H&M: Η συλλογή Wateraid 2011, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Η εταιρία H&M στηρίζει τον αγώνα της Wateraid για 9η χρονιά,λανσάροντας μια συλλογή σχεδιασμένη αποκλειστικά για αυτόν το λόγο.

Η Wateraid είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός με στόχο το καθαρό και ασφαλές νερό για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Αγάπη μου... είναι η σειρά σου!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Εγώ πότε θα γίνω μάνα???

Αν δεν έχετε θέσει ποτέ στον εαυτό σας ποτέ το άνωθι ερώτημα μην ανησυχείτε. Δεν είστε η μόνη.
Σύμφωνα με τους λαϊκούς θρύλους, τους αστικούς μύθους και τις (κάπως επιβεβαιωμένες) φήμες οι γυναίκες με το που πλησιάζουν/ φτάνουν/ ξεπερνούν το όριο των 30 μεταμορφώνονται σε θεριά ανήμερα.

Χειροποίητα κοσμήματα Majo – συλλογή Chic&Cheap

Ένα κόσμημα λέει πολλά γι’ αυτές που το δημιουργούν, αλλά και γι’ αυτές που το επιλέγουν. Στο κομμάτι της δημιουργίας είναι η Μαρία και η Ιωάννα, ή MaJo, όπως βαφτίσανε την κοινή τους προσπάθεια από τα αρχικά των ονομάτων τους.

Ο σύντροφός μου βλέπει πορνό και με ενοχλεί. Τι να κάνω;

Πήγες να βάλεις ένα DVD να δεις και μέσα ήταν μια ταινία πορνό. Πριν δυο μέρες δεν ήταν εκεί, άρα κάποιος την είδε. Εσύ όχι... Καθώς έκανες google για ένα θέμα της δουλειάς είδες ότι κάποιος άλλος είχε επισκεφτεί διάφορες σελίδες με πορνό περιεχόμενο... Και κάποια στιγμή που κάτι σου έδειχνε στο κινητό του είδες διάφορα βιντεάκια ερωτικού περιεχομένου...

Εκεί που ήταν εκκλησία και θέατρο

Κτίστηκε το 1867 και αρχικά ήταν εκκλησία, στη συνέχεια έγινε θέατρο και προοριζόταν για κατεδάφιση όταν το αγόρασαν οι τωρινοί ιδιοκτήτες για να το μετατρέψουν, με τη βοήθεια των αρχιτεκτόνων του γραφείου Willis Greenhalgh Architects, σε δύο πολυτελείς κατοικίες. Το κτίριο θεωρείτε κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς του Brisbane της Αυστραλίας.

Τολμήστε: Φορέστε παπούτσια... κόσμημα

Όταν το 1895 ο Τσέχος Ντανιέλ Σβαρόφσκι άνοιξε μία μικρή επιχείρηση επεξεργασίας κρυστάλλων στο Βάτενς της Αυστρίας, όσο αισιόδοξος και αν, σίγουρα δεν είχε στο μυαλό του ότι τόσα χρόνια μετά το όνομά του θα ήταν τόσο γνωστό.

Πολύτιμα στολίδια επί... κεφαλής

Τα κοσμήματα δεν είναι μόνο για τα χέρια και το λαιμό. Οι celebrities που εμφανίστηκαν στο Met Gala τίμησαν τα μαλλιά τους με πολύτιμα κοσμήματα, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος του Cosmopolitan. Στο πλάι ή επάνω, σε στέκα ή σε τύπου τιάρα, όλες οι εκδοχές εμφανίστηκαν μπροστά στις κάμερες.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Κάνουν «κρακ» οι αρθρώσεις σας;

Κάτι προσπαθούν να σας πουν.

Πολλές φορές ακούτε διάφορα «κρακ» που κάνει το σώμα μας, και αναρωτιέστε αν έχουν κάποιο νόημα και ποιό είναι αυτό. Γιατί κάνουν οι αρθρώσεις μας αυτούς τους θορύβους και τι προσπαθούν να μας πουν;

Pull and Bear Παπούτσια Καλοκαίρι 2011

Τα παπούτσια Pull and Bear για το καλοκαίρι  αυτό, θα σε συντροφεύσουν από το πρωί ως το βράδυ. Μπαλαρίνες , peep toe, πέδιλα και πλατφόρμες με ύφασμα και flat σανδάλια σε χρώματα όπως το κόκκινο, το nude, το πράσινο και το μπλε θα συμπληρώσουν τις εμφανίσεις σου!
Δείτε την Collection Pull and Bear Παπούτσια Καλοκαίρι 2011:

Ανεπιτήδευτος sexy κότσος!

