Nilaya Mystic Spa: Κερδίστε εκπτώσεις και δώρα

Το Nilaya Massage Μόνο στο Nilaya Mystic Spa θα δοκιμάσετε αυτόν τον μοναδικά διεγερτικό πολυσυνδυασμό τεχνικών και μεθόδων.
Το δημοφιλέστερο massage του Nilaya, το Nilaya Massage είναι ένας μοναδικός πολυσυνδυασμός τεχνικών massage και μεθόδων που δίνουν τη δυνατότητα στους «αμύητους» να εξερευνήσουν τις επιθυμίες τους, σχετικά με το ποια τεχνική τους ικανοποιεί, αλλά και σε αυτούς που είναι μυημένοι να απολαύσουν μόνο στο Nilaya μία διεγερτική για το πνεύμα και το σώμα εμπειρία.

Το μοναδικό μυοχαλαρωτικό μασάζ Nilaya ξεκινά με αιθέρια έλαια από σανδαλόξυλο, λεβάντα, γεράνι, λεμόνι, βασιλικό, γκρέιπ – φρουτ και ιλάνγκ – ιλάνγκ. Το σώμα σας χάνεται σε μια εμπειρία αναζωογόνησης των αισθήσεων που συνδυάζει σιάτσου, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία και ινδικό μασάζ κεφαλής. Η ιδιαιτερότητα του Nilaya Massage έγκειται στον πολυσυνδυασμό τεχνικών και μεθόδων και αποτελεί μία διεγερτική για το πνεύμα και το σώμα εμπειρία 1 ώρας.

Σιάτσου: Παραδοσιακό γιαπωνέζικο μασάζ. Η λέξη Shiatsu προέρχεται από τις λέξεις Shi=δάχτυλο και atsu=πίεση. Περιλαμβάνει πίεση με τους αντίχειρες, τα δάχτυλα, τους αγκώνες ακόμα και τα γόνατα. Μια ολιστική θεραπεία για το νου, το σώμα και το πνεύμα
Αρωματοθεραπεία: Η απόλαυση του μασάζ αυξάνεται όσο τα αιθέρια έλαια σας περιβάλλουν σε μία αρωματισμένη ατμόσφαιρα. Το δέρμα τρέφεται, απαλύνει και γίνεται μεταξένιο.
Ρεφλεξολογία: Ονομάζεται και αντανακλαστική ζωνοθεραπεία. Εφαρμόζεται κυρίως στα άκρα, πόδια και χέρια. Χαλαρώνει, ξεκουράζει και τονώνει όλο το σώμα και τα όργανα.
και
Ινδικό κεφαλής: Σειρά τεχνικών που εφαρμόζονται στο κεφάλι, το λαιμό, τους ώμους, τον αυχένα και το πρόσωπο. Πολύ χαλαρωτικό, βοηθάει στους πόνους και στις δυσκαμψίες του αυχένα και στον πονοκέφαλο.

Η εμπειρία Nilaya Mystic Spa Το Nilaya Mystic Spa είναι ένα day spa που λειτουργεί στην Κηφισιά από το 2003 έχοντας καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα day spa της Αττικής. Η φιλοσοφία του βασίζεται στην παράδοση της Ανατολής, σύμφωνα με την οποία η αρμονία μεταξύ του σώματος και του πνεύματος είναι η πηγή της πραγματικής ομορφιάς και υγείας. Το Nilaya Mystic Spa παρέχει θεραπείες που εκπληρώνουν αυτή την ισορροπία και επιτυγχάνουν την απόδραση του ανθρώπου από την υλιστική καθημερινότητα, σε ένα περιβάλλον που σχεδιάστηκε με στόχο να αποκαταστήσει την επαφή του ανθρώπου με το σώμα και τις ρίζες του.

Το Nilaya καινοτομώντας στον χώρο των spa πρότεινε ένα νέο concept απόδρασης και ανάτασης σώματος και πνεύματος, το Mystic Spa. Μυστηριακή ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής σας μεταφέρουν σε κόσμους μαγικούς, στον παράδεισο του spa…

Σε ένα ζεν περιβάλλον, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σας περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας.

Οχτώ πολυτελείς καμπίνες, οι Mystic Violet, Healing Blue, Nature Green, Sunny Yellow, Tropic Orange, Royal Red και δύο κεντρικές ημικυκλικές σχηματίζουν το απόλυτο Ying Yang, ολοκληρώνοντας τη Zen ατμόσφαιρα του Nilaya.

Nilaya Mystic Spa, Χαριλάου Τρικούπη 149, Κηφισιά, τηλ.: 210 8001130
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00 




www.in2life.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...