Megan Daniels ... ξανθιά "δυναμίτης" !

Εεεεεεεεεεεεε.......Μάλλον δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν σχόλια για την συγκεκριμένη ,εφ όσον ,όπως φαίνεται,διαθέτει όλα τα προσόντα για να κάνει έναν άντρα......δυναμίτη.!!!!!!!!!!

35 Διάσημες στην παιδική τους ηλικία

Oι περισσότερες διάσημες είναι " καυτά " κορίτσια που δύσκολα δεν θα τις κοίταγες,αλλά δεν ήταν παντα τόσο όμορφες και καλλίγραμμες.Όλες ξεκίνησαν απο κάπου-απο την παιδική τους ηλικία.Μερικές ήταν πολύ γλυκές ενώ άλλες πιθανόν να σας σοκάρουν με το μέγεθος των φρυδιών ή το ανόητο χαμόγελο,σε αντίθεση με αυτό που έγιναν αργότερα.Ρίξτε μια ματιά σε 34 στάρ πολύ πριν γίνουν στάρ και κούκλες...

Ιδέες για μακιγιάζ απο τα βάθη της Ανατολής

Το μακιγιάζ της Ανατολής είναι γνωστό για την έμφαση που δίνει στα μάτια και στα χείλη.Αυτό το συγκεκριμένο στυλ μακιγιάζ περιλαμβάνει σκούρα έντονα μάτια,μπρονζέ και ανοιχτόχρωμα χρώματα στα χείλη.Ενώ πολλοί πιστεύουν οτι το μακιγιάζ αναδεικνύει τα χαρίσματα κάθε γυναίκας,το μακιγιάζ της Ανατολής κάνει μια πιο γήινη προσέγγιση.Η αραβική κουλτούρα κατακλύζεται απο στύλ,πρόκληση,και μυστήριο.Αποκτήστε το λουκ αυτό, και προσαρμόστε το στο δικό σας μακιγάζ.

Πρόσεχε τα μάτια μου.....Αφιερώστε 2 λεπτά και διαβάστε το...ΑΞΙΖΕΙ.!!


Μερικές φορές διαβάζεις κάτι που σε κάνει να σταματάς κάθε σου σκέψη και τότε θέλεις να το μοιραστείς με όλους αυτούς για τους οποίους ενδιαφέρεσαι.

Ψεύτικες Σχέσεις

Ένιωσε το στομάχι της να γίνεται πέτρα.

Τα έντερα της σφίχτηκαν σε έναν στρόβιλο που της ρουφούσε την ανάσα και άκουσε τον χτύπο της καρδιάς της μέσα στο κεφάλι της.
«Μην το κάνεις» ικέτευσε σιωπηλά στο μυαλό της.
Όμως  εκείνος το έκανε.
Το είπε.

Θαυμάστε 101 Γυναίκες με Τατουάζ σε όλο τους το κορμί....

Το τατουάζ κάποτε δεν ήταν ιδιαίτερα αποδεκτό στις γυναίκες.Τώρα πλέον το τατουάζ στις γυναίκες,όχι μόνο είναι αποδεκτό αλλά για ορισμένους είναι και καλαίσθητο.Αν και σε κάποιες περιπτώσεις,είναι υπερβολικό,το τατουάζ σε γυναικείο κορμί,δίνει άλλη σημασία!!...Σε κάποιες μπορεί να είναι απο το όνομά τους,μέχρι και την εκδήλωση συναισθημάτων..Όπως και να έχει,δείτε 101 κυρίες που έχουν επιλέξει κάθε είδους τατουάζ για να εκφραστούν.

Απίστευτα σκίτσα γυναικών

H γυναικεία φύση επικρατεί στα πάντα γύρω μας ,και ήδη είναι πηγή έμπνευσης για όλων των ειδών τους καλλιτέχνες.Τι πιο όμορφο για μια γυναίκα να την εκθειάζουν και να την θαυμάζουν,ιδίως όταν αυτή μπορεί να είναι ένα απλό σκίτσο.Θαυμάστε γυναικείες φιγούρες που θα μπορούσαν να είναι φωτογραφίες....

