Οι συμβουλές της Μαρίας Μενούνος

Το «The EveryGirl’s Guide to Life» είναι το νέο βιβλίο της ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας και ηθοποιού Μαρίας Μενούνος. Πρόκειται για ένα οδηγό για τη ζωή και συγκεκριμένα για μια «πράσινη» στάση απέναντι στη ζωή, που αφορά στις γυναίκες.

«Είναι ένας οδηγός από το Α έως το Ω, για το πως θα τα καταφέρουμε να τα κάνουμε όλα, με τρόπους καλύτερους, ταχύτερους και κυρίως φθηνότερους, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε» δήλωσε η Μαρία Μενούνος σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ιστοσελίδα ecorazzi.
«Είτε πρόκειται για συμβουλές μακιγιάζ,για εύκολες και σωστές δίαιτες, για tips διακόσμησης με λίγα χρήματα, για εύκολες και σωστές δίαιτες, για τρόπους εκγύμνασης, έτσι ώστε να διατηρούμε την φόρμα μας αλλά και τρόπους για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία που όλες αξίζουμε. Με άλλα λόγια περιλαμβάνει όλα όσα μου έχει διδάξει η ζωή μέχρι σήμερα» προσθέτει.
Σε ερώτηση σχετική με την οικολογική στάση ζωή της, αναφέρει τους ηθοποιούς Λεονάρτνο Ντι Κάπριο και τον Άντριεν Γκρενιέρ ως εκείνους που την επηρέασαν αρκετά, αλλά «πρακτικά υιοθέτησα αυτή την στάση όταν διαπίστωσα πόσα χρήματα μπορούσα να κερδίσω ζώντας πιο… πράσινα» λέει χαρακτηριστικά.
Επίσης, η Ελληνοαμερικανίδα σταρ αναφέρει ότι έχει τον δικό της κήπο στο σπίτι της ώστε να καλλιεργεί τα δικά της βιολογικά λαχανικά.



http://thenetwar.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...