Δεν περνάνε απαρατήρητες..........

Δύο κορίτσια υπέροχα,πολύ σέξυ,σε ένα ξενοδοχείο......φωτογραφίζονται και περνάνε καλά...οι δυο τους!!!!

Σούπερ μυστικά για το πιο εύκολο στοματικό

Το να τον περιποιείσαι συχνά πυκνά στο 'κάτω κεφάλι' αποτελεί πραγματική απόλαυση για εκείνον και απίστευτο Γολγοθά για εσένα. Μπορεί να μην είσαι εξοικειωμένη με το στοματικό, μπορεί να συνέχεσαι την όλη φάση, μπορεί απλά να μην έχεις βρεις τα κουμπιά του. Όπως και να έχει, υπάρχουν απλά μυστικά που θα σε κάνουν πραγματική θεά του στοματικού, εύκολα!

Η τοποθέτηση των επίπλων στο σαλόνι

Το σαλόνι εξυπηρετεί πολλές χρήσεις για πολλούς ανθρώπους μέσα στο σπίτι. Μπορεί να είναι ο κύριος χώρος συγκέντρωσης της οικογένειας ή μπορεί να είναι ο χώρος της υποδοχής των καλεσμένων. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε όταν αποφασίζετε για τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του σαλονιού. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές όταν αποφασίζετε για την τοποθέτηση των επίπλων

Οι γυναίκες αποφεύγουν το σεξ λόγω κιλών!

Μία στις δύο γυναίκες αισθάνεται τόσο άσχημα για τα κιλά της, ώστε αποφεύγει το σεξ με τον σύντροφό της, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση, η οποία έδειξε ακόμη πως τα σβηστά φώτα είναι απαραίτητα την ώρα του σεξ για περισσότερες από μία στις δέκα που κάνουν σεξ.

Καλλωπισμός φυτών εσωτερικών χώρων.

Φωτισμός

Τα φυτά συχνά ταξινομούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις τους σε φωτισμό, σε αυτά που χρειάζονται λίγο, μέτριο ή πολύ φως. Σαν έναν μικρό οδηγό, φανταστείτε ότι χαμηλό φωτισμό έχουμε σε θέσεις απέναντι από βορινό παράθυρο, μέτριο σε ανατολικό ή δυτικό παράθυρο και υψηλό σε θέσεις κοντά σε νότιο παράθυρο. Ένας άλλος τρόπος να κρίνουμε την ένταση του φωτισμού που δέχεται ένα φυτό είναι από το σχήμα της σκιάς του.

Μήπως οι φίλοι σας , σας ζηλεύουν;

Μήπως κάποιος από τους φίλους / φίλες σας κάνει συνεχώς περίεργα σχόλια για τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας; Μήπως συνεχώς επικρίνει κακόβουλα τον / την σύντροφο σας; Μήπως αποφεύγει να έρχεται στο σπίτι σας ή δεν θέλει να βγαίνετε έξω μαζί; Εάν συμβαίνει κάτι από όλα αυτά μάλλον έχετε δίπλα σας ένα φίλο/ μια φίλη που σας ζηλεύει!

Οι τάσεις στα παπούτσια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011

Κάθε κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του και τη μόδα, θα ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό, όχι για ρούχα, όχι για χτενίσματα ή ταξίδια αλλά για τα παπούτσια της νέας σεζόν.
Ποιά είναι τα στυλ και τα σχέδια στα παπούτσια της σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 και πώς θα τα κάνεις δικά σου;

Το Μεξικό για τα δικαιώματα των γυναικών

Tο Υπουργείο Εσωτερικών του Μεξικού εξέδωσε Οδηγό για τους τρόπους μείωσης της χρήσης σεξιστικών χαρακτηρισμών, σε μια χώρα που είναι φημισμένη για την υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες. Ο Οδηγός για τη Μη-σεξιστική Χρήση της Γλώσσας διανέμεται σε όλα τα κυβερνητικά γραφεία στο Μεξικό.

Δείξτε αδύνατη με το σωστό ντύσιμο!

Αν έχετε μερικά παραπανίσια κιλά, μπορείτε να τα καμουφλάρετε με το σωστό ντύσιμο... ώσπου να τα χάσετε. Μικρές λεπτομέρειες στο χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος ρούχων και αξεσουάρ μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο λεπτή και να κολακέψουν τη σιλουέτα σας.

Πώς να καλλιεργήσετε νάρκισσους.

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε νάρκισσους καθώς αυτήν την εποχή οι ρίζες τους θα αναπτυχθούν γρηγορότερα και θα απλωθούν καλύτερα περιμένοντας τον χειμώνα. Αν και θα πρέπει να έχετε φυτέψει τους νάρκισσους αν είναι δυνατό μέχρι τον Οκτώβριο μπορούν ωστόσο να φυτευτούν και μέχρι τον Ιανουάριο.

H μόδα ενάντια στο AIDS

Η αλυσίδα ρούχων H&M και οι Σχεδιαστές Εναντίον του AIDS ένωσαν τις δυνάμεις τους και ετοίμασαν μία νέα unisex συλλογή, προκειμένου να διαθωθεί παντού το μήνυμα για ασφαλές sex. Το χεράκι τους σε αυτό έβαλαν και κάποιοι διάσημοι, που φωτογραφήθηκαν για την καλοκαιρινή καμπάνια.

