ΖΩΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011: Τι ερωτικές ευκαιρίες δίνουν οι επόμενοι μήνες;

Καλοκαίρι 2011. Τι ερωτικές ευκαιρίες κρύβει ο Ιούνιος, ο Ιουλίος και ο Αύγουστος; Με τα επαγγελματικά τι γίνεται; Θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στους καύσωνες; Οι σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους θα πάνε καλά; Ο αστρολόγος Γιώργος Σοφιάνης γράφει για όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό καλοκαίρι που μόλις αρχίζει...


Κριός

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με έντονη κινητικότητα όσον αφορά χρηματικές συνδιαλλαγές, αλλά και μετακινήσεις ή επαφές που μπορεί να σχετίζονται με μελλοντικές σου αποφάσεις σχετικά με σπουδές σου. Επίσης, θα πρέπει να λυθούν θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα (δικά σου ή κοινών με συγγενείς σου) και κάποιες αποφάσεις που έχουν καθυστερήσει πολύ καιρό αλλά έφτασε η ώρα να προχωρήσουν. Από τα μέσα του μήνα και μετά καλό θα ήταν να ξυπνήσεις και στον ερωτικό τομέα, αφού τα σημάδια που στέλνει η καρδιά σου και προσπαθούν να σε ξυπνήσουν από ένα παραμύθι που δεν θα έχει ευχάριστο τέλος γίνονται όλο και πιο δυνατά στα αυτιά σου.

Ο Ιούλιος λοιπόν μπαίνει με διάθεση να εκφράσεις αυτά που είχες μέσα σου και φοβόσουν να πεις μήπως και δημιουργήσουν εντάσεις ή ενστάσεις στο περιβάλλον σου. Με την Ηλιακή έκλειψη της 1/7 στον Καρκίνο θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που ισορροπούν πάνω σε λεπτό σκοινί, όσο και αν σε τρομάζει μια τέτοια προοπτική, αφού έχεις αρκετές κατακτήσεις και είναι κρίμα να μην τις εκμεταλλευτείς. Η καλύτερη λύση για αυτόν το μήνα είναι να βρίσκεις αφορμές και χρόνο να κάνεις κοντινές μικρές αποδράσεις που λειτουργούν ως αγχολυτικά σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τη δουλειά σου και σου δημιουργούν πονοκέφαλο.

Ο Αύγουστος φαίνεται πιο δύσκολος μήνας, αφού ο Άρης στον Καρκίνο και ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα φέρνουν στο προσκήνιο άτομα που ήθελες να ξεχάσεις ή να βγάλεις από τη ζωή σου. Η Αφροδίτη είναι μεν καλή σύμμαχος για νέες γνωριμίες ή για να αναζητήσεις τη συντροφιά ατόμων που έχουν μια έμφυτη παιδικότητα και που με τον τρόπο που σε φλερτάρουν ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου, αλλά από την άλλη πλευρά θέματα που έχουν να κάνουν με γονείς, σπίτι, δουλειά ή παρελθόν δεν θα σε αφήνουν να χαρείς τις στιγμές της ανεμελιάς. Φρόντισε να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες, τουλάχιστον μέχρι τις 25/8 που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και διώχνει το σύννεφο αμφισβήτησης που κυριαρχεί σε κάθε νέα συνάντηση.

Ταύρος
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα σε απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σου, αφού εκλείψεις, Αφροδίτη και Ερμής κινούν διαδικασίες που σχετίζονται με αγορές, επενδύσεις και παρουσιάζουν ενδιαφέρον σχετικά με τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις πλέον τις πηγές που φέρνουν χρήματα ή αναδεικνύουν τα ταλέντα σου. Το πρώτο μισό του μήνα είναι όμως εξαιρετικό για να ασχοληθείς και με την εικόνα σου ή να κάνεις νέες γνωριμίες αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι εξαιρετική σύμμαχος ως προς αυτήν την πλευρά της ζωής σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να κάνεις εντύπωση στο περιβάλλον σου και να γνωρίσεις άτομα που δεν κρύβουν κάτι στη συμπεριφορά τους ή δεν έχουν διάθεση να παίξουν μαζί σου.

