Ουρά, αλογοουρά, κοτσίδα

Η ουρά στα μαλλιά μπορεί να έχει πολλές μορφές: σπορ, κυριλέ, καθωσπρέπει, νεανική, συνεσταλμένη, ξεμαλλιασμένη και πολλές ακόμη.

Αυτή τη σεζόν, μία μορφή της που φαίνεται ότι θα φορεθεί πολύ είναι αυτή που είναι πιασμένη χαμηλά στη βάση του κεφαλιού, σφιχτά μεν αλλά όχι υπερβολικά, αφήνοντας τα πλαϊνά των μαλλιών να είναι λίγο πιο χαλαρά από τα υπόλοιπα. Το λαστιχάκι κρύβεται έξυπνα με μία τούφα μαλλιών που γυρνάει γύρω του.








Απόλυτα ίσια και καλοχτενισμένα, αφήνουν το χρώμα να αναδειχθεί –ειδικά αν υπάρχουν ανταύγειες ή διχρωμίες στα μαλλιά. Η ίδια η ουρά είναι καλοχτενισμένη μπορεί να είναι ίσια κομμένη στο τέλος ή να έχει κάποιες μικρές ανομοιομορφίες, που είναι πιθανότερο να υπάρχουν αν το μήκος των μαλλιών είναι πολύ μακρύ –όπως επιβάλλει φέτος η μόδα.

Για να είστε σίγουρες ότι θα είναι απόλυτα λεία χρησιμοποιήστε πριν τα πιάσετε ένα προϊόν styling που ελέγχει το φριζάρισμα και αφού τα πιάσετε ένα προϊόν λάμψης που θα απλώσετε βάζοντας το στις παλάμες σας τις οποίες θα περάσετε όλα τα μαλλιά σαν να τα χαϊδεύετε.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...