεογέννητο γιο της
στο πρώτο του εξώφυλλο.
Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Πρέστον περιέγραψε τον τοκετό της στην εκπομπή Today: "Είναι όσο το δυνατόν χωρίς λόγια. Φυσικά, μπορείς να βογγήξεις, να φωνάξεις κι όλα αυτά. Αλλά πρέπει να το κάνεις όσο πιο ήσυχα και ευγενικά μπορείς".
"Ο Ρον Χούμπαρντ ανακάλυψε ότι η μόνη πηγή για τις ψυχοσωματικές ασθένειες, το στρες, τις φοβίες, το άγχος κι όλα αυτά συνδέεται με τις αντιδράσεις του εγκεφάλου και σ' αυτό το τμήμα του μυαλού όπου διάφορες λέξεις και εντολές που μπορεί να επανέλθουν και να σε επηρεάσουν αργότερα στη ζωή σου", συμπλήρωσε η ίδια αναφερόμενη στον ιδρυτή της σαϊεντολογίας.
"Έχω την ευλογία να έχω καταπληκτικά παιδιά, πολύ ήρεμα, πολύ ήσυχα, ευτυχισμένα και γνωρίζω απολύτως ότι είναι και χάρη σ' αυτό", συνέχισε πριν δηλώσει ότι εκείνη και ο Τραβόλτα θεωρούν την εγκυμοσύνη και την γέννηση του γιου τους ένα "θαύμα" που ήρθε με τον θάνατο του γιου τους Τζετ (Jett) το 2009:
"Απλώς πιστεύω ότι κάθε εγκυμοσύνη σε αυτή την ηλικία είναι ένα θαύμα. Ήμασταν κατά κάποιο τρόπο ευλογημένοι με το να έχουμε την τύχη να μπορούμε να συλλάβουμε ακόμα".
Ο Τραβόλα που έχει επίσης μια 10χρονη κόρη, την Έλα (Ella) με την Πρέστον, έκανε κι εκείνος δηλώσεις σχετικά με την άφιξη του Μπέντζαμιν στην οικογένεια:
"Για μας ήταν ανεβαστικό. Ειδικά όταν μου χαμογελάει και φαίνεται ευτυχισμένος στην αγκαλιά μου".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...