Ο Ιούλιος έχει αρκετή κίνηση, είτε σε επίπεδο επικοινωνίας είτε σε ταξίδια και εκδρομές, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις πως θα έχεις στο μυαλό σου και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή με τη δουλειά σου. Πιθανότατα να προκύψουν κάποια ζητήματα που αφορούν συγγενείς ή γονείς σου και σε κρατούν κάποιες ημέρες στο σπίτι σου αφού πρέπει να λυθούν θέματα που αν τα αφήσεις μπορεί να γίνουν καρκινώματα για τη ζωή σου. Για αυτό, φρόντισε πριν κανονίσεις ημερομηνίες για τις διακοπές σου να μην αφήσεις εκκρεμότητες που επιστρέφοντας θα έχουν γιγαντωθεί.

Ο Αύγουστος σε βάζει σε κίνηση και είναι εξαιρετική εποχή να βγεις στους δρόμους και να μη μαζεύεσαι. Βέβαια με τον Ερμή ανάδρομο την περίοδο 3-25/8 θα αντιμετωπίσεις αναποδιές που έχουν να κάνουν με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τη δουλειά σου και σε κρατούν πίσω από σχέδια για αποδράσεις ή εκδρομές. Ίσως να βιώνεις και επιστροφές ατόμων από το παρελθόν που στοιχειώνουν τη διάθεσή σου να προχωρήσεις παρακάτω, για αυτό ίσως να είναι πολύ καλύτερα να επενδύσεις στο τέλος του μήνα και στη Νέα Σελήνη της 29/8 καθώς οι νέες γνωριμίες από αυτή την περίοδο και μετά φαίνεται να κουβαλούν μια έντονη δυναμική για να εξελιχθούν σε κάτι σημαντικό για τη ζωή σου. Εκείνη την εποχή θα μπορέσεις εξάλλου να ξεκαθαρίσεις και όποια νέα γνωριμία έγινε στις αρχές του μήνα.

Δίδυμοι

Ο Ιούνιος είναι ένας σημαντικός μήνας για τις σχέσεις σου αφού έχεις να αντιμετωπίσεις την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου την 1/6 και τη Σεληνιακή έκλειψη της 15/6 στον Τοξότη, τον Άρη στο ζώδιο σου από τις 21/6 και την Αφροδίτη από τις 10/6. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι εξαιρετική ευκαιρία για νέες γνωριμίες, ειδικά αν έχει προηγηθεί μια Ηλιακή έκλειψη που σε έχει προβληματίσει σχετικά με το μέλλον της υπάρχουσας σχέσης σου. Αν λοιπόν λαμβάνεις αποφάσεις που σχετίζονται με την υπάρχουσα σχέση σου και την εξέλιξή της που μπορεί να περιλαμβάνει ένα κοινό μέλλον, τότε ενθουσιάζεσαι αλλά θα πρέπει να σκεφτείς πως αναλαμβάνεις ευθύνες και υποχρεώσεις που πρέπει να αρχίσεις να βάζεις σε μια σειρά.

Ο Ιούλιος συνεχίζει να είναι ένας μήνας με έντονη κίνηση και δράση αφού με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν μπορείς να μη σηκώνεις το γάντι όποτε προκαλείσαι. Καλό θα ήταν να προσέξεις τα παιχνίδια σε διπλό ταμπλό ή να φροντίσεις να καλύψεις τα νώτα σου αφού η υπερβολική σου ενέργεια οδηγεί και σε απρόσεκτες κινήσεις που μπορούν να σε ρίξουν στην παγίδα που σου στήνουν χωρίς να καταλάβεις. Πιθανότατα βέβαια να βρίσκεσαι σε φάση εκκαθάρισης όσον αφορά στις φιλίες σου ή σχέσεις με άτομα που έχεις κοινό οικονομικό συμφέρον και να μην ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για τα ερωτικά σου.

Τον Αύγουστο πάλι με Αφροδίτη και Ερμή (ανάδρομο από 8/8) στο Λέοντα και 3ο Ηλιακό σου οίκο, προβλέπονται διακοπές με συγγενείς ή εκδρομές με το έτερο ήμισυ ή με παρέα που μπορεί να οδηγήσουν σε διαμάχες ή στη συνάντηση με άτομα από το παρελθόν σου που δεν θα ήθελες να βρεθούν στο δρόμο σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε όποια νέα σου συνάντηση και μην ενθουσιάζεσαι από την πρώτη στιγμή, ενώ στις υπάρχουσες σχέσεις σου δώσε χρόνο και μην τραβάς το σκοινί γιατί οι εντάσεις μπορεί να ανεβάσουν απότομα τους τόνους και να κάνεις διακοπές που δεν θα ήθελες να θυμάσαι.

