Τhink organic !

Koυκέτες από ακατέργαστο, χωρίς λούστρο και βερνίκια ξύλο, με αποθηκευτικούς χώρους προσφέρουν άνεση και εξοικονόμηση χώρου στο παιδικό δωμάτιο. Καλάθια και παιχνίδια από φυσικά υλικά δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας και επαφής με τη φύση. Για το στρώσιμο του κρεβατιού επιλέξτε οργανικά υφάσματα που:
  • Διευκολύνουν τη δερματική αναπνοή
  • Δεν προκαλούν κνησμούς και αλλεργίες
  • Προστατεύουν από τους μύκητες
  • Είναι θερμορυθμιστικά, δηλαδή μας κρατάνε ζεστούς τον χειμώνα και δροσερούς το καλοκαίρι!
Για το πάτωμα προτιμήστε οικολογικές μοκέτες από σισάλ, γιούτα, κοκκοφοίνικα και κάνναβη. Θεωρούνται υποαλλεργικές και αντιστατικές.




Ροφήματα από τον κήπο

Βότανα που θωρακίζουν την ευάλωτη γυναικεία υγεία

Κοινά βότανα που καλλιεργούνται εύκολα στον κήπο ή τη βεράντα μπορούν να δώσουν τη λύση σε προβλήματα υγείας που απασχολούν τις γυναίκες κάθε ηλικίας.




Σεξουαλικά παιχνίδια

Κάνε «παιχνίδι» στο κρεβάτι!

Αν θέλεις να «ανάψεις» λίγο τα πράγματα στο κρεβάτι, μία καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια παιχνίδια, για να διασκεδάσετε εσύ και η σύντροφος σου. Μπορείς να μάθεις κάποια απλά παιχνίδια, ιδίως αν δεν έχεις ανάλογες εμπειρίες



Η εντυπωσιακή Gwen Stefani...

Η Gwen Stefani έχει ιδιαίτερο στυλ και αυτό φαίνεται τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και στην καθημερινότητά της. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για τη βρετανική «Elle», ενώ οι φωτογραφίες της συνοδεύονται από μια συνέντευξη για τη ζωή της. «Πιστεύω ότι είμαι πραγματικά τεμπέλα.

Η ιδανική μου μέρα θα ήταν να μη σηκωθώ ποτέ από το κρεβάτι. Κανείς δεν με έχει ενημερώσει να κάνω κάτι, εάν δεν έχω πάθος γι΄αυτό», είπε για τον εαυτό της.

Τα bronzers είναι πάλι εδώ

Καταφθάνει η εποχή που όλες θα αναζητήσουμε το ιδανικό bronzer για μας. Η Mac μας βοηθάει στην αναζήτηση μας.
Ένα από τα πιο «δυνατά» προιόντα του μακιγιάζ είναι τα bronzers και η χρήση τους είναι αυτή που καθορίζει την τελική εικόνα σας. Μπορεί να σας δώσει την πιο θελκτική ηλιοκαμμένη όψη ή την απωθητική ξεροκαμμένη όψη.

Ουρά, αλογοουρά, κοτσίδα

Η ουρά στα μαλλιά μπορεί να έχει πολλές μορφές: σπορ, κυριλέ, καθωσπρέπει, νεανική, συνεσταλμένη, ξεμαλλιασμένη και πολλές ακόμη.

Αυτή τη σεζόν, μία μορφή της που φαίνεται ότι θα φορεθεί πολύ είναι αυτή που είναι πιασμένη χαμηλά στη βάση του κεφαλιού, σφιχτά μεν αλλά όχι υπερβολικά, αφήνοντας τα πλαϊνά των μαλλιών να είναι λίγο πιο χαλαρά από τα υπόλοιπα. Το λαστιχάκι κρύβεται έξυπνα με μία τούφα μαλλιών που γυρνάει γύρω του.








