Χρωματιστά τζιν! Νέα μόδα! Τόλμησέ το και εσύ!

Κάντο όπως οι Stars! Τα χρωματιστά τζιν και κυρίως το κόκκινο χρώμα είναι αυτό που επικρατεί φέτος την Άνοιξη! Μπορεί να νομίζεις ότι είναι κάπως...τολμηρό ή "μπανάλ", καθώς σε παραπέμπει 20 χρόνια πριν αλλά είναι η πρώτη μόδα!

Όταν η μαμά ξαναπαντρεύεται!

Είσαι χωρισμένη. Βρήκες ένα νέο, καλό, όμορφο σύντροφο που σε καλύπτει σε όλα; Έχεις και ένα παιδί όμως και δεν ξέρεις πως να του πεις, πως να του εκφράσεις και πως θα το πάρει το ίδιο;
Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη σε συμβουλεύει πως πρέπει να το πεις στο παιδί και τι πρέπει να απαιτήσεις από τον νέο σου σύντροφο για να μην υπάρξουν προβλήματα!

Η Κηποτεχνία και η Ανθοκομία ως εργοθεραπευτικό μέσο σε άτομα με ειδικές ανάγκες και ψυχολογικά προβλήματα

«Το κλάδεμα, το σκάλισμα και το ξεχορτάριασμα είναι οι πιο καλοί τρόποι για θετική αντιμετώπιση και οριστική απαλλαγή από ψυχολογικά προβλήματα…» (Diane Relf- “the role of Horticulture in human well-being and social development adds).

Ξανα..." χτίζοντας" την γυναίκα.!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι όλες τους ,αφοσιωμένες,επαγγελματίες μπόντυ-μπίλντερς.Είναι γυναίκες και ψάχνουν τον Κο Τέλειο...Τους αρέσει να βάφονται,να τρώνε σε καλά εστιατόρια,και να κάνουν βόλτα στο πάρκο.Μερικές τρυφερές κουβέντες,είναι αυτό που αναζητούν!!!!!!!!!

Διαγωνισμός Ομορφιάς στις φυλακές

Οι γυναίκες παραμένουν γυναίκες,ακόμα και στην φυλακή.Και χρειάζονται λίγη διασκέδαση,γι'αυτό αποφάσισαν να διοργανώσουν έναν διαγωνισμό ομορφιάς.Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε φυλακές,ανα τον κόσμο..

Οι 10 πιο σατανικές γυναίκες στην Ιστορία

Μπορεί οι πιο αδίστακτοι, οι πιο διάσημοι δολοφόνοι να είναι άντρες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ψυχολογικά διαταραγμένες γυναίκες που πράττουν αναλόγως. Ίσως κάποιες από αυτές να έκαναν τον Χάνιμπαλ Λέκτερ να ντρέπεται για τα λιγοστά θύματα του και για τις μεθόδους δολοφονίας που χρησιμοποιούσε...

Μπορείς να αποφύγεις τους εμετούς στην εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο;

Πολλές γυναίκες στην περίοδο της εγκυμοσύνης ταλαιπωρούνται από ναυτίες και εμετούς. Δεν είναι καλό σημάδι να κάνεις πάνω από 4 εμετούς την μέρα. Ο γυναικολόγος Δημήτρης Μπιλάλης σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα με φυσικό τρόπο και σου εξηγεί πότε πότε πρέπει να πας οπωσδήποτε στον γιατρό...

Skin Needling! Διώξε ραγάδες και κυτταρίτιδα...

Needling! Mια ολόφρεσκη θεραπεία της πλαστικής ιατρικής που υπόσχεται να λειάνει τις ρυτίδες, τις ραγάδες αλλά και τις ουλές που μπορεί να έχει κανείς στο σώμα!

Μάλιστα, η θεραπεία αυτή δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση. Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας μας εξηγεί:

Αποφάσισες να τον χωρίσεις; Πες μου το ζώδιό του, να σου πω τον τρόπο...

Μπορεί να βαρέθηκες, μπορεί να βρήκες άλλον, μπορεί να μην είσαι άλλο σε φάση και να θέλεις να μείνεις μόνη... Οι λόγοι δεν μας αφορούν. Αυτό που κρατάμε είναι ότι θέλεις να τον χωρίσεις.
Ο αστρολόγος Γιώργος Σοφιάνης σου δίνει μερικά χρήσιμα tips ανάλογα με το ζώδιό του που μπορείς να λάβεις υπόψην σου για έναν “εύκολο” χωρισμό!

