Η Penelope Cruz μιλάει για τον γιο της Leo

Η διάσημη ηθοποιός Penelope Cruz σε πρόσφατες δηλώσεις της αναφέρθηκε στον ερχομό του πρώτου της παιδιού, του γιού της Leo, που απέκτησε με τον σύζυγο της Javier Bardem τον Ιανουάριο και το πώς η γέννηση του της άλλαξε τη ζωή.

Η ευτυχισμένη μανούλα τόνισε πως η γέννηση του παιδιού της ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής της...

"Όλοι σου λένε πως αλλάζει η ζωή σου. Και μετά διαπιστώνεις πως όλα τα κλισέ, όλα αυτά που ακούς για την μητρότητα είναι αληθινά", ανέφερε η Penelope στο περιοδικό GQ. "Όλα αυτά είναι οι πιο όμορφες εμπειρίες ππου θα ζήσεις ποτέ. Ναι, αλλάζουν οι προτεραιότητές σου. Από τη στιγμή που θα δεις εκείνο το μικρό προσωπάκι, η ζωή σου έχει αλλάξει για πάντα", πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ακόμη, η 37χρονη σταρ μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας 'Πειρατές της Καραϊβικής', αναφέροντας πως δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει προτού μάθει για την εγκυμοσύνη της. Πρόσθεσε δε πως καθώς η εγκυμοσύνη της προχωρούσε έπρεπε να υπάρξουν αλλαγές στις σκηνές της ταινίας, στα ρούχα της, κτλ.

"Είχα εκπαιδευτεί σε κάποια πράγματα στις πρόβες, πρωτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα και πρωτού μάθω ότι ήμουν έγκυος, τα οποία ΄έπρεπε να αλλάξουν. Προφανώς δεν μπορούσα να γυρίσω πιο επικίνδυνες σκηνές. Αλλά οι ξιφομαχίες μετατράπηκαν περισσότερο σε χορογραφία", σημείωσε η σταρ και υπογράμμισε πως όλοι έκαναν το καλύτερο για να νιώθει προστατευμένη και ασφαλής στην διάρκεια των γυρισμάτων.


http://www.nooz.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...