Μήπως είσαι σεξομανής και δεν το ξέρεις;

Συζητώντας για τις πρωταγωνίστριες του Sex and the City, ένας από τους χαρακτηρισμούς που τους δώσαμε ήταν «σεξομανείς». Συνηθίζουμε να αποκαλούμε συχνά έτσι άτομα που δείχνουν να είναι σεξουαλικά πιο ενεργά ή ακόμα και πιο απελευθερωμένα, αλλά στην πραγματικότητα ο εθισμός στο σεξ είναι κάτι πολύ πιο περίπλοκο και ενδεχομένως σοβαρό από όσο νομίζουμε.

Fashion Monster – H Βιομηχανία που δεν φθίνει ποτέ

Μια παγκόσμια αυτοκρατορία αισθητικής και γούστου, που κινεί εργατικά χέρια, δημιουργικά μυαλά και ανοίγει πολλά, μα πάρα πολλά πορτοφόλια, ένα ιερό τέρας, η Μόδα.
Σήμερα, η αυτοκρατορία αυτή συνεχίζει να παράγει συνεχώς συλλογές, αξεσουάρ, απόψεις και γραμμές. Ντύνει τις μικρές θεότητες της, τις fashion bloggers, το Hollywood, ακριβώς για να μας αναγκάσει , να μας επιβεβαιώσει την απόλυτη χρησιμότητα και αναγκαιότητα της. Κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει ποιο είναι μυστικό της – επιβίωσε ακόμα και του κραχ του 2008 στην Αμερική, της σημερινής κρίσης στην Ευρώπη, στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, είναι οριστικό, η μόδα είναι άφθαρτη.



Υφάσματα σε νέους ρόλους

Ντύνουν κάθε «πτυχή» της καθημερινότητάς μας. Οι ποικιλίες, τα μοτίβα και εν τέλει η επιλογή σε υφάσματα και ταπετσαρίες μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Αρκεί να γνωρίζει κανείς τις τάσεις και τους σωστούς συνδυασμούς!
Οι πιο πρόσφατες τάσεις περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ταπετσαρίας σε ένα μόνο τοίχο για να τονιστεί και να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον ή για να αναδειχτεί κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού όπως ένα αδιάφορο τζάκι για παράδειγμα. Για ένα πιο αρμονικό σύνολο χρησιμοποιήστε το compose ύφασμα της ταπετσαρίας στα μαξιλάρια του καναπέ. Οι σκούρες αποχρώσεις, όπως το σοκολατί ή μελιτζανί, και οι αποχρώσεις του καφέ δίνουν έντονο παρόν.

Σκοτώνουν τα λιποκύτταρα με υπερήχους

Πόλεμο στα λιποκύτταρα κήρυξαν οι βρετανοί επιστήμονες, οι οποίοι αποφάσισαν να τα αντιμετωπίσουν επιτέλους οριστικά. Αντί να τα συρρικνώσουν σε μέγεθος, όπως επιτυγχάνεται με τις συνήθεις πρακτικές, ανακάλυψαν τεχνική που τα εξουδετερώνει μια για πάντα. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος βασίζεται στη χρήση υπερήχων και επιτρέπει την απώλεια βάρους χωρίς νυστέρι. 







ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Το κόκκινο είναι ιδιαίτερα ευοίωνο και χρησιμοποιείται για την προσέλκυση της καλοτυχίας. Από το πιο απαλό ροζ μέχρι το πιο βαθύ κόκκινο προσφέρει θετική ενέργεια στον κήπο σας. Η καλύτερη θέση για το κόκκινο είναι νότια, επειδή εκεί κυριαρχεί η ουσία του κόκκινου, το στοιχείο της φωτιάς. Ανεξάρτητα πάντως από αυτή την επισήμανση, το κόκκινο, σε όποια θέση και αν τοποθετηθεί, φέρνει την θετική ενέργεια (To Γιανγκ αντιπροσωπεύει την πιο ενεργητική και θερμή πλευρά)

