Πρόβλημα στο σεξ; Μίλα του!

Tο μυστικό για μια ισορροπημένη σεξουαλική ζωή δεν είναι αυτό που κάνουμε στο κρεβάτι αλλά αυτό που σκεφτόμαστε. Ο όρκος της σιωπής δεν έχει καμιά θέση στον έρωτα, αντίθετα μπορεί να τον καταστρέψει. Αν λοιπόν έχεις κάτι να πεις, μην διστάσεις να το κάνεις αν θες να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή. Το μόνο που χρειάζεται ώστε τα λόγια σου να φτάσουν στα αυτιά του αγαπημένου σου είναι να ακολουθήσεις μερικούς μικρούς κανόνες:


1 Ο τρόπος και τα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να συμβαδίζουν με την οικειότητα της σχέσης. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Διαφορετικούς κώδικες επικοινωνίας έχει αναπτύξει ένα ζευγάρι 2 χρόνων από ένα άλλο που αισίως κλείνει τους 2 μήνες σχέσεις.
2. Μίλησέ του τρυφερά, με καλοσύνη και χωρίς θυμό. Το ζητούμενο δεν είναι να νιώσει ο άλλος κατηγορούμενος, αλλά σύντροφος που καλείται να λύσει μαζί σου κάτι που αφορά και τους δύο εξίσου.
3. Μην φοβηθείς αν θα πληγώσεις τα συναισθήματά του. Το πιθανότερο είναι πως θα πληγωθεί περισσότερο στο μέλλον, όταν χωρίς εξηγήσεις πεις «ως εδώ».
4. Η τέχνη του να μιλάει κανείς  για το σεξ δεν είναι κάτι που μαθαίνεται  από τη μια στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται εξάσκηση, προσοχή και κυρίως υπομονή. Δηλαδή τη διάθεση να δώσει κανείς περιθώρια χρόνου στον εαυτό του αλλά και στον σύντροφό του.


http://www.tellawoman.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...