H μόδα ενάντια στο AIDS

Η αλυσίδα ρούχων H&M και οι Σχεδιαστές Εναντίον του AIDS ένωσαν τις δυνάμεις τους και ετοίμασαν μία νέα unisex συλλογή, προκειμένου να διαθωθεί παντού το μήνυμα για ασφαλές sex. Το χεράκι τους σε αυτό έβαλαν και κάποιοι διάσημοι, που φωτογραφήθηκαν για την καλοκαιρινή καμπάνια.
«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια unisex συλλογή με στοιχεία sport. Ήταν μια πραγματικά απελευθερωτική διαδικασία το να σκέφτεσαι πρώτα το ύφασμα και το σχέδιο που θες να έχει ένα ρούχο και στη συνέχεια το αν θα το φορέσει άντρας ή γυναίκα», λέει η Ann-Sofie Johansson, Head of Design στο H & M.

Οι διάσημοι που φωτογραφήθηκαν για την εν λόγω καμπάνια είναι οι: Selma Blair, Penn Badgley, Keri Hilson, Sky Ferreira, Akon, Nikki Reed, Ginnifer Goodwin, Scissor Sisters, Shiloh Fernandez και οι The Misshapes. 

"Νομίζω ότι είναι συμβολικό που η συλλογή είναι ανδρόγυνη, δεδομένου ότι η νόσος προσβάλλει άνδρες και γυναίκες. Είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, του οποίου θα πρέπει να γίνουμε όλοι κομμάτι της λύσης. Είναι μια ασθένεια που μπορεί να αποφευχθεί και είναι ιδιαίτερα τραγικό, όταν η άγνοια μας κρατά από την ασφάλεια », λέει η Selma Blair. 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...