Fit σε κάθε ηλικία

Η γυμναστική δεν είναι ταυτόσημη με ιδρωμένα νεανικά σώματα που ξεφυσάνε κάτω από την μπάρα! Ένας υγιής οργανισμός σε ένα καλοσχηματισμένο σώμα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο κάποιων, αλλά ζητούμενο για κάθε ηλικία. Τι είδους, όμως, άσκηση να επιλέξετε σε κάθε φάση της ζωής σας και πώς θα ανταποκριθούν τα οστά και οι μύες σας στην απόφασή σας αυτή; Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνετε στη γυμναστική και με ποιους τρόπους μπορείτε να αποφύγετε μελλοντικούς πόνους και ενοχλήσεις;

Βραχιόλι προσευχής σχεδιασμένο για τα θύματα του Τσουνάμι διά χειρός Lady Gaga

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο τα θύματα της τεράστιας καταστροφής στην Ιαπωνία.
Θυμάστε εκείνη τη μόδα που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία πριν κάποια χρόνια, με τα βραχιολάκια σιλικόνης σε διάφορα χρώματα που το καθένα αντιπροσώπευε από κάποιον ανθρωπιστικό σκοπό και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους πήγαιναν σε ιδρύματα κατά αρρωστιών ή για την στήριξη σεισμοπαθών κ.ο.κ.;








Νικήστε τα προβλήματα της σεξουαλικής ζωής

Κομμάτι της καθημερινότητας, σωματική και ψυχική ανάγκη, πηγή ικανοποίησης, μέσο έκφρασης συναισθημάτων, μορφή επικοινωνίας, μοίρασμα και προσέγγιση: αυτό αποτελεί -ή αναμένεται να αποτελεί- για τους περισσότερους από εμάς το σεξ.




Glass Stories

Υπάρχει ένας λόγος που το 74% των ευρωπαίων καταναλωτών προτιμούν τις γυάλινες συσκευασίες για τα τρόφιμα και τα ποτά τους : η ικανότητα του γυαλιού να διασφαλίζει τόσο την υγιενή και τη γεύση των προϊόντων, αλλά και η φιλικότητά του προς το περιβάλλον. Έτσι, όταν πρόκειται για τη γεύση, οι γυάλινες φιάλες και τα γυάλινα βάζα, στα σίγουρα θα διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων και των ποτών σας.









Γωγώ Μαστροκώστα: «Θέλω να κάνω δεύτερο παιδί, ακόμη και αν δε μου το επιτρέψουν οι γιατροί»

Η Γωγώ Μστροκώστα μίλησε εκ βαθέων στο ΘΕΜΑ PEOPLE για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τον σύζυγό της Τραϊανό και την πιθανότητα να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι. Στις 11 Δεκεμβρίου 2008, η Γωγώ έχοντας στην αγκαλιά της, την μόλις 4 ημερών κορούλα της, διαπιστώνει ότι πρέπει να δώσει τη δική της μάχη με την επάρατη νόσο. Τον καρκίνο. Έκλεγε ασταμάτητα κι έλεγε τότε: »Πόσο με τρομάζει, Θεέ μου, το ένστικτό μου κάποιες φορές. Θέλω απαντήσεις. Έχω ανάγκη από απαντήσεις.»




Φαρκάς Καντάφι: η σύζυγος του ηγέτη της Λιβύης κατέχει 20 τόνους χρυσού

Από την έναρξη της εξέγερσης στη Λιβύη στις 17 Φεβρουαρίου η Πρώτη Κυρία της χώρας Safia Farkash έχει εξαφανισθεί από το προσκήνιο, σε αντίθεση με την τακτική που ακολούθησαν στις αντίστοιχες περιπτώσεις οι γυναίκες των προέδρων της Τυνησίας και της Αιγύπτου.
Όπως μεταδίδει το Al Arabiya η Farkash έχει στην κατοχή της τεράστιο πλούτο αλλά και μεγάλη επιρροή.