Ποιος είπε ότι ο κότσος είναι συντηρητικό χτένισμα;
Όχι.. με την σωστή τεχνική!
Δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα sexy ανεπιτήδευτο κότσο που είναι τέλειος για τις ζεστές μέρες που μας έρχονται σύντομα!

Τα μυστικά της μάσκαρας

Υπάρχουν ημέρες που το μακιγιάζ αποτελεί τον χειρότερο εχθρό μου και απλά επιθυμώ να αφήσω το πρόσωπό μου να αναπνεύσει χωρίς μέικ-απ, κονσίλερ, σκιές, κραγιόν και όλα τα συναφή.

Ακόμη κι αυτές τις ημέρες, όμως, τη μάσκαρα δεν την αποχωρίζομαι, καθώς αποτελεί τον πιο απλό τρόπο για να τονίσω τα μάτια μου και το βλέμμα μου και να συνεχίσω να φαίνομαι φυσική.

Αέρας καλοκαιρινής ανανέωσης από το bonprix.gr

Ο καιρός προσπαθεί να μας πείσει πως το καλοκαίρι θα αργήσει, εμείς όμως είμαστε σίγουροι πως έχει ήδη έρθει. Η ανανέωση της διάθεσης μας είναι αναγκαία και για να το πετύχουμε αυτό, επιβάλλεται ανανέωση του σπιτιού και της γκαρνταρόμπας μας. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα, απλά έξυπνες ιδέες και συνδυασμοί στο στυλ και και στα χρώματα.

Νευρική ανορεξία, νευρική βουλιμία και οι επιπτώσεις τους στα δόντια

Έρευνες που έχουν γίνει σε αθλητές και φοιτητές αποδεικνύουν ποσοστό συχνότητας νευρικής ανορεξίας στις γυναίκες 0,03% και νευρικής βουλιμίας 1% στις γυναίκες και 0,1% σε άνδρες.
Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 8 περιπτώσεις σε πληθυσμό 100,000 ατόμων για την ανορεξία και σε 12 περιπτώσεις ανά 100,000 ατόμων για την νευρική βουλιμία.

Georgina Skalidi Clutches Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011

Έχοντας σπουδάσει σχέδιο μόδας και έχοντας ασχοληθεί με το styling, η Τζωρτζίνα Σκαλίδη σχεδιάζει και κατασκευάζει clutches, τον πιο hot τύπο τσάντας. Τα ιδιαίτερα δέρματα που χρησιμοποιεί είναι εξ ολοκλήρου δουλεμένα στο χέρι!

Ποιο είναι το κούρεμα που σας ταιριάζει;

Το κεφάλι είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μας. Η αντανάκλαση της καλαισθησίας, του γούστου, της αντίληψης για το ωραίο...
Σημαντικό ρόλο στην όλη εμφάνιση έχει το κόψιμο και το χτένισμα των μαλλιών μας.

Ζώδια & Σχέσεις! Πόσο εύκολα δεσμεύεστε?

Σχέσεις! Πόσο δύσκολες είναι, όχι μόνο για να φτιαχτούν, αλλά ακόμα περισσότερο για να μείνουν και να αντέξουν τη σκληρή καθημερινότητα. Τα άστρα το μόνο που μπορούν, είναι να συμβουλέψουν, αλλά ο άνθρωπος είναι αυτός που παίρνει τη τελική απόφαση! Kάνετε εύκολα σχέσεις? .

Προς αναζήτηση του τέλειου tank…

Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο στη μόδα από το απλό, το λειτουργικό, το ευκολοσυνδύαστο. Back to basics προστάζουν οι σχεδιαστές και ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος αυτής της τάσης είναι το tank top.
Τα tanks φαίνεται να έχουν κυριαρχήσει για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας και θα συνεχίσουν να το κάνουν, αφού πρεσβεύουν το ευκολοφόρετο και άνετο ντύσιμο.

