Πώς να γλιτώσεις χρήματα από τις beauty αγορές σου!

Αρχές Ιουλίου! Σε ελεύθερη μετάφραση κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι αυτή την περίοδο
α) εξοικονομείς χρήματα για τις διακοπές σου
β) περιμένεις τον επόμενο μισθό σου
γ) κάνεις περικοπές από τις beauty αγορές σου
δ) όλα τα παραπάνω!


No worries, ladies! Υπάρχουν βασικά beauty tips τα οποία πιθανότατα ποτέ να μην σου έχουν περάσει από το μυαλό μέχρι στιγμής. Και πρόκειται για tips τα οποία αν σου γίνουν συνήθεια το τέλος του επόμενου μήνα θα σε βρει με περισσότερα χρήματα στην άκρη.

Βουρτσάκι VS σύνθεση μάσκαρα: 1-0
Το αποτέλεσμα που σου δίνει μια μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου εξαρτάται σε μεγαλύτερο βαθμό από το βουρτσάκι παρά από την ίδια την σύνθεση του προϊόντος. Αν, λοιπόν, έχεις ήδη βρει το αγαπημένο σου βουρτσάκι κράτησέ το και την επόμενη φορά που θα βγεις για shopping μπορείς να επενδύσεις σε μια οικονομικότερη μάσκαρα από ότι συνήθως.

Το μέγεθος (δεν) μετράει!
Θέλεις να αγοράσεις ένα βουρτσάκι για να καθαρίζεις το πρόσωπό σου ή ένα τσιμπιδάκι φρυδιών; Επένδυσε σε travel size εκδοχές των παραπάνω προϊόντων. Μπορεί να είναι μικρότερα σε μέγεθος αλλά κοστίζουν πολύ λιγότερο και κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά!

Ένα προϊόν, πολλές χρήσεις
Μια ενυδατική προσώπου, μια αντηλιακή, ένα make up. Mπορείς να αγοράσεις αυτά τα τρία προϊόντα ή ένα tinted προϊόν που συνδυάζει χρώμα, ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο και φυσικά θα σου κοστίσει λιγότερο. Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα. Γιατί πλέον, όλες οι αγαπημένες μας εταιρίες καλλυντικών έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν τα ράφια τους με κρέμες που έχουν πολυχρηστική δράση και ανταποκρίνονται στις πολλαπλές ανάγκες του δέρματός μας.
Bonus info: 'Ηξερες πως μπορείς να φορέσεις την καφέ σκιά σου και σαν μολύβι φρυδιών; Αυτά και άλλα πολύτιμα beauty tips μπορείς να τα διαβάσεις εδώ!

50-50!
Χρησιμοποιείς βαμβάκι σε λωρίδες για το ντεμακιγιάζ σου; Τότε σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι οι λωρίδες αυτές είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με την ποσότητα που χρειάζεσαι πραγματικά. Κόψε το μισό της λωρίδας και τοποθέτησε ξανά το υπόλοιπο πίσω στην συσκευασία. Έτσι, θα έχεις καταναλώσει όλο το προϊόν στον διπλάσιο χρόνο από ότι συνήθως!

Special offers
Πλέον υπάρχουν πολλά sites με συμφέρουσες προσφορές οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν και θέματα ομορφιάς. Μανικιούρ με μισά χρήματα, θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, βαφή μαλλιών και πολλές άλλες υπηρεσίες που πλέον προσφέρονται στο μισό κόστος. Αν δεν είσαι συνδρομήτρια σε τέτοιου είδους site γίνε τώρα. Σίγουρα μια φίλη ή συνάδελφος μπορεί να σε κατευθύνει.

Και μην ξεχνάς:
Γυναίκα μεταξύ άλλων σημαίνει ομορφιά! Επιστρατεύοντας έξυπνα tricks σίγουρα θα εξακολουθήσεις να είσαι όμορφη και λαμπερή όχι όμως σε βάρος του πορτοφολιού σου! Αλλά ακόμα κι αν υπάρχουν φορές που νιώθεις ότι θέλεις διακαώς να αποκτήσεις εκείνη την κρέμα που δοκίμασες την τελευταία φορά στο κατάστημα καλλυντικών, καν'το. Ειδικά αν έχεις ακολουθήσει τα παραπάνω money saving tips σίγουρα αξίζει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου!


http://www.tlife.gr
ashtray.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...