Νόμοι εναντίον γυναικών: Όταν οι άνδρες είναι… πιο ίσοι

Κάποτε, το φεμινιστικό κίνημα καλούσε τις γυναίκες όλου του κόσμου να ορθώσουν το ανάστημά τους με σύμβολο… τα φλεγόμενα σουτιέν. Πλέον, στην μακρινή Μέση Ανατολή, όπου υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια για όρθωση θηλυκού αναστήματος, σύμβολο γίνεται το τιμόνι.

Ο Dr Θ. Ασκητής μιλάει για τα προβλήματα στον οργασμό

Μια δυσάρεστη κατάσταση για κάθε γυναίκα που μπορεί να το αντιμετωπίζει.
Τα  προβλήματα οργασμού αφορούν τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η γυναίκα  να φτάσει στην «κορύφωση».

ΖΩΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011: Τι ερωτικές ευκαιρίες δίνουν οι επόμενοι μήνες;

Καλοκαίρι 2011. Τι ερωτικές ευκαιρίες κρύβει ο Ιούνιος, ο Ιουλίος και ο Αύγουστος; Με τα επαγγελματικά τι γίνεται; Θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στους καύσωνες; Οι σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους θα πάνε καλά; Ο αστρολόγος Γιώργος Σοφιάνης γράφει για όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό καλοκαίρι που μόλις αρχίζει...

Entwine Collection by Links of London

Η Links of London παρουσιάζει τη νέα urban  συλλογή Entwine. Με παιχνιδιάρικο ύφος αλλά κρατώντας πάντα το chic στοιχείο σε πρώτο πλάνο, η νέα συλλογή στροβιλίζεται ρυθμικά γύρω από τα δάχτυλα, το λαιμό και τους καρπούς σου κάνοντάς σε να λάμπεις!

Clinique Black Honey: Η Νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Μακιγιάζ

Ένα χρώμα εμπνέει τη νέα φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Clinique.

Αναζητήστε τα TROLLBEADS στις διακοπές σας!

Ήλιος, θάλασσα… Κοχύλια, βότσαλα, καλοκαιρινοί θησαυροί που θα βρείτε σε μια βόλτα στην παραλία… Η Trollbeads σας βάζει σε πειρασμό να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερους, με τις νέες και μοναδικές δημιουργίες της που θα σας θυμίζουν για πάντα τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Πώς να γλιτώσεις χρήματα από τις beauty αγορές σου!

Αρχές Ιουλίου! Σε ελεύθερη μετάφραση κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι αυτή την περίοδο
α) εξοικονομείς χρήματα για τις διακοπές σου
β) περιμένεις τον επόμενο μισθό σου
γ) κάνεις περικοπές από τις beauty αγορές σου
δ) όλα τα παραπάνω!

Γόνιμες και σε προχωρημένη ηλικία

Όλο και περισσότερες γυναίκες στις δυτικές κοινωνίες προγραμματίζουν την απόκτηση παιδιού σε μεγαλύτερη ηλικία. Ωστόσο, το βιολογικό ρολόι δεν μπορεί να ακολουθήσει αντίστροφη πορεία.

Πώς θα σταματήσετε τον χρόνο

Το ασβέστιο σταματάει τον χρόνο. Αυτό το σπουδαίο μεταλλικό στοιχείο δεν προφυλάσσει μόνο τα οστά σας αλλά βοηθά και στη σωστή λειτουργία των κυττάρων του οργανισμού σας.

Stella McCartney: Η Πρώτη της Συλλογή Νυφικών Εσωρούχων

Την πρώτη της συλλογή νυφικών εσωρούχων παρουσίασε η Stella McCartney.

Η νέα συλλογή ονομάζεται "Josephine Marrying" και περιλαμβάνει όμορφα εσώρουχα από σατέν και δαντέλα και στο γλυκό σαμπανί χρώμα.

Κουζίνες σε άσπρο-μαύρο

Οι κουζίνες σε άσπρο-μαύρο είναι μία σύγχρονη, κομψή επιλογή.
Το άσπρο-μαύρο είναι ένας συνδυασμός που διαμορφώνει ένα δυναμικό look στην κουζίνα. Η αντίθεση άσπρου-μαύρου σε ντουλάπια, ράφια, πάγκους, πλάτη και έπιπλα δημιουργεί ένα εξεζητημένο και λειτουργικό περιβάλλον στην κουζίνα.

Dolce & Gabbana Make up

Η-ήδη διάσημη- συλλογή μακιγιάζ ήρθε στην Ελλάδα!
Με πηγή έμπνευσης τον πλούτο της Μεσογείου, τη λάμψη του Χόλιγουντ και τη θηλυκότητα της γυναίκας, το επιτυχημένο δίδυμο των Ιταλών σχεδιαστών υπογράφει μια πολυτελή και glam συλλογή μακιγιάζ, την οποία πλέον μπορείς να δεις και να δοκιμάσεις στο Hondos Center Κηφισιάς, Hondos Center Γλυφάδας και στο Attica στο Citylink. 

Bikini mania! Δες εδώ τις καλύτερες επιλογές της αγοράς...

Όσο κι αν ζηλεύεις τα ολόσωμα μαγιό στα editorial μόδας, αρνείσαι να θυσιάσεις το μαύρισμά σου. Το μπικίνι είναι σέξι, αποκαλύπτει τις καμπύλες σου και είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού χωρίς καμία αμφιβολία.

