Dolce & Gabbana Make up

Η-ήδη διάσημη- συλλογή μακιγιάζ ήρθε στην Ελλάδα!
Με πηγή έμπνευσης τον πλούτο της Μεσογείου, τη λάμψη του Χόλιγουντ και τη θηλυκότητα της γυναίκας, το επιτυχημένο δίδυμο των Ιταλών σχεδιαστών υπογράφει μια πολυτελή και glam συλλογή μακιγιάζ, την οποία πλέον μπορείς να δεις και να δοκιμάσεις στο Hondos Center Κηφισιάς, Hondos Center Γλυφάδας και στο Attica στο Citylink. 


Η συλλογή αποτυπώνει την ιταλική φινέτσα των Dolce&Gabbana, οι οποίοι δημιούργησαν χρώματα και υφές εμπνευσμένοι από το χώρο της μόδας και από δείγματα υφασμάτων από τις ίδιες της συλλογές τους. Όσο για τις υπέρκομψες συσκευασίες των προϊόντων, πολυτελείς και συνάμα μινιμαλιστικές, είναι από μόνες τους μικρά αντικείμενα του πόθου.

Η σειρά
Η συλλογή περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από κραγιόν σε δύο διαφορετικές υφές, το πλούσιο Classic Cream Lipstick  σε 40 αποχρώσεις και το λαμπερό Shine Lipstick σε 27 αποχρώσεις, 25 δροσερές αποχρώσεις λιπ-γκλος (Ultra Shine Lip-gloss) και 10 μολύβια για τα χείλη (Precision Lip Liner). Για καθαρό και έντονο χρώμα στα βλέφαρα στη σειρά θα βρεις 14 διπλές κασετίνες και 15 τετραπλές σκιές (Smooth Eye Colour Quad& Smooth Eye Colour Duo), οι οποίες συμπληρώνονται από 16 μολύβια ματιών (Crayon Intense) και τρεις αποχρώσεις σε μάσκαρα για όγκο (Volumized mascara). Για ένα απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα στη σειρά θα ανακαλύψεις το υγρό φον ντε τεν (Perfect Finish Powder Foundation Wet or Dry) σε 15 αποχρώσεις, το καλυπτικό κονσίλερ (Perfect Finish Concealer) σε 4 αποχρώσεις, μια πούδρα για λάμψη (Glow Illuminating Powder), 5 μπρόνζερ (Glow Bronzing Powder), 11 διαφορετικές αποχρώσεις σε ρουζ (Luminous Cheek Colour) και πέντε επαγγελματικά πινέλα που θα σε βοηθήσουν στην καλύτερη εφαρμογή των προϊόντων. Τέλος, για ακαταμάχητες αποχρώσεις στο μανικιούρ και πεντικιούρ η συλλογή διαθέτει 22  βερνίκια νυχιών (Intense Nail Lacquer).


Stylista says:
Η Scarlett Johansson,  η οποία αποτελεί και το πρόσωπο της συλλογής μακιγιάζ Dolce & Gabbana λέει χαρακτηριστικά: «Το μακιγιάζ σημαίνει πολλά για μένα! Πάντα μου άρεσε να φοράω μέικ-απ και νομίζω ότι επηρεάστηκα από τη μητέρα μου που την έβλεπα στον καθρέφτη, όταν ακόμη ήμουν πολύ μικρή. Την έβλεπα να φτιάχνεται αλλιώς το πρωί και αλλιώς το βράδυ και πίστευα ότι ήταν η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου» και συνεχίζει: «Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτήν τη συναρπαστική, πολυτελή συλλογή μακιγιάζ. Είναι υπέροχη να είσαι το πρόσωπο ενός προϊόντος που πιστεύεις. Όλα τα χρώματα είναι εντυπωσιακά και εύχρηστα και η ποιότητα είναι τέλεια. Πιστεύω ότι η γυναίκα των Dolce & Gabbana είναι λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Φορώντας το μακιγιάζ θα τονίσει ακόμη περισσότερο αυτά τα στοιχεία». 


http://www.stylista.gr 
ashtray.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...