Με Duracell συνεχίζει(ς)

Η παραπάνω στάση είναι ο μπαλαντέρ του κάμα σούτρα. Είναι αυτή που συνεχίζει εκεί που οι άλλες σταματούν. Έχετε να συζητήσετε με το σύντροφό σας για τα κοινόχρηστα, το θερμοσίφωνα που χάλασε, το σοβατεπί που γκρεμίστηκε και άλλες απλές καθημερινές ιστορίες. Η μικρή έκανε κοπάνα στο μάθημα, η γάτα σας πήδηξε από το μπαλκόνι κι εσείς είστε έτοιμες να κρεμαστείτε από το φωτιστικό. Κάντε ένα διάλειμμα, χαλαρώστε με χαμηλό φωτισμό, εφαρμόστε την εν λόγω στάση και προβείτε σε γόνιμο διάλογο. Δε θα χάσετε.

Τα σεξουαλικά προβλήματα στο γάμο

Οι γυναίκες που είναι μέσα σε γάμο παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα στη σεξουαλική τους από ότι οι γυναίκες που είναι ελεύθερες και οι παντρεμένοι άντρες.
Σε αντίθεση, οι άντρες που είναι ελεύθεροι, παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα σεξ σε σύγκριση με τους παντρεμένους άντρες ή αυτούς που συζούν με γυναίκα χωρίς να είναι παντρεμένοι.
Η κυριότερη αιτία για την εν λόγω κατάσταση, είναι η απουσία καλής επικοινωνίας μεταξύ των δύο στο ζευγάρι.

Ξεφορτώσου τα περιστέρια από το μπαλκόνι σου

Μήπως έχεις βαρεθεί να κυνηγάς τα –κατά τα άλλα- συμπαθητικά πτηνά από τη βεράντα σου; Είσαι και εσύ από τις παθούσες που δεν μπορεί να βλέπει άλλο τις ακαθαρσίες τους; Μην απελπίζεσαι. Πριν πιάσεις το δίκανο (!) δοκίμασε ένα από τα παρακάτω κόλπα. Μπορεί και να εκπλαγείς… ευχάριστα.

Λιποθυμία

Σε κάποιους έχει συμβεί, σε κάποιους άλλους όχι. Παρ' όλα αυτά, η λιποθυμία μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε.
Τι γίνεται όμως και από τη μια στιγμή στην άλλη βρισκόμαστε στο... απόλυτο κενό;

Πασχαλινά δώρα

ΠΑΣΧΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΓΛΕΝΤΙ. ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ SERKOS.

Sex Life: μπορείς και καλύτερα

Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσατε μόλις τώρα το dating ή που δεν μετράτε μόλις ένα χρόνο σχέσης, αλλά είστε ήδη μαζί πενταετία και βάλε, παντρεμένοι, έχετε παιδιά και ζόρικες δουλειές, σίγουρα σας κάνει εντύπωση κάθε φορά που ακούτε για παθιασμένο σεξ, non stop. Υπάρχουν όμως μερικές μικρές κινήσεις που μπορούν να βοηθήσουν και το πιο βαθιά «κοιμισμένο» ζευγάρι.

Lookbook: Monsoon Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011

Για το  Lookbook της νέας συλλογής ρούχων Monsoon για την νέα σεζόν , φωτογραφήθηκε το μοντέλο Lily Donaldson και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

Το ύφος της φωτογράφισης είχε ρομαντισμό και επιρροές από την δεκαετία του 70.

Στην νέα συλλογή Monsoon θα βρεις μακριές floral φούστες, ολόσωμες φόρμες, παντελόνια jeans καμπάνα και φυσικά το λευκό πλεκτό φόρεμα που σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις!

Δες την καταπληκτική φωτογράφιση, για το Lookbook της Monsoon για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011.

Καλλιεργώντας Ορχιδέες στο Σπίτι.

Οι ορχιδέες αποτελούν σαγηνευτικά εξωτικά φυτά. Το να μάθουμε να τις φροντίζουμε αποτελεί μία πρόκληση όπως και το να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα βασικά τους είδη. Όποιος ασχοληθεί με τις ορχιδέες είναι σίγουρο ότι θα τις εντάξει με χαρά στα φυτά που στολίζουν το χώρο του και δεν θα τις αποχωριστεί ποτέ. Ας μάθουμε λοιπόν πώς να τις περιποιηθούμε.