Πρώιμες και ενήλικες σχέσεις

Πάνω από 40 χρόνια έχουν περάσει που ο Βρετανός ψυχολόγος John Bowlby ήταν ο πρώτος που εισήγαγε τον όρο «attachment» (δεσμός, πρόσδεση, προσκόλληση) και  περιέγραψε το δεσμό αυτό ως μια «ψυχολογική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων».

Όταν αθλούνται.....οι Κινέζες!!


Να πως γίνονται οι Κινέζοι Ολυμπιακοί Πρωταθλητές.Προπονούνται πολύ,και είναι φυσικό.Παρ ολα αυτά,δεν περνάει απαρατήρητο το νεαρό της ηλικίας τους.

12 Διάσημες Του παρελθόντος..........Στον καμβά.

Eνδιαφέρουσες φωτογραφίες Διασήμων Γυναικών απο το Παρελθόν-ζωγραφισμένες με έναν μοναδικό τρόπο.Η Alexia Sinclair είναι μία καλλιτέχνης με εξαιρετικά δημιουργικές ικανότητες.Δεν νομίζετε?

Συντροφική σχέση

Λίγο μετά ή αρκετά μετά από την έναρξη μιας συντροφικής σχέσης βρισκόμαστε να ζούμε με τον άνθρωπο που επιλέξαμε στον ίδιο χώρο. Στην αρχή όλα δείχνουν και είναι καλά. Περνάμε μαζί τις ελεύθερες ώρες μας, κάνουμε πράγματα που αρέσουν και στους δύο, είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, νομίζουμε πως βρήκαμε το άλλο μας μισό.

Πανέμορφες κουρτίνες

Επιλέξτε τις κατάλληλες κουρτίνες για το σπιτικό σας!..
        Αναζητώντας τις κατάλληλες κουρτίνες για το σπιτικό σας θα εκπλαγείτε από τα διαφορετικά σχέδια, χρώματα και υφάσματα που διατίθενται στο εμπόριο.

Διακόσμηση σπιτιού, μικρές αλλαγές, μεγάλες διαφορές

Αν το σπίτι σας, φαίνεται μουντό, στενάχωρο, ή παλιομοδίτικο, η ριζική αλλαγή είναι μια λύση. Αλλά είναι και η ακριβότερη και ίσως με το μεγαλύτερο ρίσκο. Σας προτείνουμε μια σειρά από διακοσμητικές επιλογές, που το αποτέλεσμα τους είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι περιμένατε.

10 τρόποι για να σταματήσετε το φούσκωμα

 Ο χειρότερος εφιάλτης των γυναικών: το τζίν που φοράγατε εχθές σήμερα δεν σας κουμπώνει.
Κι όμως φταίει το φούσκωμα. Μπορεί να οφείλεται στον κύκλο σας, στις κακές διατροφικές συνήθειες ή σε συγκεκριμένα φαγητά αλλά το σίγουρο είναι ότι σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα.

Τα 10 οφέλη του σεξ στην… υγεία

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες, που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Wilkes,  τα οφέλη που προσφέρει το σεξ στην υγεία του ανθρώπου είναι αρκετά και σημαντικά.

Γιλέκο: Το Απόλυτο “Fashion Item”!

Το γιλέκο είναι ένα από τα  super κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που δίνει άμεσα στυλ στο ντύσιμο μας.
Βγαλμένο από το 3 piece κουστούμι έχει ζωή από μόνο του χωρίς την υπερβολική σοβαρότητα του κουστουμιού χαρίζοντας ταυτόχρονα μια διακριτική αλητεία χωρίς να βγάζει όμως μάτι.