Mulberry: Γιορτάζει τα 40 Χρόνια με ένα Συλλεκτικό Βιβλίο

Ο οίκος Mulberry γιορτάζει τα 40 του χρόνια με ένα συλλεκτικό βιβλίο!

Εικαστικά το βιβλίο έχει επιμεληθεί το design studio Construct, ενώ το βιβλίο περιγράφει μια ιστορία 40 χρόνων του γνωστού οίκου.

Βάλτε το...ουράνιο τόξο στο μακιγιάζ σας

Εντονα χείλη και μάτια: αυτή είναι η νέα τάση για την Ανοιξη- Καλοκαίρι 2011. Υπερβολικό; Οχι τόσο, αν σκεφτεί κανείς ότι το χρώμα μόνο τη διάθεση μπορεί να μας φτιάξει.

Ενα ουράνιο τόξο πλημμύρισε τα ανοιξιάτικα fashion shows και τα έντονα χρώματά του επικάθισαν στα πρόσωπα των νεαρών μοντέλων.

Η Penelope Cruz μιλάει για τον γιο της Leo

Η διάσημη ηθοποιός Penelope Cruz σε πρόσφατες δηλώσεις της αναφέρθηκε στον ερχομό του πρώτου της παιδιού, του γιού της Leo, που απέκτησε με τον σύζυγο της Javier Bardem τον Ιανουάριο και το πώς η γέννηση του της άλλαξε τη ζωή.

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Αποθήκευσε σωστά & εύκολα τα χειμωνιάτικά σου

Φτάνει πια. Ο Μάιος έχει φτάσει και ο καιρός θα μας τρελάνει. Μια κρύο μια ζέστη. Όπως και να είναι πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο χειμώνας έφυγε, οπότε την καρνταρόμπα σου πρέπει να την αλλάξεις και να βγάλεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα. Όσο και να το καθυστερείς δεν το γλιτώνεις. Είτε νωρίτερα είτε αργότερα, από τα χεράκια σου θα περάσει και αυτό. Οπότε, απλά πάρ' το απόφαση και ξεκίνα.

Melina May: Το επώνυμο στο σπίτι σας!!!

Προσφορές και εκπτώσεις στο Online Shop MelinaMay.com,

το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με τις πιο ακαταμάχητες προσφορές και εκπτώσεις σε 100% αυθεντικές επώνυμες μάρκες, απ΄ όλο τον κόσμο, αποκλειστικά για σένα! Κάθε εβδομάδα και νέες προσφορές έως -80% σε γυναικεία, παιδικά και ανδρικά επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, είδη ταξιδίου!Δείτε τις προσφορές εδώ

Ποιότητα ζωής: είναι στο χέρι σου

Αν η καθημερινότητα σας εκνευρίζει και σας κουράζει, τότε πιθανότατα να σας βοηθήσουν οι παρακάτω συμβουλές:

Έκθεση του Charlie Le Mindu στο Μουσείο Μπενάκη

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους σύγχρονους καλλιτέχνες, γνωστός στο ευρύ κοινό και από τις συνεργασίες του με τη Lady Gaga και την Mylène Farmer, δημιουργός «υψηλής κομμωτικής» και σχεδιαστής μόδας, ο Charlie Le Mindu, έρχεται στην Αθήνα, στο πλαίσιο της έκθεσης «Arrrgh! Τέρατα και Σημεία στη Μόδα».

E-Shopping! Ρούχα, ηλεκτρικές συσκευές και gadgets με έκπτωση μέχρι 80%

H καφετιέρα espresso θεωρείται από πολλούς πολυτέλεια ενώ για άλλους είναι βασικό αξεσουάρ της κουζίνας! Στο site apothema.gr θα τη βρεις στα 136 ευρώ και θα έρθει στο σπίτι σου σε 2-4 ημέρες! Δεν θα χρειαστείς ούτε πιστωτική κάρτα αφού θα πληρώσεις στον υπάλληλο που θα την παραδώσει!

10 μυστικά για υπέροχα χείλη

Το κύριο όπλο αποπλάνησης των γυναικών είναι το κόκκινο κραγιόν.

Ταιριάζει σε όλα τα χρώματα δέρματος και σας κανει ακαταμάχητες!

