Η 46άρα που κάνει πασαρέλα σαν 25άρα


Στο πρόσωπό της δεν υπάρχει ούτε σκιά ρυτίδας και το σώμα της είναι άψογο, ενώ με το αλαβάστρινο δέρμα της θα μπορούσε να διαφημίσει αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας. Είναι η Κρίστεν Μακ Μέναμι, που στα 46 της χρόνια πόζαρε με μπικίνι στο εξώφυλλο της «Vogue» και απέδειξε ότι και με άσπρα μαλλιά μια γυναίκα δεν παύει να είναι όμορφη και ελκυστική.



Η Κρίστεν Μακ Μέναμι, αν και Αμερικανίδα, της αρέσει να ζει στο Λονδίνο. Υπήρξε από τα πιο υψηλά αμειβόμενα μοντέλα της δεκαετίας του ‘90, τότε που ήταν κατάξανθη και ξύριζε τα φρύδια της. Αφησε για λίγο τον χώρο και επέστρεψε δυναμικά στο μόντελινγκ πριν από έξι χρόνια, έχοντας σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της. Το λευκό χρώμα τους μάλιστα δημιούργησε νέα τάση.

Γι’ αυτό και η Μακ Μέναμι ένιωσε σίγουρη μπροστά στον φακό του Στέφεν Μέιζελ που τη φωτογράφησε με μπικίνι για το εξώφυλλο της ιταλικής «Vogue». Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και η Αμερικανίδα δείχνει 25άρα. Στο editorial περιγράφεται το look της ως «γοητευτική λευκότητα», δεδομένου μάλιστα ότι η make-up artist Πατ Μακγκράθ χρησιμοποίησε αποχρώσεις του πάγου για να δημιουργήσει ένα ωραίο συνδυασμό με το εμπριμέ μπικίνι του John Richmond Beachwear και τα γάντια της LaCrasia. Στο περιοδικό «Dazed and Confused» πάλι, τη χαρακτηρίζουν «εμφανώς ασεβή» και παραδέχονται ότι βοήθησε στην ανατροπή κάθε «ταλαιπωρημένου» κλισέ ομορφιάς, ανοίγοντας δρόμο για μια ολόκληρη νέα γενιά κοριτσιών που δεν μπαίνουν σε καλούπια.

Παντρεμένη με τον φωτογράφο Μάιλς Ολντριτζ και μητέρα τριών παιδιών, η Μακ Μέναμι φέτος τον Ιανουάριο εμφανίστηκε στην επίδειξη του οίκου Chanel, με νυφικό του Καρλ Λάνγκερφελντ. Επίσης, είναι ένα από τα πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας της Louis Vuitton και η εκλεκτή του σχεδιαστή Φρανσίσκο Κόστα του οίκου Calvin Klein.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...