Πανέμορφες κουρτίνες

Επιλέξτε τις κατάλληλες κουρτίνες για το σπιτικό σας!..
        Αναζητώντας τις κατάλληλες κουρτίνες για το σπιτικό σας θα εκπλαγείτε από τα διαφορετικά σχέδια, χρώματα και υφάσματα που διατίθενται στο εμπόριο.

       Φροντίστε προτού καταλήξετε σε κάποια αγορά, να υπάρχει αρμονικό ταίριασμα με το χρώμα των επίπλων και το γενικότερο ύφος του σπιτιού σας.
        Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι απαραίτητο να βάλετε σε όλα τα παράθυρα κουρτίνες, όμως σίγουρα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε για να καλύψετε ένα παράθυρο με άσχημη θέα, για να δώσετε φως και χρώμα στο σαλόνι σας, να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας.
        Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε ύφασμα πρέπει να αποφασίσετε τι είδους κουρτινόξυλο θα χρησιμοποιήσετε. Θα πρέπει να μετρήσετε από το σημείο που πρόκειται να το τοποθετήσετε έως το πάτωμα, υπολογίζοντας και μερικά εκατοστά επιπλέον για το στρίφωμα στο πάνω και κάτω μέρος της κουρτίνας. Μετά θα αποφασίσετε τι είδους θηλιά για κουρτίνες θα χρησιμοποιήσετε, γιατί και αυτό θα καθορίσει το πόσο ύφασμα θα σας χρειαστεί τελικά.
        Αν θέλετε να δημιουργήσετε μεγαλόπρεπη ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα ή στο σαλόνι, σας συστήνουμε να προτιμήσετε κουρτίνες ντουμπλέ (δυο υφάσματα ραμμένα μαζί), τις οποίες θα στερεώσετε στις δυο πλευρές του παραθύρου με ένα εντυπωσιακό αμπράς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...