Η Gisele έκανε πραγματικότητα το όνειρο της Victoria

Εκτός από... αμφιβόλου ποιότητας τραγουδίστρια στο πάλαι ποτέ επιτυχημένο συγκρότημα «Spice Girls» και σύζυγος του David Beckham, η Victoria Beckham δηλώνει, εσχάτως, και σχεδιάστρια μόδας.

Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιακά fit

Χωρίς να καταφεύγει σε extreme δίαιτες, κάνει το πιο λογικό που μπορεί να κάνει μια γυναίκα, προσέχει τη διατροφή της. Όχι, σε βαθμό που να της γίνεται εμμονή όμως. Για παράδειγμα, μπορεί κάποια φορά όπως όλοι μας να παρασυρθεί, με ένα γεύμα πολλών θερμίδων.

Η 46άρα που κάνει πασαρέλα σαν 25άρα


Στο πρόσωπό της δεν υπάρχει ούτε σκιά ρυτίδας και το σώμα της είναι άψογο, ενώ με το αλαβάστρινο δέρμα της θα μπορούσε να διαφημίσει αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας. Είναι η Κρίστεν Μακ Μέναμι, που στα 46 της χρόνια πόζαρε με μπικίνι στο εξώφυλλο της «Vogue» και απέδειξε ότι και με άσπρα μαλλιά μια γυναίκα δεν παύει να είναι όμορφη και ελκυστική.

Οι συμβουλές της Μαρίας Μενούνος

Το «The EveryGirl’s Guide to Life» είναι το νέο βιβλίο της ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας και ηθοποιού Μαρίας Μενούνος. Πρόκειται για ένα οδηγό για τη ζωή και συγκεκριμένα για μια «πράσινη» στάση απέναντι στη ζωή, που αφορά στις γυναίκες.

Τρύφωνας Σαμαράς: Η συνάντηση με την Ευγενία Μανωλίδου

Όσα λέει ο ίδιος για τις εξελίξεις στο DWTS και τον πιθανό νικητή

Την Παρασκευή 29 Απριλίου, στις 2.00 το μεσημέρι, η Ευγενία Μανωλίδου συνάντησε τον Τρύφωνα Σαμαρά, στο κομμωτήριό του, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου 30, ώστε να κάνει δοκιμές, αλλά και κάποιο γύρισμα για το DWTS Daily –που μεταδίδεται κατά τη διάρκεια του 10 Με 1 Μαζί στον ΑΝΤ1– που να αφορά σε διαφορετικά χτενίσματα, τα οποία έχουν σχέση με το χορό.

Πάριος -Παλαιολόγου: Ξανά μαζί;

Φήμες θέλουν ένα παλιό έρωτα να ξαναφουντώνει, ο λόγος για τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός είχαν περάσει μια έντονη σχέση, που κατέληξε σ' έναν απρόσμενο χωρισμό.

Μόλις τα εντοπίσαμε και τα λατρέψαμε! Τattoo χειλιών!

Θυμάσαι τα Blizx που σου είχαμε δείξει; Αν όχι μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το βίντεο. Πριν, όμως, από αυτό ζητώ την προσοχή σου! Γιατί κάτι αντίστοιχο με τα stickers στα νύχια σου έχουμε και για τα χείλη!

Διαλέξτε τη μέθοδο αποτρίχωσης που σας ταιριάζει

Το καλοκαίρι πλησιάζει και είμαι σίγουρη ότι το θέμα της εντατικής αποτρίχωσης αρχίζει να σας απασχολεί όλο και περισσότερο.

Γι’ αυτό και συγκέντρωσα όλες τις μεθόδους, προκειμένου να βρείτε αυτή που ταιριάζει σε εσάς και τις συνήθειές σας και να μπείτε σε… πρόγραμμα.

Κουρτίνα Laser

Μπορεί να χαρακτηριστεί και σύγχρονη δαντέλα, καθώς όλη η επιφάνειά της είναι διατρητή με απλά ή περίτεχνα σχέδια, μόνο που στην κουρτίνα Laser (λέιζερ) τα κενά δεν γίνονται με βελόνι και κλωστή, αλλά με ακτίνες Laser, εξ ου και το όνομα.