Η νέα θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης

Θεραπεία Κοριφολλιτροπίνης άλφα:
Μία ένεση αντί για επτά με λιγότερη ταλαιπωρία για τις γυναίκες 

Η νέα θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης με Κοριφολλιτροπίνη άλφα είναι πλέον διαθέσιμη στη χώρα μας. H Κοριφολλιτροπίνη άλφα υπόσχεται στις γυναίκες λιγότερη ταλαιπωρία στον κύκλο θεραπείας. Πλέον αρκεί μια μόνο ένεση, αντί για επτά ενέσεις της γνωστής – μέχρι σήμερα - θεραπείας με γοναδοτροπίνες.






Πάνω στον καμβά της πραγματικότητας, η φαντασία υφαίνει νέα σχήματα

ΟΝΕΙΡΑ. "Μια σειρά ήχων, εικόνων, ιδεών, συναισθημάτων και άλλων αισθήσεων κατά τη διάρκεια του ύπνου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ονειρεύεται", μας ενημερώνει ο ψυχολόγος κ.Ιορδανίδης.
Όλοι μας ανεξαιρέτως ήθους, χαρακτήρα, κοινωνικότητας ή οικονομικής κατάστασης, αφηνόμαστε στα κέφια του θεού Μορφέα. Όταν τα 3/10 της ζωής μας ξοδεύονται στον ύπνο και το 1/10 από αυτό στα όνειρα (50.000 ώρες σε 6 χρόνια), συνειδητοποιούμε πως σπαταλάμε άθελά μας πολύ περισσότερο χρόνο σε αυτά, από όσο νομίζουμε. Αξίζει λοιπόν να τα ερευνήσουμε.

Διακόσμηση σπιτιού: Τάσεις και... προτάσεις

Οι βιτρίνες έχουν, εδώ και καιρό, πλημμυρίσει με τις καινούργιες ανοιξιάτικες-καλοκαιρινές συλλογές από ρούχα και παπούτσια και οσονούπω θα τις επισκεφτείτε για να κάνετε τα ανοιξιάτικα ψώνια σας και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Το σπίτι σας όμως το σκεφτήκατε; Δε νομίζετε πως χρειάζεται και αυτό μία ανανέωση;









Σε θέλει αν...

Υπάρχουν κάποια σημάδια που δηλώνουν ότι ο άντρας που έχετε δίπλα σας γίνεται δικός σας όλο και πιο πολύ…
1. Παραγγέλνει μπριζόλα. Ακόμα κι αν μυστικά προτιμάει τα ζυμαρικά, θα προτιμήσει μια πιο macho επιλογή για να.προβάλει την αρρενωπότητά του, σύμφωνα με μελέτη του Northwestern University.
Έτσι αν συνεχώς προτιμά κάτι ανδρικό όπως ένα μεγάλο ζουμερό κομμάτι κρέας ,να ξέρεις θέλει να σε εντυπωσιάσει.

Το Feng Shui... πιάνει δουλειά

Με ένα σύντομο αναλογισμό του καθημερινού μας 24ώρου, μπορούμε εύκολα να υπολογίσουμε πώς μοιράζουμε –πάνω κάτω- το χρόνο μας.








Δέκα ιδέες για... καλές ιδέες

Μία καλή ιδέα είναι το εναρκτήριο σημείο, το έναυσμα για οτιδήποτε κάνουμε, το κίνητρο της δράσης και το στοιχείο που χαρακτηρίζει τις επιτυχημένες δουλειές. Δυστυχώς, όμως, είναι συχνά και το δυσκολότερο μέρος του εγχειρήματος. Πολλές φορές η έμπνευση μας εγκαταλείπει, με αποτέλεσμα να αναζητάμε για ώρες μια ιδέα, μάταια.
Τις καλύτερες ιδέες μερικές φορές τις έχουμε όταν βρισκόμαστε σε καινούριες συνθήκες, πέρα από τα συνηθισμένα, και όντας προετοιμασμένοι για τη στιγμή της επιφοίτησης.