Τι "σπρώχνει" τις γυναίκες στο ... κέρατο ;

Οι παράνομοι δεσμοί παντρεμένων γυναικών παρουσιάζουν εκρηκτική αύξηση τα τελευταία χρόνια και οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς συντρόφους, ακριβώς όπως και οι άνδρες όταν τους δοθεί η ελευθερία και η ευκαιρία.

Θήκες Κινητών-Διαμάντια

Μπορεί το κόσμημα στο χέρι μας ή στον λαιμό ,να είναι κάτι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε,αλλά η τεχνολογία απαιτεί και μας ακολουθεί..Ένα νέο κόσμημα,λοιπόν,μπορεί να γίνει και το κινητό σας με μια συλλογή απο θήκες που βρήκαμε......

Το σύνδρομο της Νυχτερινής Υπερφαγίας

Το Σύνδρομο Νυχτερινής Υπερφαγίας είναι κοινό τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες ενώ είναι πιο κοινό σε νεαρότερες ηλικίες. Τα άτομα με Σύνδρομο Νυχτερινής Υπερφαγίας (Night eating syndrome, NES), εμφανίζουν πρωινή ανορεξία και βραδινή υπερφαγία που συνοδεύεται από διαταραχές του ύπνου εφόσον υπάρχουν  συνεχείς διακοπές νυχτερινής κατανάλωσης φαγητού.

Χαμόγελο και χρώμα δοντιών

Όταν ένας νέος ασθενής επισκέπτεται τον οδοντίατρο για την βελτίωση της εικόνας του χαμόγελού του, η θεραπεία προσανατολίζεται σε δύο στάδια, το θεραπευτικό και το αισθητικό.

Οι τσάντες που θα φορέσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι

Η πρακτική και κομψή τσάντα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ όλων μας. Κι αυτό γιατί, μια σωστή τσάντα μπορεί εύκολα και γρήγορα να κάνει το total look μας να ξεχωρίσει και να προσελκύσει μια σειρά από θετικά σχόλια. Γι’ αυτό λοιπόν, η αγορά μιας καινούργιας τσάντας, μπορεί να είναι μια από τις πιο έξυπνες επενδύσεις “μόδας” που μπορούμε να κάνουμε.

Διατροφικό...botox!

Οι ρυτίδες είναι σημάδια που οι  γυναίκες...αγαπάνε να μισούν! Πόσες φορές έχετε σκεφτεί, ως ύστατη λύση για τη βελτίωση της όψης του δέρματός σας, το lifting ή το botox;

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και ντρέπομαι για τις ταινίες»

«Ζητώ ταπεινά συγνώμη μόνο από την οικογένειά μου, η οποία έχει γίνει ένα ράκος», «Μου είπαν ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνω διάσημη», «Πριν 4 χρόνια, ήμουν έγκυος και απέβαλα στον τέταρτο μήνα», είναι κάποιες από τις συγκλονιστικές δηλώσεις που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

Pink Sands Summer Collection 2011

... από τη σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα



Με διάθεση ρομαντική και με φανερές επιρροές από την μεθυστική Ινδία,  η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα παρουσιάζει τη συλλογή της pink sands για το 2011.

Η συλλογή της μάρκας που έγινε γνωστή για τα πολύ ιδιαίτερα μαγιώ και τα αξεσουάρ θαλάσσης σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια τρίμηνης παραμονής της Στεφανίας στο Λονδίνο.

Οι φράουλες έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες;

Εντυπωσιακά αποτελέσματα έρευνας σε καρκινοπαθείς. Βρέθηκε ότι η κατανάλωση φράουλας δρα προληπτικά σε συγκεκριμένες μορφές καρκίνου.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο του Οχάιο, οι φράουλες έχουν τη δυνατότητα να δρουν προληπτικά στην εμφάνιση καρκίνου του οισοφάγου, ένας πολύ διαδεδομένος τύπος καρκίνου.

Προσοχή στα σεξουαλικά βοηθήματα

Η σωστή χρήση των σεξουαλικών βοηθηµάτων θα µπορούσε να προωθήσει µια καλή ερωτική συνεύρεση, εφόσον βέβαια υπάρχει η κοινή συναίνεση των δύο ερωτικών συντρόφων. Τι θα πρέπει όµως να γνωρίζουµε εφόσον αποφασίσουµε να καταφύγουµε σε αυτήν την επιλογή;

5 ολοκαίνουρια smoky eyes για την Άνοιξη!