Πώς να αντιμετωπίσετε τα αγριόχορτα χωρίς την χρήση χημικών

Tα ονομάζουμε «ζιζάνια» και ραντίζουμε με τοξικά για να τα καταστρέψουμε. Πολλά λάθη με μια κίνηση. Πρώτον γιατί τα αγριόχορτα προσφέρουν πολλά τόσο στη Φύση όσο και στην υγεία μας. Δεύτερον, γιατί αν θέλουμε να τα διώξουμε μπορούμε να το κάνουμε με οικολογικό τρόπο, χωρίς να δηλητηριάσουμε τον κήπο και τη ζωή μας.

Αφυδατωμένα μαλλιά;

Για όσες από εσάς το κόστος για τις μάσκες που κυκλοφορούν στην αγορά είναι απαγορευτικό, αλλά και για όσες θέλετε να ξέρετε ότι αυτό με το οποίο περιποιείστε τα μαλλιά σας είναι κάτι απόλυτα φυσικό, το dietup. gr σας έχει τη λύση:

Η Angelina Jolie είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton

Επιτέλους αποκαλύφθηκε το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton! Η Angelina Jolie θα ποζάρει στο φωτογραφικό φακό της Annie Leibowitz και τo shooting θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες.

Φιστίκια. Ένα ιδανικό σνακ

Τα φιστίκια είναι εξαιρετικές πηγές δύο βιταμινών του συμπλέγματος Β, της νιασίνης και του φυλλικού οξέος. Εμπεριέχουν φυτικές στερόλες, ουσίες που σε υψηλά ποσά συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης.

The Tale of a Fairy: H Νέα Ταινία του Karl Lagerfeld

Για ακόμη μια φορά, ο γνωστός σχεδιαστής θέλει να δείξει το σκηνοθετικό του ταλέντο!

Αυτή τη φορά, σκηνοθετεί μια 30λεπτη ταινία που θα παρουσιαστεί μόλις το τελευταίο μοντέλο περπατήσει την πασαρέλα της Cruise συλλογής τους που θα παρουσιαστεί αυτό το μήνα.

H παρουσίαση της ταινίας θα γίνει για πρώτη φορά στις 9 Μαΐου στο Hôtel du Cap Eden Roc, εσύ όμως μπορείς να δεις ένα preview στο βίντεο που ακολουθεί.

Salon de beaute για μαμά και κόρη

Η μαμά σας μπορεί να είναι η καλύτερη σας φίλη και μπορείτε να κάνετε μαζί όλα όσα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφες.
Ακόμη, κι αν δεν το συνηθίζετε να κάνετε πράγματα που ανήκουν στο χώρο της ομορφιάς με τη μαμά σας, αξίζει να κάνετε μία εξαίρεση και να δοκιμάσετε την παρέα της σε κάτι διαφορετικό για μία ημέρα.

Η παχυσαρκία οδηγεί συχνά στην άνοια

Μεσήλικες που είναι υπέρβαροι, αλλά όχι παχύσαρκοι, έχουν 71% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν άνοια σε σχέση με εκείνους, που έχουν φυσιολογικό βάρος, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα.

Γιατί δεν συγχρονιζόµαστε στο σεξ;

Βρίσκεστε στο ίδιο µέρος, την ίδια χρονική στιγµή και στην ίδια σεξουαλική στάση. Αυτό όµως δεν εξασφαλίζει τη συγχρονισµένη ικανοποίηση και των δυο σας. Γιατί;
Η έλλειψη συγχρονισµού στην ερωτική συνεύρεση µιας γυναίκας και ενός άντρα –πόσο µάλλον η επίτευξη του παράλληλου οργασµού– είναι ένα πρόβληµα που συναντάται πολύ συχνά στις σχέσεις. Πώς µπορεί να λυθεί;

Πρόβλημα στο σεξ; Μίλα του!

Tο μυστικό για μια ισορροπημένη σεξουαλική ζωή δεν είναι αυτό που κάνουμε στο κρεβάτι αλλά αυτό που σκεφτόμαστε. Ο όρκος της σιωπής δεν έχει καμιά θέση στον έρωτα, αντίθετα μπορεί να τον καταστρέψει. Αν λοιπόν έχεις κάτι να πεις, μην διστάσεις να το κάνεις αν θες να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή. Το μόνο που χρειάζεται ώστε τα λόγια σου να φτάσουν στα αυτιά του αγαπημένου σου είναι να ακολουθήσεις μερικούς μικρούς κανόνες:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...