5 ταξίδια για να... τονώσετε τον έρωτά σας

Είναι κάποιες φορές που, ακόμα και τα μεγαλύτερα ειδύλλια –αυτά που χαρακτηρίζουμε «κινηματογραφικά», που διαθέτουν, μεταξύ άλλων, την τέλεια χημεία και το τέλειο timing– χρειάζονται μια ένεση αναζωογόνησης. Είτε λόγω πολυκαιρίας, είτε λόγω αυξημένων επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων που βάζουν τη σχέση σε δεύτερη μοίρα, η… τόνωση του έρωτα καθίσταται επιτακτική ανάγκη –για να μην πούμε μονόδρομος, προς αποφυγήν του αδιεξόδου.

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

Τα αιθέρια έλαια είναι ουσίες που περιέχονται στα  άνθη, φύλλα, φλοιούς, ρίζες, σπόρους και  καρπούς διαφόρων φυτών και δένδρων. Εξάγονται με τη μέθοδο της απόσταξης και η επαφή τους με τον οργανισμό μας επιτυγχάνεται με την απορρόφησή τους από το δέρμα, αλλά και μέσω της όσφρησης, 
 
Η χρήση τους χρονολογείται πριν από τη 2η χιλιετηρίδα π.Χ. από τους Κινέζους, τους Αιγύπτιους και τους Έλληνες, μέσω των οποίων διαθόθηκε στους Ρωμαίους και έφτασε μέχρι το Μεσαίωνα. 

Μιλώντας δημόσια: Αντιμετωπίστε τη νούμερο ένα φοβία

Ελάχιστοι άνθρωποι νιώθουν άνετα όταν μιλούν δημόσια. Η δημοφιλέστερη φοβία όλων των εποχών έχει χαρίσει ισχύ σε ανθρώπους που κανονικά δεν την άξιζαν, ακριβώς γιατί δεν είχαν καμία άλλη ικανότητα, πέραν του να υπνωτίζουν τα πλήθη όταν μιλούσαν. Και το αντίθετο: έχει στερήσει από ικανούς ανθρώπους την αναγνώριση, την επιτυχία και την εξέλιξη στην καριέρα τους. Δυστυχώς ή ευτυχώς, όλοι κάποια στιγμή χρειάζεται να έρθουμε αντιμέτωποι με τις φοβίες μας.










Στυτική δυσλειτουργία: Επτά «σκληρές» αλήθειες

Τσακωμοί, στεναχώρια, άγχος, χωρισμός. Οι συνέπειες της διαταραχής στην στυτική λειτουργία του άνδρα σε μία σχέση- αλλά και στην ψυχολογία του- δεν είναι αμελητέες.






Γίνε το Doll Icon του Dior

Ανεπαίσθητα αιθέριο αυτό τι στυλ έχει κάποια χαρακτηριστικά όπως είναι οι πέρλες συνδυασμένες με δέρμα και απαλό μέταλλο, οι φυσικοί τόνοι και οι αποχρώσεις του ροζ που εντυπωσιάζουν με μία πινελιά λάμψης στα χείλη.













Το φαρμακείο της φύσης

10 βήματα υγείας

 
1. Είναι γνωστή η θαυματουργή δράση της αλόης. Χρησιμοποιήστε τη σε μορφή τζελ για να απαλύνετε τα εγκαύματα, αλλά και για να προσφέρετε ενυδάτωση στο δέρμα σας.