Να σηκώσουν τώρα το χέρι τους όσες λατρεύουν το smoky eyes! Ναι! Η μανία του smoky, των έντονα δηλαδή μακιγιαρισμένων ματιών, είναι μια αξεπέραστη διαχρονική αξία. Σε αντίθεση, όμως, με αυτό που νομίζεις smoky μάτια δεν πετυχαίνεις μόνο βγάζοντας από το νεσεσέρ σου μια μαύρη ή σκούρα ανθρακί σκιά. Το ίδιο ακριβώς effect μπορείς να πετύχεις είτε με μοβ ή ακόμη και με χρώμα!

Νευρική ή Ψυχογενής Ανορεξία

Η Νευρική Ανορεξία αποτελεί μία ψυχοπαθολογική κατάσταση που εμφανίζεται, κυρίως, κατά την έναρξη της εφηβείας και είναι σπάνια πάνω από την ηλικία των 20 ετών. Πιο πολλά περιστατικά εμφανίζονται ανάμεσα στην ηλικία των 13-14 και 17-19 ετών. Τα κορίτσια αποτελούν το 95% των ασθενών, ενώ μόνο το 5-10% είναι αγόρια.

Χαμάμ στην Αθήνα: Spa… όπως παλιά

Όταν τα νέα για την εμφάνιση ενός χαμάμ στο κέντρο της Αθήνας άρχισαν να κάνουν τον γύρο της πόλης, οι περισσότεροι εξ ημών πιστέψαμε πως επρόκειτο για marketing τρικ, για ένα ακόμη spa που βαφτίστηκε «χαμάμ» για να κάνει την διαφορά.

Υπέρβαρη παίκτρια reality έκανε γυμνή φωτογράφιση!

Η κοπέλα που βλέπεις στη φωτογραφία, λέγεται Gemma Collins είναι πωλήτρια αυτοκινήτων και 108 ...ολόκληρα κιλά!

10 συμβουλές για να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη...

Ξέρεις πώς να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη; Εδώ θα βρείς μερικές συμβουλές για σχέσεις μόνο για άντρες...

Ν. Καλογρίδη: "Γιατί πρέπει να διαχωρίζεις τον άντρα από την γυναίκα; Ο έρωτας δεν έχει φύλο!"

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ''HELLO'' η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για την απόφαση της να συμμετάσχει στο Dancing with the stars 2 αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Κολλιτσίδες. Φυτά λαθρεπιβάτες ή φυτά εφευρέτες;

Μου έγινε κολλιτσίδα, λέμε για κάποιον ο οποίος μας γίνεται φορτικός. Στην πραγματικότητα με τον όρο κολλιτσίδα αναφερόμαστε στους καρπούς ορισμένων φυτών που χάρη στα περίτεχνα αγκάθια τους καταφέρνουν να γαντζώνονται στα ρούχα μας και να μην ξεκολλάνε από εκεί παρά μόνο μετά από αρκετή προσπάθεια και υπομονή.

Η μόδα για τα παπούτσια του καλοκαιριού

Αφού μιλήσαμε αναλυτικά για τις τάσεις την φετινής μόδας στα ρούχα και στις τσάντες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, έφτασε και η πολυπόθητη στιγμή να μιλήσουμε για το μεγάλο μας φετίχ.

Η ψυχοθεραπευτική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας

Η αιτιολογία της παχυσαρκίας δεν στηρίζεται μόνο στη γενετική προδιάθεση ή το περιβάλλον αλλά και στις ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη, τη διατήρηση αλλά και τη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Οι 10 TOP μάσκες προσώπου που θα φτιάξετε μόνες σας!

Ψάχνοντας για «σπιτικές» μάσκες προσώπου θα βρείτε σίγουρα εκατοντάδες συνταγές οι οποίες θα περιέχουν οποιοδήποτε υλικό μπορείτε να σκεφτείτε, από φρούτα μέχρι τα πιο περίεργα έλαια…

"Δεν έχω γάλα"

Όλες σχεδόν οι γυναίκες έχουν αρκετό γάλα αν δεν παρέμβουν στην λεπτή ισορροπία του θηλασμού. Έτσι λένε οι έρευνες, έτσι λέει ο σύνδεσμος θηλασμού, έτσι λέει η λογική και η Φύση, αν της δώσουμε μια ευκαιρία.

Συστατικά καλλυντικών: Τα ύποπτα ελιξίρια της νιότης

Η εντυπωσιακή εξέλιξη της κοσμητολογίας έχει ωθήσει τις εταιρίες καλλυντικών να παράγουν κάθε λίγο νέα προϊόντα με ακόμα πιο προκλητικά ονόματα, τα οποία όχι μόνο υπόσχονται αλλά διαβεβαιώνουν για "μαγικό τελικό αποτέλεσμα".