Καρκίνος
Ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερα κουραστικός μήνας, αφού οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη αλλά και η παρουσία προσωπικών πλανητών στους Διδύμους δημιουργούν έναν κλοιό μέσα στον οποίο θα πρέπει να λάβεις αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά σου κυρίως. Αν πιέζεσαι και θεωρείς τον εαυτό σου θύμα, τότε θα επαναστατήσεις και θα αναζητήσεις επαφές με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας, κάτι που σημαίνει πως αν είσαι σε μια σχέση που στρεσάρεσαι είναι εξαιρετικά πιθανό να αρχίσεις να κοιτάζεις προς άλλες κατευθύνσεις. Άλλωστε ο Άρης στον Ταύρο μέχρι τις 20/6 προσφέρει ευκαιρίες να γνωρίσεις κόσμο και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που μπορεί να έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή που βλέπεις πως μπορεί να οδηγηθείτε σε κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.

Ο Ιούλιος από την άλλη πλευρά είναι αρκετά πιο έντονος μήνας, αφού ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου την 1/7. Με την Αφροδίτη παρούσα στο ζώδιό σου σχεδόν όλον το μήνα θα αναζητήσεις ευκαιρίες να βελτιώσεις την κατάσταση στον ερωτικό τομέα και αυτό μπορεί να σημαίνει πως αποφασίζεις να εξελίξεις την υπάρχουσα σχέση σου ή επειδή βλέπεις πως η παρουσία σου δεν περνά απαρατήρητη αποφασίζεις να αναλάβει δράση. Πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να βάλεις τη δουλειά σου σε δεύτερη μοίρα, κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη δημόσια εικόνα σου την εποχή που περνάς κάποια τεστ.

Ο Αύγουστος από την άλλη πλευρά είναι περισσότερο δυναμικός μήνας αφού με τον Άρη στο ζώδιό σου αισθάνεσαι την ανάγκη να πεις και να κάνεις πράγματα που τόσο καιρό έμεναν μετέωρα. Επειδή όμως είσαι το ζώδιο που δρα όχι μετωπικά αλλά με πλάγια βήματα, φρόντισε να έχεις σκεφτεί πολύ καλά αυτά που έχεις να πεις, αφού με τον Ερμή ανάδρομο από τις 3/8 είναι πιθανό να κάνεις εκπτώσεις στη διάθεση σου να ηγηθείς. Αν δεν είσαι έτοιμος/η να λάβεις σοβαρές αποφάσεις, προσπάθησε να συγκρατήσεις την ορμητικότητά σου μέσω της αυξημένης σεξουαλικής δραστηριότητας και ανέβαλε αποφάσεις για μετά τις 29/8…

Λέων
Ο Ιούνιος ξεκινά ως η συνέχεια ενός μήνα (Μάιος) που είχε εστιάσει στον επαγγελματικό τομέα, αλλά καθώς περνούν οι ημέρες η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ανάλαφρη και έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που θα μπορούσαν να μείνουν στο φιλικό επίπεδο ή να επιδιώξεις κάτι περισσότερο. Ειδικά προς τη Σεληνιακή έκλειψη της 15/6 στον Τοξότη, καλό θα ήταν να εξετάσεις την υπάρχουσα σχέση σου και να τολμήσεις να κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια και να κάνεις το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις ερωτικά ένα άτομο που έχει πάψει από καιρό να αποτελεί άλλη μια απλή γνωριμία.

Ο Ιούλιος είναι πιο δύσκολος μήνας αφού με τον Ερμή σύμμαχο από το ζώδιό σου θα προσπαθήσεις να κρατηθείς από άτομα και καταστάσεις που δεν θέλεις να χάσεις από τη ζωή σου. Η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 είναι μια σκληρή δοκιμασία με την ψυχή σου αφού τα σημάδια που στέλνει είναι διαφορετικά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου και προσπαθείς να εφαρμόσεις και στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανιροσσοπία ανάμεσα στο σώμα και την καρδιά. Ταυτόχρονα ο Άρης είναι ακόμα σύμμαχος και σε βομβαρδίζει με τόνους εύνοιας στο φιλικό και ερωτικό τομέα, για αυτό καλά θα κάνεις να αναδείξεις την ευφυία σου, την αισιοδοξία σου και τη διάθεσή σου να κοιτάς πάντα μπροστά αν δεν θέλεις να πέσεις στην παγίδα του παρελθόντος και της συνέχισης σχέσεων και καταστάσεων που εξυπηρετούν απλά και μόνο τη διατήρηση μιας συνήθειας.

