Τα βερνίκια του καλοκαιριού

Το κλισέ του κόκκινου μανικιούρ-πεντικιούρ αποτελεί -ευτυχώς- παρελθόν καθώς ναι μεν αποτελεί σταθερή αξία στο σύμπαν της ομορφιάς αλλά υπάρχει έντονα ο κίνδυνος γίνει 100% βαρετό.



Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε επιτέλους μια δημοκρατικότερη στάση απέναντι στην παλέτα του καλοκαιριού, να επιλέξετε ποια χρωματική πρόταση σας ταιριάζει καλύτερα σε σχέση με το καθημερινό fashion προφίλ σας και εν τέλει να φορέσετε cool, chic& sexy τόνους στα άκρα. Ιδανικά, συνδυάστε κάθε χρώμα με κάθε εβδομάδα του καλοκαιριού!






Το δυναμικό πράσινο

Χρώμα αισιοδοξίας και έντονη απόδειξη χρωματικής αυτοπεποίθησης αποθεώθηκε ως δερμάτινη handbag στα σόου του Bottega Veneta, ενέπνευσε τις δημιουργίες του Proenza Schouler και απέκτησε ένα new age στρατιωτικό προφίλ στα ντεφιλέ του Louis Vuitton. Εσείς επιμείνετε στην ποπ πλευρά του.
Ταιριάξτε το με…καφέ δερμάτινα σανδάλια - all time classic item με προέλευση από το Μοναστηράκι, το νησί των ανέμων και όχι μόνο-και outfit στην απόχρωση της σοκολάτας, της καραμέλας και της άμμου.
Επιλέξτε το…Βερνίκι Pretty Edgy, Essie.



Το πολυτελές χρυσό

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι χρώμα υπεροχής. Λίγες το τολμούν και πολύ λιγότερες μπορούν να το υποστηρίξουν. Προς την χρυσοδάχτυλη κατεύθυνση κινήθηκε φέτος ο οίκος Balmain ο οποίος εισήγαγε τον όρο της «ροκ πολυτέλειας» στην γκαρνταρόμπα αλλά και το beauty case.

Ταιριάξτε το με… total black look και pencil φορέματα ή φούστες σε ουδέτερους τόνους. Δοκιμάστε το σε μία μόνο στρώση και απλώστε το αφήνοντας γυμνό ένα περιθώριο μερικών χιλιοστών από την βάση των νυχιών.

Επιλέξτε το…Βερνίκι Ritual Color Nail Lacquer, Helena Rubinstein.










Το ατίθασο τυρκουάζ

Αγαπημένη απόχρωση του Νεοϋορκέζου Marc Jacobs, του funky guru Matthew Williamson αλλά και της δικής μας Mary Katrantzou (London Fashion Week). Φορέθηκε φέτος σε look που παραπέμπουν σε πολύχρωμο ψηφιακό καμβά απενοχοποιώντας το μέχρι και σήμερα εκκεντρικό προφίλ του.
Ταιριάξτε το με…total jean look, λευκά φορέματα  –για μια μυκονιάτικη νότα στο outfit- και Hawaiian chic σορτσάκια ενώ επιμείνετε σε αυτό κυρίως αν είστε ξανθιά. 
Επιλέξτε το…Βερνίκι Le Vernis Nouvelle Vague 527, Chanel.
 


 

To funky κίτρινο

Ιδιάζουσα χρωματική περίπτωση με φανατικό κοινό από αρχής γενέσεως fashion κόσμου αντλεί τη δύναμή του από τις prêt a porter προτάσεις των Marni, Emilio Pucci και Bottega Veneta.
Ταιριάξτε το με…μονόχρωμα σύνολα έντονων χρωμάτων και επιχειρήστε το κυρίως αν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα.
Επιλέξτε το…Βερνίκι Exclusive No 120, Erre Due.






Το ζεστό μωβ

Γλυκιά και ασφαλής επιλογή με σεβαστή διάρκεια στο χρόνο και φειδωλά εναλλακτικά υπονοούμενα εντοπίζεται στις συλλογές σε overdose των John Galliano, Roberto Cavalli και Victor & Rolf.
Ταιριάξτε το με…φλοράλ δημιουργίες και- αν και δεν είμαστε φανατικές του συμβατικού χρωματικού σεταρίσματος μανικιούρ-πεντικιούρ- σε αυτή την περίπτωση είναι απόλυτα θεμιτό.
 Επιλέξτε το…Βερνίκι Super Shine, Seventeen.





To αστικό γκρι

Ο «επιμένων νικά» σε αυτή την περίπτωση καθώς ο πιο μουντός «κάτοικος» της παλέτας κατάφερε να πάρει εισιτήριο από τον χειμώνα στο καλοκαίρι. Γοήτευσε τους οίκους Max Mara, Balenciaga και Christian Dior και οφείλει να συμβεί το ίδιο και με εσάς.
Ταιριάξτε το με…εμπριμέ δημιουργίες και φροντίστε να περάστε από πάνω του πολλές στρώσεις από ένα γυαλιστερό top coat.
Επιλέξτε το…Βερνίκι Nail Lacquer Mystic Grey, Art Deco.




www.myself.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...