Η κρυφή ζωή ενός... πλυντήριου πιάτων

Μερικές οικιακές συσκευές δεν είναι αυτό που φαίνονται. Μπορούν να κάνουν κι άλλα πράγματα, που δεν είχατε φανταστεί. Μία από αυτές είναι το πλυντήριο πιάτων.

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;

Eίναι γεγονός ότι οι γυναίκες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους ήδη δεσμευμένους άντρες που είτε είναι σε μακροχρόνια σχέση ή ακόμα χειρότερα είναι παντρεμένοι. Γιατί μια γυναίκα θα επιδίωκε μια σχέση με ένα άντρα που δεν είναι διαθέσιμος και ανήκει σε κάποια άλλη; Όπως λεει και το γνωστό ρητό , πάντα επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε και πάντα εκτιμούμε αυτό που έχουμε μόνο όταν το χάσουμε!

Κατ'οίκον... αρωματοθεραπεία

Οι μυρωδιές που μας περιβάλλουν επηρεάζουν άμεσα την ψυχολογία και την διάθεσή μας. Βρισκόμενοι σε ένα όμορφο αρωματικά περιβάλλον νιώθουμε ηρεμία, γαλήνη και ευεξία.

Ημέρα Γάμου:Μαλλιά με διάθεση καιρού

Μπορεί να έχετε στο νου σας ένα χτένισμα για την ημέρα του γάμου σας, που θα θέλατε να κάνετε οπωσδήποτε. Τι θα κάνετε όμως αν δεν ταιριάζει με τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να επικρατούν την συγκεκριμένη ημέρα;
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε συζητήσει μαζί με τον επαγγελματία, που θα σας φρόντισει και μια εναλλακτική επιλογή.

"Eλεύθερες και ωραίες..."

Όταν επενδύουμε σε μία αδιέξοδη σχέση... Δεν είναι λίγες οι ωραίες και ελεύθερες γυναίκες που πιάνονται στα δίχτυα κάποιων παντρεμένων. Πέφτουν τυχαία στα δίχτυα της γοητείας τους ή μήπως ψάχνουν να τους βρουν;

Σύνθεση με Πουλιά του παραδείσου.

Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε λοξά τις άκρες από τα στελέχη σε μήκος τουλάχιστο 3 εκατοστά. Σιγουρευτείτε ότι τα βάζα είναι εντελώς καθαρά και χρησιμοποιείστε φρέσκο χλιαρό νερό.

Σώστε το δέρμα σας κόβοντας το τσιγάρο!

Σώστε το δέρμα σας κόβοντας το τσιγάρο πριν είναι αργά! Μπορεί να φαίνεται λιγότερο σημαντική η ζημιά που προκαλεί το κάπνισμα στην επιδερμίδα, δεδομένου ότι είναι ένοχο επίσης για πιο σοβαρά προβλήματα υγείας όπως ο καρκίνος του πνεύμονα και οι καρδιοπάθειες, ωστόσο το δέρμα μας είναι το πρώτο που καταστρέφεται εξαιτίας του τσιγάρου.

Λιπογλυπτική για επανασχηματισμό σώματος χωρίς επέμβαση

Γεγονός είναι ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας οδηγεί σε ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και ακινησία με αποτέλεσμα το σώμα μας να χάνει το ελκυστικό του σχήμα και να γερνάει πιο γρήγορα. Το αποτέλεσμα είναι ένα σώμα με επιδερμική χαλάρωση, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.

H γλώσσα του σώματος!

Πολλά έχουν γραφτεί ανά τα χρόνια για τα μυστικά που κρύβει η γλώσσα του σώματος.Είναι γνωστό ότι λαμβάνουμε και μεταδίδουμε μηνύματα στο περιβάλλον μας για τα συναισθήματα μας ή για την εικόνα που έχουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό μέσα από τις κινήσεις μας και την στάση του σώματος μας.

