Sex Life: μπορείς και καλύτερα

Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσατε μόλις τώρα το dating ή που δεν μετράτε μόλις ένα χρόνο σχέσης, αλλά είστε ήδη μαζί πενταετία και βάλε, παντρεμένοι, έχετε παιδιά και ζόρικες δουλειές, σίγουρα σας κάνει εντύπωση κάθε φορά που ακούτε για παθιασμένο σεξ, non stop. Υπάρχουν όμως μερικές μικρές κινήσεις που μπορούν να βοηθήσουν και το πιο βαθιά «κοιμισμένο» ζευγάρι.

1. μπορεί να ακούγεται λιγάκι down-to-earth, καμιά φορά όμως, όταν η καθημερινότητα ξεπερνάει τις καλές προθέσεις των συντρόφων, τότε μία τρυφερή «συμφωνία», δεν είναι κακή ιδέα: στείλτε σέξι μηνύματα, αποφασίστε τι θα φορέσετε και δώστε του να καταλάβει.

       2. αν έχετε παιδιά, βάλτε από νωρίς τα όριά σας στην κρεβατοκάμαρα: μάθετε τα παιδιά να χτυπάνε πριν μπουν και μη ξεχνάτε να κλειδώνετε. Το να έχετε τον δικό σας χώρο, όπου μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι και ερωτικοί πρέπει να παραμείνει προτεραιότητα για πάντα.

       3. να είστε πάντα εμφανίσιμοι και να προσέχετε την υγεία σας. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το να προσέχει κανείς το σώμα του και γενικότερα την εμφάνισή του, θα είναι πάντα ένα κίνητρο ζωντανής σεξουαλικής ζωής. Είναι πολύ σημαντικό οι σύντροφοι να θαυμάζουν ο ένας τον άλλο, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.
 
 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...