Το πιο σικάτο χτένισμα για το καλοκαίρι

Οι αλογοουρές είναι και αυτή τη σεζόν το απόλυτο must τώρα έρχεται η νέα της εκδοχή!

Αυστηρές, με απόλυτα ίσια μαλλιά, εκπροσωπούν την τελειότητα. Το θέμα είναι ότι η τελειότητα ανήκει σε όλες.

Οι πιο εκκεντρικές πλατφόρμες είναι εδώ!

Η μόδα του 2011 επιβάλλει πλατφόρμες! Peep-toe, με ψάθινες, ξύλινες ή από φελλό σόλες, suede, με λουράκια και με floral print όλες είναι εδώ. Μια πλατφόρμα, αν τη συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση, είτε σε πρωινή είτε σε βραδινή έξοδο.

Μουσικοθεραπεία: Οι νότες που κάνουν την διαφορά

«Δηλαδή τι κάνουμε; Πάμε κάπου και μας βάζουν μουσική για να χαλαρώσουμε;» Η εύλογη αυτή ερώτηση που θα έκαναν πολλοί –ούτε του γράφοντος εξαιρουμένου- στο άκουσμα της έννοιας «μουσικοθεραπεία» οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στην άγνοια περί της θεραπευτικής προσέγγισης που είναι σχετικά «νεαρής ηλικίας» στην χώρα μας.

Prive κήπος στο μπαλκόνι

Μπορεί η άνοιξη να πέρασε και να είμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως ποτέ δεν είναι αργά για να στολίσετε το μπαλκόνι σας με ζαρντινιέρες που θα φιλοξενήσουν πολύχρωμα άνθη και θα κάνουν την πρόσοψη του σπιτιού σας να δείχνει φροντισμένη και όμορφη.

Cosmopolitan, Daquiri, Mojito, Μαργαρίτα! Αντιοξειδωτικά cocktail με λιγότερες από 220 θερμίδες

Μυρίζουν καλοκαίρι. Έχουν φρουτένια γεύση και σε δροσίζουν. Γνωρίζεις όμως ποια είναι εκείνα το cocktail που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και "φτωχά" σε θερμίδες; Κάνε τη σωστή επιλογή...

Christian Louboutin: Σχεδίασε τις πιο Ψηλές Μπαλαρίνες!

Τέτοιες μπαλαρίνες δεν έχεις ξαναδεί!

Ο Christian Louboutin σχεδίασε το επόμενό του παπούτσι, προς τιμήν της σχολής English National Ballet αυτή τη φορά!

Η έμπνευσή του ήταν φυσικά η μπαλαρίνα, ενώ το παπούτσι σχεδιάστηκε με σκοπό να δημοπρατηθεί το βράδυ της 29ης Ιουνίου σε καλοκαιρινό πάρτι της σχολής, στο Λονδίνο.

Τρώγοντας έρχεται η… ομορφιά

Οι τροφές που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση, πέρα από την επίδραση που μπορεί να έχουν στην υγεία μας, επηρεάζουν – μεταξύ άλλων – και την εμφάνισή μας. Η καθαρότητα του δέρματος, η υφή του, η λάμψη των μαλλιών, το αστραφτερό χαμόγελο εξαρτώνται σε μεγάλο ποσοστό όχι μόνο από την ποιότητα των τροφών που καταναλώνουμε, αλλά και από το είδος τους.

Η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζει την γυναικεία γονιμότητα!!!

Οι  εξαντλητικοί ρυθμοί της γυμναστικής μειώνουν τη γυναικεία γονιμότητα,  υποστηρίζουν οι Ερευνητές του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας  της Νορβηγίας.

Η μπερζέρα έγινε ποπ

Ένα έπιπλο πολύ κομψό, εντυπωσιακό και χρηστικό για μεγάλους άνετους χώρους.


Η μπερζέρα εμφανίστηκε αρχικά στο Παρίσι την εποχή της Αντιβασιλείας (1715-23), αλλά εξελίχθηκε εντυπωσιακά την εποχή του Ροκοκό με τις μοναδικές καμπύλες γραμμές. Μετέπειτα σχηματοποιήθηκε σε πιο ορθογωνισμένη εκδοχή στο στυλ Λουδοβίκου 16ου και στο γαλλικό και αμερικανικό αυτοκρατορικό στυλ.

Armani, Dolce&Gabbana, Missoni, Prada: ραντεβού στο Sommerset House

Η ιταλική φινέτσα ταξιδεύει στη Βρετανία

Φέτος το καλοκαίρι οι Βρετανοί –και όχι μόνο- θα διδαχθούν πολλά για το ιταλικό στυλ. Μια καινούργια  καλοραμμένη έκθεση διοργανώνεται στο Sommerset House στην καρδιά του Λονδίνου, παρουσιάζοντας τη δουλειά και την ιστορία έξι από τα διασημότερα  labels της Ιταλίας - Armani,  Dolce & Gabbana, Ferragamo, Prada, Gucci και Missoni.

Tαλαιπωρείσαι από το σύνδρομο του καλού παιδιού; Μήπως κάνεις πάντα ό, τι ικανοποιεί τους άλλους;

Όλες οι σχέσεις -ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές- χρειάζονται κάποιες υποχωρήσεις, αλλά μέχρι ένα σημείο. Και το σημείο αυτό που ορίζει την υπερβολή είναι η προσωπική σου ευτυχία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...