Πως να γίνετε το φωτεινό παράδειγμα

Οι αριθµοί το δηλώνουν κατηγορηµατικά: το 14 έως 20% της κατανάλωσης ενέργειας σε ένα µέσο σπίτι αφορά στο φωτισµό του. Λαµβάνοντας µέτρα για τον περιορισµό αυτού του ποσοστού, συµβάλλετε στη µείωση εκποµπών διοξειδίου του άνθρακα, ενώ παράλληλα µειώνετε τα έξοδά σας.

Το χρώμα των μαλλιών σας δείχνει τον χαρακτήρα σας

Πριν από πολλά χρόνια, οι γυναίκες δεν άλλαζαν το χρώμα των μαλλιών τους, παρά μόνο τα έβαφαν στη φυσική τους απόχρωση, όταν άσπριζαν. Τώρα τα φωτογραφικά άλμπουμ των περισσοτέρων γυναικών μπορούν άνετα να αποτελέσουν και ένα δειγματολόγιο για τις αποχρώσεις βαφών μιας εταιρείας.

Ξ - αδελφικές σχέσεις: Στίγμα ή ελευθερία;

Οι γονείς του αντιδρούν στο να είμαστε μαζί γιατί είμαστε δεύτερα ξαδέλφια. Είμαστε 9 χρόνια μαζί και δεν μπορούμε να χωρίσουμε. Η κοινωνία που ζει είναι μικρή. Να θυσιάσουμε την αγάπη μας; Αυτή είναι η λύση; Α.Α, 28 ετών.
Έχω σχέση με κοπέλα με την οποία είμαστε τρίτα ξαδέλφια, γνωρίζω ότι επιτρέπεται ο γάμος, όταν όμως θα κάνουμε παιδιά θα υπάρχει πρόβλημα; Γ.Μ., 28 ετών.

Μεταμόσχευση Φρυδιών

Ειδικότερα τα φρύδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και δυσκολίες στην τεχνική αποκατάστασης τους, με την πρώτη επέμβαση να γίνεται το 1914 στην Γερμανία.


Τα φρύδια μαζί με τα μάτια, αποτελούν μια αισθητική ενότητα που χαρακτηρίζει την φυσιογνωμία του ανθρώπου και κατ' επέκταση μπορεί να καθορίζουν ακόμη και την κοινωνική του δραστηριότητα.

Δείξτε την προσωπικότητά σας φορώντας κοσμήματα

Τα πολύτιμα κοσμήματα για κάθε άνθρωπο αντικατοπτρίζουν κάτι διαφορετικό. Στην πλειοψηφία τους όμως τα κοσμήματα συμβολίζουν τον πλούτο και το κύρος για το πρόσωπο που τα φοράει, ειδικά σκεφτόμενοι ότι ιδιαίτερα τα παλαιότερα χρόνια τέτοια αξεσουάρ ήταν προνόμιο των εύπορων λόγω της ακρίβειας των πρωτευόντων υλικών τους.

Πώς να διαλέξετε το τέλειο γυμναστήριο

Η αποφασιστικότητα με την οποία είχατε ξεκινήσει να πηγαίνετε γυμναστήριο τον Ιανουάριο, κοντεύει να εξατμιστεί. Μήπως αυτή τη φορά το λάθος δεν είναι δικό σας; Μήπως το γυμναστήριο που διαλέξατε απλά δεν σας ταιριάζει;

Λουλούδια και όνειρα

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι σήμαινε όταν ονειρευτήκατε ότι παιχνιδίζατε μέσα σε ένα λιβάδι μαργαρίτες ή ότι σκύψατε να μυρίσετε ένα τριαντάφυλλο; Δείτε εδώ μια λίστα με το τι σημαίνει όταν βλέπετε στα όνειρά σας λουλούδια...

Real Housewives: Απαντούν σε μία κρίσιμη ερώτηση

Τι είναι αυτό που δεν θα θέλατε με τίποτα να αποκαλύψετε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα;

Top sex secrets: Τα πιο καυτά μυστικά του σεξ



Από μυστικά στο φλερτ, μέχρι την καθημερινότητα του ζευγαριού και στο σεξ, υπάρχουν κάποια πράγματα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρεις. Η Θεία Λόλα είναι εδώ και στα αποκαλύπτει. 