Bedup: το κρεβάτι στην οροφή

Η ευρυχωρία σ’ ένα μικρό χώρο είναι μια απόλαυση περιζήτητη.
Μια εντελώς πρωτότυπη ιδέα που συνδυάζει την εξοικονόμηση χώρου, την αισθητική, την άνεση, την ευελιξία, την αξιοπιστία της κατασκευής είναι το Bedup, το κρεβάτι που αποθηκεύεται στην οροφή.
Περισσότερα: http://www.decadrages.com

(Σ)έξι παραλίες για την Άνοιξη

Τι θέλουμε από τα ανοιξιάτικα weekends μας; Όμορφες παραλίες για να λιαστούμε και να επιχειρήσουμε τις πρώτες μας βουτιές, σε κοντινή απόσταση γιατί τις ημέρες άδειας ακόμη τις τσιγκουνευόμαστε, και με ενδιαφέροντα χωριά και αξιοθέατα τριγύρω, για να έχουμε κάτι να κάνουμε στην εξαιρετικά πιθανή περίπτωση που ο καιρός μας χαλάσει τα σχέδια για ολοήμερο πλατσούρισμα. Ζητάμε πολλά; Όχι βέβαια.

31 λόγοι που μας αρέσει η άνοιξη

Υπάρχει ωραιότερο άρωμα από εκείνο των ανοιξιάτικων λουλουδιών; Πιο γοητευτικός ήχος από το κελάηδισμα των πουλιών; Πιο ενθουσιώδης παρόρμηση από αυτή της πρώτης βουτιάς του χρόνου, μετά από δύο ουζο-ποικιλίες; Πιο αισιόδοξη στιγμή από εκείνη που συνειδητοποιείς ότι η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι πλανάται στον αέρα; Πιο δικαιολογημένο κλισέ από αυτό που θέλει την άνοιξη την πιο ερωτική εποχή του χρόνου;

Εραστές και συνεργάτες

Μπορούν δύο άτομα που βρίσκονται στον ίδιο εργασιακό χώρο να έχουν ερωτική σχέση;
Μπορούν αν και υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, όλα εξαρτώνται από το περιβάλλον εργασίας, πόσο στενά ενδεχομένως συνεργάζονται, αν προϋπήρχε σχέση, ή γεννήθηκε εκεί.

Πώς να πολλαπλασιάζετε κάκτους και άλλα παχύφυτα από μοσχεύματα

Μια από τις πιο απλές τεχνικές πολλαπλασιασμού κάκτων και άλλων παχυφύτων είναι τα μοσχεύματα. Η Οπούντια (Opuntia - γλώσσα της πεθεράς), οι σωληνωτοί κάκτοι (Cereus, Trichocereus, κλπ.) οι Μαμιλλάριες (Mammillaria), οι Εφόρμπιες (Euphorbias), τα κρασσουλοειδή (Kalanchoe, Sedum Graptopetalum) είναι συνηθισμένο να παράγονται με μοσχεύματα βλαστών. Άλλα είδη όπως η Γαστέρια (Gasteria) και η Σανσεβέρια (Sansevieria) και τα κρασσουλοειδή Καλαγχόη (Kalanchoe), Σέντουμ (Sedum) κτλ, μπορούν να αναπτύξουν ρίζες εύκολα αν πολλαπλασιαστούν με μοσχεύματα φύλλων.

Sex ...on a daily basis

"Καθημερινό σεξ, ο «γιατρός» της σχέσης"


Καθημερινές επαφές προτείνουν οι ειδικοί σε όσα ζευγάρια αποξενώνονται

Το σεξ είναι ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για τη διατήρηση των δεσμών ενός ζευγαριού. Όμως η απώλεια της ερωτικής επιθυμίας ιδιαίτερα μετά την απόκτηση παιδιών είναι αναμενόμενη.

Μετακομίζω γιατί... συζώ

Ε, όχι λοιπόν! Δεν παντρεύομαι! Δεν παντρεύομαι! Ούτε αρραβωνιάζομαι, ούτε σύμφωνο συμβίωσης κάνω. Γιατί, δηλαδή, να παντρευτώ; Είμαι ακόμα νέα και εργάζομαι μέχρι αργά το απόγευμα. Έχω σπίτι, αυτοκίνητο, μερικές αδελφικές φίλες και έναν σύντροφο (δεν θα μπορούσα να τον πω «αγόρι» μετά από τόσα χρόνια σχέσης) που λατρεύω. Έχω μια γιαγιά που παραπονιέται πως θα πεθάνει και δεν θα με δει νυφούλα και μια μαμά που επιμένει να μου χαρίζει σεντόνια και πετσέτες αποκαλώντας τα «η προίκα μου». Σας θυμίζει κάτι;

Καλοριφέρ μπάνιου- πετσετοκρεμάστρες

Η αίσθηση της χρήσης ζεστής πετσέτας μετά από ένα μπάνιο, ιδιαίτερα τους κρύους μήνες του χειμώνα, είναι μια μοναδική απόλαυση.
Σήμερα οι πετσετοκρεμάστρες μπάνιου αποτελούν τη λύση από αισθητικής και πρακτικής πλευράς.