Nilaya Mystic Spa: Κερδίστε εκπτώσεις και δώρα

Το Nilaya Massage Μόνο στο Nilaya Mystic Spa θα δοκιμάσετε αυτόν τον μοναδικά διεγερτικό πολυσυνδυασμό τεχνικών και μεθόδων.

Η μπύρα περιέχει γυναικείες ορμόνες

Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε...

ότι η μπύρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα.

Η Marilyn Monroe πριν γίνει Marilyn


Γνωρίζατε ότι η Marilyn Monroe πριν γίνει διάσημη λεγόταν Norma Jeane; Δείτε φωτογραφίες από εκείνη την εποχή, όταν δεν ήταν ακόμα η ξανθιά σεξοβόμβα που όλοι θαυμάσαμε στη συνέχεια, αλλά ένα πολύ όμορφο, καθημερινό κορίτσι…

Το Αγελαδινό Γάλα - Μήπως δεν είναι τελικά τόσο ωφέλιμο?

Κάποτε πιστεύαμε ότι το κόκκινο κρέας κάνει καλό, ή ότι το να κάνεις ακτίνες Χ για να δεις το έμβρυο στην κοιλιά ήταν ανώδυνο….Κατά καιρούς η ανθρωπότητα πίστευε κάποια πράγματα που δεν ίσχυαν.

Δώρα γάμου: 6+1 πρωτότυπες ιδέες

Κλασσική προετοιμασία γάμου, από την πλευρά των καλεσμένων. Αφού λάβουν το προσκλητήριο για το γάμο, ο οποίος είναι προγραμματισμένος ας πούμε σε ένα μήνα, οι φίλες - συγγενείς του ζεύγους προβληματίζονται κατά τις τρεις πρώτες εβδομάδες σχετικά με το τι θα φορέσουν.

Το σωστό timing στην εγκυμοσύνη

Είναι λίγα τα ζευγάρια, που συνειδητά θεωρούν ότι έχει φθάσει η ιδανική στιγμή για να αποκτήσουν ένα παιδί. Η εποχή της εγκυμοσύνης, είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή μια γυναίκας. Αρκεί βέβαια, να μην είναι αποτέλεσμα απρόσμενο. Η πίεση από τα προβλήματα της καθημερινότητας, μερικές φορές, δεν μας αφήνουν να σκεφτούμε σωστά όσο θα έπρεπε, για το πότε και πως...

Τα αυγά της Λαμπρής είναι κόκκινα......και είναι το σύμβολο της γιορτής και της ζωής

Οι γιαγιάδες μας δεν είχαν χημικά όταν έφτιαχναν τα πασχαλινά αυγά τους.
Κατά συνέπεια χρησιμοποιούσαν ότι τους πρόσφερε η μητέρα φύση. Τα αποτελέσματα τα θυμόμαστε σχεδόν όλοι.
Σε ποιόν δεν άρεσε η μαγειρική της γιαγιά του;
Τα αυγά λοιπόν θεωρούνται η τελειότερη συσκευασία που έχει δημιουργήσει η φύση.

Κυκλοφόρησε ολόκληρη η σοκαριστική φωτογράφηση της Lady Gaga, για το περιοδικό i-D...

Tι να πρωτοσχολιάσει κανείς...

Τα περίεργα εμφυτεύματα, που κάνουν το πρόσωπό της να μοιάζουν με εξωγήινο ον, ή τις αποκαλυπτικές λήψεις...? Ό,τι και να σχολιάσεις, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο... η Lady Gaga, είναι πάντα εκκεντρική, και της αρέσει πολύ..!

«Η Ωραία Της Ημέρας»

Mε τη νέα ταινία του Φρανσουά Οζόν «Potiche»  που προβάλλεται στους κινηματογράφους έκανε το δυναμικό come back της η «Πιο κομψή γυναίκα στον κόσμο» όπως χαρακτηριστικά την αποκάλεσε ο Τύπος των ΗΠΑ.

Η "τροφή" της ψυχής

Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε το φαγητό αντικαθρεπτίζει πιο ενδόμυχες πτυχές του εαυτού μας. Όλοι μας κάποια φορά έχουμε πει πως τρώμε πολύ ή λίγο στη λύπη μας, αντίστοιχα και στη χαρά ή στο άγχος μας. Αυτό είναι ένα ζήτημα κυρίως ιδιοσυγκρασιακό που κατά κύριο λόγο καθορίζεται από τις καταβολές μας αλλά και τα πρωταρχικά μας βιώματα που σχετίζονται με το φαγητό.