Επιλέξτε τον καναπέ του σαλονιού σας


Ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο σημαντικά κομμάτια επίπλωσης για το νέο σας σπίτι είναι οι καναπέδες. Η επιλογή του κατάλληλου καναπέ επηρεάζει το στυλ, καθορίζει τη διακόσμηση, ως εκ τούτου δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί αρκετό ψάξιμο και δοκιμές μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος. Ο οδηγός που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό κομμάτι.

Ραντεβού με την Clinique

Η ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΟΥΗ, ΓΝΩΣΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΟΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ PROFESSIONAL MAKE UP ARTIST ΤΗΣ CLINIQUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ HONDOS CENTER

Πώς θα κόψετε τη ζάχαρη!

Είναι εθιστική, επιβεβαιωμένο επιστημονικά αλλά δεν χρειάζεστε τους επιστήμονες για να το καταλάβετε. Ωστόσο η ζάχαρη καταφέρνει με ύπουλο τρόπο να μας κλέβει ενέργεια και να μας προσθέτει κιλά. Δεν είναι το γλυκό του ζαχαροπλαστείου που κάνει τη ζημιά.
Η διατροφή μας περιλαμβάνει πολύ μεγάλες ποσότητες ζάχαρης αλλά και υδατανθράκων που με τη σειρά τους μετατρέπονται σε ζάχαρη όταν διασπώνται.

Μόδα για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011: Τα απαραίτητα!

Τι κι αν ο καιρός μας κάνει τσαλιμάκια; Η Άνοιξη έχει μπει επίσημα πλέον και οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ήδη κάνει τις προτάσεις τους στις απανταχού fashionistes! Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά τις τάσεις της νέας σεζόν όπως παρουσιάστηκαν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας!

Σινε-κακίες γένους θηλυκού

Η Glen Close γδέρνει χαριτωμένα σκυλιά, η Kathy Bates σπάει κυριολεκτικά κόκαλα, η Sharon Stone χρησιμοποιεί παγοκόφτη, αλλά… δεν κόβει πάγο και η Τασώ Καββαδία κάνει τις θανάσιμες πεθερές να μοιάζουν μαθητούδια κακίας.

Τα βερνίκια του καλοκαιριού

Το κλισέ του κόκκινου μανικιούρ-πεντικιούρ αποτελεί -ευτυχώς- παρελθόν καθώς ναι μεν αποτελεί σταθερή αξία στο σύμπαν της ομορφιάς αλλά υπάρχει έντονα ο κίνδυνος γίνει 100% βαρετό.



Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε επιτέλους μια δημοκρατικότερη στάση απέναντι στην παλέτα του καλοκαιριού, να επιλέξετε ποια χρωματική πρόταση σας ταιριάζει καλύτερα σε σχέση με το καθημερινό fashion προφίλ σας και εν τέλει να φορέσετε cool, chic& sexy τόνους στα άκρα. Ιδανικά, συνδυάστε κάθε χρώμα με κάθε εβδομάδα του καλοκαιριού!

Συμφιλιωθείτε με το σώμα σας.!

H εξωτερική μας εμφάνιση και ειδικά οι αναλογίες μας είναι κάτι που μας απασχολεί καθημερινά. Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς ένα άρθρο αφιερωμένο στην αποδοχή του σώματος μας :Η φύση δεν είναι τέλεια, γιατί να είστε εσείς;Τα πρότυπα ομορφιάς της εποχής αποδεικνύονται συχνά ιδιαίτερα βασανιστικά για τις περισσότερες γυναίκες.

Το τελετουργικό της τέλειας εμφάνισης

Η τέλεια εμφάνιση είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θέλουμε να πετύχουμε. Και ακριβώς αυτή η γυναικεία επιθυμία είναι που κινεί όχι μία, αλλά δύο τεράστιες βιομηχανίες, της μόδας και της ομορφιάς.

Φτιάξτε νέα φυτά από μοσχεύματα

Το να κάνεις νέα φυτά ριζώνοντας μικρά κομμάτια από μεγαλύτερα φυτά είναι ευκολότερο από ότι δείχνει αρχικά. Σαν τεχνική χρησιμοποιείται πολύ σε φυτά όπως το γεράνι, η ορτανσία, η φούξια και η γλιτσίνα για να απαριθμήσουμε μερικά. Υπάρχει μια ποικιλία μεθόδων που μπορείτε να ακολουθήσετε σχετικά με αυτόν τον τρόπο πολλαπλασιασμού.

Περιποίηση στα άκρα

Πόσες φορές έχετε αναγκαστεί να ξαναβάψετε ένα ή και περισσότερα νύχια (φτάνοντας τα νεύρα σας στα όριά τους) εξαιτίας ενός μικρού λάθους;

Εμείς, αφού την πατήσαμε άπειρες φορές, ρωτήσαμε και μάθαμε όλα τα …σκοτεινά μυστικά των μανικιουρίστ, γιατί, ναι, τα λάθη στο μανικιούρ διορθώνονται.

Η πρώτη Ισπανίδα στη Λεωφόρο της Δόξας

Η Πενέλοπε Κρους είναι η πρώτη ισπανίδα ηθοποιός που αποκτά αστέρι στην Χολιγουντιανή Λεωφόρο της Δόξας.

Το αστέρι με αριθμό 2.436 ανήκει πλέον στην 36χρονη ηθοποιό που έγινε μητέρα τον περασμένο Ιανουάριο.

Ήρθαν για να μείνουν....

Και δεν είναι μόνο ένα,αλλά 23 πανέμορφα μοντέλα,που όπως φαίνεται,δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τις πιο γνωστές πορνοστάρ.....

Nina Nina Nina Νai........

Πολύ αποκαλυπτική η Νίνα,και ...μας βγήκαν τα ματάκια...........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...