Η Μαύρη Τουλίπα και τα μυστήρια

Η απόλυτη Μαύρη Τουλίπα δεν υπάρχει είναι μια ουτοπία, όμως η λογοτεχνία για μια ακόμη φορά ξεπερνά τον αληθινό κόσμο και επιτυγχάνει εκεί που η επιστήμη ακόμα προσπαθεί. Η Μαύρη Τουλίπα είναι ένα από αυτά τα πράγματα που ξεκινά κανείς να αναζητά έχοντάς τα τέλεια σχηματισμένα στην φαντασία του, χωρίς ποτέ να τα έχει δει πραγματικά.

Νέα παπούτσια Running

Αντιλαμβανόμενη ότι η ανάπτυξη υψηλής υγρασίας και θερμοκρασίας στο εσωτερικό των παπουτσιών δυσχεραίνει την προσπάθεια των δρομέων, η adidas ανέπτυξε την καινοτόμο τεχνολογία ClimaCool.

Διακοσμητικά πάνελς για θεαματική παρέμβαση στους τοίχους

Ένα σύγχρονο, εντυπωσιακό υλικό, προϊόν  της ψηφιακής τεχνολογίας προτείνει η εταιρία TECPANELS για επένδυση των τοίχων, είτε βρίσκονται στο σπίτι μας , είτε στους επαγγελματικούς μας χώρους.

Ψάχνεις την ευτυχία;

Νομίζεις ότι η δόξα και τα λεφτά είναι αυτά που φέρνουν την ευτυχία; Πρόκειται για μία μεγάλη παρεξήγηση καθώς αυτά τα δύο στοιχεία βρίσκονται πολύ χαμηλά στη λίστα με τις ψυχολογικές ανάγκες.
Η ευτυχία δεν κρύβεται πίσω από ευκαιριακές σχέσεις και καταστάσεις που χαρίζουν ευφορία για ένα 24ωρο.

Κουάκερ: επιστροφή στην υγιεινή διατροφή

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το κουάκερ γίνεται και πάλι της μόδας. Ολοένα και περισσότεροι διάσημοι το διαλέγουν για πρωϊνό, από τη Madonna και την Kate Moss μέχρι και τον David Cameron. Αν και η ολίγον τι απωθητική όψη του κουάκερ δε σε κάνει να το θες καθημερινά στο τραπέζι σου, πολλοί ειδικοί λένε ότι αποτελεί το τέλειο πρωϊνό.

30 μυστικά για… όνειρα γλυκά!

Οι δυσκολίες στον ύπνο -αϋπνίες, συχνά ξυπνήματα, αίσθημα κόπωσης το πρωί- είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει πολύ κόσμο. Το αισιόδοξο της υπόθεσης είναι πως όλοι σχεδόν κάποια στιγμή καταφέρνουν να το ξεπεράσουν, αλλά ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Πώς να είσαι κούκλα σε δευτερόλεπτα μετά το γυμναστήριο!

Ο καιρός ανοίγει. Μετάφραση: οι συνδρομές στα γυμναστήρια και στα κέντρα ευεξίας αυξάνονται κατακόρυφα! Αν ανάμεσα σε όλους αυτούς βρίσκεσαι κι εσύ, τότε σίγουρα σε απασχολεί το γεγονός πώς να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη μετά το γυμναστήριο.  Και για να δυσκολέψουμε λίγο το task: τελειώνεις την γυμναστική, πρέπει να βρεις τις φίλες σου απευθείας και ο χρόνος που έχεις στην διάθεση σου είναι ελάχιστος...

H Apple Somoza σχεδόν....γυμνή.........

Είναι πανέμορφη και ποζάρει με νάζι στον φακό ,για γνωστό περιοδικό...Δείτε την και σίγουρα θα συμφωνήσετε............

Η ηθοποιός Amy Jackson πιό όμορφη απο ποτέ

Πιό όμορφη απο ποτέ,η  Amy Jackson κάνει μια αισθησιακή φωτογράφηση,και σας την παρουσιάζουμε...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...