Τέλος, ο Αύγουστος αποτελεί μια συμπαντική φάρσα ως δώρο για τα γενέθλιά σου, αφού η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, αλλά ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και πάλι στο ζώδιό σου το διάστημα 8-25/8. Από τη μια πλευρά λοιπόν έχεις τεράστια εύνοια σε νέα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα, είτε επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση σου, είτε γνωρίζοντας καινούρια και άκρως ενδιαφέροντα άτομα, αλλά με τον Ερμή ανάδρομο καλό θα ήταν να προσέχεις μήπως γνωρίζεις άτομα που είναι καρικατούρες του παρελθόντος σου. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από μια ρουτίνα και μια συνήθεια για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις μόνο στη σφαίρα του μυαλού σου την ανάμνηση ατόμων που έχουν οριστικά εξαφανιστεί από τη ζωή σου και μην τολμήσεις να επιστρέψεις κάπου μόνο και μόνο επειδή αισθάνεσαι μόνη.

Παρθένος
Ο Ιούνιος είναι ένας έντονος μήνας κατά τον οποίο καλείσαι να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή. Οι εκλείψεις στην αρχή και στα μέσα του μήνα, αλλά και η παρουσία πολλών πλανητών στους Διδύμους είναι ενδείξεις πως θα έχεις έναν ιδιαίτερα εξωστρεφή μήνα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου παρουσιαστεί μια εργασιακή ευκαιρία που σε βγάζει από το τέλμα των τελευταίων μηνών ή να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα μπορούσε να αποτελέσει έναν σύντροφο που έχει τα εχέγγυα να αποτελέσει σχέση μακράς διαρκείας. Αν έχεις σχέση, τότε καλείσαι να λάβεις κάποιες αποφάσεις που προκαλούνται από την πλευρά του συντρόφου αφού δεν μπορείς να παίζεις σε διπλό ταμπλό πλέον. Θα σου έλεγα να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου όλο το μήνα και να αναμένεις τον επόμενο για να αισθανθείς πιο ανάλαφρα.

Τον Ιούλιο συνεχίζεις να δίνεις μεγάλη σημασία στον επαγγελματικό τομέα αφού αντιμετωπίζεις προκλήσεις που χρειάζονται ψύχραιμη αλλά και έξυπνη αντιμετώπιση. Ταυτόχρονα όμως ενδιαφέρεσαι να βρεθείς με φίλους και γνωστούς, να ταξιδέψεις και να ξεσκάσεις και μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι πιθανό να προκύψει και μια νέα γνωριμία που φαίνεται να σε εξιτάρει. Το ζητούμενο είναι να μη χάσεις την αισιοδοξία σου με την πρώτη στραβοτιμονιά και να μην πέσεις στην παγίδα αναμνήσεων του παρελθόντος που θα μπορούσαν να χαλάσουν ένα ευχάριστο κλίμα που πάει να δημιουργηθεί.

Ο Αύγουστος φαντάζει πιο δύσκολος από τους προηγούμενους μήνες, αφού τόσο η Αφροδίτη στο Λέοντα όσο και ο ανάδρομος Ερμής το διάστημα 3-25/8 είναι στοιχεία που λειτουργούν ως μοχλοί εσωστρέφειας και λιγότερο αναζήτησης ευχάριστης ατμόσφαιρας γύρω σου. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές, ίσως να ακολουθείς το πρόγραμμα κάποιων άλλων ανθρώπων, χωρίς να μπορείς να χαράξεις το πλάνο που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Αν δεν μπορείς να πάρεις καλοκαιρινή άδεια, φρόντισε να ξεπεράσεις το σοκ και να βγάλεις από το μυαλό σου τις εικόνες από διακοπές κοντινών σου ατόμων, αφού έχεις την ευκαιρία να τρέξεις τα εργασιακά σου θέματα και να κερδίσεις χρόνο. Η εποχή που ευνοείσαι είναι από το τέλος του μήνα καθώς φαίνεται πως θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου ή θα συναντήσεις ένα άτομο που σε ενθουσιάζει τόσο πολύ που είσαι έτοιμη να βγεις και να το φωνάξεις…