Ναί ή όχι στα βιολογικά τρόφιμα;

Το βασικό επιχείρημα για την υποστήριξή τους είναι ότι είναι πιο πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και πιο ασφαλή για την υγεία ως μη μολυσμένα με φυτοφάρμακα αντιβιοτικά ή ορμόνες, ενώ το μεγάλο τους μειονέκτημα παραμένει η ακριβή τους τιμή.
Στον ακόλουθο οδηγό θα σας λυθούν όλες οι απορίες για το τι είναι, πώς πιστοποιούνται, πώς τα ξεχωρίζουμε και πού υπερέχουν τα βιολογικά τρόφιμα..




Σεξ και νούμερα: Το μέγεθος μετράει

Παρ’ όλο που όλοι ξέρουμε, ήδη από το πρώτο μάθημα στατιστικής στο σχολείο, πως καμία έρευνα δεν μπορεί να είναι εκατό τοις εκατό αξιόπιστη –γιατί κανένας ερευνητής δεν μπορεί να πάρει πόρτα-πόρτα όλον τον πλανήτη ζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματά του–......



Οι υγιείς μητέρες γεννούν γοητευτικά παιδιά

Μια νέα μελέτη στις ΗΠΑ προσπαθεί να συνδέσει την έννοια της γοητείας σε έναν άνθρωπο με έναν εντελώς «πεζό» βιοχημικό μηχανισμό. Η γοητεία παρέχει πολλαπλά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε έναν άνδρα ή μια γυναίκα από τη γέννηση ως τον θάνατο, καθώς οι γοητευτικοί άνθρωποι θεωρούνται πιο υγιείς, πιο έξυπνοι, είναι πιο αγαπητοί και στατιστικά έχει διαπιστωθεί ότι έχουν περισσότερους συντρόφους, καλύτερες δουλειές και περισσότερα χρήματα.



Το ταμπού του ψυχολόγου

Όλοι μας αντιμετωπίζουμε καθημερινά μικρά ή μεγάλα προβλήματα και όλοι -ή σχεδόν όλοι- νιώσαμε κάποια στιγμή στην ζωή μας τόσο δυσάρεστα, δυσβάσταχτα συναισθήματα, τα οποία πιθανώς δημιούργησαν εμπόδια ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές μας συναναστροφές.

Abajour: Δείξε μου το καπέλο σου…!

Καρό, ριγέ, λουλουδάτο, με έντονο χρώμα, ακόμα και ταπετσαρία. Τα φωτιστικά αλλάζουν καπέλα (!) και απαρνούνται την κλασική επιλογή: του φλατ κρεμ! Με τους ειδικούς τεχνίτες να εξαφανίζονται σιγά-σιγά, ο παραδοσιακός τρόπος ραφής, αλλά και η δυνατότητα αντικατάστασης των παλαιών γυαλιών και αμπαζούρ, έχουν γίνει πια δυσεύρετα!









Η πιο… Χοτ οπαδός!

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από την πορνοστάρ που υποστηρίζει τους All Boys
Η Μιλένα Χοτ είναι διάσημη πορνοστάρ στην Αργεντινή και φανατική φίλαθλος των All Boys. Μάλιστα, έκανε και γυμνή διαμαρτυρία έξω από τα.γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την κακή διαιτησία.




Η έλλειψη ύπνου οδηγεί στο ρίσκο και στην παράλογη αισιοδοξία

Στην εμφάνιση μιας υπέρμετρης αισιοδοξίας καθώς και στην ροπή προς δραστηριότητες που ενέχουν ρίσκο έχουν οι άνθρωποι που στερούνται τον ύπνο, σύμφωνα με αμερικάνικη επιστημονική έρευνα.

Οι επιστήμονες με επικεφαλής τον Βινόντ Βενκατραμάν της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ντιούκ, χρησιμοποίησαν την τεχνική της μαγνητικής απεικόνισης του εγκεφάλου, για να μελετήσουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων που πέρασαν μια νύχτα με λίγο και ταραγμένο ύπνο, σε σχέση με όσους κοιμήθηκαν κανονικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...