Σούπερ Χτενίσματα για το Καλοκαίρι

Κάθε καλοκαίρι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν απλά και εύκολα χτενίσματα για να αποφεύγουν τη δυσκολία των στιλιζαρισμένων κουρεμάτων. Προτιμούν την άνεση και την ευκολία και όχι τα αυστηρά καλοχτενισμένα κουρέματα του χειμώνα.
Η Ελλάδα είναι μία πολύ ζεστή χώρα και ειδικά στα νησιά η υγρασία είναι καθημερινός εφιάλτης για κάθε γυναίκα. Με αποτέλεσμα, ακόμα και αν ισιώσεις τέλεια τα μαλλιά σου, μετά από μία ώρα τα μαλλιά σου να θυμίζουν θάμνο.

Γιατί τα διακοσμητικά φυτά δεν είναι μόνο όμορφα, είναι και απαραίτητα.

Τα φυτά εσωτερικών χώρων είναι απαραίτητα στα σύγχρονα σπίτια. Μια μεγάλη έρευνα της ΝΑΣΑ απέδειξε ότι εκτός από διακοσμητικά τα φυτά είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να καθαρίσουμε την επιβαρημένη ατμόσφαιρα του σπιτιού μας ή του χώρου εργασίας μας. Την έρευνα με τον τίτλο "Why Plants" δημοσιεύουμε εδώ αναλυτικά.

ProDesign: Γυαλιά που αλλάζουν με τα ρούχα σας!

Εχετε σκεφτεί ποτέ μαζί με την καθημερινή αμφίεσή σας να αλλάζετε και την εμφάνιση των γυαλιών σας; Η σειρά της ProDesign σας δίνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα, μετατρέποντας τα βαρετά αλλά αναγκαία γυαλιά σας σε κομψό και trendy αξεσουάρ.

”Προσιτές” πολυτέλειες: Αγοράζοντας... χλιδή

Ακόμη και οι άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν σχεδόν ο,τιδήποτε εκτιμούν μια καλή αγορά, ιδίως όταν πρόκειται για μικρές απολαύσεις της ζωής. Αυτές οι ”προσιτές πολυτέλειες” είναι καλοφτιαγμένα, κομψά αντικείμενα που δεν χρειάζεται να κοστίζουν μια περιουσία.

Βαλεντίνα Τσεπάνου: Θέλω να κάνω σεξ τρεις φορές την ημέρα!

Η εντυπωσιακή Βαλεντίνα Τσεπάνου αποκάλυψει ότι θα ήθελε να “κάνει σεξ τρεις φορές την ημέρα”, ενώ δήλωσε πως δίνει και “δεύτερη και τρίτη ευκαιρία σε έναν άντρα να δείξει τις ικανότητές του”!

Η ψυχολογία της γυναίκας μετά τη γέννα

Η περίοδος που διανύει μια γυναίκα μετά τη γέννα – η λοχεία – είναι τόσο σημαντική όσο και κρίσιμη για τη θεμελίωση της σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας του βρέφους. Στη λοχεία το βρέφος προστατεύεται από τη μάνα με τρόπους πρακτικούς όπως ο θηλασμός, για παράδειγμα, που δημιουργεί στο νέο οργανισμό αντισώματα και ‘προστάτες’ της υγείας του.

Διαγωνισμός: κέρδισε τα must αξεσουάρ της Άνοιξης

Tα λουλούδια και γενικά το floral στυλ κυριάρχησε στις πασαρέλες όλων των διάσημων σχεδιαστών για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011.
Πρώτοι και καλύτεροι οι D&G ενώ ακολούθησαν και οι Etro, Jil Sander και οι Carolina Herrera, Erdem ενώ είδαμε μέχρι και floral πανωφόρι από τον οίκο Moschino.

Όμπρει Ο' Ντέι: To Sexy Multitasking Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Όμπρει Ο' Ντέι. Το όνομα μπορεί να το έχεις ξανακούσει, μπορεί και όχι. Τόσα που έχει κάνει –και έχει δείξει- είναι πολύ πιθανό να την έχει πάρει το αυτί σου ή το μάτι σου. Είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, συνθέτρια, στιχουργός, σχεδιάστρια μόδας, τηλεοπτική προσωπικότητα, πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι, κάνει σέξι φωτογραφήσεις και ξέρει να χρησιμοποιεί το twitter σωστά. Τι άλλο θες; Ίσως και να μαγειρεύει. Υπέροχο σέξι multitasking.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...