Ζυγός
Ο Ιούνιος ξεκινά δυναμικά με την πλανητική απαρτία στον Ταύρο και 8ο Ηλιακό σου οίκο που έχει αυξήσει τη σεξουαλική σου λίμπιντο εδώ και αρκετό καιρό και έχει φέρει στο άμεσο προσκήνιο της ζωής σου το σύντροφο ή μια νέα γνωριμία που έγινε τον τελευταίο καιρό και έχει περάσει στη φάση του έντονου σεξ. Ίσως πάλι να προσπαθείς να ξεπεράσεις μια σχέση που έληξε ή που δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελες, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση, από τα μέσα του μήνα και μετά έχεις την ευκαιρία να σταθείς πολύ καλύτερα στα πόδια σου και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς να σκέφτεσαι το παρελθόν. Σε διαφορετική περίπτωση, αν έχεις μια σχέση ή έκανες μια νέα γνωριμία, τότε πάρε τον Άλλο από το χέρι και φύγετε για κάπου μακριά!

Ο Ιούλιος από την άλλη πλευρά κουβαλά μεγαλύτερο βάρος αφού η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 αλλά και η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι συνθήκες που τονίζουν το επαγγελματικό σου μέλλον. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις εργασιακές προκλήσεις ανέμελα, δεν είναι εύκολο να βάλεις την επαγγελματική σου εξέλιξη στον αυτόματο πιλότο και να αφιερωθείς σε έρωτες και διασκεδάσεις. Βέβαια οι προτάσεις για εξόδους και εκδρομές δεν θα απουσιάζουν και καλό θα ήταν να μην κλείσεις την πόρτα σε όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, αφού αν είσαι μόνη είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιο άτομο που μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχέση που σε αναζωογονεί.

Τον Αύγουστο από την άλλη πλευρά θα προβληματιστείς για τον ερωτικό τομέα της ζωής σου, αφού η Πανσέληνος της 13/8 αλλά και ο ανάδρομος Ερμής από τις 3/8 δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα. Φρόντισε να μην είσαι αδιάλλακτη, να ακούς αυτό που θέλει να σου πει ο Άλλος και να σκέφτεσαι πως κάθε δυσκολία στον ερωτικό τομέα μπορεί να φέρνει και μια ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα που σε βοηθά να ισορροπήσεις. Θα σου έλεγα πως στο τέλος του μήνα θα ήταν λυτρωτικό να δώσεις τέλος σε μια κατάσταση που σε έχει κουράσει και θα αισθανθείς ανακουφισμένη. Αυτό δεν σημαίνει πως χωρίζεις απαραίτητα, αλλά πως μπορεί να δεις τον όρο σχέσεις με διαφορετική ματιά.

Σκορπιός
Ο Ιούνιος ξεκινά με έντονη κίνηση στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα αφού υπάρχουν γύρω σου άτομα που ήρθαν για να παίξουν με τις προθέσεις σου. Αν είσαι σε μια σχέση δεν μπορείς να μένεις ατάραχη στις προκλήσεις, ενώ αν είσαι μόνη τότε οι ευκαιρίες είναι παρούσες και δεν μπορείς να λάβεις απόφαση αν δεν δοκιμάσεις και τη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας. Ταυτόχρονα, ένα ενδιαφέρον διάστημα για τα επαγγελματικά σου ξεκινά αφού ανοίγουν κάποιες προοπτικές που καλό θα ήταν να εξετάσεις όχι μόνο στη βάση των οικονομικών απολαβών αλλά και της πιθανότητας για εξέλιξη στο άμεσο και όχι μόνο μακροπρόθεσμο μέλλον.

Τον Ιούλιο ο Άρης στους Διδύμους είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να τονώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, αλλά πρόσεχε μήπως κυνηγάς κάποιο άτομο που δεν μπορείς να κατακτήσεις και για μια ακόμα φορά πέφτεις στην παγίδα μιας ερωτικής χίμαιρας. Από την άλλη πλευρά, ένα διαρκές τεστάρισμα της σχέσης σου όσον αφορά την εγκεφαλική σας σύμπνοια μπορεί να σε φέρει προ αδιεξόδου με αποτέλεσμα η λύση των ξεχωριστών διακοπών να είναι ο ενδεδειγμένος δρόμος. Να θυμάσαι όμως πως σε ταξίδια και εκδρομές είναι εξαιρετικά πιθανό να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλήματα στη σχέση σου ή στην επαγγελματική σου ζωή.

