Αέρας καλοκαιρινής ανανέωσης από το bonprix.gr

Ο καιρός προσπαθεί να μας πείσει πως το καλοκαίρι θα αργήσει, εμείς όμως είμαστε σίγουροι πως έχει ήδη έρθει. Η ανανέωση της διάθεσης μας είναι αναγκαία και για να το πετύχουμε αυτό, επιβάλλεται ανανέωση του σπιτιού και της γκαρνταρόμπας μας. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα, απλά έξυπνες ιδέες και συνδυασμοί στο στυλ και και στα χρώματα.


Στο bonprix.gr εγκαινιάζεται η ανανεωμένη σειρά b.p.c Home Accessories 2011 και σας προσκαλούμε να τη γνωρίσετε από κοντά με ένα κλικ. Πολλά ριχτάρια και διακοσμητικά στολίδια για τις κουρτίνες και το χώρο θα σας εντυπωσιάσουν, η νέα σειρά b.p.c home, έρχεται για να σας λύσει τα χεριά. Μοναδικά μοτίβα σε χαλάκια μπάνιου, αλλά και πολύ όμορφα σχέδια για το παιδικό δωμάτιο. Διακοσμήστε τους τοίχους σας με πρωτότυπα μοτίβα ξεφύγετε από τις κλασικές επιλογές και δώστε τη δική σας πινελιά στο χώρο, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία απλά βάλτε το στυλ σας.


Αρκετά με το σπίτι ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και για εμάς. Φορέματα και παπούτσια τα φετίχ των γυναικών και το κεντρικό σημείο της καλοκαιρινής web exclusive κολεξιόν του bonprix. Υφάσματα άκρως αέρινα, μαλακά με διαφάνειες και με αίσθηση καλοκαιριού. Παλ πολυχρωμία και total black συνθέτουν τα trend του καλοκαιριού. Το μήκος για φέτος είναι maxi, χωρίς όμως να απαγορεύει στις τολμηρές, επιλογές που προβάλουν και αναδεικνύουν το σώμα τους. Η μόδα στα παπούτσια: πέδιλα και σανδάλια σε πολύχρωμα σχεδία αλλά και κλασικές πλατφόρμες για τις casual καλοκαιρινές εμφανίσεις. Οι peep toe γόβες παραμένουν στη μόδα και το μόνο πού χρειάζεται είναι ο σωστός συνδυασμός και η διαρκή εναλλαγή τους μέσα στο καλοκαίρι για να είστε πάντα μοναδικές με δικό σας στυλ.

Αφού ανανεώσετε τη δική σας γκαρταρόμπα, αφιερώστε λίγο χρόνο και για τα μικρά σας αγγελούδια. Παιδική μόδα b.p.c kids Summer 2011 και θα ξετρελαθείτε πρώτα εσείς και μετά τα μικρά σας. Με όμορφα, μοδάτα ρούχα, σε σχέδια και χρώματα που θα τα κάνουν ξεχωριστά, ο bonprix δίνει τον τόνο και στην παιδική μόδα του καλοκαιριού. Φορεματάκια, βερμούδες, trendy T-shirts αλλά και μαγιό είναι οι προτάσεις μας για τις δικές σας «ξεχωριστές» δεσποινίδες και τους «μεγάλους» κυρίους.

Περιηγηθείτε  στις βιτρίνες του bonprix.gr κάντε τις επιλογές σας με άνεση και πάνω απ’ όλα οικονομικά. Βάλτε το καλοκαίρι στη ζωή σας!


http://cosmo.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...