Η ζωή τους, πίσω από την πασαρέλα

Θαυμάζουμε το ταλέντο τους και ακολουθούμε τις εντολές τους στη μόδα. Αλλά πόσα λίγα ξέρουμε για τους ίδιους σαν πρόσωπα; Σήμερα θα ρίξουμε μια κρυφή ματιά στην προσωπική ζωή μερικών από τους πιο αγαπημένους μας σχεδιαστές μόδας

Κάτια Δέδε: Στο αμερικανικό Playboy

Η Playmate 2010 Κάτια Δέδε δεν πίστευε στα αφτιά της όταν την ενημέρωναν τηλεφωνικά ότι η φωτογράφηση που έκανε το καλοκαίρι στο ελληνικό «Playboy» φιλοξενείται αυτόν τον μήνα στο αντίστοιχο αμερικανικό.

Ζήλια και αυτοκαταστροφή!

Γιατί ένα άτομο ζηλεύει; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ; Η ζήλια είναι αποτέλεσμα της κακής γνώμης που μπορεί να έχει κάποιος για τον εαυτό του αλλά και αποτέλεσμα της συνεχούς αρνητικής αυτοκριτικής.

Τα παιδιά της άνοιξης

Στους ατέλειωτους κύκλους της η ζωή αναπαράγεται σε φυτά, ζώα και ανθρώπους σε μια διαδικασία που δεν τελειώνει, σε ένα αδιάκοπο πανηγύρι όπου όλοι και όλα παίζουν το ρόλο τους.

Όταν θέλει κάποιον άλλον

Ένα από τα συχνά ερωτήματα έχει να κάνει με τον προβληματισμό ότι η σύντροφός σας -ο «θύτης» είναι συνήθως γένους θηλυκού»- δείχνει να θέλει έναν άλλον άνδρα. Το σενάριο κατά κανόνα έχει ως εξής: Είστε μαζί καιρό –πιθανώς χρόνια, ίσως ακόμα και παντρεμένοι, έχετε μία ήσυχη, χωρίς εντάσεις σχέση, με τακτικές σεξουαλικές επαφές, όλα δείχνουν να κυλούν αρμονικά.

Και μετά τις ξανθές.....οι 40 πιο καυτές καστανές πορνοσταρ...

Μετά την επέλαση των ξανθών πορνοστάρ,σειρά έχουν οι καστανές που ,δεν έχουν τίποτα απολύτως να ζηλέψουν......εκτός,ίσως ,απ το χρώμα στο μαλλί...Αλλά και πάλι,δεν θα τα έβαφαν γιατί η διασημότητα δεν κοιτάει χρώμα.....ιδίως στο συγκεκριμένο επάγγελμα.....

Τελείωσε το σαμπουάν; Λουστείτε με σόδα!

Σας τελείωσε το σαμπουάν και σας έχει πιάσει πανικός;  Ηρεμήστε. Πηγαίνετε μέχρι την κουζίνα σας και πάρτε από το ντουλάπι τη μαγειρική σόδα.
Όσο κι αν σας ακούγεται παράδοξο, η μαγειρική σόδα είναι το ασθενέστερο αλκαλικό και καθαρίζει τα μαλλιά από τα συσσωρευμένα χημικά (σαμπουάν, βαφές, μάσκες μαλλιών), χωρίς να τα καταστρέψει.

Anne Hathaway: Ποια είναι η νέα sexy ντίβα του Hollywood

Πολλοί την θυμούνται από τα «Ημερολόγια μιας Πριγκίπισσας», ως αδέξια γαλαζοαίματη, με πρόσφατα ακόμη τα σπυράκια της ακμής. Ακόμη περισσότεροι την γνώρισαν ως «συνήγορο» του διαβόλου –ναι, αυτού που φοράει Prada και έχει την φάτσα της Meryl Streep.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...