Ο Αύγουστος τέλος δεν είναι τόσο χαλαρός μήνας αφού θα αντιμετωπίσεις νέα θέματα ή εκκρεμότητες με τη δουλειά ή το σπίτι σου. Δεν είναι εφικτό να αφήσεις τα πάντα πίσω σου και να φύγεις για κάπου μακριά, αφού μάλλον θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα ή να επιστρέψεις στη βάση σου για λίγες ώρες ή μέρες κοντά στην Πανσέληνο της 13/8. Αν γνωρίζεις κάποιο άτομο εκείνη την εποχή, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή αν πρόκειται για μια καλοκαιρινή περιπέτεια και όχι για τίποτα περισσότερο, αφού μπορεί να διαλύσεις σχέσεις ετών βασιζόμενη σε λάθος δεδομένα.

Τοξότης
Ο Ιούνιος ξεκινά με έντονη κίνηση στον επαγγελματικό τομέα αφού ο Άρης πιέζει για να δώσεις λύσεις σε εκκρεμότητες και για να βάλεις όσο το δυνατό περισσότερες ασχολίες στην καθημερινότητά σου. Από τα μέσα του μήνα όμως και μετά, με την Αφροδίτη στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να κινητοποιηθείς και στον ερωτικό τομέα, αφού ίσως τότε να καταλαβαίνεις πως η Ηλιακή έκλειψη της 1/6 ήταν ένα καμπανάκι για τη σχέση σου. Είναι αλήθεια πως έχεις κάποια ανοικτά μέτωπα με το παρελθόν και καλό θα ήταν να τα κλείσεις, αφού οι ευκαιρίες για εξέλιξη στον ερωτικό τομέα είναι παρούσες. Ίσως πάλι η έντονη ενεργοποίηση του άξονα Διδύμων/Τοξότη στο χάρτη σου να σηματοδοτεί αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που τονίζουν πως έφτασε η ώρα να τολμήσεις αυτό που σκεφτόσουν τόσο καιρό…

Τον Ιούλιο, Άρης και Αφροδίτη έχουν βαλθεί να ξυπνήσουν την ερωτική και σεξουαλική σου διάθεση φέρνοντας στο προσκήνιο άτομα που έχουν τη διάθεση να παίξουν μαζί σου όχι μόνο λεκτικά αλλά και σωματικά. Αν έχεις τη διάθεση να δοκιμάσεις την τύχη σου σε μια νέα σχέση, τότε βούτα στα βαθιά και μη σκέφτεσαι το αύριο. Αν όμως δοκιμάζεις να ξεπεράσεις ένα πατατράκ του παρελθόντος μέσω μιας απλής σεξουαλικής σχέσης, τότε να γνωρίζεις πως το άτομο που λειτουργεί ως γέφυρα στη ζωή σου για να πας παρακάτω μπορεί να παίξει και ένα σημαντικότερο ρόλο που έχει ως στόχο να σε σημαδέψει και να δοκιμάσει την έμφυτη διάθεσή σου να είσαι η ελεύθερη σκοπευτής του ζωδιακού κύκλου.

Τέλος, τον Αύγουστο εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό που θα έχεις το χρόνο να ρίξεις όλο σου το ενδιαφέρον στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα σε συνδυασμό με ένα ταξίδι που μπορεί να σε κάνει να αφήσεις στην άκρη για ένα σύντομο χρονικό διάστημα τις έννοιες της καθημερινότητας. Από τα μέσα όμως του μήνα και μετά, φρόντισε να προετοιμαστείς για τις εργασιακές υποχρεώσεις που αυξάνουν όχι μόνο με νέες δραστηριότητες αλλά και με εκκρεμότητες που μαζεύτηκαν το τελευταίο διάστημα. Να μην ξεχάσω να σε προειδοποιήσω πως συναντήσεις με άτομα που θέλεις να αποφύγεις ή ανατροπές στο πρόγραμμα ταξιδιών είναι πιθανά αυτό το μήνα.

Αιγόκερως
Ο Ιούνιος μπαίνει με τη φόρα του Μαίου που σε έχει μετατρέψει σε ερωτικό κυνηγό με στόχο και βέλη στη φαρέτρα του, καθώς νέες γνωριμίες ή αποφάσεις για να εξελίξεις τη σχέση σου με ένα γάμο ή απόκτηση παιδιού είναι πολύ πιθανές εξελίξεις στη ζωή σου. Βέβαια, οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων/Τοξότη (1 και 15/6) είναι σημάδια πως θα πρέπει να διατηρήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα, αφού κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται έχουν ως στόχο να σε ξυπνήσουν από την απραξία. Τελικά μήπως αυτός ο μήνας θέλει να σου υπενθυμίσει πως τα ερωτικά σου εξαρτώνται σε τεράστιο βαθμό από τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχεις, οπότε για να ερωτευτείς θα πρέπει πρώτα να κάνεις τη στροφή στην καριέρα σου;

Ο Ιούλιος ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 1/7 στον Καρκίνο που θέλει να σου πει πως υπάρχει και κάποιος Άλλος στη ζωή σου. Οι ανάγκες αυτού του ατόμου αυξάνουν με αποτέλεσμα είτε να πρέπει να λάβεις πιο σοβαρά τη σχέση σου είτε να απομακρυνθείς από αυτή όσο είναι καιρός και υπάρχουν και νέες ευκαιρίες εκεί έξω. Η πορεία σου που ξεκίνησε τον Ιανουάριο που μας πέρασε φαίνεται πως δίνει καρπούς αυτό το μήνα, είτε γνωρίζοντας ένα άτομο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, είτε εξελίσσοντας την υπάρχουσα σχέση σου είτε κάνοντας ένα παράτολμο βήμα στον επαγγελματικό τομέα που θα σε βγάλει όμως από το αδιέξοδο. Αρκεί να θυμάσαι, πως ό, τι και αν κάνεις, ό, τι και αν αποφασίσεις, δεν είσαι μόνη αλλά παίζεις με ανοιχτά χαρτιά και διάθεση να μοιραστείς.

Ο Αύγουστος τέλος είναι αρκετά καυτός για τα ερωτικά σου, αφού κάποιες κόντρες με ένα άτομο ίσως να παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας. Αν πάλι έχεις ρίξει όλο σου το ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα, τότε μέσα από συναντήσεις και επαφές κάνεις κάποια γνωριμία που εκτός από οικονομικές συζητήσεις περιλαμβάνει και υπονοούμενα που αργά αλλά σταθερά φουντώνουν τη φλόγα μεταξύ σας. Έχεις μπροστά σου ένα μήνα που η διάθεσή σου να αλλάξεις τη ζωή σου ξεκινά από το ενδιαφέρον που δείχνει ένα άτομο να μπει σε αυτή. Είσαι έτοιμοη να ερωτευτείς από την αρχή (κάποιο νέο ή το υπάρχον άτομο στη ζωή σου) με την πιο καθαρή και αγνή διάθεση;

Υδροχόος
Ο Ιούνιος ξεκινά με μια Ηλιακή έκλειψη στον τομέα των ερωτικών σου θέλοντας να σε προετοιμάσει για την ενδιαφέρουσα περίοδο που ακολουθεί. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 10/6 θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφο ή θα κάνεις μια νέα γνωριμία που έχει ως στόχο να σε ξυπνήσει από το τέλμα της υπάρχουσας σχέσης σου ή της μοναξιάς σου. Πιθανότατα να αρχίζεις να σκέφτεσαι αν θα πρέπει να δοκιμάσεις να συγκατοικήσεις με ένα άλλο άτομο ή να έχεις και τις πρώτες έννοιες σου σχετικά με την απόκτηση οικογένειας. Το θέμα από αυτό το μήνα και μετά είναι να γίνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου που θα αφορά στο σπίτι ή τη δουλειά σου. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να ζεις στο μικρόκοσμό σου, χρειάζεται να ανοίξεις τα φτερά σου για κάπου που σε βοηθά να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Τον Ιούλιο με Άρη και Ερμή συμμάχους μπορείς να γνωρίσεις άτομα που εξιτάρουν το ερωτικό σου αισθητήριο ή να κανονίσεις κάποιες ημέρες διακοπών με το έτερο ήμισυ ή με φίλους κατά τις οποίες το φλερτ θα γίνει η καθημερινότητά σου. Η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 όμως αλλά και η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου θυμίζουν να μην τραβάς το σκοινί στον επαγγελματικό τομέα και να φροντίζεις να ενδιαφέρεσαι για την εργασία σου και να μην την αφήσεις στην τύχη της. Έχεις ακόμα κάποιες υποχρεώσεις που δεν έχεις τακτοποιήσει οπότε μην αφήνεις ανοικτούς λογαριασμούς που θα σε εκθέσουν στο τέλος.

Τέλος, ο Αύγουστος είναι ο πιο έντονος μήνας όλου του καλοκαιριού αφού η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 13/8 αλλά και η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο Λέοντα το διάστημα 8-25/8 είναι συνθήκες που φέρνουν ξεκαθαρίσματα ή περαιτέρω μπλεξίματα στον ερωτικό τομέα. Θα πρέπει να δώσεις λύση σε προβλήματα της σχέσης σου καθώς το παρελθόν καραδοκεί και σε πολιορκεί. Ίσως, πάλι να γνωρίζεις κάποιο άτομο που θα ήταν καλό να μην προχωρήσεις πολύ σύντομα μαζί του γιατί ο ανάδρομος Ερμής είναι μεγάλη παγίδα στην οποία μπορεί να πέσεις χωρίς να το καταλάβεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τη Νέα Σελήνη της 29/8 που φαίνεται κομβική ημερομηνία για την εξέλιξη της σχέσης σου, αφού το σεξ γίνεται πεδίο μάχης αλλά και απόλαυσης.

Ιχθείς
Ο Ιούνιος μπορεί να ξεκινά ήρεμα και ευχάριστα, αλλά στην πορεία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τις αιτιάσεις για δραστικές αλλαγές στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα. Η Ηλιακή έκλειψη της 1/6 αλλά και η έντονη παρουσία πλανητών στους Διδύμους σε ωθούν να χρειάζεται να ισορροπήσεις ανάμεσα στη δουλειά και τη σχέση ή να σκεφτείς ποιο άτομο επιθυμείς να έχεις πλάι σου. Η απόφαση σου αυτή δεν είναι εύκολη αφού πλέον κινείσαι στα πλαίσια μιας σχέσης που χρειάζεται να έχει πλάνο, να εξετάζει το βάθος της και θα πρέπει να αναρωτηθείς αν θα μπορούσες να συγκατοικήσεις με το άτομο που είναι πλάι σου. Οι δεσμευμένες θα νιώσουν τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση τους αφού μπορεί να προκληθούν να αποχωρίσουν από αυτή, ίσως λόγω κούρασης, ίσως επειδή απόφασισαν να εστιάσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη ή λόγω μιας νέας γνωριμίας.

Ο Ιούλιος είναι πιο περίεργος μήνας, αφού στον ερωτικό τομέα η Αφροδίτη αλλά και η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 στον Καρκίνο τονίζουν την ανάγκη σου να μοιραστείς έντονα συναισθήματα. Υπάρχει λοιπόν μια τάση που σου λέει να γνωρίσεις καινούργια άτομα που υπάρχει ερωτική έλξη, αλλά και η άλλη τάση σου που πιέζει την υπάρχουσα σχέση σου και σου ζητά να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για να προχωρήσεις μπροστά. Μήπως πρέπει να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα σχετικά με το μέλλον της σχέσης σου και την πιθανότητα να μεγαλώσεις την οικογένεια σου ή μήπως ήρθε η ώρα να αναζητήσεις το πάθος που σου λείπει τον τελευταίο καιρό σε μια νέα γνωριμία;

Τέλος, τον Αύγουστο καλείσαι να ισορροπήσεις την ερωτική σου ζωή με τις απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Θα χρειαστεί να βρεθείς κοντά στη δουλειά σου για κάποιες ημέρες αφού πρέπει να κλείσεις τρύπες και υποθέσεις που χρονίζουν ώστε να μπορέσεις αργότερα να έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Μετά τα μέσα του μήνα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου, είτε με επανεκκίνηση της υπάρχουσας σχέσης σου είτε με την επισημοποίηση ενός φλερτ που φούντωνε όλο το προηγούμενο διάστημα. Να θυμάσαι όμως να κάνεις κάθε νέο ξεκίνημα μετά τις 25/8 που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...